Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibi970307 #78096 üzenetére
Én azt mondanám, hogy GR07, de E80 is ilyesmi kategória már azért. Honor 8 bűn rossz forrás, kukába való a hangja sajnos. Mondjuk legalább egy Shanling M1 vagy valami ilyesmi kellene alá.
D5: Meizu EP52, Advanced Evo X van kb ilyen árban. De ha sok mély kell nagyon, akkor Macaw T1000, abban bőven van.
staker: Szerintem normális ANC-t ennyiért nem kapsz. Volt nála megy csak Japánban kapható Sony, abban elvileg volt, de semmit nem ért igazából. Talán a Huawei csinál ilyet, de nem egyértelmű nekem a leírásból, hogy az ANC, vagy csak annak akarják eladni. Illetve ha nem kritikus a Bluetooth dolog, akkor a Xiaomi csinál Type-C-s ANC fülest például.
S e t h: Igazán vízálló szerintem egyik sem lesz, ehhez teljesen zárt kialakítás kellene, akkor pedig lefojtanák a drivert, és megölnék a hangzást vele együtt. Izzadtságot meg aztán végképpen nem viseli jól semmi (ahogy a tengervizet sem, mert sós). Az izzadtság szétszedi idővel a tömítéseket, ragasztást, szóval erre nem érdemes számítani nagyon.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy működne az adott célra, csak érdemes tisztában lenni a korlátaival. Illetve még olyat tudnék javasolni, hogy vannak azok az úszósapkák, amik gumiból vannak, és nem megy be alájuk a víz, ha valami ilyen alá be tudja rendesen hajtani, akkor szerintem jobb lenne a helyzet. -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni fülhallgató témában.
Vásárolnék egy hozzátartozóm részére egy wireless bluetooth fülest és kritériumként mondhatni annyi merült fel, hogy ne essen ki futás, intenzív kerékpározás közben és emiatt bírja az izzadságot és esetlegesen legyen olyan ip szabvány, hogy úszás esetén se károsodjon. Itt kifejezetten nem víz alatti úszás a cél, csak felszínen de a fröcskölődő víz se okozzon kárt.
Mondhatni egyik keresési találat sem nyerte el a tetszésemet, viszont én a múltban vásároltam már pár Anker terméket és volt tőlük fülesem is, kedvelem mint gyártót, ezért szétnéztem és a rostán fennmaradó két termék közül az egyik ip68, a másik meg ipx7 szabvánnyal rendelkezik, teljessé téve számomra a zavart.
A hozzászólások közül vegyesen javasolják úszásra, illetve ugyanilyen mértékben az attól való tartózkodásra.
Egy helyen az anker inkább az ipx7-et javasolta erre a célra, nektek van vmi tippetek, melyik lenne a megfelelőbb a fenti kritériumoknak( főleg az úszáshoz) ? -
törölt tag
Sziasztok.
Max. 20-25 ezer Ft-ért milyen Bluetooth fülhallgató a legjobb vétel? Hangos környezetben dolgozom, így jó lenne ha lenne benne valami zajcsokkento, és csak in ear jöhet szóba. -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Max. 20K-ért szeretnék in-ear fülhallgatót.
- mindennapi használat, városi tömegközlekedés közben, néha futáshoz
- vegyes stílus, de főképp: trance & rock (szép párosítás)
- izolációt, mélyorientáltságot várok el legfőképp (meg hogy ne legyen doboz hangja, ne recsegjen)
- wireless
- +1: mikrofon jó, ha van rajtaKérlek, segítsetek! A mostani sennheiser cx300ii egy nagy rakás ... . Ezt cserélném.
(Ha 20K-n felül egy kicsivel többért van olyan, ami ár/érték arányban jobb, akkor azt írhatjátok.) -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy KZ ATR, Rock Zircon és egy Awei ES Q9 fülhallgatóm.
Amit hiányolok ezekből a tér. Oldal irányban nem rosszak, különösen a KZ, de például az ének olyan, mint ha a fejemből szólna, nem pedig előttem.Egy Denon házimozi erősítőm van egy pár Polk Audio Signature S20-al, ezeknél jó a tér, a mély ha kell, akkor gyomor remegtető, de ha kell, akkor csak szép, feszes, visszafogott.
Valami ilyet keresnék fülhallgató esetén is.
Szerintetek ez a kategória hol kezdődik?A forrás egy Honor 8, de ha kell beszerzek egy jobb forrást.
-
Roxkex
senior tag
válasz
kemcso #78094 üzenetére
Tudom nagyon jól !
Csak furi a R1S-emet és a piston 2-3at tőlük vettem és minden fasza volt velük
Olyan szinten, hogy az R1S még mindig bírja... Pedig párszor már szétkaptam. Akksi merült ki csak de lassan 4 év után ez várható voltEgyébként találtam két szemre való darabot:
1. (Ezt lenne a legjobb) - HUAWEI AM 12
2. Samsung eo ig935Valamelyikről van valakinek tapasztalta ? A Huawei variáns szövetesnek néz ki viszont nem találtam róla infókat, hogy tényleg az-e. Viszont a 3 gombosságból nem tudok engedni már annyira megszoktam!
Nah meg MIUI mellé illendő, már csak a zene váltás miatt is
-
-
koppi999
csendes tag
Sziasztok!
Meghalt a soundmagic es18-am.
A kérdésem az, hogy az e50 mennyivel jobb? Megér 3x árat?
Strapabíróbb, hosszabb élettartamra számíthatok netalántán?
Hangminőségileg mennyivel jobb? -
törölt tag
Van sajnos mindenből hibás darab. Vettek már többen is, és eddig nagyon sok panasz nem volt rá. Ha elromlik (főleg ilyen hamar), akkor érvényesíteni kell a garanciát.
Most vettem múlt hónapban egy Ryzen APU-t, lehetetlenül melegszik, akármivel hűtöm. Valószínűleg a tokozáson belül rossz az érintkezés, ezért nem tudja a hűtőbordának átadni a termelt hőt. Ment szépen vissza cserére, de ezért nem lesz silány meg szar a egész termékcsalád. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Valaki már tőlük ezt a terméket megvette ? Mi Hybrid Earphones.
Ez ugyanaz mint a itt olvasható darab ?Hasonló 3 gombos távirányítós productot keresnék, itthon :\ De a hybrid óta nincs basszus
(Ami jó is)
10k-ig tudok felmenni max.Előre is köszi!
-
Tulku
veterán
Na most az van, hogy lett az E10-nek egy áttervezett modellje, ti már szerintem ezt vettétek...én is ezt hallgattam, teszteltem anno, az egész csoport rám ugrott, még valótlanságok terjesztésével is vádoltak, ugyanis én is azt mondtam, hogy egyáltalán nincs benne túlterjengő, nagy mennyiségű basszus....akik a régebbi modelleket hallgatták, azok esküdtek a basszus mennyiségre...tehát úgy látom újra felbukkanatak ezek az áttervezett modellek...
És valóban, újra le merem írni, ezekben egyáltalán nem a basszuserő a meghatározó....persze kinek mi a hangképe...
-
starr
őstag
válasz
fecaga21 #78070 üzenetére
Megerősítem. Volt már sok olcsó, és drága agybadugósom. Most egy E10C-t vettem, és semmivel sincs több basszus, mint bármelyik másiknál, viszont ez a basszus nem tolakodó, és szebben szól.
Az illesztéket, még cserélgetni kell, mert nem mindig zár rendesen, ezért néha teljesen eltűnik a basszus.
Amúgy nagyon szép, természetes hangja van. Pl filmnézés közben felkaptam a fejem, azt hittem a szobából jön a zaj -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, 2-3ezer körül mit ajánlanátok?
In ear kialakítású, mikrofonost szeretnék, és itthoni beszerzést.
Köszönöm -
válasz
monti0222w #78077 üzenetére
van AF56-om, meg Zircon-om is.
nem egy ligában fociznak -
basszus bombának még mindig ott a Rock Zircon
-
törölt tag
válasz
fecaga21 #78072 üzenetére
Az E10-nek abban a kategóriában az egyik legjobb/erősebb mélye van. Olyanokat lehet még keresni, mint az KZ vagy hasonló kínai cuccok, VJJD N1, bár ezek összességében elmaradnak az E10-től, de több mélyük van. De továbbra is arra gyanakszom, hogy valami más nem stimmel nálad, ha az E10 mélyeit kifogásolod (forrás? illeszték?).
-
fecaga21
senior tag
válasz
fericske #78071 üzenetére
Hát nem tudom, engem nem győzött meg annyira. A basszus szerintem lehetne kicsit erőteljesebb iss, már amennyire áradoznak erről mindenhol. Más alternatíva mi lehet még?Piston 3-at az eddig olvasottak alapján manapság nem nagyon lehet eredetit kapni, Vsonic VsD3S, vagy mi jöhetne még szóba?
-
fecaga21
senior tag
Üdv. Agybadugós fülhallgatót keresek olyan 15-20.000-ig kb androidos telóhoz, munkába menet tömegközledéshez, ami naponta olyan 3-4 órát venne durván igénybe. Rock-ot, és igényesebb metált hallgatok amihez azért minőségi basszus is párosul. Eddig csak az SM E10-et sikerült kipróbálnom, de a basszussal csalódott vagyok, alig hallani valamit,engem nem győzött meg attól függetlenül mennyire jónak tartják itt.
Soundmagicen kívűl mit ajánlanátok nekem ebben az ársávban ami basszusban kicsit azért jobb? -
Caustic
csendes tag
válasz
breezer88 #78049 üzenetére
Ahoy. Szerintem ez is érdekes lehetne Neked:
https://www.arukereso.hu/headset-c3740/huawei/am115-p328281777/
Én anno egy Huawei p9 plus mellé kaptam gyári fülesként és én is kb csak ilyenekre használtam, mint: youtube, esti filmezés az ágyban, valami kis random zene a fülemben, viszont erre szerintem bőven elég. És ennyiért még akkor sem gáz, ha mégsem jönne be. Ráadásul koppra ugyanaz a design, mint az iphone earpods.
-
Watto1991
senior tag
Emberi áron van olyan type-c fülhallgató, ami egy gyári Apple fülhallgató szintjét hozza? Köszi.
-
vamoskr
csendes tag
Sziasztok, tegnap megjött a Xiaomi Hybrid Pro 2,
még járatom, de már most nagyon tetszik a hangja, illetve nagyon kényelmes. 99%-ban egy Mi A1-ről hajtom, egy alap JBL-t váltott, ég és föld. Innen rendeltem. -
Gee_-
tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni tőletek fülhallgató vásárlásban.
Vezetnék nélküli In-ear fülest szeretnék vásárolni, egy BeatsX fülest cserélném le mert annyira nem tetszik a hangzása, a ki alakításával megvagyok elégedve ezért is vásároltam ezt a fajtát, de nem hozza azt a hangzást ami úgy elragadott volna.Van esetleg ötletetek hogy mire lenne érdemes cserélni?
Mindenféle képen vezeték nélkülit szeretnék, és szeretnék maradni az BeatsX-hez hasonló ki alakításba is.Pár darabot találtam ami tetszik de nem tudom melyik lenne a legjobb választás ha esetleg van jobb ötletetek azt is szívesen fogadom.
Az idáig kinézet fülesek:
-Sennheiser HD1 Free
-Bose SoundSport Wireless
-BeoPlay H5Sokféle zenét hallgatok, tényleg nagyon vegyesen nem tudnám megmondani milyen stílus az ami jó lenne számomra, max 70-80 ezer forintot szánnák rá.
Előre is köszönöm a segítségetek.
-
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #78057 üzenetére
ez vezetékes nem? nekem vezetéknélküli kell sry
-
mekker
őstag
válasz
monti0222w #78057 üzenetére
+Darvinya
Köszi a segítséget. Én is az E50et néztem, de azért tesszük egy próbáta kábeljavítással. Hogy viszonyul emhoz az e30 és az e50? -
válasz
breezer88 #78054 üzenetére
Mindhármat hallottam, nekem a Piston tetszik a legjobban hangzásban, de olyan óriási különbség nincs az Earpods-hoz képest. Ami már tényleg jobb az az 1More E1008, Hifiman ES100 (és valszeg a Yuin-ok, de azt nem hallottam).
Lehet, hogy eredeti, ahogy nézem Ebay-en is kb ezen az áron mennek az original, genuine jelzéssel lévők (én inkább ebay-ról vennék, ott ha nem eredeti sokkal könnyebb dolgod van a reklamáláskor)
-
breezer88
tag
válasz
kemcso #78053 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A YUIN elképesztő drága, a VE MONK az egyár nagyjából a earpodsal ezért ezeket annyira nem erőltetném.
A másik 3-nak már jó az ára, sőt annyira jó, hogy nehéz elhinni, hogy tényleg megütnek egy korrekt szintet
Az utolsó 3asból ti melyiket ajánlanátok inkább? Próbáltátok már valamelyiket?
Illetve az akkor nem reális, hogy 3000 adnak earpods-ot a linkelt magyar webshopban? A sima pár dolláros koppintást adják 3 rugóért?
szerk: az rosszul írtam, hogy a VE MONK ugyanolyan drága, nekik persze vannak korrekt áru darabbjaik is! erre is vonatkozik a fenti kérdésem
-
dussy
őstag
Sziasztok.
Utazáshoz keresek fülhallgatót.
In ear kialakítású jöhet csak szóba.
Hip-hop, soul, funky az elsődleges irány, néha mai house zenék. A Jbl T110-et néztem. Ár érték arányban van ennek valami alternatívája? Mit javasoltok? Köszi -
breezer88
tag
Sziasztok,
Az egyik rokonom anno nekem adta az iphone6 -osához kapott teljesen egyszerű füllhalgatóját. Évekig használtam és nagyon elégedett voltam vele, arra minimumra amire használtam arra pont elég volt.
Na most ez tönkrement és újonnan barom drága, sztem messze nem ér ennyit. Az volna a kérdésem, hogy tudnátok ajánlani valami egyszerűbb ÁTLAGOS KIALAKÍTÁSÚ fülest, max ilyen 3-4 ezres kategóriában, ami hozza azt kb mint az iphone6os füles?
Elsősorban sorozatok/filmekhez és podcastekhez kellene nem zenére.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
mondjuk itt: https://www.appleking.hu/fejhallgato-iphone-6?gclid=Cj0KCQjwzK_bBRDDARIsAFQF7zM6w98fEkirob-kCBEHt-70uUx-5f91ebOpLItxX9uGdlt7e1p5sKQaAq98EALw_wcB
3000-ért persze újravenném, de ezt nem hinném hogy eredeti, szerintetek?
-
oxox
addikt
Sziasztok Guruk,
milyen agybadugóst javasoltok számomra?
- Legfontosabb, hogy megszabjuk a stílust, hogy milyen irányzat, amit a leginkább hallgatunk, ha vegyes, akkor legalább pár műfaj felsorolásával segítsétek a tanácsadóitokat.
rock, metal, pop, (Metallica, Guns, Roxette, ilyesmi....old school csávó vagyok- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?
bluetooth, sporthoz, futás + kardió, és az sem hátrány ha telefonhivást is letudok benne bonyolitani normális minőségben...lehessen több eszközhöz csatlakoztatni egy időben (ha van ilyen), pl. óra (zene), telefon (telefonhivás).- Milyen árban gondolkozunk?
szerencsére nem kenyérre kell 15-20k a cél...de 21k-ba kerül valami sokkal jobb akkor meggyőzhető vagyok.- Milyen kialakítást keresünk?
nincs elképzelés, kényelmes legyen...talán nyak mögöttiköszi
skullcandyt vagy mit nézegettem, de itt az összefoglalóban kis is derült, hogy divatmárka
oxox -
mekker
őstag
Most adta meg végleg magát a Soundmagic E30-am kábele sok év után. Mit ajánlatok helyette? Max 15k, felül elvezetős kábel nem hátrány, kényelmes legyen és csak egy kényelmesen hallgatható V legyen benne.
-
czanga
őstag
válasz
kemcso #78038 üzenetére
Köszi.
Persze, rendeltem egyet már Rufuszban, mert kapni itthon is, de nem tudom van e ilyen kialakítással valami más, ami normális? Arra se emlékszem már, hogy anno az EP-630 milyen véleményt kapott. (rákerestem, kevéssé szeretitek) Nyilván jobb hangzás sosem baj, de 5-6000 Ft-ért nem várok csodákat.
-
válasz
golfvariant #78034 üzenetére
Jó az SM E50
(#78036) david7256 mit értesz a Mi Basic kialakítása alatt? Nézd át az összefoglalót.
(#78037) czanga Ha az EP-630 bevált, szereted, miért nem veszel belőle másikat? Ebay-en bőven kapható még: [link]
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Gyártanak még olyan in-ear modell-t cégek, aminek a feje "sima gömb" formájú, így nincs benne él és már "elfogadható" szintű a hangzása? Óriási igényeim nincsenek. K324P után EP-630 volt és van nekem, de döglődik. 2012-től kezdve idáig bírta, halkul a bal oldala.
Vennék én egy ES18-at, de félek, hogy az is nyomna, és kényelmetlen lenne mint az ajándékba kapott TDK. -
david7256
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy vezetékes in-ear fülest? Eddig Mi basic-et használtam. Ennél csak jobb minőséget szeretnék.
Fontos lenne a Mi Basic kialakítása, csak a jack bemenet ne egyenes legyen, hanem 90 fokos.
Árban max 10k.
Előre köszönöm! -
monti0222w
addikt
válasz
golfvariant #78034 üzenetére
Maradhat is az szerintem, van annál szebb hangú is, de nem ebben az árban és szegmensben. Abban a kategóriában jó.
-
golfvariant
aktív tag
Feleségemnek átlagos felhasználásra szeretnék In-Ear fülhallgatót venni.
Az elvárásaink:
- ne legyen buta, doboz hangzása
- gubancmentes vezeték
- Nem elvárás a Bluetooth-os, de ha hozza azt a hangminőséget mint egy vezetékes lehet elgondolkozunk rajta
- Ár: 15k környékeTudnátok segíteni, milyen típust érdemes megnéznünk? SoundMagic E50 eddig a befutó a fórum olvasgatása során, de hátha tudtok jobbat. Sajnos nekem ez a márka teljesen ismeretlen, ezért is kérdeztem rá.
-
V@ns
aktív tag
válasz
#16820480 #78032 üzenetére
Valóban, elnézést, nem ANC-s, csak az van írva, hogy noise cancelling.
Ezt a cikket olvastam, amiben van egy ilyen mondat: The Xiaomi Mi Bluetooth Neckband Earphones LYXQEJ01JY housings inherit a mixed form factor, size and fit of 3 Xiaomi headphones: the spectacular Xiaomi Mi Noise Cancelling Earphones, the Xiaomi Mi Pro HD and the Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro. These Xiaomi earphones are well-known to offer superior fit and comfort (besides their great sound quality) so we expect a similar level of comfort.
Ezt néztem be és hittem, hogy ANC-s.
Akkor igazából teljesen egyre megy, ugyan az mindkettő csak pepitában? -
V@ns
aktív tag
Megpróbálok még egy kérdést feltenni, hátha.
Ez a Xiaomi bluetooth füles ANC-s, míg a Meizu EP52 nem? Vagy egyik sem ANC-s?
Mert inkább veszem a Xiaomit, mint a Meizut. (Specre ugyan azt tudják, nem? Ráadásul mintha a Xiaomi Hi-Rest is tudna, vagy rosszul olvastam?)Válaszokat előre is köszönöm!
-
Sawyer777
csendes tag
Annyira azért nem mondanám már magam kezdőnek, a minőséget szeretem amennyire engedi a pénztárcám persze, fejhallgatóból és fülhallgatóból is igyekszem a lehetőségekhez mérten a legjobbat választani.
Na meg a telón is és gépen is csak FLAC-ben van zeném, de leginkább elektronikus zenét hallgatok meg rock-ot is sokszor, ezekhez sajnos elengedhetetlen a dübörgő mélybasszus
Bár az igaz hogy EQ-n lehet húzni, de csak bizonyos keretek közt, mert volt már olyan fülesem ami a legkisebb EQ változtatásra is torzított mint a szar
Remélem azért ez az RHA bírni fogja ezt a fajta EQ állítgatást...
-
törölt tag
válasz
Sawyer777 #78026 üzenetére
Az, hogy valami drágább, nem jelenti azt, hogy több basszus van benne, ez ilyen kezdő fülhallgatósok tévhite szokott lenni, hogy basszusban mérik egy füles minőségét. Tudok mutatni tízszeresébe kerülő fülest is, amiben nem lesz "annyi" basszus. Mennyiség nem egyenlő a minőséggel
-
Sawyer777
csendes tag
Sziasztok
Régi Sony MDR-XB50-es fülesemet cserélném RHA MA750i-re. Néhány tesztben olvastam, hogy a mély tartománya nem túl erős... ez igaz? Mert a Sony-m elég durván mély-orientált "Extra Bass" fantázianévvel
De valahogy nem tudom elhinni hogy ne verné kenterbe a dupla annyiba kerülő RHA mély hangok terén is, meg mindenhogy máshogy.
Valakinek van tapasztalata MA750i-vel , hogy milyenek benne a mély hangok? -
darvinya
titán
RHA MA650
Kezembe kerül említett termék, normál fülhallgató kivitelben.
Hangja tipikus populáris V, vagy minek írjam mély tombolóö, megspékelve enyhén karcos magassal, sajna közép elment valahova kávézni.
Tere az van, mikor filmben jön Rambo és lezúz mindent Feláldozva.Felépítménye masszívnak tűnik, főleg tömör vezeték szerű kábelével, ám ez csak látszat.
Kábelen szép csicsás 3 rétegű külcsín van:
Legkülső réteg kemény átlátszó műanyag cső, alatta újrahasznosított magnó kazetta szalag vékony csíkokra vágva, hogy fonatot hozzanak létre.
Eljutottunk kábel valódi burkolatához, ami vékony lágy műanyag cső.
Ennyit szépségről, jöjjön a lényeg.
Kábel tartalma 3 vezető ér+2 műanyag ér kitöltőnek, ez így magában szépen hangzik.
De a spórolás azon mutatkozik meg, hogy 3 vezető ér egyenként nem vastagabb 1 hajszálnál, ami 6 szálas sodratból áll.(lehelettől elporlad)Árat…
-
vicze
félisten
válasz
Vadasz1 #78021 üzenetére
Mit értnek meg pontosan?
60GBP-ért mennek "használtban"(Amazon Warehouse), de drágállom ezt az árat is, azért amit leginkább nem tudnak. Az hogy az Amazon Warehouse-ben nem kevés van, azt mutatja hogy sokan visszaküldik, így...
Előnye a nagy aksis töltő tok, ezenkívül, semmi érdemleges nincs benne. -
Vadasz1
tag
Sziasztok egy ilyennel szemezek https://www.pcmag.com/review/349686/sol-republic-amps-air
szerintetek megérné? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
A meghalt xiaomi hybrid (az első verziós ?) fülesemet szeretném pótolni egy hasonlóval. (Vagy akár ugyan olyannal!)
A maximum ár az a 10ezer forint volna amit rá tudnék szánni.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mire érdemes beruházni ? (Itthoni vétel esetén!)Ha pedig egy ugyanolyan fülest vennék, mert teljesen meg elégedtem vele (leszámítva a kábelt XD - néha kicsit idegesített) akkor egy 100%osan megbízható eladót tud valaki ? (Itthon már nem igazán láttam).
-
darvinya
titán
válasz
#16820480 #78012 üzenetére
Nem gondolom rosszul, hanem Ti gondoljátok félre.
Mivel earbud-ok mind félnyitottak, így külvilági izolációról nem lehet beszélni érdemben.
Earbud-oknál illeszledési izoláció ugyanolyan fontos, mint inear-nél jó illeszték.Amúgy legtöbb ilyen earbud es100 márka nélküli [link] lehet fül feletti viselés, azaz így érdemes viselni, különben mindig kifordítja kábel a fülből.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
darvinya #78006 üzenetére
Te inkább az illeszkedésről beszélsz, ami ugyan szoros kapcsolatban van az izolációval, de a kettő nem egy és ugyan az. Igen, lesz akinek kihullik az összes a füléből és lesz akinek nagy füle van és elfér benne. Ha nem jól illeszkedik, egyénenként eltérő lehet a kapott hang.
De kinek a véleményére hagyatkozzunk jobban? Annak akinek megfelelően illeszkedik a fülébe egy adott kialakítás(most mindegy hogy inear vagy earbud) vagy annak akinek helytelenül és nem hallja a teljes potenciálját a fülesnek. (Most tekintsünk el a szubjektív véleményezéstől.nyilván szűrni kell az infókat) Egyszerű a dolog. Ha nem passzol a füles, akkor keres tovább az ember.
Tehát az alap feltevésed, hogy 7eurónál nem érdemes drágább earbudot venni, szerintem egy rossz megközelítés, mivel nem azok véleményére kell hagyatkozni, akiknek nem illeszkedik a fülébe, hanem azokéból kell levonni következtetést (szűrve), akiknek feltételezhetően alkalmas a füle a fogadásra. Azt meg mindenki maga tudja, hogy adott cucc éppen jól illeszkedik vagy sem.
-
funkmester
aktív tag
armaturas fulesek vs fejhallgatok azonos arkategoriaban? felveszik a versenyt?
-
darvinya
titán
válasz
#16820480 #78007 üzenetére
Mert mindennek az alapja az izoláció.
Gondolom akkor neked tetszik a mocsaras mély, vagy középemelt, dobozhangú?
Nekem középemelt jön be(metál zenén nevelkedtem), de legyen mély, amikor kell, mind ezt earbud-on.
Eddig kevés ilyet találtam, mert vagy mocsaras mélyet produkált, vagy dobozhangút, nálam a rossz izoláció miatt. -
törölt tag
-
darvinya
titán
válasz
kemcso #78005 üzenetére
Már megint árcédulás modern csomagolásúval példálozol, ami csak Te hallottál, ami csak nálad tudta jó izolációt.
És itt a hangsúly a jó izoláció, ami kétes egyenenként earbud-nál.
Lehet akár $1000-os árcímkés, attól egyénnél rossz izoláció esetében nem lesz több, mint $10-os.Miért nem hallgatom meg ezeket, mert már tudom, hogy nálam semmilyen izolációja nincs ilyen kialakítással, ami két említet earbud.
Tehát nekem is placebo kell, mert díszes matrica van rajta és árcédulája 3 nullás.? -
∂яσнυη
senior tag
válasz
darvinya #78003 üzenetére
Nem, nem keverek semmit. Sehol nem említettem fejhallgatót, de fejezhetjük is be a dolgot, mert látom nem lehet veled szót érteni.
Earbud esetében a félig izoláltsággal sok hang elveszik, s ezt legtöbb esetben vagy mocsaras méllyel ellensúlyozzák, vagy középemelt lesz, vagy egyszerűen doboz hangú lesz. Oké? Mit csináljak vele?
-
darvinya
titán
válasz
∂яσнυη #78002 üzenetére
Kicsit kevered egészet, mert mert nyitott fejhallgató nem ugyanúgy működik, mint félig izolált earbud.
Earbud esetében a félig izoláltsággal sok hang elveszik, s ezt legtöbb esetben vagy mocsaras méllyel ellensúlyozzák, vagy középemelt lesz, vagy egyszerűen doboz hangú lesz. -
∂яσнυη
senior tag
válasz
darvinya #78000 üzenetére
Egyáltalán nem mindegy. Earbud "hibája" alatt gondolom az izoláció hiányára gondolsz, ami a kialakításból adódóan fakad, de úgy gondolom pont ez adja az erősségét is, a nyitott, szellős hangzást.
(#77999) Tulku:Valóban. Nehezen tudom még kifejezni magam, mert nem igazán szoktam hangi adottságokat jellemezni, leírni. De ez az "úgy szól" eléggé egyszerű megfogalmazása a dolognak.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Tokokból ki milyet használ? Nem tud valami esetleg linkelni nekem relatíve olcsóbb mégnesesen záródó fülhallgató tokot?
Gondolkozom valaminek a vásárlásán, akár, hogy lejátszóval együtt beleférjen (mondjuk egy nagyobb Fiio).Ez sem tűnik rossznak, csak talán nem túl nagy: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével