Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz Xelo #109361 üzenetére

Köszi az ajánlást :R , az Ibasso DC07pro + egy könnyen hajtható fejes lett a befutó (Aune AR5000)
    (A többieknek is köszi, de Xelo volt az első akire emlékszem, hogy ezt bedobta.)

Ez a kis dongle dac elégé meglepett, mert dac oldalon szerintem simán felveszi a versenyt a topping DX3pro+-szal, sőt az Aune AR5000-zel szerintem részletesebb és dinamikusabb is, mint a topping DX3pro+ és a HD650.

Részletes, nem mondanám szinezett hangnak, de szerencsére nem is analítikus. Nekem a fejes enyhén meleg hangja azért kell hozzá, valszeg egy Sennheiser HD560S-sel már nem tetszene, de így jó az összhang.

Próbálgattam a filtereket ratja, de apró eltéréseket hallok csak, NOS-ra tettem, talán low gain-nel, ide nem kell több erő.

Ami elsőre fura volt, hogy az első 1-2 órában a mély egyértelműen kevés volt. Párommal próbálgattuk a fiio BTR3K és a Centrance dacportable mellett és hát nem nagyon volt. Nyilván azok jobban megtolják a mélyeket, de objektíven nézve (hallva) is kevés volt.
    Pár óra után jött meg a hangja, nem tudom, hogy el volt-e állítva rajta valami és az segített, hogy a filter-t NOS-ra tettem, de én bontottam ki a dobozt, uh új volt biztosan.
    Szóval ha valaki elsőre ezt tapasztalja, érdemes kicsit járatni, bár ezeknél a pici elektronikáknál elméletben nincs mit.

Azért a fantáziám a Cayin RU7, a Fiio KA15 és az Onyx Alpa is piszkálja, lehet majd teszek azokkal is próbát (vagy az itt kallódó többi kis dac helyett lesz az egyik), bár most elégedett vagyok. 1-2 óra zenehallgatás ezzel a lánccal simán elrepül pár perc alatt... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák