-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
didoc
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget és nagyon szépen megköszönném, ha valaki kicsikét segítene
Vettem egy genius 1255a-t tudom, nem nagy vasz-is-dasz de hát főiskolásként nagyon-nagyon örülök ennek is, sok sör ára az... a laptopom jack aljzata rakoncátlankodik s mivel nehézkes megjavítatni gondoltam veszek valamilyen usb-kütyüt, amiről szólhat a zene, de fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó.
Lényeg: szeretnék valamit (dac,hangkártya,mittudoménmi) ami a lehető legolcsóbb s esetleg még a hangminősét is érzékelhetően emeli.s végül egy smiley
figyelemfelkeltésként, mert sürgős lenne
szerkesztés: most látom, hogy ez fejhallgatós topik, ugyanakkor ezek a kütyük kishangkeltőimnek nem segíthetnének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest