Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Köszi az ajánlást
, az Ibasso DC07pro + egy könnyen hajtható fejes lett a befutó (Aune AR5000)
(A többieknek is köszi, de Xelo volt az első akire emlékszem, hogy ezt bedobta.)Ez a kis dongle dac elégé meglepett, mert dac oldalon szerintem simán felveszi a versenyt a topping DX3pro+-szal, sőt az Aune AR5000-zel szerintem részletesebb és dinamikusabb is, mint a topping DX3pro+ és a HD650.
Részletes, nem mondanám szinezett hangnak, de szerencsére nem is analítikus. Nekem a fejes enyhén meleg hangja azért kell hozzá, valszeg egy Sennheiser HD560S-sel már nem tetszene, de így jó az összhang.
Próbálgattam a filtereket ratja, de apró eltéréseket hallok csak, NOS-ra tettem, talán low gain-nel, ide nem kell több erő.
Ami elsőre fura volt, hogy az első 1-2 órában a mély egyértelműen kevés volt. Párommal próbálgattuk a fiio BTR3K és a Centrance dacportable mellett és hát nem nagyon volt. Nyilván azok jobban megtolják a mélyeket, de objektíven nézve (hallva) is kevés volt.
Pár óra után jött meg a hangja, nem tudom, hogy el volt-e állítva rajta valami és az segített, hogy a filter-t NOS-ra tettem, de én bontottam ki a dobozt, uh új volt biztosan.
Szóval ha valaki elsőre ezt tapasztalja, érdemes kicsit járatni, bár ezeknél a pici elektronikáknál elméletben nincs mit.Azért a fantáziám a Cayin RU7, a Fiio KA15 és az Onyx Alpa is piszkálja, lehet majd teszek azokkal is próbát (vagy az itt kallódó többi kis dac helyett lesz az egyik), bár most elégedett vagyok. 1-2 óra zenehallgatás ezzel a lánccal simán elrepül pár perc alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!