-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz contaxg #14996 üzenetére
Köszi, szerintem élni fogok a lehetőséggel, kérek 2-3 napot, hogy nyugi legyen és visszatérünk rá.
bkercso: gondolom a nagy DAC-ra gondolsz. Megfontolom, egy picit visszatart az első generáció illetve a saját tervezés, amit ne vegyél magadra, minden nem gyári dologgal kapcsolatban van bennem egy egészséges bizalmatlanság. Pedig elektronika, tudom, hogy hülyeség.
ntomka: én nem építegetek semmit, az tuti. Tudnék forrasztgatni, de nem akarok ilyenekkel szarakodni, adják megépítetten munkadíjjal, dobozolva és kész. De ismét inkább a gyári, bejáratott dolgok felé húzok inkább.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #14994 üzenetére
Az új MSII+-t, én úgy hívom, hogy a szegény ember Lavryja.
Dave,
A régi MSII-nak azért volt kellemes az ára, mert utáltam a hangját és kiszórtam amilyen gyorsan tudtam. Így persze bomba vétel volt, de attól még az újabb MSII+ nekem sokkal hallgathatóbb.
Kérhetek egy PÜ-t és a piros, lapos MSII a rendelkezésedre áll! Ennek nagyon tiszta, pörgős a hangja, de nem annyira kiegyenlített a hangzása mint az MSii+ 2.0-nak és a felbontása is szerényebb. De ettől még egy nagyon jól hallgatható kis készülék. A Fiio és hasonló cuccokhoz képest egyértelműen jobb. Hangban és kivitelben is.
Sajnos a Fiio-val kezdenek gondok lenni. Pár visszajelzés érkezett vevőktől az elmúlt hónap alatt. Nem sokkal van gond, de van és ezek pár hónapos készülékek. A HRT ehhez képest egy T72-es. Igaz, nincs is minek elromolnia rajta.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz contaxg #14988 üzenetére
N36L-t vettem én is 32-ért, bruttó De van benne VGA, mert nem bírta a HD filmeket, lehet ebben még régebbi a chipset, nem hiszem, hogy az a 200 MHz befolyásol. Viszont nincs is kedvem mással szarakodni, jó lesz nekem az USB, úgysem tudom milyen a magas vs. alacsony jitter, nem venném észre szerintem
Lehet most jobban is érdekelne a kicsi, az Audinstnál gondolom az is érezhetően jobb és arra nem kellene sokat költenem pluszban, később meg lehet cserélni. Az AD2000 is elég drága volt most, szóval picit konszolidálnom kellene a dolgokat.
Pár szóban esetleg a 2 és a 2+ közötti különbségről? Az új verziók egyértelműen jobbak a réginél? ntomka linkelt hozzászólása picit nehezen értelmezhető volt számomra, hogy most akkor melyik 2+ húz a magasba.
Köszönöm!
krichd1: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Erre jó esély van, mert az valami nagyon rövid valami MB-on. A videokari helye Nálad foglalt? Oda nem megy be a hangkari? Nálam a 40L kacagva nyomta alaplapiról 1080p-t. Nem is merem mondani mennyiért kínálták (bruttó 40 alatt) most a nagykerben 2GB- RAM-mal. Komolyan, azon gondolkodtam, hogy veszek még egyet!
Az MS2+ sajnos egyértelműen jobb. Oda is adom, ha gondolod. Persze csak akkor, ha visszajön Debrenből, mert egy blogger csapat elkérte tesztelni. A lapos piros már most is vihető.
Baluka Szerintem Nálad a piros lapos volt.
Kösz a fuvart! Meg is orroltak rám, mert nem személyesen voltam érte.Bodz A Hegel cuccokról azt olvastam régebben hogy meleg és lágy hangú cuccok. Jól tévedek?
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dave™
nagyúr
válasz contaxg #14982 üzenetére
N36L, igen, kettő van, de mintha valami olyasmi lenne, hogy az a PCI-E x1-es bővítőhely a HP management kártyának van ott kitalálva, és mivel ismerem a HP-t, simán kinézem belőlük, hogy egyébként korlátozva van. De lehet tévedek. Az SPDIF mindenképpen körülményes lenne, akkor már inkább az USB és a kényelem. Az MS2+ megéri a felárat a sima 2-höz képest? Mindkettőből kettő verzió van?
Bodz: köszi, de jobb szeretem a kipróbált, bevált dolgokat
baluka26: és a régi vagy az új? Miről ismerni fel? Továbbá mi a különbség?
Látom képben vagy
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Csak olvasgattam róla, de talán megfelelne neked egy Hegel HD2. Gondolom letét ellenében hazavihető.
-
contaxg
veterán
A megadott feltételeknek az MS2+ felel meg leginkább a felsoroltak közül. A HP N40l vagy N36l-ben, két bővítőhely van tudtommal Ebből az egyik egy a videokarinak és a másikba bele kell, hogy menjen egy hangkártya. Az ESI Juli@nál alább nem adnám.
Nálam egy Squeezebox-ot szolgál ki a HP, amire koaxon csatlakozik a Lavry .és egy iKütyü a távírányító. Vortexbox fut a szerveren. .
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz baluka26 #14977 üzenetére
Olyan kellene, ami egyszerűbben beszerezhető, kicsit már belefáradtam az USA meg távol-keleti rendelésekbe. Nézegetem a piacot is majd, csak kellene valami irányvonal, mert én is fel tudok sorolni DAC-okat, csak fogalmam sincs melyik milyen, gondoltam hátha a leírtak alapján eszetekbe jut 2-3-4 típus ami ezt tudja.
-
istvan_06
csendes tag
válasz bajnokpityu #14976 üzenetére
Inkább az RG59. Az a 75 ohmos.
http://en.wikipedia.org/wiki/RG-59
De olyan nagy gondot az 58-as sem okoz...Eladó extra jó hangminőségű DAC: http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_kivalo_hangminosegu_hazi_keszitesu_dac/hsz_1-50.html
-
Dave™
nagyúr
Azt hiszem lassan eljött az idő, hogy lecseréljem az Audinstot. Szóval kellene nekem egy DAC, minél jobb adott áron Annak mindenképpen örülnék, ha semmilyen irányban nem esne túlzásokba, pl. az Audinst eléggé emel a magasakon, ezt elkerülném. Alul is. Ami eddig szimpatikus volt, az a HRT MS2 és a 2+. Abban még nem vagyok biztos, hogy akarok-e annyit költeni rá, mint amennyibe az utóbbi kerül. USB-s kellene, SPDIF nincs sehogy sem, kivétel ha vennék valami olcsó PCI-E hangkártyát, de nem tudom megenné-e a HP microserver, ami ellátja a HTPC feladatokat. Tehát az USB a tuti. Technikailag legyen minél jobb adott áron, tágas tér, rendes felbontás stb. Ha egy picit meleg a hangja, az nem gond, bár a természetes lenne talán a jobb választás. Egy Denon PMA-510AE-re lenne kötve, amivel egyelőre tökre elégedett vagyok.
Köszönöm!
-
istvan_06
csendes tag
-
bajnokpityu
félisten
Vagy a "Pisti fele diy". Ez meg izles dolga.
-
krichd1
addikt
Árnyékolt RCA koax kábelből van használható ajánlott vétel 5000 Ft-ig ? Laptop alaplapi (Realtek ALC888) SPDIF kimenetét használnám, kellene még egy normális 3,5 -> RCA átalakító is. Egy DAC-ot szeretnék kipróbálni, koax kimenettel eddig nem foglalkoztam .
-
contaxg
veterán
Pityu erősítőjét hallgattam egész este (kontra Lavry belső) és igen sokáig kellett cserélgetnem a T70 kábelét, mire valami épkézláb eredményt kaphattam. Szóval, remek darab és köszönet ezúton is a próba lehetőségéért. Aki tudja feltétlen hallgassa meg!
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Eddig simán géppel hallgattam a fejhallgatómat, lehet érezni, hogy nem rossz így se a hangzása, szépen átjönnek a mélyek, magasak, de korántsem használom ki az egész kapacitását.
Olcsóbb terméket szeretnék venni, mert mobilvásárlása miatt nem sok pénzem lenne rá ezek után. Ár-teljesítményarányban keresek egy olcsóbbat 8-20e forint közt. Lehet jó dolgot venni ekörül?
Mi a különbség egy ilyen s egy magasabb kategóriájú kütyü közt? Tudom a kondik meg egyéb komponensek komolyabbak, de hangzásban mekkora a differencia?Rendes analóg Denon erősítőt lehet tudnék szerezni jó áron, lehet jobban járnék azzal?
Beyerdynamic Dt931-hez kellene a masina.
Előre is köszönöm szépén a segítségeket!
Üdv.
-
krichd1
addikt
válasz montezuma #14958 üzenetére
HRT Music Streamer II árából 2db X-Fi HD USB-t veszel . Arról nem beszélve, hogy utóbb egy mindenes, az MSII pedig egy sima DAC. Ha csak DAC kell, és van rá keret, akkor nyilván a HRT a megfelelőbb választás.
Nekem működik MusicBee-vel WASAPI használat mellett az X-Fi HD 44,1 khz mintavételű zenékkel is. Más lejátszóknál be kell állítani resample-t 44,1khz->48khz-re (magasabb értéket felesleges), egyébként ismeri a 88,2khz-et is. Direct Sound kimeneten + mind1. Ebben a fórumban is olvashatsz az X-Fi HD-ról, és HRT MSII-ről, használd a keresést (jobb felső sarok).
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz montezuma #14958 üzenetére
Az X-Fi HD USB-t nem hallottam még soha, de biztos vagyok benne, hogy a HRT MSII egy másik kategória (árban is)
[ Szerkesztve ]
-
montezuma
tag
válasz krichd1 #14957 üzenetére
Köszi, ez jelölt volt, sokan dicsérték, de valamilyen fórumokon azt olvastam, hogy nem igazán támogatja a 44.1 kHz mintavételt, csak a 48-96-ra hegyezték ki. Hogy ezt meg lehet-e hallani egyszerű embernek szokásos zenével, azt ne tudom.
Viszont jelölt még a HRT Music Streamer II, kicsit drágább. -
contaxg
veterán
válasz montezuma #14955 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez az a kategória ahol ez kiemelkedő szerepet kapna.
-
-
contaxg
veterán
válasz lugosi #14951 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen minőségű rendszert szeretnél kiszolgálni vele.
-
MODERÁTOR
A Fiio E10-et mennyire ajánlanátok fejhallgató melett arra is, hogy az erősítőt rákössem és így kvázi külső hangkártyaként használjam? Mert látom hogy van line outja, de mindenhol a fejhallgató- erősítő tulajdonságait emelik ki.
-
istvan_06
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó saját készítésű, dobozolt DAC-om. WM8742 kimenetén trafóval. Nagyon szépen szól, de kell a pénz és van másik dac-om ezért ezt felajánlom megvételre. Ha valakit érdekel kérem írjon pü-t. Természetesen kipróbálható, elvihető de leginkább olyan fórumtagoknak adnám oda akik már régi tagok itt. (XIV. kerület és személyesen el kell jönni érte... ) Olyanoknak ajánlom akik szeretik a gyönyörű kottázható mélyeket. Természetesen a magas is első rangú és a közepei is. Ha nem hiszed, hallgasd meg.
Eladó extra jó hangminőségű DAC: http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_kivalo_hangminosegu_hazi_keszitesu_dac/hsz_1-50.html
-
super!!!
csendes tag
az Audeze LCD2 fejeshez milyen erősítő passzolna?
-
Catman
aktív tag
Koszi, akkor hanyagolom.
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
Fiio D3 a Squeezebox classic beepitett DAC-jahoz kepest szerintetek milyen lehet? Erdemes lehet beruhazni egy ilyenre?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy alsó kategóriás fej hallgatót, név szerint Philips Shp-2500.
Nem zenére lett véve, csupán az eljövendő xboxra akarom rá kötni, hogy ejszaka is mehessen a játék..
Ehhez tudnátok ajánlani valami rém egyszerű, olcsó, akar épített erositot?Koszi
yo
-
bkercso
nagyúr
válasz Hyperion #14931 üzenetére
1400 Huf, 2 nap a szállítás. Nem minden drága, csak az apróságok (ellenállás stb.). Pl. az IC-k jó árban vannak. Fizetésnél megadod a bankkártyaadataidat és levonja az árat, nem kell paypal.
Az amerikai raktárat feltüntetik, erre figyelj.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
szaszayanou
aktív tag
válasz Hyperion #14931 üzenetére
Attól függ a szállítási költség, hogy van-e a megrendelt holmi angol raktárban, vagy amerikából kell hozni. Az utóbbi valami 6-7000 Ft, egyébként 1500 ha jól emlékszem. Ezt leszámítva sima webshop.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
Hyperion
senior tag
Kicsit off, de meg lett említve, ezért bátorkodom megkérdezni
Farnell-nél hogy megy a rendelés? Túl azon, hogy brutál drága minden (Legalább van) a szállítás összegére is kíváncsi lennék.
Van 1-2 dolog amit nemtudok itthon beszerezni, ezért jó lenne ha lenne egy ilyen alternatíva is. -
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #14928 üzenetére
De a Kumisa III nem opás, az OPA csak DC-szervó benne.
-
contaxg
veterán
Próbálgatom a Fiio e10-et Windows 8 alatt, de a Foobar nem volt hajlandó lejásztani a számokat. A Windows Media Player viszont működött rendesen. Furcsa...
A Musicbee-t pedig fel sem lehetett telepíteni, mert hiányolt egy Windows összetevőt. Szóval csak óvatosan a frissítésekkel!
Egyébként bő 1 óra után elgurult a pirula a Metrotól és a többi zagyvaságtól.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #14925 üzenetére
Hát, a JLH igen jó, de a szimamp - így hívom az újat, amit linkeltem - egyértelműen jobb. El is adom a JLH-t.
Szóval nem kihívás, hanem kíváncsiság. Hol írják, hogy a JLH jobb?szaszayanou: a panelt első körben készítem, aztán ha több kell, akkor gyártatom.
Ritkán kell amúgy olyasmi, ami itthon vagy a Farnellen ne lenne kapható.[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz szaszayanou #14922 üzenetére
A mostani, szintén teljesen szimmetrikus és diszkrét erősítőmben igen másként szól a 2 végtranyó-páros, de egyiket se mondanám jpbbnak. A BD precízkedős, magasabb és megszoktam, az MJE nyugodt, ugyanakkor ugyan olyan pontos és már kezdem megszokni. Kíváncsi vagyok, ebben a visszacsatolatlan erősítőben, kis emmiterellenállással (0,47R vs 10R) milyen különbséget mutatnak.
BC550/560-at lehet kapni a HQElektronikában, de működik BC547/557-tel is, ezekből van "C"-s a Lomexben. A bemenetre is lehet ezeket tenni a FET-ek helyett. BD és MJE meg van a legtöbb helyen, pl. szintén a Lomexben. Egyébként 2SK170 is van a HQ-nál, a 2SJ74-ből meg mindenhol hiány van, mert a Toshiba leállt a gyártásával és nem igen van helyettesítője. Amiket írtam, azoknak az erősítése 2 körüli, szemben az eredeti FEt-ek kb. 50-es értékével.
Többen jobbnak írták a JLH-t, amit LM3X7/78XX után tesznek, mint a sima 78XX-eket, amit nagyon könnyű elhinni.
[ Szerkesztve ]
-
szaszayanou
aktív tag
válasz bkercso #14921 üzenetére
MJE243/253 párost írták jobbnak fórumokon. Az AMB webshop teljesen felvásárolta a bolygó készleteit az ehhez való tranyókból. Nem tudom mivel lehet helyettesíteni őket.
Az eredeti power section-t miért cseréled?
-
bkercso
nagyúr
válasz szaszayanou #14920 üzenetére
Hát a jó diszkrétek hozzá sem mérhetők még a legjobb IC-hez sem.
Az AMB-set, de FET-nek csak 2SJ103-at és 2SK246-ot találtam. Viszont cserélhetők lesznek, kipróbálom tranyós bemenettel is, valakinek úgy jobban tetszett. Végtranyóknak is összehasonlítom a BD139/140 és az MJE243/253 párosokat.
LM337 + JLH Shunt regulátoros táppal.[ Szerkesztve ]
-
szaszayanou
aktív tag
válasz bkercso #14919 üzenetére
Én kezdtem el építeni első projektként. Így utólag inkább valami IC-s kapcsolást kellett volna választanom, azok kevésbé összetettek 99%-ban kész van az enyém, csak eddig semmi kedvem nem volt forrasztani kánikulában.
Melyik változatot építed meg? Az eredeti headwize-os cikk alapján, vagy ahogy az AMB-s srácok módosították?
-
bkercso
nagyúr
Sok szó esett róla, de végül tapasztalatok nem láttak napvilágot: szóval mik a tapasztalatok a CKKIII-ról (Kumisa III)? Ilyet fogok most építeni.
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #14913 üzenetére
(Kicsúsztam a limitből még keresgéltem)
Pl. a Sennheiser HD 518? Ez nagyobbnak tűnik.(viszont ezzel lehet már a nagy fejhallgató topikba kellene mennem )
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #14912 üzenetére
Viszont félek hogy ez kényelmetlen lenne a fejemen. A mostani Phillips-nél a fül kényelmesen elfér a zárt részben, hozzá sem ér a fülcimpához, bőven nagyobbnak tűnik az átmérő. Ez a Sennhesier már majdnem olyan mintha rajta ülne a fülön.
Esetleg valami ennek megfelelőt tudsz/tudtok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz baluka26 #14843 üzenetére
Sajna a Shure-öket ide nem tudják kiszállítani, de a Sennheiser-eket úgy látom igen.
Mi a különbség a Sennheiser HD25 és a HD25 SP II között?
Mert ebből az utóbbi szimpatikusabb. -
senior tag
válasz bajnokpityu #14904 üzenetére
"Töredékét használja ki a gyári hardvernek a teló."
Ebben teljesen igazad van, ezért csinálták a Voodoo-t. Viszont a Neutron egy bármilyen Androidon, és majdnem minden hardveren (ARMv6 architektúra felett) működő program, mindenféle digitális hókuszpókusszal. Semmi köze ahhoz, hogy milyen DAC/AMP van a telefonban. Alapvetően nem írnak nagyon gáz dolgokat, de ez a "32/64-bit software audio rendering", kicsit ilyen "a nagyobb szám jobb" dolognak tűnik. Egyébként a többiek vajon hogy csinálják egy 32 vagy 64 bites procin? Meg fokozzák a hókuszpókuszt: "on most platforms where SIMD CPU extensions are available". Ezt írhatták volna úgyis, hogy minden ARMv6 (ARM11) procit használó telefonnal megy, mert az összes támogatja. Ezt legalább a telefonteszt geekek is hamarabb megértették volna, de ez így titokzatosabb. Ez egy vélemény, és csak most néztem meg, hogy szóba került. Anno ártatlanul elindítottam, de nem hallottam jobbnak, a felülete meg borzalom.
Lényeg, hogy aki jobbnak hallja, és cserébe elviseli a felületét az használja. Én nem fogom.
Ja, és nagyon szeretem a Nexus S-t, Voodooval hordozható lejátszónak, de ezt már régebben is írtam.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bigmasterg #14909 üzenetére
Most meg mindenki magyarázkodik, közben csak egy ötletet vetettünk fel
Örülj neki, h nincs már SGSed, lassan nekem is ideje lenne lecserélni, de nincs rá "kedvem". -
bigmasterg
addikt
Én meg sosem próbáltam ki a neutront. Ha lenne most sgs-em, akkor letölteném, de más telefonjára nem akartam elkezdeni telepítgetni.
(#14910) bajnokpityu :
Nokia N8 sem jobb. (Ill kamerája, usb otg -> dac jobb, de a symbian nem az igazi).Remélem a wp8as telefonok is tudnak majd usb-n digitális jelet kiadni.
Jó esélyt látok rá, hogy igen.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Én meg mondom, hogy nem SGS-em van.
Valamint ettől még ez a neutron nem fog jobb UI/UX élménnyel rendelkezni.(#14906) bajnokpityu: User Interface / User Experience. Bocs, ez szakmai ártalom volt. Ezzel is kell foglalkozni, ha alkalmazást fejlest valaki.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
bajnokpityu
félisten
válasz ntomka #14902 üzenetére
Te bajod
Már bocsánat. Töredékét használja ki a gyári hardvernek a teló. Egyszerűen mert, nincs sem idő,sem igény rá a gyártó által hangminőségre optimalizálni a kódot. Más sem teszi meg ingyen, de legalább megteszi.Nem mondom, hogy be fogom tenni az SGSt a nagy láncom elejére. Sőt, a gép mellé sem. De furi,h nem halljátok a difit. Eszembe jut,mikor motorozásról beszélgettem 50+ barátommal.
Nem hitte el,h létezik ellenkormányzás. Azt hitte árokba akarom taszajtani. 2 hónapra rá taliztuk: Hogy én 20évig mennyire nem hatékonyan motoroztam.
-
donpe
aktív tag
Ha valakit érdekel, a Bodz kolléga által tesztelt. Laconic Lunch Box Pro vagy más Laconic termék, akkor most tudok szerezni a jövőhétre. Holnap estig jelentkezzen priviben, ha valaki igényt tart rá.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #14900 üzenetére
Mondjuk nekem nem SGS-em van és nem is alap ROM-ot használok, így a default lejátszó probléma annyira nem érint. Ennek a szoftveres trükközésnek meg telón nem vagyok híve. csak annyit érsz el vele, amit te is írtál: zabálja az akksit, mert pörög a proci ezerrel.
Amit a hardver nem tud, azt nem fogja tudni sehogy. Tegyenek a telókban normális DAC-ot meg elektronikát köré, még ha nem is minden modellbe. Igény van rá, a voodoo példázza.[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
senior tag
válasz bajnokpityu #14900 üzenetére
Azért a gyári lejátszón és a Neutronon túl is van élet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest