Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
Hello Mindenki!
Szeretnék segítséget kérni, nem tudom, hogy a legjobb helyen járok e a kérdésemmel, de nagyon remélem igen mert sokat keresgéltem nem találtam jobb helyet,...
Tehát szeretnék a közeljövőben egy bluetooth-os In-Ear headsetet venni. Egy iPhone 6-al fogom használni leginkább elektronikus zenét hallgatok (Techno, Minimal Techno, Deep/Tech House, Chillout).
Az alábbi tényezők fontosak:
- tiszta szép hangzás, mély preferált!
- fekete kell legyen
- mivel sokat bkv-zok lehetőleg ne essen ki a fülemből ha rohannom kell
- 35.000 Ft a max amit költenék rá
- vezérlőgombos legyen
- ne külön egységbe kelljen beledugni a zsinóros fülestRemélem valaki elolvassa az iromáynomat és tud is javasolni valamilyen megoldást.
Ami lestem talán EZ, de nem tudom mennyire lehet jó?!
-
vicze
félisten
"4.1-es legyen a Bluetooth kapcsolata."
Olyan nem lesz soha. Audio csak 2.0 és 3.0-án mehet attól függően, milyen codec kiterjesztést támogat a fogadó és a küldő eszköz. Erről meg 0 információt fogsz kapni. rákeresel a Bluetoothra itt akkor elég sokat írtam erről.
A 4.0 annyira jó, hogy jóval kisebb standbay energia szintre tud lemenni, azaz használat nélkül tovább bírja, de semmi több, a normál üzemidő változatlan."eBay-ről 4-5 ezer forintos vételárig melyiket ajánlanátok?"
Egyiket se. Miért?
Egyrészt ezek tucat OEM termékek, mind tök egyforma, csak a külső változó, nem kell túl sokat várni tőle.
Illetve a legnagyobb probléma ezekkel, az aksi. 4 alatti üzemidő mellet elég bizonytalan a minősége benne és a gyors halálozás szinte garantált.Csak a gyártó miatt talán ezt mondanám, de semmi garancia nincs rá, hogy jó lesz.
-
Cynicelectro
aktív tag
-
vicze
félisten
válasz
bajaki #60993 üzenetére
Igen ennyiért(3$) ok. Mivel nagyrészt csak nekem van ilyen így az én véleményemet fogod megtalálni.
@tknof1871: Nem, ennek az esszenciális része a Active Noise Cancaling, ami a drága része ami elég sok elektronika, és az ilyenek elég drágák. Van jóval olcsóbb ANC-s füles, de magánaka z ANC-nek a mértéke nagyon változó. Amivel zenét is tudsz hallgatni és ilyen kialakítású, az ez.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Piston Dazzle ~1300 Ft-ért mehet? Mik a vélemények róla? (nem sok mindent találtam itt a fórumon)
Gondoltam ennyit megérhet, akár tartalék fülesnek is. -
tknof1871
őstag
Üdv! A PELTOR TEP-100-hoz hasonlóra képes aktív hallásvédelmi eszközt lehet csinálni? Arra gondolok, hogy pl. Shure SE215-höz valaki gyárt valamit. Összedugják a két cuccot és ugyanazt tudja, mint a PELTOR TEP-100, csak sokkal olcsóbban.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Ryan_Sanchez #60988 üzenetére
Ismerősöm véletlen kimosta a Samsung Galaxy S3 Minihez kapott fülest, és azt mondta, hogy jobban adja a basszust
-
€uro
őstag
Szerintetek egy ilyen feülhallgatónak elég jó a mikrofonja ahhoz, hogy rendesen halljanak a túloldalon? Félek tőle, hogy a fülemnél lévő mikrofon messz van a számtól.
-
Ryan_Sanchez
tag
Senkinek sincs ötlete, hogy hogyan lehetne megtisztítani a piston2 szövetborítású zsinorját?
Vízbe tönkremenne? Mert van egy-két ismerősöm aki véletlen kimosta (a farmerzsebébe hagyva) és ugyanúgy működött, + tiszta is lett.(igaz, iphone stock füles volt). De nem tűnik okosnak... -
€uro
őstag
Sziasztok!
Bluetooth-os stereo (sport) fülhallgatót keresek. Valami ilyesmit: Wireless Bluetooth 4.1 Headset Sport Stereo Earphone
eBay-ről 4-5 ezer forintos vételárig melyiket ajánlanátok? 4.1-es legyen a Bluetooth kapcsolata. Ugye azért is érdekelne valakinek a véleménye, mert egyik-másik ilyen készülék nem a legjobb. Például a másik fél nem hall tökéletesen.
Ha valakinek már van tapasztalata és szívesen ajánl nekem egy terméket, annak örülni fogok.
Köszi.
-
korpicschess
veterán
Sony EX450 6k-ert jo vetel?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60974 üzenetére
Már nekem nem változik a zene, ha forgatom benne, lehet csak be kellett járatni a jacket
Témához kapcsolódó cikkekhez be lehetne ezt is rakni: SoundMAGIC E50
-
Sarge
csendes tag
Sziasztok!
Nos sok keresés után nem találtam ezüst piston 2-t...
Olyan fülest keresnék akár 10.000-20.000 közötti kategoriában is ami
sima V kialakítású szimmetrikus, jó basszussal, mikrofonnal lehetőleg fehérben.
Köszi! -
Bazsee71
őstag
Köszönöm mindenkinek aki a KZ ATE fülest ajánlotta, ma jött meg. Első benyomás nagyon-nagyon jó. Nem egy részletes darab, a mélyet sem mondanám feszesnek (talán terjengősnek írták le itt egy páran), ellenben erőteljes, a kick tartomány nagyon rendben van, a tere pedig bődületes. A mély terjengőssége is ezt fokozza, egyszerűen élvezet hallgatni. A szivacsokat tettem, nagyon kényelmes, nem akar kiesni a fülemből, a kábel is jól tart, a gumis borítás is valamelyest rásegít (de ha egyszer összegabalyodik...). A magasai nálam éppen tűréshatáron belül vannak, ha kicsit több lenne, az már zavarna. A doboza minden csak nem praktikus. A harangok miatt megy a fiókba, egyébként csak a környezetet terhelik vele.
Még bejáratom, próbálgatom, de nem egész 3e Ft-ért hihetetlen jó, őszintén meglepődtem.
Szerk.: Futáshoz kerestem fül felett vezethető kábellel rendelkező fülest. Kábelzaj minimális, de sajnos élesben egy darabig nem tudom kipróbálni sérülés miatt. Ha netán lesz rá érdeklődés, majd a későbbiekben beszámolok róla, hogy sporthoz mennyire alkalmas.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #60972 üzenetére
Ez nálam is így van. Először azt hittem meg van törve...
-
válasz
holozis_HUN #60970 üzenetére
nem, itthon nem sajnos
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #60965 üzenetére
Amúgy amit észrevettem: ha mozgatom (forgatom) a jack-ben akkor berecseg, majd helyreáll a hang, és van egy bizonyos pont, ahol máshogy szól. Halkabb is meg elnyomottabb.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60967 üzenetére
FLAC minőségű bejárató hangok, 24 bit, Brown, Pink és White.
Picit letekersz az oldalon és jobb oldalt ott lesz, hogy 24 bit FLAC
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #60965 üzenetére
Hát nem tudom...
Nekem sok a magas, de hátha finomodik. Érdekes, hogy Zagar-t hallgatva meg nem érzem soknak a magasakat.
2 270.-Ft-ot viszont nagyonnagyon megéri.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60963 üzenetére
Na nekem pont ilyen jött, csak a zippzár fekete nem piros!
Jó kis tok, kicsit kínai üzlet szaga van
Közepesen kemény, tudod, az a tipikus kemény szivacs, de benyomható. Nekem bejön, jól fogja védeni.
A fülesről: K*rva jól szól
Kb. olyan, mint a fejhallgatóm
Nagyon el van találva, elég a basszus és a magas is. Jól csökkenti a külső zajokat, és nem is teszteltem hozzá más illesztéket. Valaki tud rá való szivacsost? Mert olyanom sosem volt
De tényleg, nagyon jól szól, megérte teljesen!! És még be sem járattam. Keresek valami zajokat hozzá, vagy valaki fel tudja nekem tölteni?
Ilyesmik azok a zajok?
Professional Speakers and Headphones Burn In Track. Including Pink Noise, White Noise and more
Pink Noise - 8 Hours Burn In Track 1/3
Mert ebben nem igazán vettem észre magasat és igazán mélyet, azt hittem ezek olyanok, hogy búg majd közép aztán sípol majd ezeket váltogatja.
-
joy_k
tag
Sziasztok! Kérdésem az, hogy melyik fülest érdemesebb meg venni: soundmagic e10 vagy xiaomi youth, a hangzás a lényeg trance és dance illetve jazz zenéket hallgatok. Minőségre nagyon adok, nem sajnálom a pénzt! Még egy olyan kérdésem lenne, ha kalibrálva van egy füles, ha sokáig nem használtam el veszítheti a be járatast? Köszi
-
törölt tag
Volt/van egy csomó CD-m amit auto-hifi beméréshez, hangoláshoz használtak. Mindenféle frekvenciájú jang, zaj, csipogás, egyéb dolgok voltak rajta. Szerintem költözéskor kikukáztam őket...Pedig most jól jönnének.
Itt szabad megkérdezni, hogy ha esetleg megtalálom érdekel-e valakit?
Ezzel szemezek, lehet holnap meg is rendelem...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60961 üzenetére
Kis 300 forintos cucc, Banggood, ha hazaértem linkelem
Ha már veszek fülest, akkor óvjam meg, 300-at megér. Hétvégén szépen be fogom járatni, keresek ilyen zajokat aztán minden este ráengedem. Mehet full hangerőn? Nom fogja elrontani?
Mekkora, hogy egyszerre kaptuk meg
Majd írjál véleményt..
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #60960 üzenetére
Igen, ugyanez + belül szivacsba van tekerve.
Melyik tokot rendelted, az engem is érdekelne...
-
Sarge
csendes tag
Sziasztok!
Tönkrement a Xiaomi piston 2 ezüst/fehér fülesem és hiába keresem nem találok sehol.
Valaki tudna segíteni egy új felkutatásában? A szín fontosKöszi előre is.
-
törölt tag
válasz
xemelon #60948 üzenetére
Persze! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy meggyőződésem volt, hogy nem adnak hozzá illesztékeket, de mikor megjött a csomag persze volt benne. Amúgy nem rendeltem volna. Mindegy, mert nem volt nagy összeg. KZ HDS1 -el csomagban 469.-Ft. Ennyit talán még kibírok!
Nem próbáltam még, hogy jó-e a HDS 1-hez, így passzolnám. Este ha hazaérek megnézem. Szerintem (szemre) jó.
-
törölt tag
Megjött 26-án a 14-én rendelt KZ HDS1 - em. + a pótillesztékek. Meglepően gyorsan ideért.
Csini dobozka, egyszerű csomagolás. Semmi extra.
A magasak kicsit sziszegősek, szúrósak. Ez fog változni ha "bejáratódik"?
Vagy mégrosszab lesz?
Sajnos időm nem nagyon van/volt hallgatózni. De eddig Motörhed, Foo Fighters, Zagar ment. De ahogy érzem a Zagar jobban "tetszik" neki.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Vajon létezik olyan füles, ami a Brainwavz M1 hangját visszaadja, csak olcsóbban?
(kiegyenlített-meleg hang, nincsenek tüskék az átvitelben, visszafogott, de természetes hangzás)
Gondolom az M1 kora miatt ez lehetséges már.Kössz!
-
válasz
#76385920 #60942 üzenetére
volt már. nincs baj Igorral, csak az, hogy össze-vissza értékel.
van ahol a basszus hiánya 1 pont minusz, van ahol meg semmit nem jelent az, hogy se magasa, se mélye...
rengeteg pénzt és időt ölt ebbe az oldalba, de a konzisztencia az nagyon hiányzik belőle.
ennyi erővel akár jó is lehetne....(#60943) holozis_HUN
VE Monk - nincs mikrofonja, de remek basszusa van
Boarseman K25 - nincs mikrofonja, még nem hallottam, de nem drága
1More Piston Earbud - van mikrofonja, de a fém kialakítás miatt nekem kényelmetlen, és a Monk-nak szerintem több basszusa van -
holozis_HUN
addikt
hali!
Ismerősömnek kell egy olyan füles, ami nem ez az agybadugós, hanem az a sima kialakítású. Ami csak a fülkegylóban van benne. Metál zenéhez kellene és jó ha van basszus. Z3 Compact a telefon hozzá. Ár: 5.000 forint. Kábel sima V (nem nyak mögött elvezetős), vagy nyak mögött elvezetős. Jó ha van mikrofon és fel lehet venni a telefont vele. Külföldről rendelést annyira nem szereti, de nagyon max az is jó.
Van ilyen?
-
törölt tag
Ha esetleg még nem volt...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
lacko6 #60940 üzenetére
x3-mal egész jó szinergiában van elvileg. nálam most van egy, 7végén tesztelem. belefüleltem, alapvetően nem hangzik rossznak, viszont kevés a basszus ill magasok is kicsit karcsúak elsőre (KC06hoz mérten).
Viszont azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy nagyon forrásigényes (KC06ot 55-60on, K550et 68-70es hangerőn használom, Havi-nak 75+ kell, ha jól rémlik)
Ettől függetlenül head-fi x3 topik szerint teljes mértékben "meghajtja" ezt a fülest a lejátszó. -
lacko6
senior tag
Hi.
Valakinek van tapasztalata a havi b3 pro 1 el?
-
fcbarca
őstag
Sziasztok legjobb ar erteku fulhalgato? Note 4 hez kellene na meg a power amp hez, electronikus zenéket hallgatok, dance, mixek stb. Jo lenne 10 e ft alatt maradni. Köszönöm
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő termékkel kapcsolatban: Awei A990BL
Két AWEI fülesem is van, a minőségük nem rossz, viszont hajlamosak a tönkremenésre (egy ES-Q9 megérkezés utáni 3. percig működött aztán szétvált a ragasztó és ragasztás után már felemásul szólt, az egyik ES-Q3 felemásul szól, az én ES-Q3-mamnak a madzag illesztését kellett ragasztani de az tökéletesen működik több éve), cserébe baromi olcsóak és ahhoz képest nagyon jól szólnak.Ma találtam ezt a bluetooth-ost, nagyon tetszik, de ahogy látom, csak egy-két hónapja van piacon, szinte egyáltalán nincs róla review.
Közületek próbálta már valaki? Két dolog érdekelne, hogy mennyire zavaró a madzagon lifegő vezérlő, illetve hogy hasonlóan az AWEI többi termékéhez, ennek is van rendes basszusa?Köszi előre is bármilyen véleményt!
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #60931 üzenetére
Ez egészen jól interpolálható, nálunk förtelmes a levegő minősége, viszont olyan cuccok vannak kitéve boltokban, hogy csak lesnétek
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy mennyibe kerül egy jack dugó csere? Esetleg Miskolcon hol csinálnak ilyet, vagy hol érdeklődjek?
-
zzola
titán
Üdv!
Itteni javaslat alapján rendeltem meg a Xiaomi Hybrid-et. Mit mondjak, az árához képest prémium a kivitel, a doboz is egyszerű, ahogy a Xiaominál ez lenni szokott. 2 héten belül megérkezett Gearbest-ről, TN-es Holland postával 19,5 US dolcsiért!
Szépen dinamikusan szól, brutális mélyekkel (elektrónikus zenét hallgatok), a magas egy kicsit kevés nekem, de ennyiért soha rosszabbat!
Meglátjuk bejáratás után hogyan fog szólni...
Egy Huawei P8-cal használom, a hivásfogadás még nem próbáltam, de gyanítom hogy működni fog, mert a hangerő fel/le és a start/stop funkciók is rendeltetésszerűen működnek...
Még egyszer köszi a tippet! -
Zolly444
aktív tag
-
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #60924 üzenetére
Jónak válaszolsz.
-
darvinya
titán
válasz
K1LLMy53Lf #60919 üzenetére
Igen, ha jó maga hangkeltő.
Atlantis
Külön nem kapható, de javítható.
-
Tulku
veterán
válasz
moklys1 #60918 üzenetére
Csak hogy példával érzékeltessem..ne csak levegőbe beszéljek.
Ha mondjuk egy Cantate Domino (Propius - 1970-es évek Revox orsós magnóval történt a felvétel és két mikrofonos) lemezen lévő zenét (Gruber - Stille Nacht) amin nők és férfiak énekelnek meghallgatsz, ott nem lesz magas, mély, középhang....hanem ezek kiváló vagy pocsék összhatása.
Előbbi esetben átérzed amit egy falusi kántor egykoron a karácsony eljövetelekor érzett és papírra vetett, utóbbi esetben hánysz...
-
Atlantis
veterán
Hello!
Olyan minőségi "agybadugós" fülhallgatót keresek, ami 3,5-es jack-csatlakozós, aszimmetrikus kialakítású és rövid, 40-50 cm kábele van csak. Megdöglött a régi Sony Ericsson fülhallgatóm, amit anno a headset-hez adtak és ahelyett keresek másikat. Léteznek külön megvásárolható, rövid kábeles fülesek?
-
törölt tag
válasz
moklys1 #60914 üzenetére
A Hybridben van egy dinamikus driver és egy armatúra is. Ez utóbbi jobb a magas hangok visszaadásában, mint a dinamikus, a dinamikus meg általában testesebb mélyeket ad. Ezért jó elvben kombinálni a kettőt. Viszont a füles hangzását sok dolog befolyásolja azért, sok függ a hangolástól. A Hybrid alapvetően egy V karakteró, vagy méginkább mélyorientált füles a leírások alapján (nem próbáltam még).
Egyébként szerintem téveszme, hogy a klasszikus zenénél a magas hangok a fontosak. Pont a klasszikus zenénél van annyi hangszered, hogy a teljes skálát lefedik (oké, az ilyen géppel generált pár hertzes basszust talán nem), és ha nincs megfelelő mennyiségű mély a fülesben, akkro elvész a zene teste, csak cincogás marad. Egy hegedűszólónál még oké, de mondjuk amin van példáu egy nagybőgő, üstdobok, de akár csak egy zongora, máris szükség van a jó mélyekre.
-
-
Tulku
veterán
válasz
f4lcon #60913 üzenetére
2/3 rész driver bejáratás, 1/3 rész elme bejáratás (hozzászokás)...
Moklys: klasszikusnál, jazznél ráfáztál, mert összkép a dolog, nem magas-mély...stb minősége-aránya első sorban, hanem összhatás...egy gyengébb füles is mutathat olyan jegyeket ami alapján pl egy szaxofon nagyobb, jobb akusztikájú...
A pontosság viszont már más tészta...az igazi hang nálam kizárólag sok armatúránál kezdett megjelenni...dinamikus erősen ken összképben, persze ízlése válogatja, van akinek bejön a melegnek ható elkent máz (valljuk be, sokáig hallgatható...) de ha igazán a hangszerek, a megszólalás érdekel akkor nem biztos hogy a hibrid a te fülesed....mindenképp hallgass meg egy bejáratott modellt...
Dinamikusból talán az RHA T20 közelít de az is erősen V karakter...nekem a GR07 jobban bejött, tisztább, precízebb volt klasszikuson...aztán elkapott a gépszíj...
-
-
moklys1
aktív tag
válasz
f4lcon #60902 üzenetére
Megvettem a piston3-ast es azt erzem, h gyengebb a hangminosege mint a standart iphone fulhallgatonak. A magas hangok nem tetszenek, tul vekony. Az apple fulesekben meg a gabrl es a muanyag kialakitasu fulbe befughato resze az ami kenyelmetlen. A hybrid szerintetek jobb? Vagy van hasoknlo fules ami az applehez hasonlo hangzast ad csak. kenyelmesebb?
-
krisz242
tag
Hátha valakit érdekel, a bestbyte allee-ban egy barátom ma vett ath-ckx9 fülest 10.200Ft-ért. Azt hiszem a készlet erejéig 40℅-kal olcsóbb minden ath füles.
-
Johnny1978
csendes tag
válasz
#99499520 #60906 üzenetére
Nekem ez a Bluedio van és kísértetiesen hasonlít arra amit te akarsz venni, talán ugyanaz csak más néven. Rendkívül gyenge hangja van, akusztikus és szoftosabb zenékhez elég, de amiben más basszus és dob is van, azokhoz rettentő gyenge, maga a bluetooth jel az elég jó 10-15 méter. Szerintem már maga az oldal is elég gáz.
Ha gondolod az enyém eladó.
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, fülhallgatót keresek a következő paraméterekkel:
Mindennapi használatra lenne, otthon egy Maxell Retro DJ-t használok vagyis buszon, utazásra használnám. Mindenképp 3000 ft alatt maradnék, nálam ez a lélektani határ, de nem riadok meg a külföldi rendeléstől, kínai fülesektől, jók velük a tapasztalataim. Eddig egy Awei Es Q3-at használtam, nagyon szerettem, főleg a mélyorientált hangzását, de örülnék ha egy kis magas is lenne az új fülesben. Igazából nem tudom merre induljak, olvastam az Awei Q9-ről, a Knowledge Zenith-ről, de nem tudom vannak ennél jobbak, ajánlottabbak?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest