- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates #112181 üzenetére
Ez azért nem tűnik olyan kicsinek
Vagyis, nekem ez már nem mini pc, ilyen 4.5-6l-es konfigokat tényleg össze lehet építeni asztali alkatrészekből is (4070-ig). Ezek így nem kicsit túlárazottak szerintem. Mondjuk egy ilyen pici konfigot már szívás összeépíteni és ami a másik, ez már nem laptoptáska kompatibilis (szerintem).
Nekem ebben az X1 Pro-ban az fogott meg leginkább, hogy tényleg nagyon kicsi, nincs táp cipelés, a proci mondjuk az ami, de otthon bőven elfér egy külső gpu, és oda meg azt rakok amit szeretnék, az bármikor cserélhető erősebbre ha úgy adódik.
Mondjuk macska nálam is van, aki előszeretettel rágja el a type c kábelem, nem tudom egy gpu ventivel mit kezdene.....
Van itthon egy 1080ti-om (egy megmaradt konfiggal), szóval első körben be se kéne ruháznom gpu-ra és tápra, ez egy darabig ki is szolgálna, amíg el nem döntöm a sorsát.
A helye mindenképp meglenne, mert van egy laptop, ami csak a plexet viszi, ezt már rég le akartam cserélni valami minipc-re (tehát ha a cucc nem válik be, átveszi majd ezt a szerepet, bár erre meg overkill lenne), plusz ezen kívül is van még itthon laptop, meg a céges laptopok....Szóval ha valamire nagyon laptop kell, arra marad.
(igazából nyerni kéne a lottón, otthonra úgy is egy épített erőgép kellene, mellé meg valami erős laptop amin tudok munkahelyen szórakozni...de amíg ez nem történik meg, egy eszköz kéne mindkét esetre)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest