- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorien #111492 üzenetére
Szia. No mivel kérted írok pár szót
Tegnap mozgalmas nap volt, először párom meghallgatott egy ATH-ADX5000-et. Én nem mentem fel az eladóhoz, de amikor párom lejött, hát az arcán egyből láttam a nagy csalódottságotAzután mentünk a D70pro octo-ért. Nos, ahogy bekerült a rendszerbe, egyből jól érezhetően kisebb lett a tér. A másik, hogy a magasak ércesebbek az octo-val. Szóval más irány lesz egy picit. A toppingok fel is kerültek eladásra. Párom úgy fogalmazott, hogy lelke van a Teac-nek
De azért senki ne alapozzon erre a véleményre, szubjektív ugye
nobela belehallgatott az auto hifi-be, véleménye szerint, ha ilyesmit akarunk, akkor ő a Hifiman-t ajánlja. Szóval lehet ez lesz az irány, persze így már először próba lesz és csak szigorúan utánna a vásárlás
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged