Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
endeneu82
csendes tag
Sziasztok!
Egy laposkábeles füles mennyivel tartósabb mint egy sima? -
hkari
őstag
Szia,
Pont Xiaomi Hybrid-et szeretnék rendelni, mert gearbestnél 17 dollár. Miért írtad, hogy ne a feketét?
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #61091 üzenetére
+1 a HDS-1 (ezt konkrétan néztem is, h $8 nem pénz érte)
Illetve így hirtelen, ami nekem bejött f4lcon kolléga pakkjából: KZ ED10, KZ ATE, Rock Mula
Pesze nem tudom, hogy ár/értékben is nyerőek-e, mert nem tudom az árakat
Még visszavan pár darab mára"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
törölt tag
-
kemcso
Ármester
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Telefonomhoz szeretnék fülhallgatót venni, de akkora a választék, hogy teljesen tanácstalan vagyok.
Tudnátok ajánlani?Nem szeretnék valami nagyon alap stuffot, de tízezreket sem szeretnék fizetni.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #61085 üzenetére
Hah ez nem "új".
Ezt a Misfitnek csinálták, csak az BT-s.Sajnos a 1More Dual szombatra csúszik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
kaptam kölcsön egy Xiaomi Piston hibridet, vélemények később
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
válasz Alien4 #61086 üzenetére
Az SBH20-at szerintem nem fordulna ki a füledből, nagyon kicsi a bogyó része, és nem is drága. A fül felett veztős dolog amúgy nagyon kényelmes, akármilyen furána ktűnik elsőre, és hamar megszokható a legtöbb ember számára (a többiek is szerintem csak túl makacsok ).
f4lcon: Ilyet majdnem akartam venni amúgy Bár ez is csak 1+1 driveres, nem 1+2, pedig elférne, elég nagy a háza. Viszont a formát láttam már más gyártónál korábban, csak nem ugrik be, hogy hol. Viszont ez végre kényelmesnek tűnik
-
Alien4
tag
válasz #16820480 #61084 üzenetére
Ilyen headset árak mellett saját magukat csinálják ki a gyártók, én mondom.
MW600-at is minek kellett kifuttatni, vitték az emberek mint a cukrot.
Am is azon voltam h túl van árazva a sony, de ezek után auf wiedersehen!Fültok kérdése: alul a vezetéknél... illetve inkább a füldugó meghosszabbítása lefelé, ami fogadja már a vezetéket. A fültok felhelyezésénél kifordítja egyszerűen a fülemből. kompenzálni tudom ezt azzal, hogy növelem a hangerőt, de nem érzem megoldásnak.
A felül vezetékelt füleseket is néztem, de azok valahogy nem... látom már, hogy kénytelen lesz kompromisszumot kötni valamerre... -
törölt tag
válasz Alien4 #61083 üzenetére
Igazából az MW600 megfelelője az SBH50 lenne nagyjából, de az is már kifutó modell, elvileg az 52 és 54 van helyette, de nagyon hamar kifuttatják a modelleket, és egyre feljebb pozícionálják az újakat. Talán az a Jabra nem lehet rossz, de nem próbáltam.
Hogy löki ki a füledből a fültok? Esetleg olyat lehetne megpróbálni, hogy fül felett vezetett kábellel használod, az stabilabb, bár nem igazán működik az aszimmetrikus kábelezésű füleseknél.
-
Alien4
tag
válasz #16820480 #61082 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Hihetetlenül horror árak vannak most a sonynál... mw600at 12be vettem, az 54 meg mi áron van... agyrém.
Hallásvédelem, igen, egyet értek veled, tartottam is tőle, hogy nincs az elképzelésemnek megfelelő eszköz sajnos. Viszont a fültokban meg az a rossz, hogy kilöki a fülemből sajnos...
Arany középút megoldásra további tipp esetleg?az eddigieket pedig köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz Alien4 #61075 üzenetére
Leginkább aktív zajszűrős füles lenen jó szerintem neked, abból a bose a legjobb, de nem olcs. MW600-hoz hasonló a Sony SBH20/50/52/54, Jabra Play. Viszont ezek egyike sem (beleértve a Bose-t) hallásvédelmi eszköz, szóval továbbra is inkább mellette, nem helyette lenne célszerű használni őket, a saját hallásod érdekében.
-
holozis_HUN
veterán
Ha már szivacs: Tudtok KZ HDS1-re való szivacsot? És lehetőleg ne 10k-ért Sosem volt olyanom és tesztelném.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz f4lcon #61079 üzenetére
A mostani SoundMagic E30-on egy T-400 van, annak lemértem a belső átmérőjét, az 5 mm.
Akkor ezek szerint a medium méret csak azt adja meg. hogy mennyi "szivacs" van rajta és nem a vetőcső vastagságát.
Ha minden igaz, akko egy 5 mm-eset kell vennem ami a T-400-nak felel meg.
Köszi a segítséget
-
addikt
válasz Vasinger! #61078 üzenetére
3mm és 5mm vetőcsövű fülesre valót választhatsz
mérd le a mostanit, és az alapján vedd meg a megfelelőt.
(az eredeti T100 és a T400 közt is csak ez a különbség)
ezek mind a medium méretű Comply-nak felelnek meg, bár kicsit alacsonyabbak, kb 1mm-el, de átmérőben ugyan az.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Vasinger!
nagyúr
válasz f4lcon #61077 üzenetére
Értem. Ha nekem a T-400-as kéne és abból is a Medium méretű, akkor melyiket kéne nekem innen rendelni? A leírásban azt említi, hogy méretet és színt lehet választani, de T100 és T400 között meg nem, vagy csak én értek félre valamit?.
Méretből szerintem az 5 mm-es kéne, ha mediumot akarok, igaz?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ennél olcsóbban Comply Foam "koppintást" külföldről?
Jók a Comply szivacsok, de annyiért nagyon drágának találom őket.
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Szép jó estét mindenkinek ki erre jár!
Szeretném nálam hozzáértőbben véleményét/tippjét kikérni fülhallgató ügyében.Melóba szeretném hallgatni az S4-emet röviden.
gyárban dolgozom, alapból fültokban, ha lenne valami ami jól szűri a háttérzajt, az jó volna.
előtte egy Sony Ericsson MW-600 headsetem volt, de valaki úgy érezte, ő a jogos tulajdonosa...
fültok ugye ki szokta lökni a fülemből a fülhallgatót, ezért keresek olyat, ami szűr is esetleg.
a sonyhoz kapott füles hangzása nekem nagyon szép volt, zeneileg észre szoktam venni a különbséget, törekszem a jó minőségű fülesekre, de nem akarom a csillagok közé törni.
eredetileg szerettem volna újra venni egy Sony Ericsson MW-600-as készüléket de már nem gyártják, ha esetleg offosan, de lenne ez irányba is tippetek, azt megköszönném!
zeneileg ska/punk meg hasonló irányba szoktam menni, de ott is szeretem a tiszta hangzástelőre is köszönöm mindenkinek a tippeket/ötleteket!
[ Szerkesztve ]
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 10 eFt-ig bezárólag szeretnék fülest venni (talán + 1-2 ezer belefér, de akkor az jelentős javulást eredményezzen ) . Elég sok mindent hallgatok a pop-rap-edm stb. Ami fontos lenne, hogy jól kizárja a külső hangokat mivel sokat BKV-zok. In-Ear füles legyen, valamint egyenes kábeles.
Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Annyi füles volt ott a találkozón, már nem is emlékszem a legtöbbre, amit láttam/próbáltam. Lehet, hogy ez is közte volt, csak nem hagyott mély nyomot. Amúgy az earbud ott volt, az borzasztó kényelmetlen, ez meg lényegében ugyanaz a külső, csak előtte van egy szilikonharang.
Azt tervezem amúgy, hogy a Spinfit harangokkal használom majd, az elég kényelmesnek bizonyult.A Xiaomi rajongói tábor szerintem csak hőzöngeni fog, de ugyanúgy veszik majd. Ha az nem gond nekik, hogy folyamatosan szivatják őket a legyártott mennyiségekkel, akkor ez sem lesz nagy megrázkódtatás.
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #61064 üzenetére
"a "rózsaarany" elég metroszexuáli"
Lenne más színben hidd el azt vettem volna..."De a kényelmében nem vagyok biztos a képek alapján"
Már nem emlékszek, hogy a Vocie Edition-t elküldtem-e a talira, de szerintem igen, ott kipróbálhattad volna, a formát. De lényegében 1:1-en a P3 a fülben lévő részre, a többire annyi, hogy talán jobban kijár, de hybridre való csere után semmi gondom nem volt vele, sőt továbbra is a kedvenceim között van.A Triple esetében meg nem tudom mi a fene van nagyon furcsa, hogy US only épp. Meg tegnap 1órára kb. 120$ volt az ára utána visszament 100-ra. Kifelé kicsit összevisszának tűnik, illetve a kínai rajongó bázis nem fogja ezt a lépést annyira értékelni...
[ Szerkesztve ]
-
endeneu82
csendes tag
válasz pulutodurumo #61063 üzenetére
Azt hittem azt is kapni itthon. Arról találtam egyedül tesztet és ott jókat írtak róla, a kábel miatt aggódom csak mert nálam ott szoktak elszállni ezért is nem akarok rá többet költeni.
Láttam még a SoundMAGIC ES18-at ami ugyan csak 5e az jobb választás lenne? -
-
törölt tag
Igen, tegnap este én is kerestem egy darabig, de az egész taobao-n nincs egy darab belőle, még a nem hivatalos boltokban sem kapni. Külsőre ez a sötétebb design jobban bejön amúgy, a "rózsaarany" elég metroszexuális De a kényelmében nem vagyok biztos a képek alapján, elég nagy a teste, és az a lefelé álló hosszú merev kábelvezető is borzalmasan néz ki sajnos.
-
pulutodurumo
addikt
válasz endeneu82 #61062 üzenetére
A kínai dolgot a piston miatt írtam. Volt olyan Denonom, de már évekkel ezelőtt. Szóval s hangjára már nem emlékszem pontosan de ha minden igaz akkor mélyben erős V karakter. Nekem rockra már nem kéne. De ha tetszik, vedd meg. Te fogod hallgatni nem a fórum.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
endeneu82
csendes tag
válasz pulutodurumo #61061 üzenetére
Kínaizás? Meghalgattam a boltba és az eddigi tapasztalatokhoz képest messze a legjobban szólt.
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #61058 üzenetére
Az a durva, hogy a Triple USA only jelenleg. A kínai oldalukon se híre se hamva. Lehet addig csorgatom rá a nyálam, amíg berendelem. Nagyon remélem, hogy holnap kihozzák a Dualt(és nem szombat lesz belőle), akkor lesz valaki képem róla érdemes-e a 3 utast megvenni.
Szerk: Már 120$...
[ Szerkesztve ]
-
endeneu82
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Denon AH-C260-ról? Most csak 5e a márkaboltban.
Illetven a Xiaomi Piston 3 Youth fülhallgatót hol tudom megkapni 5e alatt mert ezt a típust konkrétan nem találtam meg.
A kettő közül melyik a "jobb" punk, rock, trash metal zenékhez? -
vicze
félisten
válasz f4lcon #61052 üzenetére
E0323 az ő lenne, és igen őt rendeltem 40-ért, most 50$.
E1001 az eléggé új... 99$ az US ár mivel arra a piacra nemrég léptek be. (A dual az 79$ ott.)A dupla hybridből nem esett le, hogy az újról van szó. Szóval vedd meg és add el nekem. Én még várok vele, mire Kínában is kidobják ott 70$ alatt lesz. De a Dual hangolása hasonló lesz, és arról tudok majd nyilatkozni, hacsak nem bénázunk tovább az itteni postával...
Amúgy meg kikérem magamnak, hogy nem én írok először egy 1More termékről itt.
Szóval 1MORE Triple Driver. Állat.. Videó.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
válasz szakibá... #60857 üzenetére
Ha hosszabb szivacsra van szükséged, mint a vetőcső, akkor béléscsőnek használj zsugorcsövet, nálam egyszer bevált.
Kísérletezek. Szerintem itt ragasztóra lesz szükség. Oldhatatlan kötés kell a szivacs és a zsugorcső (6/3-ast használok) között. A dobhártya felőli végen mindenképpen. A szivacsnak kicsit túl kell nyúlni a zsugorcsövön, mert ha a zsugorcső érintkezik a hallójárat felületével az kellemetlen.
De a szivacs nem nyúlhat túl a zsugorcső végén egy bizonyos hosszon túl, mert összezáródik. Ez a hang minőségét rontja, hiszen a szivacs hangszigetelő.Milyen ragasztóra lenne szükség? Tartok a mérgező anyagoktól.
A 3M 1100-as kényelemre felül múlja a gyári szivacs illesztéket (VSONIC). Szerintem a hossza miatt. Ebből eredően szerintem az izolációja is jobb, mint a gyári. A 1100 minőségben felülmúlja a gyári szivacsot. A gyári hamar elvesztette azt a képességet, hogy addig összezsugorodva marad, amíg beteszem a hallójáratba.
[ Szerkesztve ]
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
addikt
te most az E0323-ról beszélsz, vagy az E1001-ről?
mert csak a sima 1BA+1DD-t láttam ennyiért eddig, az E0323-at.
a 2BA+1DD hibrid az amazonon már van, de az 100$ nem ötven[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tknof1871
őstag
A Here Active Listening-nek és pl. a Bose QuietComfort® 20-nak is szilikon illeszték-je van. Ezek Acoustic Noise Cancelling (ANC) fülhallgatók. Van valami oka, hogy szilikon és nem hab?
A hab szerintem jobban izolál, mint a szilikon. Azt gondolom így az ANC hatékonyabb lenne hab illesztékkel.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
törölt tag
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #61044 üzenetére
"1More dupla hibridjét próbálom be"
Holnap kapom meg, gondolod megvárhatod, ha nem akarsz potyára rendelni.
Csak miheztartás végett: Gearbest 40$, megvettem, és 50 lett."1more elég kényelmetlennek tűnik ránézésre"
Az egyik legkényelmesebb, amit hordtam. (A voice edition ugyan ilyen ugye, kicsivel jobb mint a P3.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
a Dunu-ból csak a 2000J-t hallgatnám meg.
Az a Lear meg amit ajánlottál [link] gyors fejszámolással is 300 ezer felett van az ára.
(#61045) sheratan Fidue A83-at is próbálnám, de még a 73 is kívül van a kereten....
-
Tulku
veterán
Ha hibrid, miért nem próbálod ki a Lear LUF-ját 4 armatúra 2 dinamikus membrán..és hangolható a basszusa...lehet meg is állnál
Más...
Úgy néz ki a Muzix felvállalja a Dunu termékpaletta hazai forgalmazását...
Még egy-két akadály van a folymat előtt de a teljes termékpaletta már az ügyvezető szekrényén figyel...Az új 1000, 2000 hangjára kíváncsi vagyok....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 1more elég kényelmetlennek tűnik ránézésre Amúgy én majdnem azok közé a hülyék közé tartoznék, bár ahogy látom az árát, nem bitzos, hogy kelleni fog az LZ3. Azért eléggé elszállt a pasi (ahogy amúgy az ilyen Fidue A83, meg hasonló cuccok is: majdnem 90 ezer forint egy noname kínai cuccért?? Akkor már inkább Westone ).
Hát igen, a Fostex azért csak Fostex, én sem tudtam otthagyni
-
addikt
válasz #16820480 #61030 üzenetére
írtam privit is, először szerintem az 1More dupla hibridjét próbálom be, aztán megvárom mit mondanak majd az új LZ A3-ról, tuti lesz pár hülye aki a release után azonnal megveszi.
egyelőre persze fejhallgatóra gyűjtök, azokkal a Fostex-ekkel nagyon megfogtál....“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
Sziasztok !
Segítségetek szeretném kérni ! Telefonhoz keresnék fülhallgatót ! Zenehallgatásra !
a kialakítás : In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető) lenne !
amit elvárnék tőle : részletgazdag hangzás , és a mély se hiányozzon belőle !az ár : 10.000 Ft szánnék rá ! ebben az árban tudnátok ajánlani valamit ? ! Köszönöm !
-
endeneu82
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Denon AH-C260-ról? Most csak 5e a márkaboltban.
Illetven a Xiaomi Piston 3 Youth fülhallgatót hol tudom megkapni 5e alatt mert ezt a típust konkrétan nem találtam meg.
A kettő közül melyik a "jobb" punk, rock, trash metal zenékhez? -
GarakXY
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser cx 3 és a Sony MDR XB közt filózok. Leginkább utcai, buszon való zenehallgatásra kellene. Később esetleg futáshoz. Melyiket ajánlanátok a kettő közül? Vagy egyéb alternatívára is vevő vagyok. Ár max 18 ezer.
-
barnibal
tag
válasz #16820480 #61011 üzenetére
Köszönöm szépen, az infót és, hogy másodmagaddal reagáltál is az irományomra,.... és bocs, hogy ilyen későn válaszolok, de nem tudtam netközelben lenni hamarabb.
Szóval a Sony még jó is lehetne, de sajnos hallgattam több ilyet meg már korábban és borzalmas hangja van amire nekem kéne sajnos Illetve a gallérra csíptetve nagyon lehúzz azt és ugyanannyira idegesít mint a zsinóros.
Amúgy sajnos nem volt alkalmam kipróbálni olyan BT fülest ami mondjuk olyan mint amit linkeltem. Az a baj, hogy nagyon kevés hely van ahol ki lehet próbálni ilyesmit és így nehezen lehet kivitelezni a vásárlást ami jó vétel is.
Mindegy azért még 1x nagyon köszönöm a segítségedet!
Üdv!
B B
-
darvinya
titán
válasz balazs1022 #61032 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #61031 üzenetére
-
-
darvinya
titán
válasz balazs1022 #61028 üzenetére
Téma összefoglalóban ott a rajz.
Igen jó párat csináltam már.
-
Speeedfire
félisten
válasz Chuck Norris #61026 üzenetére
Én a múltkor nem éreztem laposnak.
Illetve lehet, hogy nem mélykiemelt, de nekem ez pont jó így. Kellően jó a mély, szép pontos. Nem érzem, hogy több kellene.
Na majd egy hét után remélem javul kicsit, addig is folyamatosan "hallgatom".Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Speeedfire #61013 üzenetére
Szerintem szépen szól az, csak olyan semmilyen a hangja, tiszta lapos az egész pláne, hogy nem mélykiemelt mint amit olvasni lehet róla. Én vettem hozzá az alin KZ memóriahabos dugókat, az javít a hangján is meg stabilabban is a fülben marad.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Hi.
A Lend me n a sima dhl mennyi ido?
Erdemes expresst kerni 5000ft ert? -
darvinya
titán
válasz balazs1022 #61020 üzenetére
5 eres a vezetéked, akkor a külön lévő 2 eres a mikrofon és vezérlés.
Ezt kell felcserélni, a többit pedig hagyd.Amúgy van szerelhető jack-em vékony 4 PIN-es, a többit PÜ-ben.
-
törölt tag
válasz f4lcon #61021 üzenetére
Az mondjuk nem valami bizalomgerjesztő, hogy még egy márkanevet sem volt képes kitalálni hozzá az arc. Elég gyengén néz ki, hogy "DIY füles", közben meg nem DIY, csak OEM, jó esetben. Rossz esetben meg kínai startup, ami úgy néz ki, hogy valaki szerzett egy gyárat, lövése sincs mit lehetne vele kezdeni, de meg van róla győződve, hogy ő lesz a kínai Elon Musk, és közben meg ontja a szemetet
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek! Van egy Sony MH1 fülesem. Ha jól tudom ez OMTP jack-es. Ebből szeretnék CTIA-at. Sajnos az a rossz hír, hogy a VEZÉRLÉSBEN hiába cserélem fel a mic-et a földeléssel, nem lesz jó. Ezt több fórumon is olvastam. Így úgy döntöttem, hogy a jack részénél kötöm át. Úgy voltam vele , hogy leműtöm róla a gumit. De sajnos nagyon bele volt öntve. Nem akartam csak úgy szétfaragni mivel, kíváncsi voltam, hogy melyik színű vezeték hova megy, ezért leolvasztottam róla a borírást.
Nah most itt ért a meglepetés:Szóval a Jobb, meg Bal oldal a 2 színes (kék, piros) És van egy olyan réz színű vezeték, ami a földelve van és a mic-re is rávan kötve.
Ez lehetséges volna? Hogy kössem be, hogy CTIA kiosztásom legyen?
Csináltam egy rajzot is róla, hátha így jobban látszik az észrevételem:Az a lényeg, hogy az új androidos telefonokkal is tudjam használni. Eddig OMTP-CTIA átalakítóval oldottam meg, de ez túl nagyméretűvé tettem az így is nagy telefont...
Várom a válaszokat!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f4lcon #61015 üzenetére
Én nem látok köztük igazán különbséget, a taobao oldalon nem írnak rá semmilyen márkát, csak simán hogy 3 driveres hibrid, meg ilyenek. Elég olcsó ahhoz képest, szóval nem tudom milyen minőség lehet. Könnyen elképzelhető, hogy valami nyers hangú cucc, hibridet nem olyan egyszerű azért csinálni.
Viszont bírom az önbizalmukat, hogy lehet hozzá kérni HM901-hez, vagy AK240-hez való balanced kábelt is Mármint nyilván aki megvesz egy fél millás lejátszót, az a fülesen akar fillérb...ni -
szentkuti11
addikt
válasz Freeman007 #61017 üzenetére
Persze, egyáltalán nem reális az összehasonlítás, az ES100-at csak azért hoztam fel, mert azzal van konkrét tapasztalatom.
-
Freeman007
senior tag
válasz szentkuti11 #61016 üzenetére
Tudom, hogy az in-ear jobban szigetel emiatt jobbak a mélyei, de nekem nem kényelmes. Ezért is vettem anno a pk3-at amivel elégedett voltam, de most valahogy nem akaródzik megint 8-9k-t adni érte - ennek köszönhetően figyeltem fel az általad tesztelt ep30-ra. Nem mellékesen az es100-nak a 4szeres árért legyen is jobb hangja mint az ep30-nak
Supra fejes is túl nagy lenne hordozhatónak, inkább maradnék a fülesnél."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
szentkuti11
addikt
válasz Freeman007 #61014 üzenetére
Yuin PK3-at nem hallottam soha, viszont alapjában véve nem vagyok túl jó barátságban az earbudokkal, lehet, hogy ez érződik az íráson. Arra emlékszem, hogy a HiFiMan ES100-nak azért jóval részletesebb és kellemesebb hangja van, mint az EP30-nak, viszont a mélyet mindegyikből nagyon hiányolom. In-ear fülhallgató, vagy egy kisebb, hordozható fejhallgató nem jöhet szóba alternatívaként?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
sheratan te érted a karaktereket ezen [link] és ezen [link]?
külsőre teljesen megegyeznek Shenzhen HCkexin Electronic Technology Co., Ltd. által saját néven árult cuccal: [link] [link] viszont jüan-ból átszámolva a taobao-s cikkek olcsóbbak....a HCK A2-ről az járja, hogy nagyon hasonlít az LZ A2-re hangban, kicsit több magassal és picit kevesebb midbass-al, amitől a tér picit nagyobb, tisztábban jönnek a középhangok is... nüanszok tudom, de egy próbát megérne.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Pár hónapja sikeresen tönkretettem a Yuin PK3-as fülesemet. Akkoriban nem úgy alakultak a dolgok, hogy hiányozzon, nem sokat hallgattam zenét, viszont mostmár lenne rá lehetőségem. Néhány napja olvastam szentkuti11 irományát és sikertelen javítás esetén mint alternatív lehetőségként merült fel.
Van-e valakinek tapasztalata yuin pk3 és soundmagic ep30-cal? Mennyire különböznek hangzásilag? Melyik a jobb ár-érték arányú füles?"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Speeedfire
félisten
Péntek óta megvan az rha rma-750i. Egyelőre kicsit mosott a hangja, remélem bejáratás után jobb lesz. Mintha a boltban hallgatott szebben szólt volna.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
joy_k
tag
Sziasztok! Sandisk-sansa-e100 MP3 lejátszóhoz keresek fülest ami SRS funkciót is tud, http://www.cnet.com/products/sandisk-sansa-e100/specs/ maximum 20ezres kategóriában. Mit tudtok ajánlani? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz barnibal #61000 üzenetére
Én az ilyen minimál BT füleseket nem javasolnám, ugyanis:
- nem fér el bennük normális méretű akksi, ezért alig fognak bírni 1-2 órát aktív használattal
- nem fér el bennük normális elektronika a DA konverzióhoz és füles meghajtásához, ezért vacak hangjuk lesz
- mivel midnen lényeges alkatrész a fülben ülő részben van, így annak nagyobb a súlya, ki fog billenni a füledbőlAmit már érdemes lenne nézegetni az a Sony SBH50/52/54 lenne, ezek egész jól szólnak, és kényelmes is a használatuk. Nekem egy SBH20 van, ennek a hangminősége nem annyira felemelő, de mivel nekem csak sporthoz kell, így végülis az mindegy, viszont nagyon stabilan megül a fülben, mivel annak a részének nincs súlya lényegében, a vezérlőegységet meg simán tudod gallérra csíptetni, és kész.
ad4m1337: Mostanában legtöbben a Pistonok kategóriájában vásárolnak/érdeklődnek, de ilyen 50€-ig ott vannak továbbra is a VSD modellek, illetve otthon kaphatóként a Soundmagicek, de ha valami újat szertnél próbálgatni, akkor Astrotec AX35 például, ami hibrid, egész korrekt hangja is van, illetve sima dinamikusból AM700, AM800, stb.
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindenkinek a tippet és a véleményeket, ez az AKG tökéletes lesz!
Szép napot!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ad4m1337
aktív tag
Hali!
Rég jártam erre, mi most a best-buy 50€ körül? Eddig egy VSD1 -et nyúztam, de sajnos elhagytam
Köszi előre is!
-
barnibal
tag
válasz Csari93 #61002 üzenetére
Hey!
Meglestem amit küldtél,... nem tűnik túl minőségi darabnak, de nem török látatlanban pálcát felette. Amit el tudok mondani már ránézésre, hogy mivel nincs semmi ami a fülcimpába szorítsa a dugaszt állandóan ki fog liffenni, illetőleg nagyon közel van a távirányító a dugaszhoz és szerintem kezelhetetlen. De még 1x mondom sajnos nekem sincs tapasztalatom.
Ha találsz valakit aki tudna személyes tapasztalatot mondani akkor kérlek küldd el nekem is!
Köszi, Üdv!
B B
-
szakibá...
senior tag
válasz freelanced #61003 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, AKG K323. Örülök, hogy másoknak is jó véleménye van róla, ezen az áron jó vétel. A színét meg lehet szokni, egyébként is csak a zsinór lóg ki a fülemből.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
korpicschess
veterán
válasz Luissimo #61005 üzenetére
szerk: kereső miatt amiről szó van: AKG K323 (K323XS)
Igen, élő képet érdemes nézni belőle, mert elég furák a színek, illetve rikítóak. Viszont szerintem is teljesen oké a hangjuk, én is inkább ezt választanám, mint a Pistont, nagyon kiváló a mérete.
Én elégedett vagyok vele, bár ritkán használom, arra pont szuper.(múltkor még olcsóbb volt, most meg ennyi, azért hozzá kell tenni, hogy ennyiért nem olyan nagyon akciós, de elég olcsó, bestbuynál van sárgából 4k-ért, máshol mindenhol drágább)
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Luissimo
veterán
válasz korpicschess #61004 üzenetére
ismét le van akciózva?
Akkor rohanjatok venni, mert nagyon megéri, szerintem a P3 elbújhat mellette. (tudom, mert hallgattam)
tavaly év végén megpróbáltam, rendeltem egy pirosat, ami amugy olyan korallos, inkább a holland mezre hajaz a színe, először első mérgemben majdnem visszaadtam mert atgrtak a színével, de aztán szerencsére meghallgattam.
Kárlett volna visszaadni, apró kis mütyür, de a hangja az teljesen rendben van.
Mély , magas , közép is .
észre sem venni, hogy a füledben van.leket hogy veszek mégegy lehetetlen színt belőle
-
korpicschess
veterán
válasz freelanced #61001 üzenetére
Én ezt javaslom: [link]
Vagy van még piros (narancs) színben.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
freelanced
addikt
-
Csari93
aktív tag
Bocsi, hogy bedobom újra, de most ismét bluetooth fülhallgatóról van szó
Én ezt nézegetem, de amíg senki nem mond róla semmi értékelhetőt az egész neten, nem merem megrendelni. :/@freelanced: Itthon boltban ennyiért szerintem főleg hulladék van, neten viszont egész sok minden. Ha nem akarsz válogatni, Xiaomi Piston 3, de a többiek biztos tudnak mást. Ha jó webshopot találsz, párszáz forintért egész gyorsan elküldik.
Esetleg, a fent témámhoz kapcsolódóan AWEI ES-Q3. ~1000 HUF körül adják, tényleg jól szól.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
freelanced
addikt
Hello!
3.000 Ft körül kéne, hölgynek valamilyen agybadugós fülhallgató. Mit tudnátok ajánlani? Tudom, hogy ez nem épp az ajánlott árkategória, de ebben kéne találni valamit. Ráadásul itthoni üzletben, gyorsan beszerezhetőre lenne szükség. Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm előre is!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest