Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
f4lcon #60596 üzenetére
Ja, hogy innen fúj a szél... De amúgy ez milyen már, "tesztek alatt fellelt hibáit"?
Ahhoz tesztelni kellett egy generáción át, hogy kiderüljön, hogy rosszul címkézték fel a jobb és bal oldalt? Jól tolják...
Én most azon gondolkozom, hoyg veszek egy Dunut, és kész. Csak az a bajom, hogy a DN900 kicsit drága 1+1 driveresnek, az 1000 meg ugye 2+1 driveres már, de annyit nem biztos, hogy akarok költeni egy telefonról hallgatott fülesre.
Bár ez utóbbit próbáltam, és jól szól a Motoroláról, szóval nem panaszkodom.
-
ne haragudj, hétvégén egy haveromnak pakoltunk bútort és meghalni nem volt utána kedvem, nemhogy fülest hallgatni.
(#60563) sheratan megszűnt az LZ A2 gyártása, még pár helyen árulják aztán annyi, állítólag februárban jön az A3 majd helyette, amiben állítólag javítja a gyártó az A2 tesztek alatt fellelt hibáit (a levágott magasakat, a vastag vetőcsövet, a rossz szilikon gumikat, a hiányzó törésgátlót, a nem megfelelő helyen lévő R/L jelöléseket, stb)
én most egy Pai Audio MR3-ra gyúrok, $169 és 3BA, cserélhető kábelek -
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60594 üzenetére
Nem is tudom elképzelni mit lehet hallani 15 khz fölött...már akkor is annyir avékonyka a hang nekem...aztán tovább is hallok valamit, de az mintha mélyebb lenne, szerintem valami féle zaj lesz az, vagy hordozó frekvencia...nem tudom...az tény, hogy ahogy egyre közeledek a magas tartomány felé úgy halkul a hangerő exponenciálisan...13 után már hangosítani kell hogy meghalljam...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
foobar+04mx+k550 komboval próbáltam alapvetően, normál hangerőn (halkabban, mint a zenehallgatás, kb, mint amikor híradót nézek stb)
később am megpróbáltam X3+KC06 komboval is, szintén zenehallgatási hangerő alatt ott 19,2kig hallottam, 19,3k csak pattogás
és igen, sinus-os jelet próbáltam
sample rate: 44,1kHzmivel a kor is eléggé befolyásoló tényező: 33éves leszek most májusban
-
holozis_HUN
addikt
19.200 megy, és eléggé hangosan hallom, de ha már 19.201, akkor semmit se hallok
Vagy az oldallal van baj, vagy a fülesem már pont nem bírja... Mondjuk hangszóró is ugyan így... Sample rate 48.
Sample rate 44.1-gyel pedig 17.600-ig megy. Fejhallgató a leírásomban ott van, azzal szól így, telóval nem próbáltam, gépen csak. 15 vagyok. Mondjuk gépen a max 192.000, ez nem 19.200, de lehet van köze hozzá, nem tudom. De az a furcsa, hogy ezt az értéket hangosan hallom, utána semmit...
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #60581 üzenetére
Ugye mindenki DAP/teló-ra másolva hallgatja?
Win7+ "csodás" hangarchitektúrája szarrá torzítja.
Telón, XBA-300, híján C10-en hallgatva már a 18-at se hallom. Persze kérdés, hogy a füles, a rendszer, vagy a fülem korlátja.
Ja és szigorúan szinuszos, nem 3szögeset magasabbig hallom 19,3.Még jó hogy párszor leírtam, hogy az ember nem képes hallani 22kHz fölé.
-
holozis_HUN
addikt
Ez milyen lehet? Mennyivel jobb, mint a HDS2? Szerintetek eredeti?
-
Tulku
veterán
válasz
holozis_HUN #60589 üzenetére
A balance szerintem nem ezt csinálja...illetve ha áttolom akkor a jobb oldal kissé hangosabb, pregnánsabb is lesz...ez nem ilyen egyszerű.
A frekvencia pedig amit a füles átvisz szinte semmit nem árul el róla...de pl az hogy milyen frekiken mit csinál már inkább...és még az sem mérvadó a kapott hangképnél rendszerint...hiába néz ki jónak a frekigörbe ha felteszed és élvezhetetlen, vagy tompa esetleg basszustenger....
-
Bodz
nagyúr
Sok ember nem hall egyformán a két fülére bizonyos eszközökkel, ez meg messze van a hallaskarosodastol. Sok mindentől függhet ugye a dolog. Néhány fej/fulhallgatoval nekem is előjön (kicsit jobbosan hallom a dolgokat), egyszerűen nem passzolnak a fejemre, fülembe.
Na ezert is volt remek a Vsonic-fele állítható vetocso... Meg mindig örök harag, hogy az ujabb fuleseiken nem használják. -
Tulku
veterán
Akkor 48-nál 10 év súlyemelgetésnél, erőlködésnél ne szóljak egy szót se...de megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül....persze ez nem azt jelenti hogy örülök annak hogy te sem hallasz többet...
Ezek szerint mi nem hallunk fontos dolgokat?...hmm
Érdekes mert én most az angie-vel elég sok mindent teljesebben érzek...Én konkrétan halláskárosultnak vagyok minősíthető, mert bemértem hogy félrehallok...egészen pontosan el van tolódva bal felé kissé a tér amit hallok...akárhogy veszem fel a fülest, fejest, fel is cserélhetem...a bal oldalon van kissé a közép...ennyi...és ezt AK és Angie sem tudja korrigálni....az egyéni illeszték kissé tompítja...
Na ez ilyen akarszrólabeszélni délután volt....
-
Luissimo
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60581 üzenetére
aki 19 000 hertz felett is hallani véli a hangokat, annak még majdnem jó a füle
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nálam 18k még "hangos", 18,5k már jelentősen halkabb, 19,4k és felette márcsak pattogás.
(ez volt másik oldalánál is, ahogy 1k volt a lépcső, hogy 18k ok, 19k nagyon halkan 20k már nem)
04mx+k550 kombóval próbáltam -
Tulku
veterán
OFF de itt sokan vannak akik ismerhetik...
Ezen az oldalon 14300 Hz-ig hallottam a frekiket...más oldalon 13000 fölött vészsesen elhalkult...melyik a helyes generátor szerintetek?
Itt 15 Hz-ig búg a kisAngie...
-
-
Luissimo
veterán
hmmm,
akkor ezexerint most is akciós...Érdekes, amikor utóljára néztem, akkor a régi áron volt még, 6990-ért.
Akkor most ne habozzatok, vegyetek egyet.
Hangzásra és kényelemre teljesen a KZ füleshez hasonlítanám, de ebben kicsit több, melegebb a basszus, én a legnagyobb gumibogyóval használom, jól cuppan a fülbe de nem kényelmetlen, sőt szinte ki sem látszik a füledből.
diszkrét
, ennyipénzért bestbuy.és nem elhanyagolandó a 2 év garancia sem.
kicsit barátkozni kell a színével, mert nemigazán piros, inkább olyan koralszínbe hajaz, viszont nagyon vidám és a bringás színes cuccokhoz, pólókhoz nagyon jólmegy.először vissza akartam adni mikor megláttam, hogy nem piros, de szerencsére nemtettem, 2 nap mulva már teljesen megvoltam békélve a színével, most meg már ki sem cserélném, ha akarnák sem
-
Luissimo
veterán
válasz
sfbalazs #60573 üzenetére
szia,
nekem van ilyen fülesen, de eszembe sem jutott a hátulját lefedni eddig amíg nem mondtad.
most ,hogy mondtad beletetted a bogarat a fülembe (a fülest jobban szeretem benne) kipróbáltam. a hátsó "hangzásjavító" lukon bizonyos mértékben kiszűrődik a zene, de annyira minimálisan, hogy csak a füledhez közel tartva észlelhető (teljes mértékben befogtam a két gumibogyót a vetőcső végén és fordítva tartottam a fülemhez)
minimálisan kiszűrődik a zene.
A másik teszt, hogy a fülbedugott állapotában (üzemi helyzet) a lukakat befogtam az ujjammal.
Ekkor bizonyos mértékű, minimális hangeltérést tapasztaltam, de ez lehet attól is, hogy a befogás során nyomást gyakoroltam a fülben lévő pozícióra, elmozdult és más helyzetben volt a hallójáratban.Ezt ki lehetne küszöbölni, ha valami módon leragasztanám egy vastag szigszalaggal, vagy sebtapasszal
a hátsó részeket.
de ez nem szerepel a terveim között, nekem ez így teljesen jó és kifejezetten szeretem így a hangját, nem túlsúlyos a basszusa, tiszták és meggyőzőek a közepei és rendben van a magas tartománya is.
Azt nemtudom, hogy Neked mi a célod azzal, hogy összeszerelnéd egy másik füles házával, de ez legyen a Te hobbyd, viszont ezzel szerintem nem zárnád annyira le a hátulját, hogy ezzel torzíts a hangzásán
egy próbát mindenképpen megér, de én a Te helyedben így hallgatnám, ahogy gyárilag van.
itt egy másik, hazai forrásból beszerezhető alternatíva,
"AKG K323RED fülhallgató, piros
Ingyenes házhozszállítás További képek AKG K323RED fülhallgató, pirosAmikor én vettem akkor le volt akciózva 2990 Ft-ra.
Értékeld elsőként!
Cikkszám: 295312
102dB teljesítmény | 1,2 m kábelhossz | 3 különböző méretű fülgumi
Garancia: 2 év
részletes leírás
tulajdonságokMennyiség:
db2.990 Ft
6.990 Ft helyett -
sfbalazs
tag
válasz
holozis_HUN #60571 üzenetére
Lemaradt a kérdőjel a mondatomból
Nincs ilyen fülesem csak jókat olvastam róla.
Szeretném egy ilyennek a sisak részébe ragasztani egy az egybe nem szétszedve.Ezért is kérdezném hogyha lefedem a hátulján a lyukakat ront e a hangzásán?
Mert ha igen akkor nem ezt venném meg.Ha lenne ilyenem akkor nem kérdezném
-
sfbalazs
tag
Sziasztok!
Olyantól kérdezném akinek KZ HDS1 es fülese van hogyha a hátuját lefedem az változtat e valamit a hangzásán.
Csak mert a hátulján 3 lyukat látok ráccsal és nem tudom hogy csak dísz vagy van valami más célja. -
Tulku
veterán
válasz
bucsher #60568 üzenetére
A gyári westone-nál rosszabbat elképzelni sem lehet....vékony hangú, tompa, összegubancolódó valami...azt valóban gyorsan le kell cserélni....
Sajnos az Angie kábelét még upgrade-elni sem könnyű...csak a potméter és a csatlakozó 30 ezer lenne az aliról....
Persze jól szól így is.... -
törölt tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
holozis_HUN #60559 üzenetére
Teljesen felesleges, zenével is pont ugyanúgy bejáratódik, bármi szólhat.
-
golya87
őstag
Hello
20-25 környékén tudnátok ajánlani iPhone-nal kompatibilis sztereó headset-et?
Most van egy Platronics Backbeat Go 2-esem, de ez olyan, mintha egy bizonyos frekvencia alatt nem játszana le. Így pl a rock számok jók, de pl egy Scooter már hiányos számomra. Ezt gondolom a bejáratás sem fogja megoldani.
Szóval a Bluetooth lenne a preferált, de a kábelnek se vagyok ellensége, zenei téren pedig mindenevő vagyok, de szeretem ha van basszus.Előre is köszönöm a segítséget!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #60558 üzenetére
Valaki el tudja küldeni a zajokat, ami a füles bejáratásához kellene? Mert a linkek hibásak abban a cikkben (404 page not found)
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Luissimo #60557 üzenetére
Kábelzaj? Most nem tudom, hogy Vicze kolléga által említett fülest (Xiaomi Hybrid 5900 ft) vagy ez a KZ legyen
Xiaomi Hybrid előnyei (számomra): Fém ház, meg hogy hybrid, nem csak egy fajta cucc van benne, mint pl a KZ-ben.
KZ: Kissebb, így pl ha ráfekszem a fülemre, akkor nem fogja úgy nyomni (valószínűleg) és 6 Hz- 31 kHz, ami ízért nagyobb tartomány, mint a Xiaomi (20 Hz - 20 kHz)
Szóval nem tudom, hogy melyik lenne jó rap számokhoz főként, FLAC és MP3 formátumokhoz és Sony Z3 telóhoz.
-
Luissimo
veterán
válasz
holozis_HUN #60546 üzenetére
kb. 3-4 hét, de karácsony előtt.
Most gyorsabban megjönne, szerintem -
törölt tag
válasz
mhorvat #60555 üzenetére
Szerintem ilyen kategóriában nem éri meg mondjuk cserélhető kábeles füles. A kábelek is ilyen 40-50 dollár körül szoktak lenni, szóval nem keveset le kell tenni a cseréhez.
GR06 helyett ha márkán belül maradnál, akkor VSD3S, VSD5, de akár GR07, csak mondjuk mostanában voltak azért minőségi problémák a Vsonic háza táján. Lendme még árul AM800-at is, az sem rossz cucc, bár ezek egyike sem igazán középorientált, mitn a GR06.
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok,
Vsonic GR06-om kábele megadja magát lassan, időszerű lesz új fülest venni. Szerencsére még garanciában választhatok helyette a Lendmeurears oldaláról, azonos árkategóriában (ha jól rémlik, 70 dollár körül volt a legutolsó ára?). Szívesen rá is fizetek egy keveset, hogy minőségben maradjak ugyanott, vagy fentebb lépjek kicsivel.
A GR06 hangminőségével, összeszerelésével meg voltam elégedve, mindig a kábelek adják meg magukat nálam, de be kell valljam, nem is kímélem őket.Kérdéseim a következők:
1) GR06 helyett mit ajánlatok?
2) Cserélhető kábeles fülhallgatókkal van tapasztalatotok? Megéri a különbözetet, kapni hozzájuk kábelt értelmes áron utólag?Előre is köszi!
-
vicze
félisten
válasz
holozis_HUN #60551 üzenetére
"Aláírásomban lévő füles nagyon bejön" -> XB450, ebből indultam ki.
MH-750 egy minősíthetetlen füles szerintem, szóval annál rosszabbat nehéz venni.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #60551 üzenetére
Ui.: Nincs még bejáratva a füles, max 1 órát használtam még
-
holozis_HUN
addikt
Sony MH-750 van jelenleg, ez 2.500 forint. Nem szól rosszul, sőt egész jól (Z3-hoz járt gyárilag) de a baj vele: nagyon hangos a kábel! Meg nem tűnik túl strapabírónak. Jack aranyozott, jók a basszusok, a magasak se rosszak. Nem tudom megállapítani, hogy V vagy milyen a karaktere ennyire nem értek hozza
De kétségtelenül szépen szól. Xiaomi Hybrid jobb tőle?
-
vicze
félisten
válasz
holozis_HUN #60505 üzenetére
A Sony XB sorozata ugye az Extra Bass eléggé basshead fülesek, aminek a csúcsa jelenleg XB90EX. A legjobb basshead fülesek között van számon tartva.
Erősen V-s minőségi és olcsó az egyértelműen a Piston 2 és a Xiaomi Hybrid, mivel a P2 már erősen kifutott így az utóbbi. Most csak a legolcsóbb minőségit mondom, sok másik ilyen jellegű van nyilván. -
vicze
félisten
válasz
BigBlackDog #60548 üzenetére
Erősebben V-s szóval nem hiszem, hogy neked tetszene.
LG-k általánosan így vannak hangolva, AKG ide vagy oda. Az említett GS200 eléggé meredeken V-s amennyire látszik.
-
hobbyone
aktív tag
válasz
hobbyone #43399 üzenetére
LG GS200 + Sony MH1 szilikon vs. LG100
Egy nap híján 1 hónap alatt jött meg Dél-Koreából. A kábele jobb, valamint driver-flex sincsen. Az elődnél 1,5-2 hónapig tartott a bejáratás, addig a magasak zavaróan előtérben voltak. Ennél is van karcosság, de nem annyira kellemetlen. A basszus mélyebbről jön, bár nekem az elődmodellé is tetszett. Kompaktabb lett, a fekete rész fémből van, a vetőcső műanyag. A bejáratástól (agy+füles) azt remélem, hogy tisztulni fog a részletes és szellős magas tartomány, ami az előd erőssége volt.
LG GS200 vs. Quadbeat 3
A kábel ugyanaz. (A HSS-F630 a képen látható gumival kevésbé szellős, viszont közelebbről szól, mint MH1 gumival). Ugyanazzal az illesztékkel hallgatva a kettőt az a fő különbség, hogy a Quadbeat esetében a magasak visszafogottabbak (a vetőcsőben lévő filter
miatt).
BigBlackDog
Neked nem tetszik a Quadbeat 3? Én rendszeresen hallgatom, szerintem nem rossz. Kétlem, hogy a Piston jobb lenne. Fight on
-
Luissimo
veterán
válasz
holozis_HUN #60543 üzenetére
jólesz arra is, és nem sokat kocáztatsz azzal a 2000 forinttal, hidd el, nagyon megéri.
most is a fülembenvan, közben netes rádiót hallgatok -
Luissimo
veterán
válasz
blueMerle #60541 üzenetére
nekem van egy biztosan eredeti innen.
sajnos a telefonom nem jól kezeli a hangerő gombjait ígyaztán azthiszem túl kell adnom rajta
-
blueMerle
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #60537 üzenetére
Dehogynem
-
Luissimo
veterán
válasz
holozis_HUN #60539 üzenetére
lemaradt a head fi link
nem hiányzik a basszus, de nem van túlsulyban, kellemes a hangképe, nem a tipikus kiemelt V karakter, nekem bejön a hangja, ár-érték arányban szerintem veri az agyonhájpolt Piston3-at.
és a fülben elképesztóen kényelmes, szinte észre sem venni, pici, fülbemászó.
eredeti, kábele finom, puha, hajlékony ezerszálas, amilyen a képen.
milyen zenét?
mindenfélétm ami jó
dallamos rockzenét és keményebb rock-ot is hallgatok, de Adele-t is ha olyan a hangulatom, Zeppelin, Jethro Thull, Dream Theater, Gun's , AC-DC, Quimby, Vad Fruttik, stb.minden szól, ami ózene
-
Luissimo
veterán
hali mindenkinek,
karácsomyra megjött a próbafüles: ennyi pénzért ingyenvan, az ajánlott kategóriában van, headfi szerint is
-
Bazsee71
őstag
válasz
blueMerle #60535 üzenetére
Nekem hasonló kérdésem lenne, hogy pl. a Banggoodon kapható KZ ZS1, aminél a kép sarkában QKZ logó van, az is KZ? Vagy már a kínai hamisítványa?
Egyébként tipródásom vége, hogy futáshoz KZ ATE lesz, de a ZS1 10$ körüli árért piszkálja a fantáziám.
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
Alin rendelt már valaki eredeti Xiaomi Piston 3-as fülhallgatót? Ha igen, tudna dobni egy linket az illető az eladóra? Nagyon megköszönném
Rendre a drágábbaknál is sok pozitív komment után belefutok abba hogy fake.
-
csanadjatek
tag
válasz
BigBlackDog #60533 üzenetére
Gondolkozom azon, hogy mekkora a különbség az én QuadBeat 2m, a Piston 3 és a Hybrid közt. Talán a Pistonnal való összehasonlitásban van tapasztalatod.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
csanadjatek #60531 üzenetére
Én is, én is!
Valamire kíváncsi vagy esetleg a fülessel kapcsolatban?
-
válasz
csanadjatek #60531 üzenetére
Igen
-
csanadjatek
tag
És a Xiaomi Hybridet hallgatta valaki?
-
Dave™
nagyúr
válasz
kemcso #60521 üzenetére
Nekem tetszik, teljesen elégedett vagyok vele, DAC-ként is jól szolgál és a dupla poti miatt kb. kuriózum, főleg az árkategóriájában. Amúgy az X és a sima vonal két különböző iskola, attól hogy egyikkel jó, még nem következik logikusan, hogy a másikkal is az. Az ízlésről pedig még egy szót sem ejtettünk
-
BigBlackDog
veterán
válasz
csanadjatek #60526 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy milyen hangja van a G4-hez adott fülesnek, akkor egyáltalán nem lenne felesleges a Piston 3 szerintem.
-
csanadjatek
tag
Sziasztok!
Beruháztam egy LG G3ra. A QuadBeat 2 hangzása meglepően jó, eltűnődtem, hogy felesleges lenne-e a tervezett Xiaomi Piston 3/Hybrid fülest beszereznem. Mit gondoltok, számottevően jobb a Piston 3?
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #60522 üzenetére
Az AD1k-nak részletes forrás kell elsősorban. Hallottam én is Essence One-ról, hát mit mondjak, szerintem az AK100-ról jobb hangja van
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #60517 üzenetére
Az audió részlegüknek semmi köze a telefonokhoz, jóformán külön cég is, az előbbi az amerikai bejegyzésű, ha jól tudom, az utóbbi meg kínai, és a BBK tulajdonában van (aki a Vivo meg még pár másik cég tulajdonosa is).
A HA2 szerintem ajánlott, eddig akitől hallottam róla, az el volt tőle ájulva. De kérdés, hogy mihez, mert komolyabb fejest ez sem hinném, hogy elvisz akksiról.
Armi5: Nagyon. Olyan 3-4 ezret megérhet talán az otthoni garancia miatt.
-
Armi5
tag
Sennheiser CX 5.00 nagyon rossz amúgy?
-
válasz
balazs1022 #60514 üzenetére
a mobil Oppo HA-2-re gondolsz, vagy az asztali HA-1-re?
a mobil erősítőben egy ESSabre Reaference ES9018-K2M DAC van.
ráadásul egyik sem kiemelkedően olcsó, a HA-2 itthon 135 ezer a HA-1 meg 480-500 ezer -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Adrián0419 #60511 üzenetére
ha fontos a mo-i beszerzés/gari, akkor lehet érdemes lenne belehallgatni az Ostry KC06A-ba is esetleg. Habár erről contaxg kolléga tud(na) érdemben nyilatkozni
-
balazs1022
őstag
1. KZ ed9 vs Sony MH1-re senki? Megeri levaltani a sony-t?
2. Egy oppo erositoben milyen hardverek vannak? Milyen pontos tipust hasznaltok? Es mik a specifikacioi?3.KZ GR-ről vmi? Ez nem lehet jobb mint az ed9? Ez is hangolhato, viszont nagyobb driver van benne ezaltal tobb levegot mozgathat meg.
-
bucsher
őstag
válasz
Inkább úgy mondanám, hogy hangban sehol sincs hozzá
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Szerintem igen. Hangját tekintve legalábbis biztosan nem érzem, hogy megütné.
Viszont, ha belefér árban és a külföldi rendelés tekintetében is, akkor +1 a Zero Audio Duozára részemről is (bár méretre és kinézetre érdekes jószág)!
-
válasz
Adrián0419 #60506 üzenetére
Ha kevés volt a mély, de kell az a részletesség akkor az RHA nem a te fülesed (a Sh meg főleg, azt felejtsd is el). Mélyben elég lenne, de a többi tartományban sehol nincs a GR07-hez képest.
A tippjeim: Zero Audio Duoza, RHA T10
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bucsher #60508 üzenetére
Azért látok némi esélyt, hogy olcsóbban is megúszhatja. Ha nem kellenek a mélyek annyira és szereti a részletes, analitikus hangot, akkor pl. szerintem a Tenore is jó választás lehet, árához képest az sem rossz. Mondjuk ezt pont ne Neked akarjam elmagyarázni, úgysem hiszed el.
De az igaz, hogy a GR07 összességében azért előrébb van, általánosabban felhasználható. -
bucsher
őstag
válasz
Adrián0419 #60503 üzenetére
GR07-ről nem lehet olcsón megúszni a továbblépést. Világbajnok az ár/érték aránya ugyanis.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Adrián0419 #60506 üzenetére
Szerintem nem, az RHA az eléggé V volt számomra a GR07 után. És részletekben sem ugyanott van. Cserébe az RHA jobb minőségre egyértelműen.
-
holozis_HUN
addikt
Aláírásomban lévő füles nagyon bejön. Valaki ismeri? Tudtok ilyen hangú fülest? Nem szeretnék ez alá adni
Kábelzaj nem kellene, szóval nem túl merev kábelest keresek. Keret 5-10.000, előzőleg kérdeztem, ott adtak tippet, de 13k egy fülesért
Mély + közép érdekel, de a magas sem elhanyagolandó. Agybadugóst keresek.
-
válasz
Adrián0419 #60503 üzenetére
GR07 hangja bejött?
-
Adrián0419
tag
válasz
BigBlackDog #60500 üzenetére
Sajnos egyiket sem hallottam, tesztek alapján tájékozódtam csak, mindkettőt szétdícsérték, plusz az RHA itt is ajánlottban van, de gondoltam azért kikérem a véleményeteket! Vsonic GR07 Classic-om volt eddig de sajnos teljesen megadta magát, 30 körüli árban szeretném helyettesíteni, ha van jobb ötlet ne fogjátok vissza magatokat!
-
válasz
Adrián0419 #60498 üzenetére
Ezek közül egyértelműen az RHA
Van más is ebben az árkategóriában, csak ezek lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest