Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz kemcso #61597 üzenetére
Felsorolásból elég nehezen fogok rájönni, hogy az 5-10ezer Ft-os füleseknél mennyivel jobbak a 10-15ezres darabok, megéri-e egyáltalán többet áldozni rá 10ezernél, így a kérdéseimre az összefoglaló aligha ad választ. De ha már mindenképp a felsoroltakból kéne választanom, akkor a két Xiaomi lenne szimpatikus.
Piston Hybrid.. Nekem fontos, hogy sokáig érvényes legyen a gari, mert már elegem van, hogy 7-8 hónap alatt minden meghal, ha nem hamarabb. Edigitalnál nevetséges 6 hónap garanciával kapható, de legalább hazai. A Piston 3 jobb helyen akár 1 évvel is kapható, de ez is elég félelmetesen kevés. A fenti Roccat ennyire gagyi lenne 3 év gari mellett, hogy említésre sem méltó?
#vicze1: SM E10 egy helyen van belistázva, ott is 13ezer Ft, és nincs raktáron. SM E30 viszont van 11-ezerért 15 helyett, igaz, elég fura a kialakítása... Nem érné meg ez jobban? Nem akarok én kifejezetten basszust, nekem az a lényeg, hogy szépen szóljon, és ne égesse ki az agyamat a magas, de a mély se nyomjon el semmi lényegeset. Mondjuk gariról itt sem találok időtartamra vonatkozó infót.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
vicze
félisten
válasz Archanon #61596 üzenetére
Elöljáróban, a MH750 az egyik legrosszabb füles, amit valaha halottam, mint minőségben, mint hangképben.
MDR-NC31EM-re rákeresve megtalálod a véleményem róla.
Ha basszust akarsz itthon és 10e alatt akkor: Összefoglaló... Ott van mind a két versenyző, a Piston Hybrid(itthoni árát nem éri meg) és a SM E10 személyében. Felesleges tovább ragozni.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz f4lcon #61591 üzenetére
Ha valaki kiegyenlített hangzást keres akkor nem ajánlok neki olyan fülest, amiben ahhoz képest sok basszus van. Viszont ha olyan zenéhez keres fülest, ami igényli a basszust (vagy csak pl. sennheiser-e volt előtte) akkor olyat ajánlok. Szerintem nem igazán játszik szerepet ebben az, hogy milyen hangzás áll közel hozzám. Annak sem kéne, hogy ti több basszust szerettek, mint a töklapos (sztem annál én is picivel többet), ez nem a mi ízlésünkről vagy más befolyásoló tényezőkről kell(ene), hogy szóljon hanem a kérdezőéről. Viszonyítani kell(ene) és kész.
Ami szintén nagyon lényeges, hogy miről hallgatsz zenét (és mivel tesztelsz, mivel hasonlítasz). A P3 is szólhat más forrásról másképp (és még az illeszték is játszhat szerepet benne), bizonyos keretek között.
(#61592) monti0222w szerintem nem azt írtam, hogy nincs a Tenore-ben mély, hanem hogy nekem picit kevés
(#61596) Archanon kezd az összefoglalóval légyszi.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Sziasztok,
Minekutána jó régen tönkrement a Sony Xperia Z3 Compacthoz kapott gyári fülesem (MH750) újfent, a gari sincs már meg rá, a még régebben tönkrement LD Systems IEHP1 fülest vettem elő kb. tizedik javításra. Ugyan sikerült életet lehelni bele, a basszus viszont nagyon gány helyenként, rendesen berezonál. De már annyira elegem van belőle, hogy nem éri meg a ráfordított energiát... Újat szeretnék.
Szempontok... Minimum MH750 hangminőség, a basszussal itt elégedett voltam, de lehetne tisztább az összhang. Gondolkoztam rajta veszek még egy ilyet, de most komolyan, nem sokat kéne áldozni egy kicsit jobb minőségre. Jó, ha a kütyü headset is egyben, telefonálásnál hasznos - bár nem gyakori... Sokat hallgatok zenét, elég vegyes stílusban, equalizert sosem használok, szeretem ha az alapbeállítás már megfelelő. Néztem egy ilyet: Roccat Syva, 3 év garanciával még szimpatikus is. A füleseimmel mindig az volt a baj, hogy fogták, azt egyszer csak nem szólaltak meg... Ezzel legalább le lennék biztosítva 3 évig. Ára sem vészes, viszont túl sok információt nem találok róla. Esetleg valakinek vélemény?
Továbbá van a Sonynak a zajszűrős (MDR-NC31EM) fülese/headsete, kicsit drágábban. Z3C topicban páran azt írták nagyjából pariban van az MH750 tudásával, csak zajszűrős, ezért jobban hallani. Ennyit mondjuk nekem nem ér meg a felár... valóban így van?
És még egy dolog így a végére: ha a fent említett kütyük egyike sem a megfelelő, mit ajánlanátok maaaaaaximum 10ezer Ft környékén? Mennyivel jobb füleseket vehetnék, ha kibővíteném az árlimitet mondjuk 15ezerre?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
krisz4b70
aktív tag
A sima piston 3 jobban szól mint a youth? youth volt nekem de hangjával nem annyira voltam megelégedve, kicsit kevés volt a mély.
Esetleg sony ex110? -
addikt
válasz kemcso #61582 üzenetére
szerintem én meg Tulku nagyjából egyformán ítéljük meg a hangzást, mindketten a töklaposhoz képest több basszust szeretünk, és azt tartjuk "alapnak" vagy "normálisnak"
szerintem te a töklapost, vagy ha lehet annál egy kicsit kevesebb basszust szeretszerről beszélek
(lásd még Bucsher és te eltérő véleményed a P3-ról, amit én sem osztok, a P3-ban gyakorlatilag alig van mély az én fogalmaim szerint)
nincs ezzel baj, csak figyelembe kell venni amikor egymással beszélgetünk
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
fcbarca
őstag
válasz tomboy0013 #61589 üzenetére
3000 ft volt, de mar nincs belole sehol, Zalaegerszegen nar reg nincs
-
válasz kemcso #61585 üzenetére
Ha már összefoglaló akkor abban az van, hogy az Audio-Technica ATH-CKP200 egyenes kábeles. Rákeresve nekem fül felettinek tűnik vagy csak azért egyenes mert maga a kábel a fül alatt kezdődik?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kemcso
Ármester
A kolléga ilyen fülest keresett: "Már egy ideje keresek valami jó kiegyenlített olcsó fülhallgatót". Erre szerintem nagyon nem illik a E10. Az sehol nem kiegyenlített, hanem mélykiemelt. Azt is írja, hogy "Egy kis mélykiemelést jóval könnyebben elviselek.". A kicsi sem igaz E10-re, az a P3.
Ezekre ha már SM, akkor E30, mint írtam. Olyat kellene ajánlani, amit keres az illető, nem csak egy kitételt kiragadni és arra ráhúzni az összes többit.Az egységes hangkép számomra azt jelenti, hogy az egészben semmi sem teng túl, egy közepesen vagy erősen mélykiemelt füles nekem nem lehet ilyen.
(#61573) mzso a ZA tenore kiegyenlített, de elég éles emlékeim szerint a hangja. Nekem tetszett alapvetően, de a mélyeket picit kevésnek éreztem benne. Mennyi lenne a keret?
(#61584) fcbarca látatlanban egyik se Az összefoglalóban lévők érik meg kb leginkább az árukat.
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Jelenleg melyik fules eri meg az euronics kínálatabol? Valami xiaomi, soundmagic szint?
-
Tulku
veterán
válasz kemcso #61578 üzenetére
Mélyközép kiemelt egységes hangkép nálam dupla peremű szilikonnal...nem mondtam hogy lineáris...hol itt a baj?
Nagyon hallgatható egységes hangkép....összeáll nekem minden szépen szól közepes térrel és azért ajánlottam mert szerintem kicsit visszafogott magasakkal rendelkezik ami biztosan megfelelne a kollégának...
Azért én bassheadnek nem mondanám....az mondjuk a ck9x AT...az basshead....
-
holozis_HUN
veterán
Hát mivel most nagyon szar gumival használom (macska szétszedte a jót...) és ezzel semmi basszusa, így felhúztam telón EQ-n a basszust. Hát volt pár hely, ahol berecsegett De ez oltári nagy basszus volt, tisztába vagyok vele. Nem normális basszus mennyiség. Szóval kellene valami jó kis illeszték, csak sajna még mindig nem tudtam megmérni a kicsi HDS1 csövének a méretét Ami ha jól tudom nem a hossza, hanem az átmérője.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
félisten
A leírásod alapján hasonló az ízlésünk. Én is a tenore mellett döntöttem, mert a KZ HDS1 nekem úgy 60-70 óra után elkezdett karcolni, sőt, néha csikorogni. Valahol 3-5 kHz körül van egy keskeny, de nagyon erős kiemelése, amibe néha beletrafál egy elektromos gitár, vagy női ének, és az nagyon rossz. Sok zenénél viszont nyoma sincs.
Én a innen rendeltem meg a tenore-t. Még nem jött meg sajna.
Én is hallottam némi magas kiemelésről, de sajna nem tudok jobb fülest értelmes áron.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
.LnB
titán
Lenne egy nem kimondottan szakmai kérdésem: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mzso
veterán
A Zero Audion Carbo Tenore ZH-DX200-CT-t azt milyen megbízható hely(ek)-ről lehet beszerezni?
Egyébként tud valaki linkelni teszt(ek)et?
Már egy ideje keresek valami jó kiegyenlített olcsó fülhallgatót. Amit kifejezetten nem szeretek az, hogy ha magas kiemelés van. A Piston 3-nál is zavart, hogy egyes daloknál túl éles volt a hangja, csörgött. (Bár jóval kevésbé mint egyébb füllhallgatóim). Egy kis mélykiemelést jóval könnyebben elviselek.
Ebből a szempontból milyen? (Valaki említette a topicban, hogy állítólag van magas kiemelése)A KZ HDS1 az milyen ebből a szempontból? Menyire enyhe az enyhe V?
UI:
Akkor most "Zero Audio" vagy "Zero Audion". Az ajánlóban az utóbbi szerepel de én inkább előbbít látok leírva máshol, még doboz fotókon is.[ Szerkesztve ]
-
krisz4b70
aktív tag
Ettől a fülestől szerintetek mire számíthatok?
-
Outblast
tag
Nah úgy néz ki hogy a Soundmagic E30 lenne az ami beleférne a keretbe, és sok jót írtak róla.
Viszont azt nem tudom hogy mennyire lesz jó Hardstylera, amiben azért viszonylag sok a mély ilyen jellegű kommenteket nem igen találtam. De ha ennyi pozitív visszajelzés van róla, csak nem mindenki komoly zenét hallgat
Találtam most egy helyen 11ezerért, lehet meg is rendelem.
(ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor ki vele ) -
Tulku
veterán
Egy ősi titkot árulok el...de csak kidobás előtt alkalmazandó...így nem buktok semmit....
Szecsuánban Waj-Ling mester úgy csinálja, hogy beteszi alkoholba az egész fülest, szépen ki-bedugdossa, mint a teafiltert (bár ő teafiltert nem ismer) és hagyja megszáradni...
Ő azt mondja, minden így kezelt füles visszanyeri régi hangját...
Én semmilyen garanciát nem vállalok erre a dologra, csak ha végképp elengedné valaki a fülese kezét...érdemes kipróbálni....ez olyan 19-re lapot húzok...
De hallottam olyan emberről akinek sikerült!!!!
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Szeretnék új fülhallgatót venni, mert a mostani kezdi megadni magát, kb max 10 ezer forint körül szánnék rá.
Leginkább hardstyle-t hallgatok így szeretném ha szépen szólna és erőteljes basszussa lenne.
Eddig ami volt nekem és meg voltam elégedve vele AKG K330 (szerettem, jó basszus nyomott) a mostani amit cserélni akarok Sennheiser CX215 (ez kevesebb basszus viszont szépen szól)
Nyilván a szakiknak más az álláspontja mi is az ami szépen szól
A lényeg "agybadugós" legyen és ne fül feletti kábele legyen, jó lenne ha nem külföldről kellene rendelni. Nem tudom mennyire számít LG G2 minihez kell (egyenlőre)
Szerintem nagyjából ennyi.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Van valakinak valami tuti tippje füllhallgató tisztításhoz? A Piston3-am jobb oldala makacsan halk marad a kísérletek ellenére. A rácsban egyébként nagyítóval sem látok zsírt...
-
holozis_HUN
veterán
válasz xemelon #61554 üzenetére
Nem tudom.. De nagyon kellene... Kinthagytam a fülest az ágyamon, macsak szétszedte a kedvenc gumim rá... Aztán raktam bele egyel nagyobbat, de így semmi basszus, csak ha tövig nyomom, de akkor kényelmetlen. És iszonyat sok a magas így. EQ-val bele kellett nyúlni, de ígysem ugyan az a hangzás... Esetleg neked nem kell az a legkisebb gumi hozzá? Amivel alapból jött a legkisebb.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Mclovin
senior tag
Xiaomi Piston 3 youth-hoz tudnátok megbízható, legit shopot vagy ebay eladót linkelni? Köszi előre!
-
flash-
veterán
Van egy vsonic gr07-es fulesem. Egyik oldali dugoja nagyon elhalkult, ekkor zsepivel es gyogyszertari almohollal a kulso reszerol letakaritottam a zsirt.jobb lett de még halkabb.
Tudna valaki segiteni a javitasaban,szetszedeseben?egyedul nem merem szetszedni, megkoszonnem ha valaki megnezne nekem.
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo Vibe Shot telefon gyári fülese nem a legjobb, ezért gondolkodom egy jobb minőségű beszerzésén, a legnagyobb baja, hogy kicsit halk is, gumiharangja sem tökéletes, illetve a mély is kicsit hiányzik számomra.
Tehát olyan agybadugós fülest keresek, ami elég jó méllyel rendelkezik, de a többi tartomány is szépen szól. Elsősorban rock, pop jellegű illetve néha komolyzene hallgatására is. Nem vagyok szakértő, szóval szívesen fogadom a tanácsokat, tapasztalatokat.
Más: futáshoz is jó lenne valamilyen füles, kinek mi vált be e téren?
A keret 15e Ft körül lenne.
Köszönöm szépen a segítségeteket! -
Tulku
veterán
Nos kénytelen vagyok egy füles tekintetében revidiálni korábbi posztomat...
A füles a Soundmagic E10S névre hallgat és az első füles ami bejáratás (kb 40 óra) elteltével mélyenergiák irányába nőtt.
Tehát: alapvetően középmély kiemelésű, de nem zavaró, ám valóban jelen van (Kemcsonak igaza van...)
Jelentősen tompítható dupla peremű szilikonnal, ha normál szilikonnal vagy szivaccsal használom nekem zavaróak a mélyei kissé...morózussá válik minden, de az említett tip-pel ez jelentősen normalizálódik.Közepei szerintem a legjobbak, mesések, puhák, teljesek...engem teljesen megfogtak...nem klasszis hang, de nem is 10+ ezres az biztos...aki sok hangszeres zenét hallgat annak ajánlom kipróbálásra.
Magasai számomra továbbra is fedettek kissé, vannak és minden érthető, de szerintem elfogynak.
Ettől függetlenül nagyon hallgatható, meleg, puha hangzás, mélyei nagyot ütnek, közepei pedig igen kifejezőek.Tere átlagos, teljesen rendben van.
Értem a körülötte kialakult hype-ot...van alapja rendesen...ez tényleg best-buy!!!
Kábelével továbbra sem vagyok kielégülve...ugyan elég erősnek néz ki, de túlságosan merev, ha betörik valahol, úgy marad...erre vigyázni kell...
Ha szembeállítom mondjuk egy RHA S500-al akkor anyaghasználatban az RHA csúnyán elveri, de hangban rendesen kikap tőle...mindenki döntse el, mire költi a pénzét...
-
xemelon
tag
válasz holozis_HUN #61553 üzenetére
Kisebb belső átmérőjű lyukkal rendelkező ilesszték kell hozzá, mint a többi KZ-hez. Én sem láttam ilyet. Talán a SONY-k?
-
xemelon
tag
válasz holozis_HUN #61550 üzenetére
Elvileg a többi 4 mm-es, ez meg ugye kisebb.
-
Luissimo
veterán
válasz BigBlackDog #61540 üzenetére
hagyjátok, nemérti
van akinek mindegy hogy fejes vagy füles.
Sokan a söntést is összekeverik a montázzsal
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #61547 üzenetére
A cső szélességét kell mérni, igaz? Nem a hosszát. Csak nekem vonalzóval ( ) kijött úgy 3-4 mm vastagságra... De majd vmikor speckóbb eszközökkel kellene megmérnem.
-
kemcso
Ármester
válasz f4lcon #61546 üzenetére
Persze, lehet hekkelni meg eq-zni. Azt gondolom, hogy akinek tetszik a P3 hangja annak nem fog a Hybridé. Aki viszont P2-n szocializálódott annak megfelelő lesz.
(#61548) .LnB nem is kell ehhez nagy tapasztalat: ha a P3-ban elég volt a mély, akkor sok lesz a Hybridben, de hozzá lehet szokni, ha akarsz ugye Tulku
-
.LnB
titán
válasz kemcso #61545 üzenetére
Az a baj, hogy a P3 előttről nincs is tapasztalatom sok. Hallgattam ezt azt de nem volt sok fülesem. Azzal sincs baj, ha sok a basszus, hallgatok sok ilyet is: [link]
De ezek mellett nagyon vegyes, hogy mikor épp mit hallgatok. Ha megjön akkor elsőre egy Mumford & Sons albumot fogok meghallgatni, ha az rosszul szól akkor baj lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
holozis_HUN
veterán
Tudtok jó fajta gumikat KZ HDS1-hez?
-
addikt
válasz kemcso #61545 üzenetére
nagyobb belső átmérőjű szilikon haranggal is ki kellene próbálni a Hybridet, hátha az elvenne a mélyekből egy kicsit, meg hozzátenne a magashoz (kinyílna jobban)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
.LnB
titán
válasz gtamate2 #61542 üzenetére
Köszi. Bár időközben megrendeltem a Hybrid-et. Annak a formája jobban tetszik, hogy "beleül" a fülemben. A Piston 3 is ezért tetszett.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sziasztok, tönkrement a Piston 3-am. Szeretnék venni Piston Hybrid-et. Honnan ajánlatos rendelni? Hol lehet olcsóbb. Én geekbuying.com-ot néztem, azthiszem a Piston3-am is onnan jött.
És esetleg ebben az árban van még amit manapság nagyon ajánlotok? Néztem azokat amik az összefoglalóban vannak.Vsonic VSD3 tetszene de azt drágállom, és nem is nagyon találtam. Nem tudnátok valami olcsóbb helyet linkelni? Lehet megvenném.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz phoenix1989 #61537 üzenetére
Ez nem füles.
-
válasz phoenix1989 #61537 üzenetére
Azt, hogy hülyén fogsz kinézni ha ezt betolod a hallójáratodba
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
phoenix1989
őstag
Üdv! egy ilyen fülest néztem ki. Mit szoltok? vagy hasonló árban lenne jobb? ti mit javasolnátok.?
-
fcbarca
őstag
válasz kemcso #61532 üzenetére
Koszi.JVC HA-FX101vagy Soundmagic ES18 ?esetleg mas?lenyeg hogy 5 k korul legyen,max +1/2k ha sokkal jobb..kulfoldrol most nem rendelnek mert sok ido mig ideer es haza gari kellene.Elsosorban electro,disco,disum zeneket hallhatok.Basszus es dinamika mellett jo lenne a tiszta kozep es magas is
-
fcbarca
őstag
Az asus fonemate fulesek jok?
-
törölt tag
válasz f4lcon #61519 üzenetére
Viszont Kínában olyan simán van, hogy az utca túloldalán nyílik egy másik gyár, és véletlen pont ugyanazt a gyártósort szerelik össze benne. Ezért nehéz bizonyos termékeket behozni a kínai piacra például, mert pillanatok alatt gátlás nélkül lenyúlják, és senki nem szól érte, hiszen a hamisítóüzemek is növelik a kínai gazdaságot, és a belőlük származó pénz is belföldön marad, így a kormánynak jó, szóval még nagyon perelni sem lehet. Ha lehetne, akkor is valószínűleg a kínai javára döntene a bíróság. A valóságban a nagy (nyugati) cégek az olcsó termelés és/vagy mérhetetlen piaci felvevőképesség miatt bevállalják, hogy fenékbe...ák őket, még vazelint is visznek hozzá.
-
titán
-
addikt
válasz darvinya #61523 üzenetére
amikor több hamisat adnak el, mint eredetit, akkor már azért feltűnhetne, hogy túl sok a selejt
ami hamis, az hamis. nincs olyan, hogy félig eredeti, vagy "ugyanott készül" vagy "ugyanabból készül"
csak hamis van. meg a hit, hogy az mégsem hamis.@sipi83: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
sziasztok.mi a velemenyetek a koss the plug fulesrol?szepen szol?
-
darvinya
titán
Bérgyártónak nem érdeke, hogy eredetiből azt a mennyiséget készítsen, főleg, hogy eleve kalkulálni kell a gyártási selejttel.
Pláne kínai gyártósor.
Ezt csak manufaktúrálisan lehetne kivitelezni pontos db számot.Tehát valójában eredeti csak akkor mondható, ha márka bolt adja el.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Egy iPhone 6s-el jelenleg egy Brainwavz M5-öt használok, kicsit meguntam a hangját, és szeretnék fentebb is lépni hangminőség terén. Ezért új fülhallgatót szeretnék.
Itthon különböző forrásokról egy Beyerdynamic DT-770 Pro / 250 Ohm fejhallgatót használok, nagyon szeretem a hangját, valami hasonló hangot keresnék.
Ami fontos számomra:
- nagyon jó izoláció - sokat utazom buszon, utcán sétálok stb.
- iOS vezérlés (mic, hangerő le-fel)
- masszív kábel (előny ha cserélhető), mindegy sima, vagy fül felett elvezetett.
Nem zárkózom el a külföldi rendeléstől sem, van időm várni egy-két hetet.
Az összeg amit max. szánok rá kb. 20.000 huf
A füles ajánlót természetes olvastam: Vsonic VSD3S tetszik, csak kellene hozzá iOS vezérlős kábel is.
A válaszotokat előre is köszönöm! -
titán
Ezt mindig nagyon könnyű ellenőrznie annak, akinek megvan mindkettő. Eredeti és hamis is. Az óratekerés egy teljesen más tészta, az a használat függvénye, és ellenőrzihetetlen. Annak is, aki sokat fizet, hogy ne kapjon tekert órát. Azt is ugyanúgy átb.hatják, csak még sokat is fizetett érte.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
addikt
félreértések elkerülése végett: nincs olyan, hogy X gyárban műszak után tolnak még egy szériát, és az lesz az olcsóbb verzió, vagy "elfelejtik lekapcsolni a gépet" vagy hasonló.
ez mind urban legend, és csak azért létezik, hogy a hamisító megideologizálja a hamisítványát és mert az emberek szeretnek hinni. (szeretik elhinni, hogy az övék ugyan olyan jó, mint az eredeti és ők azon pár szerencsés egyike, aki kifogta a tutit. - lásd még tekert órás autók esete.)
amíg a földön hit és hamisító lesz, addig ez a téma menni fog.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kgyuri7
csendes tag
válasz holozis_HUN #61515 üzenetére
Akár, de ne 10 barral. :-)
-
denesm
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlás ügyben. Szeretett fülhallgatóm (egy Samsung HS330-as, még a szögletes gombos) kábeltörést szenvedett, és felmondta a szolgálatot. E helyett akarok egy újat beszerezni. Még a Samsung előtt volt egy Soundmagic PL30-asom, azt nagyon szerettem, egészen addig, amíg szét nem jött az egész (levált a kábelről a burkolat stb.). Elég sokféle zenét szoktam hallgatni, az aktuális popzenéktől kezdve a Rammsteinen át a szimfonikus költeményekig mindent. Természetesen amit csak lehet, flac formátumban. Így a leendő fülhallgatómtól elvárom, hogy minden tartományban jól szóljon, nem csak a basszusokat akarom hallani. Egy mikrofon sem ártana, mert telefonnal használnám. Olyan 10000 JMF körüli összegben gondolkodok, max. 15000. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kgyuri7
csendes tag
válasz holozis_HUN #61513 üzenetére
Sűrített levegő óvatosan?
-
holozis_HUN
veterán
Jack dugó takarítása? Eddig vizes fülpucolóval nyúltam bele, hogy a port kiszedjem. Telóról lenne, szó, vízálló Z3.
-
kgyuri7
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni, hol lehet itthon nyakba akasztható, agyba dugós fülest kapni?
-
-
Dave™
nagyúr
válasz krisz242 #61505 üzenetére
Ha a sima CKR9 is olyan, mint az eredeti, akkor az kicsit világosabb, levegősebb, némileg gyengébb mélyekben, az LTD meg értelemszerűen a fordítottja. Az LTD-ben a CKR10 driverei vannak, de a 9 háza. A CKR10 már kicsit mélytúlsúlyos, az LTD kordában tartja a mélyeket, de nem is agresszívak a magasai, mint a sima 9-esnek. Ez az amit olvastam róluk, megerősíteni nem tudom.
-
tknof1871
őstag
válasz GabeszHUN #61501 üzenetére
illetve egyszer volt Jack csere
Megtört a vezeték és szakadás történt?
Nekem úgy tűnik, hogy a zsugorcső (6/3-as) sokat javít a helyzeten, ha a vezeték és a jack dugó kapcsolódása gyenge, ha ott könnyen megtörik a vezeték ahogy a gyártó szereli.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
GabeszHUN
tag
Sziasztok.Az ájánlásotokra kb másfél éve vettem egy Piston 2-t.Ezúton is köszönöm, nagyon megvagyok vele elégedve semmi hibája másfél éve(illetve egyszer volt Jack csere).Azonban kicsit beleuntam a hangjába és most szeretnék egy hasonlót venni kicsit kevesebb baszussal emellé.Az árkategóriát hasonlóra tenném mint a Piston kettő.És egy kicsit tisztább hangzásúra vágyom picikét kevesebb méllyel.Tudnátok segíteni választási alternatívákkal?Előre köszönöm mindenkinek!
For Sale AKG Q701
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest