Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
sas55 #113578 üzenetére
Nekem is kb. egy tucatnyi rendelésem van a kleinanzeingenről. Legutóbb két, mocsok drága overdrive pedált vettünk cimborának, és addig nem fizettem, amíg az eladó gyakorlatilag minden személyes adata nem volt nálam. Mindig levelezz az eladóval, és a lehető legalaposabban győződj meg róla, hogy nem csalóval van dolgod. Ha nem megy bele paypal vevővédelembe, hagyd a fenébe, akkor is (sőt, akkor a leginkább), ha kihagyhatatlannak tűnik a vétel. Rengeteg a lopott fiók, rengeteg a csaló, akkor is muszáj körültekintőnek lenni, ha egyébként a profil régi és jók az értékelései.
Keress rá google képkeresővel a fotókra. Ha máshol is látod őket, élj a gyanúval, hogy lopottak a képek.
A direkt kaufen termékek (a Bodz által linkelt nem ilyen) esetében van "beépített" vevővédelem, de ez tudtommal csak német címek esetében működik. (Erre is van megoldás: mailboxde.com, forward2me). Mindenesetre ezek jellemzően biztonságosabb vásárlásnak számítanak; ha jól értem a rendszer működését, ilyenkor az eladó vállalja, hogy csak akkor kapja meg a pénzt, ha a csomag meg is érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!