Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dave™
nagyúr
válasz krisz242 #61505 üzenetére
Ha a sima CKR9 is olyan, mint az eredeti, akkor az kicsit világosabb, levegősebb, némileg gyengébb mélyekben, az LTD meg értelemszerűen a fordítottja. Az LTD-ben a CKR10 driverei vannak, de a 9 háza. A CKR10 már kicsit mélytúlsúlyos, az LTD kordában tartja a mélyeket, de nem is agresszívak a magasai, mint a sima 9-esnek. Ez az amit olvastam róluk, megerősíteni nem tudom.
-
Piftuka
veterán
válasz krisz242 #60909 üzenetére
"Hátha valakit érdekel, a bestbyte allee-ban egy barátom ma vett ath-ckx9 fülest 10.200Ft-ért. Azt hiszem a készlet erejéig 40℅-kal olcsóbb minden ath füles."
Csak a fülhallgatók, vagy a fejhallgatók is? És csak a boltban, vagy a webáruházban is?
"Aquila non captat muscas."
-
vicze
félisten
válasz krisz242 #60136 üzenetére
"szűrendő zaj inkább alacsony frekvenciájú"
Nem teljesen.
A zajszűrők a monoton egyenletes zajt tudják szűrni, ebből adódóan inkább a mélyebb tartományokat, a magasak túl "változékonyak". A mikrofon mintákat vesz és az elektronika, vagy itt épp az SW olyan jelet próbál keresni a hangban, ami állandó, ez az állandó mintát tudja ellentétes fázissal lejátszani, hogy eltűnjön. Beszédhangot, és egyéb sűrűn változó zajokat nem tud szűrni, többnyire halkul még így is, legyen az bármilyen gyártó bármilyen terméke. Pl. repülőn a gépzúgás nagyrészt eltűnik, de a gyereksírás csak halkul. Zajszűrésben Bose a király, mivel az ő szabadalmuk volt 90-ben és még mindig jó párat tartanak belőle, ez az egyik fő profiljuk. Az fülhallgató ANC-re a szabadalmuk 2010-ben lejárt azóta próbálkozik igazából mindenki utolérni őket, ami azért majd idővel bekövetkezik, de még senki sincs a közelükben se.
Westend MM-ben amúgy ki van rakva QC20 és QC25 is, szóval ott lehet próbálgatni mit tud a legjobb. Az áruk brutális amúgy.
Nagyon sok cég van aki próbálkozik, úgy hogy nem hallottam mindet, Plantronics és Sennheiser ANC-je van az élmezőnyben, Sonyé inkább a középben. Mindegyik kicsit máshogy próbálja megközelíteni a dolgot, pl. Sony-nál elég nagy pozitívum a többihez képest, hogy az ANC egyáltalán nem befolyásolja a zenét, ez pl. Bose-nál nincs így, főleg, hogy ANC nélkül ahogy sheratan is írta borzalmas a hangjuk zeneileg.
Amúgy a Sony most a Hear.ON-nal eléggé rászállt az ANC-re, ezeket még nem hallottam, csak hát ezeknél a külső egység eléggé hátrány. NC31 egyedülálló abból a szempontból, hogy semmi nem kell hozzá csak a teló és semmi +súly nincs és töltögetni se kell. -
bepken
veterán
válasz krisz242 #54738 üzenetére
megnéztem pár tesztet a VSD3S fülesről. nagyon tetszik a formája, valahogy ránézésre kényelmesnek tűnik. a cserélhető kábel is jó dolog (bár gondolom nem olcsó....ezt fejhallgató kapcsán már megtapasztaltam)
hangzásban viszont mit várjak tőle? miben kapnék mást az S5 hangjához képest?illetve jelenleg nem elérhető mp4nation oldaláról, csak a VSD3 verzió (ha jól értelmezem, itt több a mély) - hol érdemes még nézegetni?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz krisz242 #54731 üzenetére
köszi szépen! most elbizonytalanodtam... az R1-et is ilyen leárazáskor vettem, ezért gondoltam rá, hogy így ismét benevezhetnék egy komolyabb darabra. eddig azt olvastam róla, hogy visszafogottabb mélyekkel rendelkezik, illetve középen sok a részlet. ez igaz?
szentkuti11! köszönöm Neked is! még lehet, hogy nézelődök kicsit. igazából nem ragaszkodpk én ugyanahhoz a hangzáshoz, csak nekem az spec tetszett, amit az R1 tudott. azon túl, hogy a mélyek domináltak, szépen kijöttek a részletek is - és az én korábbi tapasztalataim alapján már ez is megelégedéssel töltött el.
szóval akkor abban segítsetek, milyen irányba volna érdemes elmennem, hogy ennél is jobban leessen az állam?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Bodor
veterán
-
flash-
veterán
válasz krisz242 #52123 üzenetére
az sz betűs sziszegés nekem megvolt a Xears Turbo Devices II Titan és Gr06 fülesekkel is..nagyon idegesített..
bíztam benne hogy pont a gr07 már nem ilyen eddig senki sem írta...
meg is rendeltem...bár tervbe van az ibasso dx50 remélem annál már nem fog kihallatszódni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Makett, makettezés
- Esik a hóóó!!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest