Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz
szentkuti11 #44099 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem tetszik. Annyiért nem tetszik. Az EX50 simán hozta a magáét ötezer forintért. Hasonló árban a Xiaomi Piston is igen korrektül szólt. Se az E10-et, se az E30-at nem éreztem viszont annyival jobbnak, amennyit az ár indukálna, VSD1-gyel vagy MH1C-vel szemben semmiképp.
Mondjuk még mindig hiszem, hogy az E30 esetében a gremlinek esküdhettek össze. Majd egyszer meghallgatom még.
-
Narakh
senior tag
válasz
kemcso #44091 üzenetére
Nyilván egy ideális világban vásárlói oldalról is elvárható volna bizonyos etikus hozzáállás. Az viszont akkor sem épp megoldás, hogy "ha a vevő szemét, mi majd még szemetebbek leszünk".
Félre ne érts, semmi kifogásom az ellen, ha jelen esetben a jogszabály netán az eladó javára rendelkezne. Az ellenkezője viszont közel sem az első ocsmány húzás volna a kereskedelmi gyakorlatban (amit, mint feljebb írtam, nem legitimálnak a faszfej vásárlók sem).
Kinél volt az az ES18? Istenemre, most már meghallgatnám.
-
mekker
őstag
válasz
szentkuti11 #44093 üzenetére
Fórumot nézegetve - talán pont a te ajánlásodra - azt is néztem, de az egy kicsit nehezebben fellelhető típus.
Hangzásilag milyen különbség van a kettő között? (minőség, hangerő, jelleg) -
mekker
őstag
Egy Sony MDR-EX10 fülesem veszett el, és ahelyett szeretnék venni fülest. A hangzásával többnyire nem volt nagyobb bajom, de azért mindenképpen egy fokkal komolyabb fülest szeretnék venni, ha már újat veszek...
A keret maximum 4-5000 Ft, kényelmes agybadugós legyen, hangzásra nagyjából egyenletes, kicsi mély jöhet, és nem szeretem, ha "visít" a magas.Ezeket néztem ki eddig (amik viszonylag könnyen elérhetőek):
Maxell Metallics (lehet csak netről tudnék szerezni, az meg postaköltség..), Maxell Spectrum
SONY MDR-EX 50
Canyon Chrome CNL-CSEP01Persze ha van még tipp, írhattok mást is.
-
válasz
contaxg #44086 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Mióta a 8 napos elállás bejött, mint szabály, egyre több helyen olvasom, hogy rendelj meg 4-5 félét, próbáld ki és csak azt tarts meg, ami tetszik.
Erre a kereskedők próbálkoznak, van amelyik a személyes átvétel esetén nem netes rendelésnek veszi (netes rendelés esetén meg drága házhozszállítási díjjal kalkulál) + ez a higiénia.... -
hobbyone
aktív tag
válasz
contaxg #44088 üzenetére
Leegyszerűsítve így van. De leírom részletesebben is, hátha érdekel valakit.
Ha tökéletesen működne, nem lenne semmi baj. De sajnos nincs meg a szinergia/együttműködés a fülhallgató két oldala között. Ez lehetne szubjektív dolog is, ahogyan előfordulhat, hogy a füles kialakítása nem passzol az egyén fülformájához, ezért nem sikerül azonos szigetelést elérnie mindkét oldalon.
Jelen esetben vannak objektív tényezők is, amelyek megmagyarázhatják a dolgot: pl.: csak az egyik oldal (jobb) driver-flex-el, tök mindegy, hogy a jobb, vagy a bal fülbe helyezem; a ház illesztési hézagának enyhe eltérése. Persze a jobb oldali az, amelyiknél kisebb/nincs a hézag. Külterületen az egyik oldalról (bal) mindig jobban behallatszik a kültéri zaj, akármennyire is állítgatom.
Egyébként volt, hogy tökéletes volt az összhang, de kb.: egy ilyen alkalomra emlékszek.
Lehet, hogy garanciális lenne a dolog (hibás termék), de minek menjek abba bele, amikor elállhatok a vásárlástól 8 napig.
-
AGE-T
őstag
Én úgy tudom, hogy a forgalmazó bizony nem köteles visszavásárolni a hibás terméket, csak ha azt nem tudja szervizelni, vagy cserélni. Két, három napos cseregaranciák, pénzvisszafizetések egy ideje csak jófejség bizonyos helyeken, de nem jogszabály.
-
válasz
honfoglalo #44080 üzenetére
Egy vibrátor sem higiéniai eszköz, mégis ott van az NFH listáján, mint olyan aminél megtagadható a visszavétel... sok esetben a kereskedő sincs tisztában a jogaival, és inkább visszaveszi mintsem megbüntessék.
-
Meridius11
aktív tag
5000 körül lehet kapni olyan agybadugós fülhallgatót amihez szivacs/foam van? Próbálgattam egy szilikonosat, de az istennek se akar bent maradni a fülemben.
-
Narakh
senior tag
válasz
contaxg #44069 üzenetére
Én sem értek egyet azzal, hogy a termék használata higiéniai aggályokat vetne fel. Ha mindenképpen szőrözni akarunk, az egyedüli kötekedési alapként szolgálható gumibogyó csak tartozék, nem kötelező azzal használni.
Nyilván a döntő többség - illetve az itteniek talán pont nem is annyira - a hozzá adottakkal veszi használatba, de nem mindenki (és különben is ki bizonyítja), így ez alapján messze nem lehet általános érvényű jogszabályi kivételt alkotni.
Vagy csak a pofám nagy, de én akkor is így gondolom.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
kemcso #44078 üzenetére
Nem gondolom, hogy igazad lenne.
Szerintem nincs ilyen kitétel, mivel nem higéniai cikk. Egy közepes àruházban adták vissza a pénzt, de csak miután az uzletvezeto átvizsgálta, h minden megvan. Szóval kisebb boltok szoktak próbálkozni ügyeskedni, de a vezető valszeg tisztában volt vele, hogy nincs ilyen kitètel, és jogszabályellenes elutasítani a visszavételt. -
hobbyone
aktív tag
Köszi a válaszokat/véleményeket!
Feldobtam a kérdést ljokerl head-fi-os topikjába is, kellenek a nemzetközi tapasztalatok.
Meg se fordult a fejemben, hogy ezzel a szöveggel/indokkal próbálnak meg lerázni., ezért kissé elöntött az ideg. Ennek hatására dobtam egy telefont, de nem változtattak az álláspontjukon. Az NFH véleményét kikérem az ügyben.
Egyébként használt fogkefét még nem láttam árulni, de fülest igen.
-
válasz
honfoglalo #44077 üzenetére
Van akit nem érdekel, és visszaveszi, van aki megkérdezett egy szakjogászt és megtalálta azt az indokot, amiért nem kell visszavennie...
-
válasz
honfoglalo #44073 üzenetére
Nekem se, de logikusan végiggondolva jogos lehet... A fülestalálkozó is felvet higiéniai aggályokat, én saját bogyót használtam végig, és a fülesemet is tisztogattam, ha más kezébe került.
(#44075) honfoglalo veszít, amit sokan ki is használnak, a kereskedő meg védekezik, ha tud. Itt sztem jogosan (apple meg más tészta, MM is cseréli a fülest ha kell ha nem, mert nincs kapacitása nézegetni, hogy te tépted el vagy tényleg gyári hibás)
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #44071 üzenetére
Szerintem sem az. De nem is erről van szó
Végül is a fülzsírom vagy más testüregi váladékom van rajta és ez akkora kincs, hogy akár még az értékét is növelheti, nem?
-
válasz
honfoglalo #44071 üzenetére
Sztem meg igen, egy testnyílásodba dugod , vagy ha nem az, akkor a fogkefe sem az...
-
-
contaxg
veterán
válasz
Narakh #44068 üzenetére
Az idézet másik részét is érdemes lett volna bemásolnod a fogyasztóvédelem honlapjáról
Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldhetjük, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba.
(#44068) Narakh
Ne legyél lusta! -
hobbyone
aktív tag
Magyar internetes áruházban vásároltam egy fülhallgatót. Jog szerint 8 napig elállhatok a vásárlástól, de amikor ezt megírtam a cégnek, higiéniai okokra hivatkozva visszautasítottak.
Ezt találtam: természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén sem állhat el a fogyasztó a szerződéstől.
Valakinek tapasztalat, vélemény?
-
Narakh
senior tag
válasz
peugeotmate #44063 üzenetére
Szerintem contaxg-t vagy fi:zi'k-et keresd ezügyben.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
elhagytam a Xears TDII-es fülesem gyári tasakját, így kéne valami másik helyette. Tudnátok ajánlani neten rendelhető, mérsékelt árú, ugyanakkor tartós és kis helyen elférő szütyőt a fülhallgatónak?
Köszi előre is! -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Gondoltam írok néhány sort a JVC HA-F140 fülesről. A
Három pozitívuma van, az ára, kényelmes és hogy vidám színekben is kapható.
Egész pontosan a JVC HA-F140-DN-E jelzésű, narancssárga járt nálam egy próba erejéig. Egész jó szilikon az anyaga, ezért nekem kényelmes volt, jól le vannak kerekítve az ívek, kellemesen beleül a fülbe és nem nyom. Az ergonómiát jól eltalálta a JVC.
Zeneileg nagyon doboz hangja van. Eddig nem tudtam milyen ez a hangzás, mert normálisabb fülesekhez és fejesekhez volt szerencsém, de ez a példány megmutatta milyen is a doboz hang
Hangszínszabályzóval lehet picit segíteni ha visszaveszel a magasból, de a mély tartomány megszólaltatására alkalmatlan ez az eszköz. Hiába tekertem fentebb és fentebb az equalizerben, csak jobban puffogott, viszont basszust nem produkált. A középtartomány a legerősebb benne, de ez is csak a gyenge szintet éri el. A magas az fülsértő ezért is ajánlom visszavenni.
Legfeljebb sorozat nézéshez tudom ajánlani, de ha a lejátszó támogatja itt is vegyük visszáb a magasat.
900Ft-ért már hozzá lehet jutni, ha valaki ennyit szán rá, akkor sajnos ilyen minőség várható minden gyártónál. Szóval nem bántani akarom ezt a kis apróságot, csak sajnos nem sok jót tudok róla mondani.
Amúgy ezeket szerintem szándékosan csinálják gyengére a gyártók, nehogy a drágábbaknak konkurenciát csináljanak.
-
Narakh
senior tag
válasz
Flickering #44060 üzenetére
Jól.
-
Flickering
aktív tag
Na szétnéztem, és elvileg van is raktáron, az LPS meg ilyenek között csak a szín a különböző jól látom?
sony -
Hajas Mao
tag
Üdv!
Fülest készülök venni telefonhoz.(LG 4X HD) Az esetek kb 50%-ban rock zenét hallgatnék, a többi vegyesen. Két fülhallgatót néztem ki: Sony MDR-EX50, Denon AH-C260N
Denon 2000 pluszt jelentene. Szerintetek megéri? Esetleg más füles ilyen árkategóriában?
-
válasz
Flickering #44052 üzenetére
Egyrészt összefoglalót olvasd el légyszi, de legalább olvass vissza párat, legalább eddig: klikk
-
Ace owner
addikt
válasz
szentkuti11 #44050 üzenetére
Koszi akkor ez lesz. Remelem lesz feherben is.
(#44052) Flickerin
Szerintem ez neked is jo lehet. -
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
A jelenlegi Skullcandy fulesem meghalt valószínűleg, bal oldali hangszórója nem szól.
4-5 ezer környékén tudnátok ajánlani egy hasonló jó fülest? 2-3 éve vettem egy ötösért ezt a média markt ban.
Kecskeméten vagyok szóval valószínűleg a média van most isami szóba jöhet üzlet.A mostani szerintem erős méllyel bír, de hát ti ezt biztos tudjátok úgy is.
Előre is köszönöm!
-
Ace owner
addikt
Udv
Vagy 1,5-2 eve jartam itt utoljara, akkor ajanlottatok a maxell metallicset, amit azota is megelegedve hasznaltam. Viszont ma csufos veget ert palyafutasa ugyanis beakadt megint valahova es kirantottam a fulembol, termeszetesen az egyik fele nem szolt,igy duhomben ketteteptem, aztan meg kapott meg egy kicsit.. Igy a garanciarol lemondhatok (hozzatennem hogy nagyon elegedett vagyok a mediamarkt garijaval,ez az 5. Vagy 6. Csere volt, meg akkor is csereltek ha nem a fules hibaja volt hogy nem szol, de ezt nem is kell nekik tudni)
Szoval most uj fulest keresek a 3-4000 forintos szegmensben. Meg mindig a maxell a befuto vagy van uj versenyzo? Esetleg valami tdk lor?
Fontos a mely hang, ezert is szerettem annyira az elozot, nagyon jo volt ebben.
Mm-ben vennem ha ez szamit valamit,kicsit dragabb de utba esik minden nap ha gaz lenne..Koszi elore is.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Narakh #44043 üzenetére
Szép álom lenne, ha mind a 3-at, de legalább az E30-at és a VS-t egyszerre meg tudnám hallgatni. Másrészt nem biztos, hogy bárkinek lenne arra ideje, hogy az én kedvem miatt kölcsönadja akár egy fél órára is a fülesét. Azon felül én ennyi idő alatt nem tudnék messzemenő következtetéseket levonni. Nekem legalább 1 nap kéne ehhez, ezt meg senkitől se várhatom el, hogy megbízzon bennem ilyen szinten.
Külföldről vagy Ebay-ről veszem olcsón, -lutri-, vagy az általad említett helyekről drágábban, de garival. Én speciel az olyan garit utálom, ahol postázni kell. A pk.-et mindig nekem kell állni, ami hozzáadódik az éppen megintcsak nem olcsó árhoz és lassan már veszek 2 darabot Ebay-ről, tehát az megint csak negatívum.
Tehát most grafikonok alapján próbálok eligazodni:
Ha a fejesemet nézzük referenciaként: 840, akkor azt nagyon jól lehet látni, hogy hasonló a VSD1 karakterisztikájával, viszont sokkal több mély van benne. Érdekes, hogy a VSD1 és az S verzió között alig van kimutatható különbség.
-
Narakh
senior tag
válasz
Vasinger! #44035 üzenetére
Azért a külföldről rendelt fülesekre is van ám garancia - lendmeurears-ről vagy mp4nationről rendelve plö -, csak rámegy egy ezresed a hibás fülesed postázására. Vagy ha csak a kábel tört, ugyanannyiért megjavíttatod. Nem kell egyből halálra ítélni, csak mert nem lehet hazai kiskerbe visszavinni.
Mindenképp azt javaslom, próbáld meg meghallgatni valakinél a jelölteket, bármelyik felé is kacsingatsz. Rengeteget tud számítani, mik a benyomások élőben.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11 #44039 üzenetére
Írtam már neki 2 órája, de nincs válasz. Lehet, hogy megtelt a levelesládája PH!-n.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11 #44036 üzenetére
Oké, a következő kérdés maradt már csak: Hogyan?
-
Vasinger!
nagyúr
Na, akkor szummázva az egészet. A 10k-s lélekhatár az azért volt, hogy max annyit adnék egy olyan fülesért, ami 3-4 évig biztosan kiszolgál majd, legalább 1-2 év garival támogatva.
Talán arról nem beszéltem, hogy mégis mire és mennyit használnám:
Nem arra kell, hogy most én itthon erről hallgassak minőségi zenét, mert hiszen erre ott a hangfal, vagy a fejes, ami nagyságrendekkel jobban szól, mint bármelyik itt említett füles.
Ezt csak úgy utazás közben, esetleg ágyban, tanuláshoz egy élvezhető minőséget biztosít, amit mindenhova magammal vinnék. Hetente max 2-3 órát hallgatnám, nem többet, nyáron lehet ez a szám magasabb lenne.
Tehát inkább a tartósság lenne a fő szempont, mintsem a hangminőség.
Nehéz a döntés így E30 és a VSD1 között, meg kell mondjam. Külsőleg és minőségileg egyértelműen az E10 a bejövős, de ha tényleg annyira nagy a különbség közte és az előző kettő között, akkor lehet eldobom, mint lehetőség.
Ha külföldről rendelném, akkor mindenképp a lehető legolcsóbb alternatívát venném, mert ha bármi történne vele, gari nélkül eléggé fájna kidobnom pl.: 8k-t a kukába ha a VSD1-et veszem, 5-6 ezer sokkal jobban hangzik...
Nem tudom még hogy döntsek, Ti mit mondotok ezek után?
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #44033 üzenetére
Mindent lehet csak akarni kell.
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #44029 üzenetére
Ez egy idióta cikk...jobb ha nem mondok többet.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Lejárt a szerk.idő
Az E30-akat már jóideje nem ezzel a kábellel szerelik.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Leginkább onnan veszed észre, ha csak böngészel, hogy Soundmagic-nek vagy Sound magicnek van írva a név.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
szentkuti11 #44028 üzenetére
Hogyan lehet ezt észrevenni ebayen? Kisbetűvel ott volt, hogy hamis?
Hosszútávra én egyiket sem venném - valszeg mindkettő meg fog törni. Vegye a VSD1et, ha zavarja az E30 kinézete és a másik meg kevésbé. Egyébként ár/értékben mindkettő nagyon jó.BTW, E30 - nem néz ki túl jól - első kép
-
szentkuti11
addikt
válasz
honfoglalo #44027 üzenetére
Hamisítják, nagyon is. Egyszer majdnem bele is futottam egybe, szerencsére időben észrevettem a trükköt.
Hosszútávra azonban mindenképpen az E30-at venném, már a kábele miatt is.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Vasinger! #44014 üzenetére
Az E30 nagyon jó az áráért (főleg az ebayes 4-6k-ért - nem nagyon hamisítják amennyire tudom), de sok helyen olvastam, hogy nem igazán strapabíró és sokaknál föladta pár hónap után. Persze nyilván van, akinél évekig bírja, de érdemes ezzel kalkulálni. Ezért a pénzért azért nem kell csodát várni összeszerelés terén.
Az E30 az áráért nagyon jól szól, de tényleg gagyin néz ki, ha ez számít, és hangban szvsz rosszabb pl. a VSD1-nél. Bár az sem egy világbajnok design-ban (comic sans
) és a kábele sem kevlár, de talán egy fokkal jobb összességében az e30-nál.
Ebben az árkategóriában kompromisszumot kell kötni, hosszútávra inkább VSD1, szerintem(#44023) Vasinger!: a 16USD az a licites játék, ami elindul 0-ról és ki tudja hol áll meg. Olyan 5k körül szokott, persze ha türelmes vagy lehet jobbat is kifogni, de ne kalkulálj azzal, hogy 16USD-ért kapsz, mert az kb. alig több, mint az előállítási ára lehet, nem árulja senki direkt ennyiért.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Narakh #44020 üzenetére
Azt mondod, hogy az E30-nál is jobb?
A másrészt alatt azt értem, hogy itthon nem lehet kapni. Ha meg már külföldről vennék, gari nélkül akkor egyértelműen E30-et vennék 6k-ért Ebay-ről. Csak ahogy azt előbb kitárgyaltuk, elég nagy a rizikó benne.
contaxg:
16 usd? Honnan a fenéből?
bucsher:
Honnan érdemes venni egyébként, ha már ennyire ajánljátok, ebay?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kemcso #44013 üzenetére
Csak Ebay-ről gyakorlatilag fél áron lehet venni, persze gari nélkül, tehát valamit valamiért.
Tényleg szívesen olvasnék valami szubjektív véleményt E30-ról, aki huzamosabb ideig használta és nem csak a szobájában hallgatta, hanem hurcolászta is. Nem ismertek ilyes valakit?
Továbbá E30-on az a takarólemez a külsején azt ha jól látom, le lehet szedni és mögötte ott a hangszóró. Ez nekem szintén elég gagyi hatást keltő megoldás, simán kieshet bármikor, másrészt nem is zár olyan jól akkor a füles. De javítsatok ki, ha valamit rosszul látok kérlek
Hangminőségben a CX95-höz képest jobb vagy rosszabb lenne az E30?
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ati1979 #44011 üzenetére
Hogyne, ATH-M50 volt az előd Denon D1100-al együtt, épp ezért váltottam 840-re, mert sokkal kiegyensúlyozottabb, de mélyben se szenved hiányt.
Meghallgatásra:
Persze, hogy az lenne a legjobb, de annak úgy lenne értelme, hogy egyszerre egy E10, E30 és egy VSD1-et felváltva, mert külön-külön elég nehéz ilyen rövid idő alatt jó véleményt alkotnom, fejhallgatós próbálkozásaimból kiindulva.
Igazából E30 lesz a befutó így elsőre, de tényleg az összeszerelési minősége aggaszt. Sokat hordoznám, zsebbe, sportoláshoz is, jó lenne ha bírná a strapát és nem lenne kontaktos fél év után.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11 #44007 üzenetére
Aprón most van egy garis, új E10 7k-ért. Ahhoz képest gondoltam.
A zenevezérlés annyira nem fontos, megoldom telefonról, ha úgy van, ez inkább ne menjen a minőség rovására.
E30-ban az zavar, hogy gagyinak tűnik a háza. Ez nyilván a hangminőségre nem hat ki, de láttam cikket arról is, hogy E30-nál a kábel gyakran megtörik a a tövénél. Nekem pedig a tartósság lehet fontosabb ebben az esetben, mint a hangminőség, mivel legalább megint 3-4-5 évre vennék fülest magamnak. E10-ben a külseje megtetszett, a fém ház és a szövetbevonatú kábel elég prémium hatást kelt.
kemcso:
Ebayen láttam ilyen E30-at katt, csak itt ugye akkor gari már nem lesz rá és nem utolsó sorban fent áll az is, hogy hamisítottat fogok kapni. Erről nem tudtok valamit mennyire szokták ezeket hamisítani?
-
válasz
Vasinger! #44005 üzenetére
VSD1-et lehet normál módon is hordani.
VSD1-et rendelni csak külföldről lehet, egész Európában nincs. E30 picit több, mint az E10, de bőven megéri a különbséget, hangban jobb nála. Pl itt: klikk illetve e-bay-ról lehet olcsóbban is.
Ezek feltörekvő kínai gyártók, a Vsonic-nak vannak kiemelkedő és árkategóriáját messze meghaladó hangminőségű fülesei (pl GR07, VSD1).
Az általad említett gyártók közül a Sennheiser, AKG nagyrészt a nevükből élnek, ebben az árkategóriában rossz ár/értékaránnyal rendelkeznek. Shure legolcsóbb, ami már hangminőségben is jobb (de a VSD1 alatti sztem) fülese is a kereted 2.5x-e.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet. Mind2 fülesnél az tűnt fel, hogy fül mögött hordják és hogy nem merőleges a kialakítása. Fül mögötti elvezetést még sosem próbáltam, lehet hogy bejönne, de ha mégsem akkor maradnék a hagyományos viselésnél, így az lenne a kérdésem, hogy ezeke lehet úgy is hordani, hogy kényelmes legyen?
A másik kérdésem, hogy ezeket Mo.-n be lehet szerezni valahonnan? E10-et látni 10k-ért aprón, E30 gondolom drágább ami túl is lóg a keretemen. VSD1-et meg szinte sehol se találok itthon.
szerk.:itt találtam 11k-ért. Ez még határeset. Valóban sokkal jobb mint az E10, tehát megéri a 3-4k felárat?
Ezekre egyébként felmenne a Comply?
Az lehet kicsit amatőr kérdés, de ezeket a márkákat ezidáig nem hallottam. Inkább Shure, AT, AKG, TDK és Sennheiser-t hallottam, amelyek kiemelkedően jók. Ezek is megbízható márkák?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W