Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz KillHates #112181 üzenetére

Ez azért nem tűnik olyan kicsinek :DDD Vagyis, nekem ez már nem mini pc, ilyen 4.5-6l-es konfigokat tényleg össze lehet építeni asztali alkatrészekből is (4070-ig). Ezek így nem kicsit túlárazottak szerintem. Mondjuk egy ilyen pici konfigot már szívás összeépíteni és ami a másik, ez már nem laptoptáska kompatibilis (szerintem).
    Nekem ebben az X1 Pro-ban az fogott meg leginkább, hogy tényleg nagyon kicsi, nincs táp cipelés, a proci mondjuk az ami, de otthon bőven elfér egy külső gpu, és oda meg azt rakok amit szeretnék, az bármikor cserélhető erősebbre ha úgy adódik.
    Mondjuk macska nálam is van, aki előszeretettel rágja el a type c kábelem, nem tudom egy gpu ventivel mit kezdene..... :DDD
    Van itthon egy 1080ti-om (egy megmaradt konfiggal), szóval első körben be se kéne ruháznom gpu-ra és tápra, ez egy darabig ki is szolgálna, amíg el nem döntöm a sorsát.
    A helye mindenképp meglenne, mert van egy laptop, ami csak a plexet viszi, ezt már rég le akartam cserélni valami minipc-re (tehát ha a cucc nem válik be, átveszi majd ezt a szerepet, bár erre meg overkill lenne), plusz ezen kívül is van még itthon laptop, meg a céges laptopok....Szóval ha valamire nagyon laptop kell, arra marad.
    (igazából nyerni kéne a lottón, otthonra úgy is egy épített erőgép kellene, mellé meg valami erős laptop amin tudok munkahelyen szórakozni...de amíg ez nem történik meg, egy eszköz kéne mindkét esetre)

Új hozzászólás Aktív témák