Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Ubul86 #101071 üzenetére

Azt gondolom ez a hiba ami nálad van és utalnak rá a többiek sok minden miatt lehetséges. Találkozhatsz még ilyennel az életben és akkor is meg kell valahogy oldani.

Én inkább használt "relatív olcsó" megoldásokat szeretek. Egyszerre nem csak apránként tudok beleölni annyi pénzt mint te tettél. A végén nálam is tetőzik a kiadás csak időben széthúzva fogyaszthatóbbnak érzem. A mesternél a múltban többször voltam és mikor jól jöttek ki a dolgok, velünk voltak az Istenek, akkor az fasza volt hogy rááldoztam egy napot és utána minden ment tovább mintha semmi sem lett volna. Előnyök, hátrányok....meg a személyes kapcsolatok + tapasztalat felszedés ami ezzel is jár. :) Persze ez más, minden attól függ hogyan érzem. Kicsit türelmetlen is vagyok, nem szeretek várni semmire. Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. Aztán ennek voltak negatív vonzatai is mint a proci behelyezés, elrontott bios beállítás a mostani laposomba :D és el.asztam, de szerencsére ebben is segített a mester mikor megcsörgettem és ha ez nem lett volna hát nem is tudom, talán kuka, mert nem értek hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák