Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KewyParker
újonc
steelseries 5h v2 usb 7.1 jó fajta fülles? És hol lehet rendelni mert már mindenhol kerestem (lehetőleg magyar oldal)?
-
Tulku
veterán
válasz fericske #59197 üzenetére
Aha...hallani kéne....mer igen az armatúrák zártak...bár nekem a W60 nagyon bejön, de én eccerű magyar parasztgyerek vagyok, nekem ez es jó....de értem...csinálnak reflexnyílást neki...
Akkor ez a fájnlaudiodizájn nem csak hype?...mert a legújabb darabjuk dupla annyi mint a W60...és árányból ván á házá...legalábbis arany színben drágább jóval....
-
Eversmann
aktív tag
válasz fericske #59197 üzenetére
Tudom Sennheiser. F betűs alsó kategóriában 375-öt nem dicsértétek. Sennheiser MX 475 -ről is ez vélemény? Earbud érdekelne, ha van valami hasonló kategórián belül. Inkább hangzás lenne fontos nekem, már amennyiben itt alsó kategóriában van ilyen Köszi
Life is better with a Titan
-
fericske
addikt
Áhh..Az Omega Odab@szra gondolsz.
A Laylához meg Angie-hez meg Shure 846-hoz képest best buy abban az árban.De egy misét megér az AKR02 is. Azt a Final Audio Design csinálta az A&K-nak. 1 BA-s füles csak, de nagyon jól szól. Meg kicsi, könnyű, ott sincs érzésű dugaszka.
"..To resolve the aforementioned characteristics of BA unit earphones,
there are many multi-BA unit earphones available in the market.
Most suffer from crossover and size issues.
FAD’s BAM resolved the crossover and size issues with its own patented technology,
so called ‘Balanced Air Movement (BAM)’.The advantage of FAD’s BA unit comes from its small size and high efficiency.
FAD’s BA units are developed and fixed in a unique stainless steel housing,
while maintaining a clear range in the high frequencies and overcoming
the deficiencies of low frequencies normally found in traditional BA units. Typical BA units are generally mounted against the ear, sealing the unit and preventing airflow. Commissioned in the original development of the AKR02, an integrated air hole allows airflow to the BA unit. The air hole added between the BA unit and the stainless steel housing unit adjusts the internal airflow to the BA unit, which maximizes rich bass tones and overcomes the weakness of low frequency response found in typical BA driver units. FAD’s superior BAM technology produces the best and greatest performance out of a BA unit..."A lényeg röviden, hogy a több BA-s rendszerek hangja többnyire nem problémamentesek a keresztváltók szükségessége miatt. Tisztelet a kivételnek, ha van olyan.
A Final-osok viszont egy egyszerű huszárvágással vélik megoldani azt a problámat, hogy egy BA meghajtó nem tudja lefedni az egész hallható frekvencia tartományt - nincenek mélyek - , csináltak bass reflex nyílást magára a BA driverra, ami egyébként teljesen zárt szokik lenni. Innentől kezdve viszont már sokat játszik a BA unit elhelyezése a füldugóban és a füldugó kialakítása a légtereléshez.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Sziasztok,
barátnőmnek (és nekem is) szüksége lenne futáshoz vezeték nélküli agybadugós "in ear" fülhalgatóra.
-headset funkció (mikrofon) nem létkérdés
-Lumia 635 és Lumia 820 telefonokkal lenne használva, mindkettő bluetooth képes
-extra basszus meg hasonló ökörségek nem érdeklik10E forint alatt vagy körül kéne maradni.
Én ezeket találtam:
https://ipon.hu/webshop/product/logilink_bluetooth_stereo_earphone_fekete/755648https://ipon.hu/webshop/product/logilink_bt0025/502957
https://ipon.hu/webshop/product/kruger_matz_kmp70bt/1279442
Ajánlott ezek közül valami? Esetleg van valami jobb termék a piacon?
üdv
J. -
athka
csendes tag
válasz BigBlackDog #59192 üzenetére
Köszi. Mindhárom helyen megtaláltam.
-
athka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem helyet mondani ahonnan Vsonic Gr07-et tudnék rendelni és várhatóan (karácsonyig) megküldenék? -
Takuun
aktív tag
Használ/t valaki Sony MDR-EX110LP fülest?
Érdekelne, hogy milyen. A Soundmagic ES18-nak nagyon felment az ára, így most a fenti termék felé kacsingatok. -
darvinya
titán
-
vicze
félisten
válasz darvinya #59183 üzenetére
Akkor nem létezik megfelelő "aláírású" zene, főleg hogy jelenleg a saját ellenszolgáltatást is megszüntette és már Spotify a hivatalos app. (Jójó japánban van még...)
Ennyi erővel már akkor az MP3 van rossz normalizálással rippelve...Mondjuk hozzátenném, hogy soha nem használtam a Sony zene lejátszóját, és speciel problémám se volt sose. Minden telómat ugyan azon a hangszinten hallgatok már jó sok éve, szinte azonos hangerőt tud mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz BUZZLGHTYR #59179 üzenetére
"z1-em van"
És esetleg beleolvastál a telefon topikjába, sőt a legtöbb Sony-s telefon topikjába, ahol azon megy elég sokszor a nyivákolás, hogy "halk" a telefon? Elég sok Mod vagy a Sony-hoz hogy ez a probléma orvosolva legyen. Ez egy eléggé készülék specifikus probléma, Sony telókon egyéb mellett ez is probléma. -
biokox
tag
válasz BUZZLGHTYR #59175 üzenetére
Weston w60
-
BUZZLGHTYR
senior tag
telefonhoz kell, z1-em van, haveromnak g2, 2x hangosabb azon a gyári sony fülesem, de a teló csere ugye borsosabb..
lehetséges, hogy egy piston 3-ra beruházok.. -
Nigér
őstag
válasz BUZZLGHTYR #59173 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan fülessel amit ne lehetett volna bömböltetni, forrástól függetlenül.
Node hangerő nem= hangminőséggel. -
Tulku
veterán
válasz BigBlackDog #59176 üzenetére
Szerintem egész egyszerűen arra akart célozni hogy bőven hajtsa meg a lejátszó a fülest, csak nem tudta pontosan kifejezni magát.
Valószínű modern (pop, techno, rave, trance?) zenét hallgat és nem akar olyan párosítást amiben a hang erőssége nem megfelelő.... -
BigBlackDog
veterán
válasz BUZZLGHTYR #59175 üzenetére
...amit alig hall az ember
Lehet, hogy már most gond van akkor. Én nem érzetem halknak az egyik fülest sem az ajánlottak közül (igaz, nem mindegyiket hallottam).
Ha itthonról kell akkor Piston 3, vagy feljebb Soundmagic E50 lenne érdemes meghallgatnod szerintem.
-
Dave™
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #59173 üzenetére
Az a gond, hogy ha túl hangosan hallgatod, 10-20 év múlva már a hallókészélükes topikba kell beírnod ugyanezt. Inkább a megfelelő szigetelésre és normál hangerőre törekedj.
-
Luissimo
veterán
válasz #16820480 #59171 üzenetére
egyetértek.
másik topikban is a hangerőfüggőség a fő szempont (akarommondani fülpont )(#27604) sony7777 ÚjVálaszPrivát2015-11-22 05:58:47
sony7777
(tag)
Hali,
MP3-at keresek, lehetőleg NAGYON hangosan kongassa meg a füleseket
Ár: 10 ezer. -
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #59170 üzenetére
Jobb van bőségesen, de neked ahogy látom nem minőség kell, hanem csak hangerő. Ebben az esetben meg tök mindegy, hogy mi okoz halláskárosodást.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
2 közül melyiket válasszam?
A hangosabb kellene
Esetleg ezen a weboldalon max. 7 ezer forintig van jobb fülhallgató?
Köszi a segtíséget[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz trueblue11 #59167 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz trueblue11 #59165 üzenetére
Akkor driver hibás lehet.
De távolból nehéz megmondani, nem látnok.
Ja, és bocs, de van válasz gomb is, mert így csak levegőbe írogatsz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trueblue11
csendes tag
szétszedtem,de én nem látok semmi hibát így szemre,mindkét kábel tökéletesnek tűnik,nincs elszakadva semmi benne...
-
darvinya
titán
válasz trueblue11 #59163 üzenetére
Akkor szét kell szedni, és megnézni mi a baja a csatlakozó aljzatnak.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trueblue11
csendes tag
Kipróbáltam másik kábellel is,nem az a hiba...
Jobb oldala tökéletes,de a bal egyáltalán nem működik már...még az elején mikor fellépett a hiba néha működött,majd ha jól emlékszem halkabb lett,most meg már semmi...el is felejtettem megvan még,csak ma találtam meg,nem tudom mit lehetne vele kezdeni -
darvinya
titán
válasz trueblue11 #59161 üzenetére
Igen, csak kézügyesség kell hozzá.
De nem a jack-nél adta meg magát a kábel?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trueblue11
csendes tag
sziasztok!
Vsonic VSD3s cserélhető kábeles fajtájának a füles részét szét lehet valahogy szedni?Bal oldala megadta magát,csak a jobb szól...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz monti0222w #59153 üzenetére
Nekem E30-nál nem kéne jobb hang, csak távirányító kéne rá. E50-80S meg már nekem sok lenne.
-
height
aktív tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik típusú Bluetooth headsettet érdemes megvásárolni ? Lumia 1520 as készülékkel akarom használni.
-
Tulku
veterán
válasz fericske #59147 üzenetére
Gondolom arra gondolsz amit japan import utótaggal és plusz 80 dollárral jellemeznek...
sebaj a te álomfülesedet nyugodj meg nem hamisítják....azt nem tudják...8-10 armatúrát nehéz összehangolni,hát még belerakni egy pöttömnyi üregbe ...és persze CIEM-mé varázsolni...nem könnyű...
-
kemcso
Ármester
Akit érdekel, a Banggood-on a Snap-up-ban 10.99$ lesz a Xiaomi Piston Hybrid. 50 db van összesen, ügyesnek kell lenni
-
Dave™
nagyúr
válasz f4lcon #59139 üzenetére
Nekem van egy ATH-CKR9LTD, abban a 10 driverei vannak, viszont a kagyló a 9-é. A 10 elég basshead, a 9 magasba húzó, a 9LTD ami a kettő között van, mélye a 9-é (feszes, telt, kicsit emelt), magasa viszont lágyabb, nem karcos, mint a 10-é. Nagyon drágán ne akard megvenni, mert erősen hamisítják a szériát, bár az eredetivel megegyező hangjuk van az utángyártott példányoknak is, valószínűleg ugyanott készültek. Egyébként szellős hangja van (9LTD), semmi sem lóg ki, borzasztó mélyre lemegy (a 20Hz is simán hallható), tele van finom részlettel de a legkevésbé sem fárasztó a hangja. Oldalanként 2db egymással szembefordított drivert használ (13mm), elég nagy de tökéletesen kényelmes és nem is nehéz.
-
Tulku
veterán
válasz f4lcon #59139 üzenetére
Van itt olcsóbban is...használtan pedig 150 dodóért...ezmiez? Milyen fülhallgató...
Szerintem senki nem ismeri...nem hinném hogy jó eladás lenne...
És persze az hogy nagyban adják enyhe túlzás..szerintem jó ha 5 db-ot eladnak saját cuccaik közül évente...különösen ha fülesről fejesre váltanak mint idén...szerintem itt jelen lévő emberek közül páran nagyságrendekkel több fülest fognak áruba bocsátani, ahogy nézem a berendeléseket...
-
addikt
@sheratan, kemcso: itthon mennyiért lehet(ne) eladni egy ATH-CKR10-et használtan? van az ilyesminek piaca? ti nagyban adjátok el a használt fülest, nem?
van az angol ebay-en egy viszonylag - az eredeti árához képest - olcsó (68 ezer) ha nem válik be ennyiért ellehet itthon adni, vagy felejtős?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #59133 üzenetére
Ah értem.
Fő indíttatás az volt, hogy EU-n belüli vásárlás volt, illetve, hogy nem egy ismeretlen márka, hanem azért valami nevesebb.(Az hogy mégis Kínából jött érdekes, de a beszállító dolga.) Kb. ennyi. Még be kell járatni, egyáltalán nem rossz, nem tudom eldönteni, hogy EPH-100 fölé vagy alá rakjam. Nagyon nem mély láda, pont olyan igazából hangzásilag mint amire számítottam, hangminőségre kifejezetten szép.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Vasinger! #59135 üzenetére
én egy B&W C5-öt használok utcára meg melóhelyen a laptopról. az tökéletesen működik, de ugye az almás boltban lett véve... ja, a Beats-em is működik, természetesen csak annak nem szeretem a hangját.
sokan dicsérik az RHA MA750i-t és az is tuti működik iPhone-al. az nem játszik? 30.990 az Apple-nél, de máshol lehet még olcsóbb“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Vasinger! #59129 üzenetére
sajnos az olcsó kínai fülesek közül egyik sem vezérli a hangot.
ha találok egyet, akkor mindenképpen jelezni fogom, addig marad az Apple oldalán látható pár (főleg Beats) füles.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!Kicsi véleményt szeretnék kérni a következő, még új fülesről: Xiaomi Piston HybridTudom, hogy még csak 1 hete lehet rendelni, de állítólag Piston 2-höz közeli a hangja, tehát V karakteresebb.Fejhallgatóm egy SRH-840-es Shure. Talán erre is a V karaktert lehet mondani, de középen is elég jól "muzsikál", tehát valami hasonló karakterű fülest keresek.Ki mit mond, érdemes lenne ilyet venni?Lényegtelen. Most olvasom, hogy nincs iOS support a távirányítóján, pont emiatt venném.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz darvinya #59119 üzenetére
Irdatlan nagy BA? Szerintem nem vagy tisztában az arányokkal. Amit a sematikus ábrán látsz annál valamivel kisebb az AX35-ben lévő BA, mivel csak 1 utas és nem 2 mint a 60-asé.
csak hogy arányosan is lásd egyért ott a sematikus kép, amúgy meg ezen is jól láthatod az irdatlan méretű armatúrát.Maga a AX35 nagyobb mint az XBA-300 pusztán a házat nézve, kicsit nyomja is a fülem. Piston 2-nél is nagyobb, meg jó pár mm-re hosszabb is.
[ Szerkesztve ]
-
Centurio9
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy jó fülbegymöszkölhetős fülhallgatót 10 ezer alatt?
-
addikt
hát első aliexpress találat 86 usd volt, és anno 11.11 előtt az A2 is 89.90 volt, innen veszem
de való igaz, nem néztem végig mennyiért lehet kapni(viszont 60 körül is vannak olyanok, amiket szeretnek, pl a 10mm driveres i.Valux hibrid)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #59114 üzenetére
Honnan tudod mennyi volt?
LZ A2: 95-120$ (mondjuk mintha több lett volna eddig)
AX35: 60-80$Mivel 60-ért vettem így szerintem annyira nem rossz pláne, hogy 1,5hónapja hagyta el Kínát szerencsétlen...
Majd eldöntjük melyik jobb.Már csak a Piston Hybrid hiányzik nekem.
@BigBlackDog:
XBA-300, EPH-100 (emlékezetből sajna, de fél év alatt belém égett azért), Minden létező Piston?
Igazából a Piston Hybridhez akarom felépítésük miatt szinte azonosak.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bigwolf277 #59115 üzenetére
jo aron van de eleg vegyes vrlemenyek vannak rola a neten.hallani kene...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok ehez mit szoltok ennyiért ?http://most.edigital.hu/product/830_product_page_503028.html?v=201511200430
-
addikt
ezmiez? Astrotec AX35? szerk: ennyiért már egy LZ A2-t is vehettél volna az enyém tegnap hagyta el Kínát.
(#59099) bigwolf277 30-ig szerintem a többiek a GR07-et ajánlanák (én még nem hallottam, de rengeteg szépet olvastam róla )
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz darvinya #59111 üzenetére
Pedig elég simá elfér, még 3 is...
De tessék darabjaiban.
Sibilance-on elég szépen hallható, hogy a BA okozza(túl érzékeny), illetve ilyen árú DD nem tud ilyen magasakat.
Amúgy a fém tartó dobozt a műbőr szütyőre cserélték, ami annyira nem jó sajna.
[ Szerkesztve ]
-
-
vicze
félisten
Hát akkor első Hybridem.
Túl nagy tér + sibilance. Nem hiszem, hogy ezt megtartom sajnos.
-
deedee
őstag
közben meglett, max a hangerő változik, ha "túl" nagy az ohm. /röviden/
thx
-
vicze
félisten
"zagyvaságnak tűnik"
Baj ha pontosan értem miről beszél?
Pont az ilyen leírósokból tudom elképzelni legjobban egy füles hangját, és kb. eddig olyan is volt mindegyik mint ahogyan az ilyen részletes "megfoghatatlan" leírásokban szerepelt.Ezért mondom neked, hogy a RE600-at hallgasd meg mert az egy koncert terem 8mm-ben. A részletességét meg a 3db Sony BA se éri utol.
-
deedee
őstag
válasz K1LLMy53Lf #59103 üzenetére
thx
az ohm kérdéssel mi a helyzet? meg tudná hajtani rendesen a lejátszó? nem értek ehhez a dologhoz igazán.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz deedee #59102 üzenetére
szerintem ennyiért (az akciós árért természetesen) lényegesen jobbat is kapsz (pl a fentebb linkelt SM E10, ha a sok basszust szereted a Sennheiser-ből kiindulva Tény, 1K-val drágább )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest