Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joacoking
tag
Sziasztok!
Zavartalan gondolatokhoz (tanuláshoz) szeretnék vásárolni olyan fülhallgatót, ami a lehető legtöbb zajtól el tud zárni (TV háttérzaj, hangos párbeszédek
).
Elég nehéz találni szerintem olyan FÜLhallgatót, ami aktív zajcsökkentős (ANC-s), és "agybadugós" is egyszerre. Amit találtam eddig vezetékest, azok mind kifutott termékek, így szétnéztem vezetéknélküliek táján is. Ott sem volt könnyű megfelelőt találni.
Szívesen fogadok ajánlásokat, ha valaki tud ilyesmi terméket.
Jelenleg egy ILYET sikerült találnom, ha vetnétek rá egy pillantást, hogy jó választás lenne-e / megéri-e ennyiért, azt is megköszönném -
s4tch
veterán
válasz
Lulu123rányo #88097 üzenetére
Mutass valamit, amiről ez az oldal nem ír szépeket...
-
-NoVa-
veterán
válasz
Lulu123rányo #88097 üzenetére
Az vele a probléma, hogy bárhol bármit olvasok a hangjáról, a csomagolás, körítés, és az árán kívül minden, amit írnak róla, azt korrekt erősítőről hajtva el lehet mondani jobb párezer ft-os earbudokról is. Közvetlenül telefonról hajtva (avagy nálad gondolom az Apple Lightning - Jack adapterével, ami nem rossz, de nem elég nagy teljesítményű) mindenesetre pénzkidobás, kell alá rendesebb erősítő vagy DAP, hogy azt halld, amit a reviewer írt.
Azt meg te tudod magadról, hogy a nyitott fül/fejhallgatókhoz hogy állsz, izolációt keresel, vagy a külvilágot beengedő, azzal együtt zenélő megoldást. Mindkettő jó, de ha nem tudod magadról biztosan, hogy szereted az earbudokat, akkor nem feltétlenül a legfelső polcról kell kezdeni, amikor itt pont meglepően jó hangú filléres bigyókat találni.
IEM-ekhez visszakanyarodva, még mindig az FH3-at tartom az egyik legjobbnak az összeghatárt súrolva (fej fej mellett a ThieAudio Legacy 3-mal). Viszont kevesebb, mint feleannyiért pl az Urbanfun YBF-ISS014 eléggé közelíti a hangzását, telefonról talán még jobban is szól. Vagy még egy kicsit olcsóbban megy a Tin HiFi T2 Plus, szintén csodajókat mondanak róla, itt is.
-
Lulu123rányo
kezdő
Sziasztok!
Ismeri vagy hallota mar FiiO EM5-rol valamit ?
Egy teszt oldal nagyon szepeket ir rola [link] -
fericske
addikt
[link]
FIR Audio by ex CEO of 64audio. -
-NoVa-
veterán
True. Esetemben az FH3 után a Samsung Buds teljesen hallgatható. Apró visszalépés hangminőségben, előrelépés kényelemben, és meetingre is alkalmas. Sógor az Airpodsát is szereti a Periodic C és a Westone mellett. És persze ott a Jabra Elite 75T, alig drágábban, mint a FiiO.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Lulu123rányo #88086 üzenetére
Nekem is van FH3 , szerintem is nagyon nagyon jó ajánlat annyiért amennyibe kerül.
Egyébként Tulku tanácsát is megfontolnám, egy picit még gyűjtögetsz és rádobsz egy 20-ast akkor már ott egy AirPod Pro, van mikrofon, plug and play és iPhone-hoz nyilvánvalóan jó választás. A hangja nem olyan mint azonos áron egy sima fülesnek, de egyáltalán nem rossz, sőt... és a pénzedért nem csak egy hangot hanem egy nagyon nagyfokú kényelmet is vásárolsz. -
-NoVa-
veterán
válasz
Lulu123rányo #88084 üzenetére
Nem feltétlenül, de nagyon jó füles. Milyen zenére, milyen jellegű hangzást keresel, akkor még pontosíthatunk tovább.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Lulu123rányo #88082 üzenetére
Ha már FiiO, és tényleg jót akarsz, FH3. Az F9 régi, ma már ár/érték arányban nem az igazi.
Mikrofon kb esélytelen, jobb fülesek mellőzik.
-
Lulu123rányo
kezdő
Sziasztok!
Iphone 12 Pro Max telefonom van szeretnek venni hozza egy jo minosegu fullhalgatot ami mondjuk kihajtja keret 40-50 K , nem szeretnek Dac-ot csak siman telefon es ennyi
Ja es jo lenne ha lenne mikrofon
koszonom szepen
FiiO F9 Vagy ? -
-NoVa-
veterán
válasz
f4lcon #88074 üzenetére
Mindenképp. Asszony most kapta hétvégén az első oltását, egyszer csak sorra kerülök. Addigra talán beesik az earbud építéshez szükséges mindenféle is, és összetákolok egy saját játszósat is, mindenféle tuning vattával, szivaccsal, csillapítással tömködve. Fejhallgatónál kijátszottam magam most egyelőre, earbud jön. Az IEM építés komplexebb eszköz és időigényű, azt kihagyom.
-
Rexton
tag
Na erre kíváncsi leszek, tetszetősnek tűnik elsőre(nekem).
-
gyulank
addikt
válasz
-NoVa- #88068 üzenetére
Nekem csak egy Panasonic RQ-E11 walkman fülhallgatója van meg, a walkmant ellopták, de ez nekem nagyon jól szólt. A walkmanon 3 gomb volt [link] , és azt írták rá, hogy extra bass system. Nekem úgy tetdzett amúgy, ha mindet bekapcsoltam. Hozzá kell tenni, hogy akkor szólt jól, ha ujjal nyomtam a fülembe. Akkor volt jó mély. De az kényelmetlen, és a fülem is fájt tőle. Szerintrm hasonló karakterisztikája lehet a másiknak, ami a SAMSUNG Wavehez kapott headset, ez amit azon a néven találtam, és úgy néz ki. Bár erről is vannak olyan képek amin 3 pólusú a csatlakozója, pedig 4. A Xiaomival, meg a Doogeevel nem szólt normálisan, de rájöttem, hogy ha benyomom a gombot akkor sztereó, és szerencsére megnyomorította a számítógép asztal fiókja, így ráforrasztottam testre a fekete vezetéket. A lényeg, hogy én a walkmanhoz kapott fülhallgató hangját szeretném hallani olyan fülhallgatóval, amit nem kell fogni, és nem fáj. És nem azért kérdezek ezekről, mert nem hallottam őket, hanem mert én másokat nem hallottam, és nincs összehasonlítási alapom. És ezért nem tudom, hogy mi olyan mint az. Mindenesetre én nem hiszem, hogy gyenge a mély, meg a magas a walkmanasban. Az utolsó merényleten elég hangos volt a cin metálkazettáról játszva. Máshogy nem próbáltam. Ez elvileg a rfev333p-ht
-
-NoVa-
veterán
válasz
gyulank #88066 üzenetére
Head-fi fórumon random user, enyhe V preferenciával. Szóval akár lehet kiegyensúlyozott is eszerint.
Ilyen árkategóriában korrekt, Sennheiser HD580 szerűen kiegyensúlyozott, kicsit középhangsúlyos tiszta és jó hangú fülesből csak a Faaeal Rosemary-t tudom ajánlani (klasszikus earbud), ott a mélyet a szivacsokkal szépen lehet szabályozni, ha túl sok/kevés lenne.
Vagy drágábban IEM, 50$ körül a Tin Hifi T2-t. -
gyulank
addikt
Hát de ez gondolom csak valaki véleménye, valamihez képest, amit szeret. Ami nem lenne baj, ha olyat szererne, mint ez. Mert ahhoz képest már mondana valamit, hogy basszusban gyenge. De nem mindegy, hogy milyen karakterisztikájúhoz képest. Csak mert egyszer vettem egy fejhallgatót, amit itt nagyon jónak írtak, de csak magas meg mély volt, szerencsére visszavették. De ha mondjuk ilyenhez képest írták, akkor ebből sajnos nem tudom, hogy mondjuk egyenes, vagy középkiemelt, vagy mélyközépkiemelt. Mert ahhoz képest mindben gyengébb a mély, meg a magas.
-
gyulank
addikt
A SAMSUNG EHS44 milyen? Nem találok erről se karakterisztikát, érzékenységet, teljesítményt. B4IJ van a hangszóróra írva.
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék venni fülhallgatót, max. 10.000 FT értékben. Két szempont lenne: az egyik hogy tartós legyen, a másik hogy elfogadható hangminőséget produkáljon a legtöbb zenei műfajban. Eddig tönkrement nála egy Soundmagic E30 és egy Soundmagic PL30+C. A hangja ezeknek jó volt, de ha lenne olyan ami hasonló hangminőséget tud és tartósabb, az jobb lenne. Ki mit ajánl?A Hardveraprón találtam egy BlitzWolf AA HE-2-t, és egy VSonic GR02 Bass-t ami árban elfogadható. Ezeknek a hangja van olyan jó mint a fenti Soundmagic füleseké? Tartósságra milyenek lehetnek?
Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
Szia, akkor ez a te topikod: Vezetékes FEJhallgató topik
Olvasd majd el az összefoglalót, és kicsit bővebben írd le pl.: mire használnád tehát a zene-játék-film melyik a gyakoribb, milyen típusú zenére, milyen karakterisztikájú legyen pl. erős mély, csilingelő magas, jó közép, legyen e rajta mikrofon stb.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy fülest a számítógépemhez.
Vezetékesre gondoltam max 20.000 forintig. -
darvinya
titán
Egy kis érdekesség.
Más a hullám THD, mint a zenei Harmonikus torzítás.
Előbbiben tranyó jobb, utóbbiban csöves.
Csövesnél nemcsak hájp a döntő többsége, hanem inkább élő hangszeres zeneisége.
Persze itt legtöbb új DAC és tranyóval tűzdelt csöves, csak placebo hatás miatt van. -
tibaimp
nagyúr
Szevasztok!
Egy gyors kérdés csak, hirtelen ezt a topikot találtam: Ha egy Androidos okostelefonon van TypeC töltőcsati és van 3,5 jack csatlakozó is, akkor egy Type-C-s fülecs, az szól a TypeC porton, vagy mindenképpen jack-es fülecset kell hozzá venni? -
kk831228
addikt
Üdv!!
Csak kellene egy vezeték javító szaki vsonic vsd3 kábelhez... Vettem egy mmcx kábelt itt, viszont ahogy olvastam sajnos a vsonicnak saját csatija van nem teljesen ugyanaz, nem is akar összemenni... Még megpróbálok csiszolni az új csatlakozó gyűrűjén, mert egyelőre az nem enged annyit. Utána majd kiderül hogy a közepe érintkezik - e, mert a gyári tüske is vastagabb mint a sima mmcx csatiba...
Ha nem lesz jó, akkor nem tudom. Az a baj a gyári csati meg bevan öntve műgyantával ahol. forrasztva van, de lehet az lesz hogy ki kell bontani valahogy...
-
-NoVa-
veterán
válasz
Greg204538 #88052 üzenetére
Pl: link
A planar lényege a gyorsaság, minden tartományban, egyszerre. Meg a csodajó középtartomány. Mellé a legtöbb planar erősen EQ igényes, az iSine mellé pl kell a Cypher kábel, vagy egy komolyabb PEQ hogy jól szóljon, de akkor nagyon. -
-NoVa-
veterán
válasz
Greg204538 #88049 üzenetére
Adorama-n akad Etymotic ER2XR és ER4XR is olcsón, időnként elidőzök rajta, de túl sok a negatív review az oldalról. 1000 review-ből 40% az 1-2 csillagos problémás eset, az nálam már inkább scam, mint webshop.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
laleeee #88048 üzenetére
Az uapp szerintem is a legjobb szoft a mobilpiacon. Utólag én csak az mqa (ha már muszáj jelenleg) és a bitperfekt licenszt venném hozzá, a többi csak játékszer.
Bár egyébként a poweramp is ugyanilyen jó (eszközön lévő albumok esetében meg kezelhetőbb is), csak a stream integrációban nyer az uapp. -
Greg204538
tag
Audeze isine 10 [link] 70% off! Ha nem lenne jó a fiio fh7-esem, tuti venném.
-
laleeee
őstag
Nova, köszi az USB audio player Pro tippet, a legjobb amit eddig hallottam, tényleg nagyot üt tömörítetlen fájlokkal és király hogy Tidal és peq is van benne, a finom hangerőszabályzásról nem is beszélve ,megspóroltál nekem egy hiby r5 vásárlást, jövök neked egy sörrel
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Ez a fülhallgató megérhet 800ft-ot?
Heti 1-2 alkalommal használnám kizárólag futáshoz. Nincs túl sok infó az oldalon. Vajon bluetoothos? -
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #88043 üzenetére
Illetve jó volna egértelműen megfogalmazni mit jelent maga a cimke a hangminőség szempontjából...mert mondjuk a csöves erősítők is torzabbnak tűnnek mérés (THD) szempontjából mint tranyós társaik mégis igen nagy tábora van a kedvelőinek...
Szerintem egyszerű markeing fogás...kb annyit takar, mint manapság ráírni valamire azt hogy hi-fi... -
-NoVa-
veterán
válasz
Mike088 #88042 üzenetére
Ez a jó a fokozatosságban, minden lépcső öröm és lelkesedés, régi zenék újdonságként hatnak. A sziszegés nekem sem tűnt fel, amíg az F9 volt az egyik legjobb fülesem, most a drágábbakhoz képest tűnik ki.
"nálam sokat nyomott latba a hi-res tanúsítvány (mert azt azért nem puszira adják)"
De. Na jó, pénzért, de mindenki megkapna, aki kéri, alacsony a léc.
-
Mike088
csendes tag
A ZSN Pro-nál érződik a jóra való törekvés, majdnem 6 órát járattam az IsoTek-en és javult valamit az összkép. Kakaó az van benne, kifejezetten jól hajtható bármilyen eszközről nekem 30-40% közötti hangerőn szólt mobilon. Viszont a hangzása számottevően nem változott egy idő után fárasztóak ezek a szúrós közép és magas hangok. Én végül egy ismertebb brand termékét választottam (Fiio F9), nálam sokat nyomott latba a hi-res tanúsítvány (mert azt azért nem puszira adják) és a megannyi elismerő teszt amit a típusról olvastam.Azért nem dobok ki olyan lazán 20 rongyot, hogy lesz ami lesz. Pár napja kaptam meg és oda meg vissza vagyok érte. A közép és magas tartományban ilyen szépen, részletezően szóló fülest még nem hallottam. Először a Whiplash Caravan számát hallgattam meg (aki nem ismerné nézze meg a filmet) agyi orgazmust okozott. Énekhangok alatt semmi nyoma sziszegésnek mint, ahogy a fórumtárs írta. Ha negatívat kéne mondanom róla, egy picit több basszust megbírnék a kollega fh1s fülese jobb ebből a szempontból. (ott viszont az énekhangokat éreztem kicsit tompának).
-
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Kedden rendeltem Aliről egy KZ ZAX-ot. Csütörtökön már hozta is a postás. Alapból egy KZ ZSN Pro-t hivatott leváltani. Valójában az nem annyira tetszett. A közép tartomány bántóan túl van tolva, mély annyira nem jelenik meg. Ahogy itt néhány helyen olvastam "fémes" a hangzása.
Viszont ez a ZAX, ez nagyon ott van! Mélyek rendben vannak, de nincsenek túltolva, a közép tartomány fémes jellege megszűnt, az egész hangzás nagyon kellemes, minden hallatszik, a sztereó tér milliméter pontos. Eddig az volt, hogyha filmet néztem akkor KZ ZSN pro, mert az kényelmes volt, ha meg komolyan meg akartam valamit hallani, akkor Sennheiser HD25. Ennél a ZAX-nál viszont nem érzem annyira, hogy váltani kellene. Nyilván a Sennheiser még mindig jobb, de már messze nem nagyságrendi a különbség.
Persze azért árban is megjelenik ez a különbség. A cucc 18k HUF volt, lengyelországból küldve. Magyarországi beszerzésben 35k körül láttam.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Olyan kérdésem lenne hogy foglalkozik itt valaki kábel javítással??
Vsonic VSD3 kábelt kellene cserélni /javítani.
Vagy ha tudtok valami jobb minőségű kész kábelt, akár külföldről is, azt is meghallgatom... 3-4000 ft - ot szánnék rá elsőkörben...
Köszönöm!! 🙏
Üdv!!
-
-
onkelz
aktív tag
birizgálja a fantáziámat ez a Dunu Zen
-
-NoVa-
veterán
válasz
tibbike01 #88023 üzenetére
Egy Lengyel ismerős, szó szerint idézve:
"Another one, just got it today, is Tmusic EP3, wood version. Fuckin excellent for 11$"Amikor az első képet küldte, majdnem impulzusvásároltam én is meetingelni egyet a nyitott + mikrofonos megoldás miatt, de akkor már úton volt a Samsung Buds Live, ami lényegesen kényelmesebben teszi ezeket, mint egy vezetékes.
És figyelj is oda, a műanyag olcsóbbik nem mikrofonos
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Home office munkához keresek mikrofonos fülhallgatót minél olcsóbban. Napi ~8 óra meeting. Max 5ezer ft körül. Van ajánlott típus ennyiért?
Megy régi JBL tune 110 (ennek a régi változata) használok, de nagyon gyér a mikrofon része.
-
-NoVa-
veterán
válasz
laleeee #88017 üzenetére
Szerintem vedd figyelembe, hogy vagy hibásat kaptál, vagy nagyon nem illeszkedett a füledbe, mások zenefüggően egyiket-másikat előrébb helyezik, de kb egy ligába. A BGVP freq grafikon alapján az inkább középmélyhangsúlyos, az L3 meg kicsit több magasat ad, és egyenletes sub basszust.
Ettől függetlenül L3-ból könnyen tudom demonstrálni a kínai manufaktúrális gyártás hátrányait, az újraépített korai szériásom, és a fél évvel későbbi között nagyon nagy minőségbeli ugrást lehet hallani (nem az újraépítés eredményeképpen, előtte is ugyanúgy szólt
). Az első csak egész jó, de az FH3-at előrébb tenném, a második pedig egyértelműen jobb mindkettőnél.
BGVP-nél és FiiO-nál is hallottam szórásban panaszokat, az árkategóriával és a kínaisággal jár. Ezt is lehet kupacból válogatni, mint az ezredfordulónál a tuningprocesszorokat: -
onkelz
aktív tag
Ha közeledik ez a kovidfrász vége, csinálok egy univerzális G10-et megint, hátha valaki meg akarja hallgatni...
mindenképp -
-NoVa-
veterán
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Mike088 #88009 üzenetére
Fú, volt pár. Általában ilyen pár ezer forintosak, hátha van benne valami érdekes alapon. Csak simán átlagosak voltak, kisebb - nagyobb hibákkal. Az volt az érték, hogy egy marék szotyi áráért kaptál valami teljesen vállalhatót. Ami jobb lett mint az átlag, az a hülye alakú ZS5. Nem egy kifinomult hangolású valami, de szórakoztató a V-karaktere.
-
Tulku
veterán
válasz
-NoVa- #88012 üzenetére
Nem mind arany ami fénylik...tehát nagyjából a legjobb formáját hallottam ennek a Magaosinak...tegnap...N8-ról, forzával...
Nos ma BT-ről azért előjöttek a hiányosságok rendesen....nem mondom hogy kapar, mert nem, de azért az 5-6 kHz-es peak itt már dolgozik, a basszus érezhetően más a közepekhez-magasokhoz képest, ettől függetlenül továbbra is ajánlom annyiért, amennyiért alin meg lehet vásárolni...persze van ez a vámáfa ügy, de nyilván erre nem százezrek lesznek...
Érdekes módon itt könnyen hajtható, van benne életszerűség, ám a szokásos felállás (DD és TWFK) érezteti, hogy hol vannak a határai...
Átdugva a G10-et olyan érzés lett úrrá rajtam, mintha más világba csöppentem volna, jó volt azért a bizonyság...na...
Ha közeledik ez a kovidfrász vége, csinálok egy univerzális G10-et megint, hátha valaki meg akarja hallgatni... -
-NoVa-
veterán
Nem akarok impulzusvásárolni, nem akarok impulzusvásárolni, nem akarok impulzusvásárolni
Szerencsére elmúlt a roham hamar, bedugtam a fülembe az ellenszert
Aggasztóan jobban szól ASIO driverrel, DSD-vel hajtva mint mobilról Tidallal BT-n, ez még egyszer drága lesz azt hiszem, túl sok DAP témájú link van nyitva.
-
Tulku
veterán
Tegnap volt szerencsém hallgatni egy Magaosi K3pro fülest az N8-ról....azzal a céllal hozták nekem, hogy "kimentek" a magas armatúrái, én éltem a gyanúperrel, hogy ez lehetetlen, mert egyszer 2 órán keresztül kínoztam egy swfk párost, úgy, hogy a szomszéd szobában sem tudtunk meglenni tőle és nem tudtam kinyírni...
Tehát meghallgattam eredeti kábelével és a forzával...és lett meglepetés..
Szóval ez k....a jó füles....de tényleg....minden a helyén, buja, meleg, jó basszussal, baromi jó frekimenetttel...lehet veszek egyet és megcsinálom wireless fülesnek...
Persze még csak N8-ról hallgattam, nagyon kéri a kakaót, kétszer annyit, mint a G10 vagy a Layla, tehát nem biztos, hogy mindenki ki tudja hajtani...ma megnézem BTR5-tel, ha azon is remekel, akkor beújítok egyet....aliról 90 euro körül lőhető, ennyiért bűn otthagyni -
-NoVa-
veterán
válasz
Mike088 #88004 üzenetére
Elővettem az F9-et, FiiO Q3-ról egész kellemesen zenél, de az S - SZ hangok sziszegése nagyon erős, és feltűnő, bármilyen eartippel. Élvezd ki kicsit, aztán ha zavar, a következő olcsó rendelésed ne egy KZ legyen, ezerszer inkább egy Blon BL03 valami jobb kábellel, vagy Tin T2 Plus, és akkor lényegesen jobb összhatást kapsz. A legolcsóbb hibridem, ami tényleg jól szól, komoly hangolási hibák nélkül, a ThieAudio Legacy 3, 120$. Az alatt csak kompromisszumot találni.
-
Mike088
csendes tag
válasz
pulutodurumo #88007 üzenetére
Melyik modelt?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #88007 üzenetére
A típus egy dolog, de a kz mintapéldánya a nulla kínai minőségbiztosításnak; egy típuson belül akkora szórás van, ami teljesen elfogadhatatlan.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
RetepNyaraB #88005 üzenetére
Én vettem, és tetszik. 10 típusból egy-kettő jó.
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88003 üzenetére
Nagyon miniatűr az az én fülembe, majd veszek abból a lyukacsos Blonból ha kijön valamikor. Rendeltem egy KZ EDX-et 400 forintért unalmamban. A Mangrid nem egy basszusàgyú ,úgy látom.Kéne az is , de nem nagyon látom hogy menne lefelé egy kicsit is az ára vagy hogy akcióznák néha
-
-NoVa-
veterán
Na, Blont emlegettem, 2 nap múlva jön ki a Mini. Azt tippelem, hogy Laleeee rendel, aztán finnyáskodik a microDD hangnyomása miatt, én meg kihagyom, mert úgysem hozza a Periodic szintjét. Meg mert az 1microDD 1 olcsó BA 7K-s tüskével felállást épp az előző hozzászólásomban fikáztam
Blon Mini freq response: [link] -
-NoVa-
veterán
válasz
Mike088 #88000 üzenetére
Mennyi volt most az F9? Pár éve ha jól emlékszem 45$-ért szereztem be extrém akcióban, most már nem érné meg annyiért sem az aktuális mezőnyben. Kicsit fémes a magasa (nem KZ szinten, az még rosszabb általában), és van egy nagyon durván túlhangsúlyozott 7KHz-es része, anélkül többre tartanám, és kicsit túlságosan előredöntött a vetőcsöve, amitől kényelmetlenebb, mint a formája/mérete indokolná. Egyébként a legtöbb KZ-hez képest jó, de egy filléres 1DD-s Blon BL03, vagy alig drágábban, kevesebb mélyemeléssel a Tin T2, T2 Plus lényegesen jobban zenél. FiiO hibridekből az FH sorozat már általánosan elfogadottan jó
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával