Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
A Xiaomi Piston 3 műkődik az MS telefonjaival?
-
törölt tag
válasz
kemcso #61197 üzenetére
Hybrid nagybetű, AX35 szerintem inkább enyhe V, ahogy a többi hibrid kialakítású füles is általában (kivéve a Pistont), Piston 3 szerintem mehet enyhe V karakternek, úgyis sokan mondogatják, hogy (a kategóriában) nem elég benne a mély, SE215 már nem 20-30 ezres kategória, a 315 meg már nem 30-50 ezres kategória. Ezek maradjanak egyáltalán? Főleg a 315... 1BA 60 ezerért...?
-
válasz
#16820480 #61196 üzenetére
Épp azt írtam
Összefoglaló
Be:
0-5000
KZ HDS1 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
KZ ED9 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)5-10000
Piston Hybrid (BA+DD, erős V karakter, egyenes kábel, mikrofonos)
Zero Audion Carbo Tenore ZH-DX200-CT (DD, kiegyenlített, egyenes kábel, sima)10-20000
Astrotec AM800 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
Astrotec AX35 (BA+DD, enyhe V karakter, egyenes kábel, sima)
Soundmagic E50 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
Havi B3 Pro X? (2DD, V karakter, egyenes kábel, sima) -> a pro I vagy a pro II volt?20-30000
Soundmagic E80 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)Ki:
Piston 2
Vsonic VC1000
Soundmagic PL11
SE215 ?
SE315Soundmagic ES18 vissza az 0-5000 közé
+ VE MONK, Piston earbud a szövegbe, mint ajánlott earbud
Nézzétek át, hogy minden ok, van-e valami ami még be vagy ki jöjjön, stb
[ Szerkesztve ]
-
lapalapa
senior tag
válasz
kemcso #61190 üzenetére
Igen igazad van, csak magamból indultam ki, ha valami hangban megtetszik akkor képes vagyok ráéhezni pár hónapot...
Akkor módosítom a javaslatomat a kollégának:
Meg NE hallgass (még véletlenül se!) egy FiiO EX1-et (a hozzáadott nagylyukú gumival), mert úgy jársz mint én!
-
ezzel teljesen egyetértek, elég nagy baj, hogy a kínai gyártók gyakorlatilag egyáltalán nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel és kapod ami a legolcsóbb vagy legkönnyebben elérhető a számukra, de sokszor még komolyabb gyártóknál is előfordul, hogy nem a gyárilag adott szilikon a létező legjobb. mondjuk olyankor nehéz a gyártót hibáztatni, ha ilyen Spinfit-féle adja a tökéletes hangot, de azért mást meg lehet próbálni leutánozni
-
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok, fülhallgató vásárlás előtt állok, a segítségeteket kérném.
Sítlus: abszolút vegyes
Mivel tömegközlekedésben használnám főként, ezért fontos lenne, hogy minél izoláltabb legyen, jól illeszkedje a fülbe, ne essen ki folyamatosan, ill. kellően legyen részletes, és szép hangzású, mind a magas, mind a mély tartományban.
Fontos, hogy minőségi legyen, strapabíró, minél hosszabb garancia idővel
15.000 - 20.000 Ft között gondolkodom
IEM, a kábelvezetés mindegy
Mikrofon nem szükséges, de ha van, nem baj. -
Ciccuka
veterán
A három Rock Zircon között mi lehet a különbség?
-
Tulku
veterán
Hihi
Kétértelműre sikeredett, de sebaj!...igen az illesztékek is eszméletlenül fontosak, nagyban tudnak hangképen rontani vagy javítani...
....de illesztésen a különböző komponensek egymáshoz való viszonyát értem...egy DAP pl igen visítva szól egy fülessel, de egy másikkal eszméletlen jó párost alkot, csak úgy mint az előbbi füles valamely más meghajtóval párosítva...
Illesztést említettem, talán a párosítás jobb szó rá (már csak félreértések elkerülése miatt is)....
És persze a szép magyar "szinergia" szó is erre vonatkozik (komponensek egymáshoz való viszonya - vagy iszonya...
)
-
vicze
félisten
Már leírtam a véleményem párszor az EQ-ról, továbbra se szeretem a zene széttorzítását, se az eszköz, se a füles oldaláról. Számomra erre a problematikára a Oppo H2 jelenti majd a megoldást, most valami az NC31 miatt nagyon elállítódhatott, mert többször megfigyeltem, hogy a profil beragad sajnos. Ezért se mondok semmi elhamarkodottat.
-
törölt tag
Sziasztok,
Ti melyiket vennétek ezek közül és miért?
- Soundmagic E10/E10S (mi a különbség a sima és az S változat között?)
- Soundmagic E50 (megéri a felárat az E10-hez képest?)
- Sennheiser CX 3.00
- Sony MDR-EX450
- Sony MDR-EX650 (megéri a felárat az EX450-hez képest?)Ezelőtt egy Xiaomi Piston 3 volt, mely 3 hónapig bírta, majd elszállt a bal oldala (szervizbe kétszer küldtem, ahonnan teszt OK-val küldték vissza mindkét alkalommal, javítás nélkül
)
A segítséget előre is köszönöm.
-
Dave™
nagyúr
Nem tartom magam szakinak, de én sem győztem hangsúlyozni eléggé a kínai "tesztemben", hogy mennyire fontos az illeszték. Van egy kis doboznyi illesztékem, sokat kísérletezgettem én is velük, és a füles után rögtön a második legfontosabb dolognak tartom. Az anyaga, a belső átmérő, a merevsége, a formája, a hossza mind-mind befolyásoló tényező. Eddig kb. arra jutottam, hogy nekem leginkább a nagy átmérőjű illesztékek jönnek be, ezek nem vágják a magasakat, meg nem nyomják meg a mélyet (mint a Sony hybrid). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a füleseim szinte kivétel nélkül szélesebb vetőcsövel rendelkeznek, és a lineáris hangot szeretem.
Amúgy nem ijedtem meg, csak szeretném ha nem terjednének az ilyen áltudományos dolgok, mint hogy attól sztereó valami, ha minél jobban elkülönítjük a két csatornát.
-
Tulku
veterán
Szerintem nem kell megijedni, mert ez is épp akkora ökörség mint az összes többi "hangzásjavító" alkalmazás.
S-sel értek egyet, ha már EQ kell megette a fene....bár mint V írta, nem biztos hogy a füles a ludas, egyszerűen a telefon nem szereti, más a hangzásképe, ha élesnek tűnik meg kellene nézni mondjuk DX50-nel...lehet ott szárnyra kap...persze csak egy tipp...
Arra jöttem rá - elég hosszú idő és kísérletezés elteltével - hogy az illesztéseket nem hiába böfögi minden szaki, bezony nagyon fontos...
Pont S borzolgatta kedélyemet az Angie megvételekor, a hangképével, de bíztam benne hogy az X3K a ludas, igazam lett...ennél simább fülesem még nem volt...
-
Dave™
nagyúr
válasz
holozis_HUN #61178 üzenetére
Nem tudom ez micsoda, de a "tiszta sztereó hatásnál" leírt dolog elég nagy hülyeség, lévén a sztereónak pont az áthallás a lényege. Hangdobozoknál ez adott, mert mindkét füleddel hallod mindkét csatornát, fülesnél viszont pont hogy nem, tehát inkább elő kellene segíteni az "áthallást" crossfade-el, nem még jobban elkülöníteni a két oldalt.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #61178 üzenetére
Ehh, mondjuk ilyen szinten még nem öl olyan sokat a hangminőségen, de amilyen füleshez hangszínszabályzó kell, az nem üti meg a mércét nálam.
-
holozis_HUN
addikt
-
lapalapa
senior tag
válasz
BigBlackDog #61175 üzenetére
Ok, szóval hozzáadott nagylyuku gumi...
Ha tudod próbáld ki, nekem beszarcsi volt!
-
lapalapa
senior tag
válasz
BigBlackDog #60390 üzenetére
Milyen gumival próbáltada FiiO-t?
Nekem a piros, aminek a közepe merev cső (minden fotón ezzel szerepel) teljesen mélyhiányos, a fekete aminek szűk a közepe, az magas hiányos, viszont mindent elnyomó basszusa van.
A megoldás a fekete gumi aminek nagy a középső lyuka. Ezzel szerintem egészen döbbenetes hangja van!
Nekem ezzel nagyon olcsónak tűnik... (de tényleg)Persze ez is szubjektív!
-
basaja
senior tag
válasz
tomboy0013 #61172 üzenetére
A kép csak illusztráció...szvsz Piston 2
Euronics elvileg eredetit árul...
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy ez biztosan eredeti Piston 2? Mert a nevében nincs benne a kettes, illetve a google képtalálatok alapján az egyik fülhallgató alatti műanyag részen van egy kidomborodó gyűrű már majdnem ott ahol a vezeték kezdődik. Ezen meg a linkelt kép alapján nincs ilyen.
-
Johnny1978
csendes tag
Sziasztok!
Ez most KZ S3 vagy KZ ED3 vagy a KZ ED3 egyik különkiadása lenne? Vajon miben különbözik, ha különbözik az ED3-tól? A specifikációja és a kinézete is nagyon hasonló.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #61168 üzenetére
Ott még a Oneplus Silver Bullet is, az viszonylag fehéres jellegű. Mondjuk ezen is van mikrofon.
-
bucsher
őstag
válasz
Bjørgersson #61168 üzenetére
Ajjaj, akkor lehet, hogy engem is fog
-
Bjørgersson
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #61165 üzenetére
Igazából a hülye Telenor hibája az egész, mert már csak fehér van náluk.
bucsher a miki a mostanin is zavar.
hkari ejha.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, alszok még párat amíg megérkezik a telefon, aztán majd lesz valami valószínűleg nem fehér.
-
hkari
őstag
válasz
Bjørgersson #61160 üzenetére
Ezt a denont kerüld el. Egyszer kaptam egyet, és elképesztően borzalmas hangja van. Komolyan eddig bármi veri amit hallottam életemben.
-
bucsher
őstag
válasz
Bjørgersson #61158 üzenetére
Vegyél nyugodtan Piston3-at, nem fog zavarni a mikrofon, és így is az az ár/érték bajnok.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Bjørgersson #61164 üzenetére
egyszerű: fesd át a telefont :
-
Bjørgersson
félisten
válasz
BigBlackDog #61163 üzenetére
Tudom, hülyeség, de nem szeretném, hogy elüssön a telefon színétől.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Bjørgersson #61162 üzenetére
Nem tudom, hogy hova kéred a postázást (gondolom nem Budapest környékére, mert ez esetben a személyes átvétel is játszana), de nekem Magyarország területére ingyenes szállítást dob (feltéve, ha banki utalással fizetek). Szóval szerintem belefér így a 10e Hufba. Egyébként miért ennyire fontos a szín, ha szabad kérdezni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
BigBlackDog #61161 üzenetére
Jön még rá a szállítás, és pont több, mint egy tízes.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Szerintem ne a szín alapján válassz, úgyis hallgatni fogod, nem nézni!
Most az akciós (Nomono) Soundmagic E10 is beleférne a keretedbe, ami azért hangba előrébb van már az ES18-hoz képest szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#16820480 #61159 üzenetére
Köszönöm, de ezek meg 10k fölött vannak már. Ha fontosabb lenne, akkor eleve nem írtam volna a topikba, hanem megvettem volna az első fehér pár ezer Ft-os vackot. Denon AH-C260?
-
törölt tag
válasz
Sony EX450 meg 650 van talán fehérben, meg egyéb Sony termékek, de amúgy mást nem tudok hirtelen. Ha fontosabb a szín a hangnál, akkor bármi, ami külsőre bejön és fehér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#16820480 #61157 üzenetére
5-10e Ft között keresek fehér, mikrofon nélküli, egyenes kábelű IEM fülhallgatót.
- Audio-Technica ATH-CKP200 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Soundmagic ES18 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Vsonic VSD1 / VSD1S (DD, V karakter,fül feletti kábel, sima)
- Vsonic VSD2 / VSD2S (DD, V karakter,fül feletti kábel, sima)
- Xiaomi Piston 2 (DD, V karakter, egyenes kábel,mikrofonos)
- Xiaomi Piston 3 (DD, V karakter, egyenes kábel,mikrofonos)Az Audio-Technicának nem tetszik a kialakítása, továbbá egyik sem fehér, és nem tetszenek. Pontosabban a Soundmagic tetszene, de nincs belőle fehér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #61132 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
törölt tag
válasz
Alien4 #61148 üzenetére
Fül felett vezetős ilyen BT modulos fülest hirtelen ne mtudok, az úgy lehetne megoldani, hogy veszel egy SBH20-at, vagy valami hasonló cuccot, és mellé még egy fül felett vezetős fülest (VSD1, E30), csak ilyenkor hosszabb lenne a kábeled a BT modulig, bár ruha alá betűrve talán nem olyan zavaró.
vicze1: Hmm, úgy látszik ennyi pénzért nem kell csodát várni. Eredetileg drágának tartottam a Dunu füleseket, de kb 110$ itt a DN1000 ára, és az ilyen újonc márkák sem sokkal olcsóbbak a hasonló kialakításban, csak legalább rossz a hangjuk is
Amúgy pontosan mi a baj a hangjával?Hanna24: Alapvetően jó
Ha a sok basszust szereted, akkor Piston Hybrid, csak azt talán nem lehet még otthon kapni.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz
tomboy0013 #61150 üzenetére
2-7 nap után elkezdik szállítani
Aztán majd ideér egy hónap alatt.
-
tomboy0013
veterán
Rendelt már valaki Geekbuying-ról? Azt írják, hogy 2-7 nap a szállítás. Ez mennyire reális szemben a Banggood 7-25 napjával?
-
vicze
félisten
Hát akkor 1More Multi-Unit (Dual) EO323. Gearbest 40$ (akció).
Bármilyen gyártót figyelembe véve a legigényesebb csomagolás/prezentáció, amivel találkoztam. A hogy minden külön-külön van becsomagolva és 3db "Do not eat" is volt a dobozokban, igencsak meggyőző. Tudom apróság, de akkor is látszik, hogy sok figyelmet fordítottak rá.
Külsőre 1:1 mint a korábbi Voice Edition, egy milliméterben se különböznek. Igazából, nem kelt annyira bazári hatást mint képeken, mivel nagyon matt/patinás és halvány az aranyszínű rész, így nem zavarja annyira a szemet.A hangzást, az majd úgy 20-30óra után jellemzem inkább, jelenleg 5-6óra után, nem tudom elképzelni, hogy így akarták volna hangolni, mert abszolút nem ajánlott.
@f4lcon: Nagyon gondold, meg a 3 utasat, mert 100$-ért ez a hangzás pénzkidobás semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
holozis_HUN #61145 üzenetére
az átmérőjét természetesen
-
válasz
holozis_HUN #61143 üzenetére
nincs nálam a HDS-1-em, szóval passz.
de megkérdezhetjük K1LLMy53Lf kollégát, nála van ugyanis az enyém[ Szerkesztve ]
-
válasz
holozis_HUN #61140 üzenetére
szerintem inkább a vékonyabb részt
-
holozis_HUN
addikt
Fülesnél a csövön mit kell mérni? A filternél lévő kiszélesedést vagy a füles háza és a kiszélesedés közötti vékony részt? Ahozz, hogy szivacs illesztéket vegyek rá.
-
törölt tag
Sziasztok !
Segítségetek szeretném kérni ! Telefonhoz keresnék fülhallgatót ! Zenehallgatásra !
a kialakítás : In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető) lenne !
amit elvárnék tőle : részletgazdag hangzás , és a mély se hiányozzon belőle !
az ár : 10.000 Ft szánnék rá ! ebben az árban tudnátok ajánlani valamit ? ! Köszönöm ! -
hkari
őstag
válasz
gatesz #61133 üzenetére
Gearbesten 13 dollár most, az elég jó ár. kb. 3600 Ft.
-
gatesz
tag
Sziasztok!
Piston 3-at tudtok most valahol jó áron?
+
Ettől a terméktől ezen az áron mire számíthatok?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
5-10e Ft között keresek fehér, mikrofon nélküli, egyenes kábelű IEM fülhallgatót. Néztem az összefoglalót, de egyik ajánlott darab sem nyerte el a tetszésemet. Samsung Galaxy A3-mal lesz használva, 99%-ban ilyen zenéket hallgatok; egy kettő három négy
Köszönöm előre is a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Na eddig volt jó ATE hangja, 100+h után hirtelen a mély mint egy japán óriás dob ráül közép tartományra.
EQ-val javítható, de hangszeres zenénél már érezhető hangkép eltolódása.
Rock és keményebb metál esetén már kicsit élvezhetetlen.Olyan érzésem van, hogy a membrán elfáradna, és kinyúlna.
-
Syracosa
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült veszteséglistára tennem egy fülhallgatót megint ezért néznem kell egy másikat. Ezzel kapcsolatban kellene nekem segítség. Igazából a problémák ott szoktak kezdődni, hogy a vezetékek szeretnek nálam megtörni ezért lehetőleg valami strapabíróbb verziót szeretnék.
5-15k közötti kategória érdekelne elsősorban, napi használatra kellene telefonnal használva utazás és munka közben. Zenei téren sok mindent hallgatok, mondjuk leginkább a jazz és az elektronikus zenéket részesítem előnyben. A mikrofonos vezérlős verziók számomra nem fontosak, mivel csak felesleges hibaforrások szerintem, de ha van az se baj.)
Néztem párat ami leírások vélemények alapján bejött:
Beyerdynamic DTX 41 iE
RHA MA350
Xiaomi Piston 3
Soundmagic E10
Soundmagic E50Ezek közül véleményetek szerint melyik lenne a legjobb választás, nyilván az se gond ha egyéb alternatíva jobban megéri.
Előre is köszi a segítséget
-
törölt tag
Az jó, csak amit nem értek, hogy a 20-at miért vezették ki teljesen, lényegében utód nélkül. Teljesen jó kis minimál headset volt, elérhető áron, elfogadható hangminőséggel. Egy 54-et már nem fogok venni, mert nagy, felesleges funkciói vannak, nehéz, és nem utolsósorban drága is.
-
bajzal
őstag
Milyen fülest ajánlotok?
Most egy Sony MDR-EX50LP-m van, ennél szeretnék kicsit jobbat, amiben több a mély hang. Magas hangok, meg közép tetszik, de mély lehetne több
max. 3-4k
-
Luissimo
veterán
-
alratar
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #61113 üzenetére
Ebayen ~1000FT.
-
a HDS1-et én is gearbesten vettem, mert olcsóbb volt mint ali.
van ilyen, szét kell nézni. tinydeal, gearbest, geekbuying,banggood... sok helyen nem kell azért nézelődni, de vannak már ár-összehasonlító oldalak is erre:
PandaCheck -
K1LLMy53Lf
senior tag
sry, valóban nem voltam teljesen konkrét. természetesen $7-8
(GB-n most 10 felett van és ezzel szemben ugyanott az "alap P3 $2-vel több csak, bőven sokkal jobb vétel elméletileg)
(#61110) bucsher: én is előszeretettel vásárolok Ali-n, viszont volt már, hogy valamit megvettem és utána néztem, hogy "b... ez GB/BG stb webshopokban még olcsóbb"
-
kisqp
tag
válasz
K1LLMy53Lf #61109 üzenetére
Úgy érted hét-nyolcszáz? Mert a gearbesten most három darab ezres... :-)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
amit linkeltél az ennyiért drága (7-8körül van a normál ára, ha jól tudom), akkor inkább a "sima" P3 vagy ha inkább basshead fülest szeretnél, akkor a hybrid
természetesen más márkákból vannak más lehetőségek is (KZ ATE, HDS1, ED9, ED10 stb), de ez mind attól függ milyen hangkép az, ami neked tetszik
-
törölt tag
Udv.
Tanacsot szeretnek kerni vasarlassal kapcsolatban.
Vacilalok ez a 3 kozul, es nem tudom melyik lenne a legjobb dontes. Fobb szempont hogy minel semlegesebb legyen a hang nagy tartomanyban, es tiszta. idotallo legyen(kabelezes).
Sennheiser CX 5.00
Soundmagic E50s
Brainwavz S0Nem tunik sennheisernel tul masszivnak a kabelezes nekem, brainwavznal pedig kicsit alacsonyan van a magas frekvencia max (18)
Soundmagicnel meg azt olvastam hogy rendesen van memoriaja a kabelnek.Hangminoseget nem tudom. Nem halgattam oket; arrol nem tudok irni, de azt tudom hogyha nem megfeleloen van osszerakva igy is ugy is par honap alatt szetnyuzom
Esetleg mas alternativat tudtok javasolni ha ezek nem ajanlottak? Ful feletti kabel nem ok.
Arkategoria 10-20k
[ Szerkesztve ]
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy kb misssion impossible, de megpróbálom.:-)
5000 Ftig keresek in ear fülest, vagy headsetet. A tökéletes hangzás nem fontos, legyen tiszta, de nem vagyok annyira vájt fülű. Mindenfélét hallgatok, reggel rádió, slágerzenék, inkább pop, rock, este játék. A csavarodásmentes kábel fontos. Mindegy, hogy lapos, vagy más fajta, de csavarodásmentes legyen.Köszi előre is!
Ezt most néztem éppen. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
endeneu82
csendes tag
Vastagabb, hátha kevésbé törik meg, de akkor maradok a fejhallgatónál, nincs kedvem fél évente 10e-ket elverni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest