Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Pacsi! Nem konkrét füles téma, abban már segítettetek (kétszer is
), de erősen hozzátartozik (szvsz).
Elszállt a zenehallgatós S3 telefonom. Pár hónapig "csóróság" van, addig kéne a G4 mellé valami cucc, amivel már érdemes muzsikálni.
Erre gondoltam. Olcsó, és szerintem telefonnál biztos jobb. Mit szóltok hozzá? Technikai paraméterei nektek biztos többet mondanak. Előre is köszi a segítséget!
-
monti0222w
addikt
válasz
fericske #68095 üzenetére
Köszi a kis beszámolót és várom majd a következőt, a bejáratás utáni hangképp ami főképp érdekel. Tényleg ennyire rossz a szigetelése, ha nem is teljes, de részben, nagyjábóli szigetelést azért vártam tőle!
Mennyire nem szigetel, ha benne van a füledben és melletted beszélgetnek az behallatszik? -
fericske
addikt
Egy kis update a Trinity Audio Vyrus-hoz.
A hangszigetelése egyáltalán nem jó, eléggé behallatszódik a környezeti zaj, még viszonylag magas hangerőn is.
Engem személy szerint ez önmagában nem zavar, sőt én nem szeretem, ha nem hallom a környezeti zajokat utcán. Egyfelől biztonsági okokból, másfelől meg ténylegesen zavar ha a zene teljesen kizárja a zajokat. Olyan mintha egy videóklipben mászkálnék.Egyébként eddig 10+ óra van benne. Még nem vettem észre változást a hangjában.
A magasai érdekesek neki. Akusztikus, szimfonikus zenéhez van hangolva/"színezve". Elég jól imitálja a cintányérokat, testet ad nekik nem csak ciceregnek, ugyanakkor modern, elektronikus zenéken olykor furán tud visszaadni megszokott hangokat ebben a szegmensben (mindegy melyik filter van rajta).
A mélyek és közepek terén nincs semmi különös. Átlag, tucathangnak lehet mondani a prezentációt. -
törölt tag
Sziasztok! Van egy acer iconia tabletem winnel. Maxell, hama füles visszhangzik, másik, régebbi maxell tökéletesen szól. Telefonnal mindegyik működik. Mitől vam?
-
PpenoO
őstag
Van itt valaki aki tudna segíteni Soundmagic E10S kábeltörés javításában? A fülesnek nagyobb baja nincs, igaz behalt már a mikrofon, megrepedt a jack dugó háza illetve elveszett az egyik oldalon a háló
.
-
Z14
csendes újonc
Sziasztok!
10 ezerig milyen minőségi fülhallgatót ajánlotok? Az átlagnűl jobb hangzása legyen, az sem árt, ha zajszűrős.
-
törölt tag
Hosszas fórum olvasgatás és gondolkodás után én is csatlakoztam a TENNMAK IE800 tulajdonosok táborába! Jófogáson vettem 5900-ért postával együtt, 2 napon belül itt volt. 10 napot járattam használat előtt, ahogy javasoltátok barna, pink és fehér zajokkal.
Tényleg olyan szép, kiegyenlített a hangja, mint amit írtatok! Messze veri az összes eddigi fülhallgatómat. Amikor hallgatom valamiért mindig a régi Sennheiser HD560-as fejhallgatóm jut az eszembe, annak is hasonló hangzásvilága volt. -
Japán utazás eredménye
-
Tulku
veterán
Vámolják a Laylát...nagyon fájni fog
-
s4tch
veterán
Megjött a Rock Zircon. Kb. fél óra Brian Culbertson és Prong után: igazi paraszt V karakter, csupa móka és kacagás, ha valaki szereti a V karaktert, vegyen egyet. Úgy tippelem, nekem hosszú távon kicsit fárasztó lesz. Azért $10 vicc ár érte.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van egy Macaw T1000 -em, teleofnnal használom. a célom az volt, hogy a gyári vezetékes fülhallgatót lecseréljem egy vezeték nélkülire, edzés miatt, és a hangja se legyen sokkal rosszabb a gyáritól. Viszont itt a bibi. Van egy Galaxy S5-öm, amivel használom. De nem szívesen. ugyanazon beállítások mellett olyan szinten tompább és basszussal telítettebb a hangja a Macaw-nak, hogy nagyon hosszas hangszín utóállítás után kicsikarni belőle hasonlóan megfelelő hangzást, mint a gyári vezetékes Samsung fülessel. Nem csilingel szépen, nagyon sok a közép és basszus hang, amit a telefon gyári zenelejátszójával nagyon nehezen tudok korrigálni. és hangerőben sem tudja azt amit a gyári vezetékes. Nem torzít, nem zajos, egyszerűen zavaróan szarul szól.
van esetleg tippetek, ötletetek erre? ha ez ilyen marad, lehet, hogy lesz egy eladó T1000-em.
-
Primary92
senior tag
Fix kábeles volt, aztán én szerettem volna teljesen külön vezetékezni a két oldalt, cserélhető kábellel. A beépíthető aljzatnak volt egy csomó felesleges része (lemezbe szereléshez), amik miatt nem fért el normálisan. Ezeket eltávolítottam és beragasztottam. Maga a csatlakozó lényegi része nem változott.
-
pohár
félisten
válasz
kemcso #68058 üzenetére
á igen, így már más... tényleg drágábbak, fene tudja, hogy megér-e nekem +5-6k-t az E50
az E10-ből melyik verzió ajánlott? ahogy láttam, van 'S', 'C', sima is... bármilyen számottevő difi? (meg ugye az S7 tudja meghajtani rendesen, nem igazán jártam utána, hogy mi az az impedencia, amivel jól elvan a teló)
-
pohár
félisten
válasz
monti0222w #68055 üzenetére
hát igen, csak mennyivel... ezt max hallgatózás után lehetne eldönteni, de fülhallgatóról nem nagyon tudok, hogy ki lehetne próbálni vásárlás előtt
-
pohár
félisten
válasz
monti0222w #68053 üzenetére
Muzikernél van 18k-ért, nem tudom, hogy megéri-e azt a többletet az E10-hez képest
(ez a Muzik nem ismerős, google nagyon okosított fel)
-
monti0222w
addikt
-
pohár
félisten
válasz
monti0222w #68051 üzenetére
köszi a véleményt, de most látom csak, hogy Nomononál kifogyott, helyette valami Meze 11 Neo van ajánlva 17k-ért
-
monti0222w
addikt
válasz
Botos Marci #68043 üzenetére
Szia, szerintem nem véletlenül ajánlották az összefoglalót, a Klipsch fülesei túlárazottak a hangjukhóz képest, a Sony-ról nem tudok nyilatkozni, viszont a SoundMagic fülesei elég jók a kategóriájukban 20e körül az E50-E80-at simán merem ajánlani, itthon megvehetők két bolt is árulja őket rendes garanciával.
pohár: Szerintem az E50 megéri, ha vigyázol rá kibírja viszonylag sokáig.
-
Primary92
senior tag
Pici szerelhető 3,5 mm jack dugót honnan lehet beszerezni/össze barkácsolni?
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Botos Marci #68043 üzenetére
Szerintem mindkettő túlárazott, relatíve gyenge hanggal.
-
-
pohár
félisten
sziasztok!
sikerült szert tennem egy Galaxy S7-re, ahhoz keresnék fülhallgatót, amiket kinéztem eddig (olyan ~15k értékig), az a Xiaomi Piston Hybrid, SoundMAGIC E10, SoundMAGIC E50 (az összefoglalóból kilesvén) , a kérdésem pedig az volna, hogy megérné-e a drágábbikra beruháznom, vagy maradjak az olcsóbb Pistonnál?
az esetek 95%-ában elektronikus zene (house, techno és társai) szól rajta, kivéve, ha mondjuk YT/film, de nem hiszem, hogy nagyon sűrűn lesz ilyen
mindenképpen in-ear, sima kábeles verzió kellene (szóval nem a fül mögött/felett elvezetős), hogy van-e rajta mikrofon, annyira nem számít, nem mérvadó a döntésemben a megléte/hiánya
segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
darvinya
titán
válasz
Botos Marci #68040 üzenetére
TÉMA ÖSSZEFOGLALÓ
-
Sziasztok, fülhallgatót szeretnék vásárolni 20 ezer forint alatt.
Ami fontos,az hogy mikrofon legyen rajta.
Telefonnal használnám, főképp hip hop zenét hallgatok.
Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Klipsch R6 vagy a Sony MDR EX650Ap ami szerintem jó választás lenne .
Mi a véleményetek ezekről a termékekről? -
válasz
Sidositanaka #68036 üzenetére
Persze. Csak mintha egy Ferrari-ban 1/4-1/2 gáznál nem mehetnél gyorsabban...
(#68037) r6man123 Muziker, Muzix, Nomono. Javításra meg Darvinya topiktársat keresd.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az eddigi legjobb fülesem egy Soundmagic E30 tönkrement, a kábele valahol elszakadhatott ( a külső borítás kinyílt, a belső kábelek össze vissza lógnak).
Jól gondolom, hogy a fülesek kábeleit nem igazán éri meg javítani? Esetleg hol tudnék venni eredetit elérhető áron? -
ricinus13
senior tag
Sziasztok
Sajnálatos módon sikerült elhagynom a szeretett Soundmagic E10-em. Továbbá az is sajnálatos hogy a nomono-nál már jóárasítva sem lehet az E10-et kapni. Muzikernél néztem ott 12.5k jelenleg, illetve az ES18 5.4k, megérné az a több mint 2-szeres ár az E10-ért? Esetleg 10k környékén van valami E10-hez hasonló? A Muzikeres ár miatt húzom egy kicsit a számat, de ha megéri és nincs más ebben a kategóriában akkor végülis belefér. Vagy ha valaki tud boltot ahol olcsóbban be tudom szerezni az lenne a legjobb. Viszonylag sürgős a dolog, mert most a Huawei féle, fülhallgatónak nevezett ipari hulladékot "használom", amit szeretnék minél hamarabb kivágni a kukába. Tehát a külföldi rendelés nem játszik.
-
Hacsa0415
csendes tag
Sziasztok, agybadugós mikrofonos fülhallgatót keresek. A keretem rá 5000ft. Xboxhoz lenne használva. Az 1. hsz-t elolvastam és ott ki volt emelve a Xiaomi Piston Basic. Ez megfelelne erre a célra? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
Sidositanaka #68027 üzenetére
Én azért bedobnám oda a listára a Cowon Plenue szériáját is, azok sem rossz lejátszók
-
törölt tag
válasz
Sidositanaka #68023 üzenetére
Nem a Tidaltól függ, a telefon nem tud olyan hangminőséget már, hogy ezeket a füleseket kiszolgálja.
-
xmaas
őstag
válasz
Sidositanaka #68018 üzenetére
Telefonohoz kar kiadni ennyi penzt fulesert mert ugyse tudod kihasznalni ,ezen a szinten mar kell dedikalt lejatszo hogy ki is hasznald azt a fullest maskep csak kb. disztargy. vagy veszel hozza egy olyan erositot+dacot amit rakotsz a telefonra es azon keresztul hajtod meg
-
válasz
Sidositanaka #68017 üzenetére
Iphone rengeteget benne fog hagyni a fülesben, a BA-k forrásigényesek. Ha telefon fix pont és nem akarsz feljebb lépni később se, akkor RHA T20i-t is vedd fel a listára, az DD, nem rossz (de persze nem az a szint, mint a W30)
-
Tulku
veterán
válasz
Sidositanaka #68017 üzenetére
Hát a szifony 7+-on van még 3,5-es jack?
Nem csak lájting csati van? -
Sidositanaka
tag
válasz
kemcso #68009 üzenetére
Ok értem
Nehéz szülés lesz de valahogy választok a UE 900s és a Westone W30 között
Amúgy lehet hogy most megdobáltok de nekem a W30 kicsit gagyi(nem szép)A cserélhető lapja miatt olyan műanyag játéknak tűnik
Bocs ha valakit megbántottam de ez vahogy ott motoszkál a fejemben
Mert ha már ennyi pénzt kiadok érte akkor legyen szép is -
Dave™
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #68010 üzenetére
Ebben van valahol, de lövésem sincs, sokat kellene keresgélni. Nyitott házas mod volt, tehát ilyesmikre érdemes keresni. Esetleg a képek között.
-
Tulku
veterán
válasz
Sidositanaka #68008 üzenetére
Mi a forrás?....mán nem olvasok vissza ennyit....
K3003-at szoktak árulni 100 körül itt az aprón...az ugyan szintén kissé száraz, de a w40-et lepipálja erősen (w60-at nem)
Érdemes lenne meghallgatni... -
törölt tag
válasz
Sidositanaka #68006 üzenetére
Az UM30-at nem hallottam, de az UM széria elvileg inkább a középtartományra hangolt, a W30 az elsőre is megkapó hangú, bár néhol talán kicsit hatásvadász. Ha azonos áron lenne W30 és UE900S, akkor én a Westone-t választanám, de mivel olyan 40 ezerrel drágább, így már elgondolkodtató.
-
Oryctolagus
tag
Üdv!
Ezt a Philips SHE3200 -at néztem ki magamnak mert nem szeretem az in-ear típust.
Szerintetek jó választás? -
válasz
Sidositanaka #68008 üzenetére
+(#68007) xmaas
Nem biztos... A W40 hanképe más, mint a W30-é, pont azért ajánlottuk a W30-at, mert az előző füleseihez jobban passzol az hangképben. A W40 részletesebb, de szárazabb hang. De ha már nagyot akartok álmodni, akkor miért nem W60? Az az általam hallott legjobb, még értelmes méretű füles értelmetlen méretben az Angie, de ahhoz elefánt-nagyságú fül kell -
xmaas
őstag
válasz
Sidositanaka #68006 üzenetére
Westone W 40 inkabb es "problem solved "
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel: Extreme-Audio kiárusít pár cuccot, ami füles fronton talán érdekes lehet: Yamaha EPH-M100/M200. Mind2 verziót 15k-ért adják, nem tudom ennyiért ajánlott vétel lehet-e vagy még ennyiért is túlárazott.
(mondjuk van náluk Yurbuds Venture Talk sport fülhallgató 25k helyett 5k-ért, biztos jó) )
-
válasz
Sidositanaka #68002 üzenetére
Mindkettő van itt a fórumon, ha Bp-i vagy és meg akarod előtte hallgatni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple MacBook
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest