Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
-NoVa- #113606 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A legjobb és legbiztosabb a Mac Mini lenne, de most pont azért váltok laptopról monitorra 27" 4K-ra, mert romlik a látásom szemüvegben is és sajnos csak rosszabb lesz, a Windows-ban elég jól lehet skálázni a méretet és jó éles lesz a kép. A Mac Minihez meg 5K kijelzővel jönnének ki tökéletesen a pixelek, néztem róla videót, az a homályosság zavarna szerintem, amiket a videókon látok... Hétfőn megjön a monitor, aztán meglátom mi lesz. Lehet új lenne a biztosabb 3év garral Windows-os (pl.: ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2, GIGABYTE Brix GB-BRU5-225H + kell hozzá ssd és memória).
#113610 s4tch : Sejtettem, hogy hangban a Mac lenne a legjobb, csak az a fránya kijelzős dolog... Amúgy a PC-re ilyeneket akartam én is rátenni pluszba amiket írsz: volumio, daphile...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron