Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• s4tch

veterán

válasz sas55 #113578 üzenetére

Nekem is kb. egy tucatnyi rendelésem van a kleinanzeingenről. Legutóbb két, mocsok drága overdrive pedált vettünk cimborának, és addig nem fizettem, amíg az eladó gyakorlatilag minden személyes adata nem volt nálam. Mindig levelezz az eladóval, és a lehető legalaposabban győződj meg róla, hogy nem csalóval van dolgod. Ha nem megy bele paypal vevővédelembe, hagyd a fenébe, akkor is (sőt, akkor a leginkább), ha kihagyhatatlannak tűnik a vétel. Rengeteg a lopott fiók, rengeteg a csaló, akkor is muszáj körültekintőnek lenni, ha egyébként a profil régi és jók az értékelései.

Keress rá google képkeresővel a fotókra. Ha máshol is látod őket, élj a gyanúval, hogy lopottak a képek.

A direkt kaufen termékek (a Bodz által linkelt nem ilyen) esetében van "beépített" vevővédelem, de ez tudtommal csak német címek esetében működik. (Erre is van megoldás: mailboxde.com, forward2me). Mindenesetre ezek jellemzően biztonságosabb vásárlásnak számítanak; ha jól értem a rendszer működését, ilyenkor az eladó vállalja, hogy csak akkor kapja meg a pénzt, ha a csomag meg is érkezett.

Új hozzászólás Aktív témák