- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz Audison #11798 üzenetére
Vigyázz, ezek nem %-ok, mert dB-ben vannak az értékek.
Egyébként szerintem, mivel az USB 2.0 sebessége nagységrendekkel nagyobb, mint ami audióra kell, így nem lehet hallható hatása. Egy órányi flac-ot 1 percen belül átmásolok USB-n, akkor nehogy már 1 óra alatt meghallgatva legyen veszteség (tudom, kicsit eltér az adatfolyam a két esetben, de akkor is).kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Audison
senior tag
Van itt egy kis USB kábel teszt. Akit érdekel persze...
Valaki kifejtené nekem, 1-2 dolog nem teljesen tiszta a cikkben,(ez sajnos a csekély angol tudásomnak köszönhető) hogy egy usb kábelnél a legfontosabb dolgok pl. a zajszint/torzitás esetleg szigetelés?
Ahogy az értékeket néztem, nagyon minimálisak. Így elgondolkodtató, hogy ezek az 1-2%-ok megérnek-e +ezreket. -
senior tag
válasz Ákos97 #11793 üzenetére
Csak így tovább!
Képek tényleg jöhetnek korábban is!
Beszereztem egy bkercso Levyflightot.
Eddig azt kell mondjam, hogy a Beyer DT235-tel nagyon jó barátok. Hallgattam saját saját DAC-jával PC-ről, meg Nexus S-sel (Wolfson DAC, Voodoo) erősítőként. Véleményem szerint javít a Nexus S hangján még Voodooval is. Testesebb hang, szebb mélyek, nagyobb tér. A HD580-nal hallgattam még, azzal vékony a hangja. Persze ezt a DACPort ellenében írom, ami elég igazságtalan.
Eddig ennyi, szerintem a legtöbb alaplapi hangkeltő eszközt elveri, és hordozható erősítőnek is praktikus. -
Ákos97
aktív tag
Megjött az Essence One!
Nem akarom újra elkövetni azt a hibát, mint múltkor, nem akarok elhamarkodott, hirtelen felindulásból alkotott véleményekkel szennyezni itt a topikot.
Tesztelés alatt.
3-4 nap múlva jelentkezem. -
bkercso
nagyúr
válasz imibogyo #11787 üzenetére
A bejáratásról volt szó, arra írtam, hogy mindegy, miről járatod. Nehogy már az is számítson, milyen erősítővel utazott egy konténerben, mire megvetted.
A hőkezelésnél meg arra gondoltam, hogy mosgáskor a membránszél és a pille fellágyul(hat), rugalmas viselkedése változik. Hő hatására is változik az anyag.
Így lehetne infralámpával is hifizni: világítod a dobozokat... (Csak a feketehumor dől belőlem, nem gondolom komolyan. ).[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Ear001
addikt
válasz bkercso #11785 üzenetére
Hőkezelés hatását próbálta már valaki? Pl. valahogy felmelegítjük a hangszórót valamennyire és ott hőntartjuk valameddig, majd valahogy kihűtjük. Több hőmérsékleten is csinálhatunk hőntartást, ha ahhoz van kedvünk!
Persze vannak kriogenizált drótok, de maga a hangszóró használata a hőkezelés, az egyik legnagyobb feladat a lengőcséve környékén keletkező hő elvezetése. Különbözőképpen végzett bejáratás/használat = eltérő hőkezelés.
A hőmérséklettől függ, hogy hogy most könnyen kipróbálható az autókban. A mínuszok bizony nem tesznek jót, igaz ez nem csak a hangszóróhoz köthető dolog.
Más rendszer végén hogy mozogna egyformán a hangszóró? Persze lesugározza az adott frekvenciát, meg az előtte álló lánc egyedi torzításait, aminek jó része egyedi nemlinearitás.
-
imibogyo
veterán
válasz Ear001 #11780 üzenetére
Igen olvastam. De az már nekem magas...
(#11781) bigmasterg: általános felhasználásról beszéltem, tehát ahol használják a rendszert. Nálam az nem általános, hogy megveszek valamit, aztán nem használom 10 évig, persze ha magában áll a doboz valahol x évet és úgy nyúlsz rá... Nekem is volt olyan hangszóróm ami közel 20 éves volt és én bontottam ki a dobozából, mert egy elbontásra ítélt raktár eldugott sarkában találtam. Szóval ez részemről tiszta sor.
(#11783) Ear001: ha változtatunk a rendszeren valószínűleg változik a hangja is. A kábelben nem igazán hiszek (bár amikor kicseréltem a tesco-s RCA kábel GAC3-ra, akkor véltem felfedezni változást, de az lehet az elvárásoknak tudható be, mondjuk nem hiszem mert szerintem rosszabb lett ), de csak azért mert még nem tapasztaltam meg igazán, de a forrás és az erősítés egyértelmű.
(#11785) bkercso: ezt viszont nem értem, vagy csak a kábelre gondoltál, hogy nem számít? "Ez szerintem nem számíthat, ugyan úgy mozog a hangszóró minden frekvencián így is, úgy is." Mert ha ezt a más tónusú erősítésre is értetted (hiszen arra a posztra válaszoltál), akkor tényleg nem vágom. Ha ez így lenne ahogy mondod, akkor egy Presenterrel ugyanúgy szólna a HD660-am, mint egy Canamppal. Vagy félreértettelek...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #11785 üzenetére
Érdekes gondolat!
Nem tudom milyen értéket képviselnek a hangszóróid, de valahogy nem érzek késztetést arra, hogy hőkezeljem. Egyébként biztos, hogy lenne változás! Már azért is, mert egy hangdoboz több, különböző hőtágulású anyagokat tartalmaz.A páratartalommal egyébként jobban lehet "játszani"...
[moderálva]
[ Módosította: stevve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
válasz Ear001 #11783 üzenetére
Ez szerintem nem számíthat, ugyan úgy mozog a hangszóró minden frekvencián így is, úgy is.
Hőkezelés hatását próbálta már valaki? Pl. valahogy felmelegítjük a hangszórót valamennyire és ott hőntartjuk valameddig, majd valahogy kihűtjük. Több hőmérsékleten is csinálhatunk hőntartást, ha ahhoz van kedvünk!
Biztos változna ettől is a hang, viccen kívül.A szobahőmérséklet függvényében is meg szoktátok hallgatni a hangfalakat? Nyáron szebben szólnak, mint télen. Vagy befűtés előtt és után?
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz bigmasterg #11781 üzenetére
Sőt, ha más tónusú forrásra, erősítőre, más karakterű kábellel hajtják...
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #11781 üzenetére
Bizony!!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
imibogyo
veterán
válasz fi:zi'k #11772 üzenetére
Lehet valaki többször is átéli ezt a "csodát", én például csak úgy általánosságban tapasztaltam változást, tehát semmi konkrétum és később nem is éreztem ezt. Egyszerűen egy idő után máshogy szólt. Bár ha létezik a bejáratás, akkor az szerintem csak egyszer a hangfal életének az elején lehet, x év után (mondjuk ez használati idő függvénye) már nem tartom valószínűnek, hogy számottevően alakuljon a hangja ha mondjuk hangszórócserét nem számítunk bele (persze ebben is tévedhetek).
A fentebb is említett tapasztalásomat a Jamo-val nem tudom belőni mikor fogalmazódott meg bennem. Tehát, hogy pontosan a 60., vagy a 201. órában. Egyszerűen csak el kezdtem rajta gondolkodni, hogy mint ha ez eddig nem így szólt volna. És el kezdtem figyelni a dolgot. Számomra egyértelmű volt, hogy valami változott (lehet a fejemben, én ezt sem zárom ki). De akkor például a KEF-nél miért nem alakult ez ki? Pedig az is megvolt egy évig és aktívan hallgattam napi több órát (boldog sulis évek), szerettem is a hangját. Abban nem vettem észre semmi változást.
Ear001 köszi. Ilyesmit ismertem már, csak azt hittem tudsz valami spéci eljárást.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz fi:zi'k #11767 üzenetére
Fura dolog ez az auditív memória. Én egyszer úgy átsétáltam egy hifi bemutatóterem egyik szobáján, ahol éppen demó folyt. Hetekkel korábban jártam arra, de valami fura volt, megváltozott, de nem láttam semmit, ami nem ugyan olyan lett volna, mint legutóbb. Hát rákérdeztem. Mondták igen, állványt cseréltek az erősítő alatt. Na de az korábban is ilyen volt. Igen ilyen, de a régi festése sima volt, ez meg rücskös...
Ezt is lehet edzeni, pontosabban edződik, ha sokat használja az ember és nem csak arra hogy behuppan a székbe és most zenét hallgat valami hifin.
-
Ear001
addikt
válasz imibogyo #11771 üzenetére
Sokan sokféleképpen, lehet akár ezzel is, nincs egységes recept.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz imibogyo #11771 üzenetére
Szerintem még mindig nem egészen érted a mondandóm, vagy nem fogalmazok elég pontosan. Nem az a kérdéses számomra hogy mennyi idő után hallasz változást az kezdeti állapothoz képest (nem túl nagy időintervallumot feltételezve). Inkább az, hogy ha mondjuk x óra után "eldöntötted", hogy ez bizony változott. Majd x+y óra után arra a felfedezésre jutsz, hogy "ez bizony megint változott".
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
imibogyo
veterán
válasz fi:zi'k #11767 üzenetére
Értettem én, és el is fogadom, mert egyértelmű, hogy nem emlékszik az ember pontosan hosszú távon vissza, de szerintem azt azért el tudja dönteni, hogy "más"-e a hangkép, mint régebben. És volt amelyiknél egyértelműen igent mondanék mind a mai napig (Jamo Studio 180) és van amelyiknél semmi változást nem tudnék felidézni (KEF C7), szerintem nem is volt.
Amúgy semmi komoly dologról nincs szó, nem kell "aggódnod" (mivel gyorsan válaszoltál és mentetted magad) csak valami megfogalmazódott a fejemben, de aztán a vállamra ült az "Imike angyalka" és úgy döntöttünk együtt, hogy nem írom le.
Ear001: erről a gyári bejáratásról tudnál infót adni? Mármint hogy mivel végzik? Ezzel a rózsa-jellel, vagy mi a szösszel, vagy zenével, vagy változó frekiket küldenek ki rá?
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz imibogyo #11763 üzenetére
Nem placebó. Az egyik Hifi Magazinban megmértek egy zsír új Heybrook HB1-et és ugyanazt a példányt már nem is tudom hány hét használat után. A frekvenciaátvitel ugyan csak kicsit változott, de a torzítások jelentősen csökkentek. Nem véletlen, hogy terjed a "gyári" bejáratás, így kisebb a vevő sokkja, hogy a boltban-bemutatóteremben megismert hanghoz képest otthon az új eszköz mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
didoc
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget és nagyon szépen megköszönném, ha valaki kicsikét segítene
Vettem egy genius 1255a-t tudom, nem nagy vasz-is-dasz de hát főiskolásként nagyon-nagyon örülök ennek is, sok sör ára az... a laptopom jack aljzata rakoncátlankodik s mivel nehézkes megjavítatni gondoltam veszek valamilyen usb-kütyüt, amiről szólhat a zene, de fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó.
Lényeg: szeretnék valamit (dac,hangkártya,mittudoménmi) ami a lehető legolcsóbb s esetleg még a hangminősét is érzékelhetően emeli.s végül egy smiley figyelemfelkeltésként, mert sürgős lenne
szerkesztés: most látom, hogy ez fejhallgatós topik, ugyanakkor ezek a kütyük kishangkeltőimnek nem segíthetnének?
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz dudika10 #11742 üzenetére
Most mire ?
Arra, hogy csak megélés, placebo, megszokás?
Vagy arra, hogy tényleg változik a hangja?Én is-is-re szavazok amúgy. Nem zárkózom el az ilyen hatásoktól, sőt nagyon is észre veszem magamon a hatásait (nem feltétlenül fejhallgatózásban), de emellett is azt mondom, hogy a magasak sokat enyhültek a HD660-ban. És lehet, hogy placebo, de amikor felvettem egy vadonat új HD660-at, akkor mitől jött vissza mégis a "fájdalmas magas" érzés, ha egyszer már "hozzászoktam"?
Komolyan kérdezem, nem kötözködöm.
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #11728 üzenetére
Szerintem tanulni akar...tehát nem buta.
Más kérdés, hogy olyanoktól próbálja ezt, akik maguk sem képesek fejlődésreA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
válasz Dorian #11755 üzenetére
A sugárzái szög (karakterisztika), a membránátmérő és a hullámhossz közti kapcsolat ismert. Tehát egy 1-3cm-es membrán az 5-10kHz-et 1-3 cm távolságban nem fogja más hanerővel sugározni, ha elforgatom pár fokkal.
Baluka26: Minél nagyobb felületű a forrás, annál keskenyebb a sugárzási szöge (irányítottabb a hangzása) adott frekvencián. Ezért használnak pl. array-okat, vagyis hangfalfürtöket teremhangosításhoz: nagy a közeltere, alig változik a hangerő, ahogy távolodsz.
Gondolj bele, mekkora egy lámpa a fény hullámhosszához képest (0.1-1um)!
Mekkora egy membrán a hang hullámhosszához képest (mm-cm).[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Erről a Sennheiser E.A.R. technológia jutott eszembe.
-
-
Ear001
addikt
válasz Ákos97 #11745 üzenetére
Ha nem jól teszem fel, akkor nem egyenesen a fülembe fogják sugározni a hangot, hanem a fülem mögé 7-8 cm-rel.
Anatómiailag ezt a dolgot, a fül mögé nyolc centivel sugárzást csak úgy tudom elképzelni, hogy a füled mögé teszed azt a Beyert. Elnézést, igazad van, tényleg a felhelyezés a kulcsszó, valóban TELJSEN másképp szólhat, ha úgy teszed a fejedre, hogy a füled benne van a párnázott részben.
-
Ear001
addikt
válasz Ákos97 #11731 üzenetére
Muszáj lesz szereznem valahonnan akkor egy DT 880-at, mert ilyet még nem pipálta, hogy TELJESEN megváltozzon valaminek a hangja, pedig egy két faramuci dologhoz már volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
Ákos97
aktív tag
válasz dudika10 #11742 üzenetére
Próbáltam megnyugtatni magam, hogy tetszik, közbe nem tetszett, mert iszonyítosan sötét volt a hangja. Mondtam már, hogya kulcsszó: felhelyezés.
A pontos csatornajelzéseket (L,R) figyelembe véve, a fejhallgató hátulsó részében vannak elhelyezve a hangszórók. Ha nem jól teszem fel, akkor nem egyenesen a fülembe fogják sugározni a hangot, hanem a fülem mögé 7-8 cm-rel.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz fi:zi'k #11733 üzenetére
Biztos, hogy nem pontosan emlékszem rá, vagyis nem részleteiben, de szinte biztos, hogy majd egy év hallgatás után sem tűnt fel változás, míg másik hangfallal már relatíve rövid idő alatt is szembetűnt ez.
Például pont a tőled vett HD660-nak szerintem igen is változott a hangja. Az, hogy ez megszokás, vagy placebo, vagy annak mondjátok aminek akarjátok, de én így éltem meg a dolgot.
dudika10: remélem komolyan mondod, mert viccnek szar lenne.
-
dudika10
veterán
válasz Ákos97 #11741 üzenetére
Miután napjában kétszer változott, ezek után nem hiszem, hogy végleges a mostani állapota, fog az még változni.
Nem mondtam, hogy süket vagy. De a Te agyad is ugyan úgy működik (jó esetben), mint minden emberé. Hozzászokik dolgokhoz.
Azért jutottunk idáig az evolúciós létrán, mert jól alkalmazkodtunk.És azért fogunk elpusztulni, mert a természet nem alkalmazkodik jól hozzánk.(#11743) imibogyo:
"Például pont a tőled vett HD660-nak szerintem igen is változott a hangja. Az, hogy ez megszokás, vagy placebo, vagy annak mondjátok aminek akarjátok, de én így éltem meg a dolgot."[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ákos97
aktív tag
-
Deadzone41
őstag
válasz bigmasterg #11736 üzenetére
hát ezen beszartam
-
bkercso
nagyúr
válasz bigmasterg #11736 üzenetére
Mind igaz, amit ír! Olvastam már ezekről.
-
bigmasterg
addikt
-
Ákos97
aktív tag
Nem mellesleg rohadtul unom a piszkálódásotokat.
Sok ember örül, hogy segíthet az ilyen "hülyéknek", mint én vagyok, nem pedig lehurrogja, és falkába piszkálódik. A fórum opedig nem állatkert, tudtommal arra van, hogy segítsünk egymásnak, szépen , higgadtan elmagyarázzuk, hogy ha valamit esetleg nem talál/ért az inerneten. A hihetetlen nagy unatkozásotokat a haverjaitok piszkálásával csillapítsátok , ne rajtam ,vagy válogassatok hangyát. És az életkorától függetlenül nem kell megkérdőjelezni a tapasztalatát. Sokszor mögé se láttok, gondoltok a dolgoknak, csak reflex-ből cseszegettek. Ha például egykorúak lennénk, és egy iskolába járnánk, és én nem tesiznék, te már egyből lustának neveznél?
Lehet, hogy sérvem van, vagy esetleg nem szeretném mutogatni a virág alakú bőrbetegségeimet.
Szóval gondolkodjatok először, mielőtt verbálisan inzultáltok.
Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára! -
imibogyo
veterán
válasz Ákos97 #11731 üzenetére
Ezt azért igy nem lehet mondani.
Nekem is volt már körülbelül 9 féle különböző hangfalpárom (8 vadonat új, 1 régi (amit most is használok), de az sem volt használva). Volt amelyik változott bejáratással, volt amelyik 200-300 óra után sem. De olyan, hogy homlokegyenest más karakter legyen valamiből ilyet még nem hallottam.
Persze az én tapasztalatom is nagyon minimális, simán tévedhetek. De ez nekem akkor sem áll össze.
[ Szerkesztve ]
-
Ákos97
aktív tag
válasz baluka26 #11728 üzenetére
Ki hiszi magát szakértőnek?
Ear001: Például a DT880, az egy eklatáns példa.
fi:zi'k: Elég nagy, mivel már sok hangfalat meghallgattam bejáratás előtt-és után, csekély véleményem szerint, a fejhallgatóban is mebránok vannak, ergo a változás hasonlóan megy végbe.[ Szerkesztve ]
-
Ákos97
aktív tag
válasz Audison #11726 üzenetére
A bejáratás fejhallgató függő. "Egyéne" válogatja, hogy mennyit javul a hangja bejáratás után. Némelyiknek homlokegyenst megváltozik a hangja, valamelyik ugyan hallhatóan, de mérsékelten javul csak, de olyannal is találkozni, aminek szinte nem/alig hallhatóan javul.
Persze szigorúan magánvélemény/tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
Ákos97
aktív tag
Az a "cirkusz", amit itt lenyomtam múltkor a DT880-nal kapcsolatban, teljesen alaptalan volt. Nem volt bejáródva, nem rendesen helyeztem fel a fejemre, és nem is rendes forrásról ment. Most már néha én is meglepődök, hogy milyen jól szól, még így, a D2X-szel is.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #11720 üzenetére
Néha valóban "eredeti" dolgokat ír Ákos kolléga, de legalább nem rosszindulatú és buta.
-
Ákos97
aktív tag
válasz bigmasterg #11720 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Opampok adják meg a hang fő karakterisztikáját, de lehet, hogy tévedek.
-
Ákos97
aktív tag
válasz imibogyo #11713 üzenetére
Kiderült, hogy már holnap mehetünk is érte.
4500 FT lett volna házhozszállítás, annyiért meg inkább elmegyünk érte, mert nincs messze.
Az 5532-es Op-Amp-ok a fejhallgató erősítő résznél mondjuk nem túl biztatóak.
Persze, hogy az XLR kimenetre tették az LME4562-ket.
Fő az optimizmus.
Apámat meg nem értem.
Ha nem is ő adta rá a pénzt, hanem a nagyik, akkor mit szól bele?
Még a garanciába is bele akart szólni, hogy 2 év helyett eggyel rendeljük, de szerencsére anyám leordította, hogy ezen badarság 3000 Ft-ot spórolni, és 2 lett belőle.
Még mindig nem 3 , amit a "rendes" boltokba adnak, no de mind1.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz szilu7 #11716 üzenetére
Csúnya lenne...de még az is lehet, hogy x fejhallgatóval ez az eredmény jönne ki.
-
imibogyo
veterán
válasz contaxg #11714 üzenetére
Egy szóval nem is mondtam, hogy nem tetszene. Csak arról volt szó, hogy majd mondhat ő is véleményt róla.
Most nem aktuális a dolog, mert miután nem jött össze a DAC vásárlás, úgy döntöttem a pénzt másba "fektetem" így vízhűtés és új gép lett abból az összegből. Szóval most pihi van. Legalább nem költekezek.
-
contaxg
veterán
válasz imibogyo #11713 üzenetére
Hidd el Neked is tetszene!
Az a4team-nél elég jó áron be is lehet szerezni.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #11710 üzenetére
Ha tudsz jobbat, hasonló áron kérlek mond el! Az sem baj ha az egyedi véleményed!
(#11711) imibogyo
Ákosnak a papája döntött a végén, ha jól tudom[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz contaxg #11709 üzenetére
Majd ha több ember itt a fórumon (akinek adok is a véleményére) megerősíti amit állítasz, akkor elhiszem. De így egyelőre mindegy hova utazok, onnan nézve csak a te véleményed lesz. És rajtad kívül sokan nem ajánlgatják itt ezt a cuccot. Persze biztos jó, csak azt nehéz elhinni, hogy mást ne lehetne találni ennyiért, ami legalább ilyen jó.
ツ Headphones on - World off
-
contaxg
veterán
válasz ntomka #11708 üzenetére
Felőled nézve biztos, Pesten egy kicsit más a helyzet.
[ Módosította: Ndruu ]
-
bkercso
nagyúr
válasz Deadzone41 #11702 üzenetére
Ha jól látom, ebben a MOSFET kék LED-del akar lenni az elektroncső. Végül is az kompakt izzóban is kis ülés helyettesíti a wolframszálat.
-
Deadzone41
őstag
-
dudika10
veterán
válasz fi:zi'k #11699 üzenetére
Ha nem volna durván ráfizetős, akkor ez maradna, nem a Creative, nem rosszabb, cserébe sajnos jobb sem.
Bár a mikrofonos/hangszeres része és a 3 sztereo kimenet jóval komolyabb mint a Creative-on, csak ennek van kisebb súlya a döntésben.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok