-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz CoroStar86 #110071 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom szinte semmivel fejhallgató témában Réges régen volt egy a30, d30 és Final sonorous IV, de ki emlékszik már arra
Nálunk a fő vonal az autohifi[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. No végülis lett egy set-up Egy tuningolt Teac UD-501 Dac, ugye a Topping a70 pro erősítő és a Sennheiser 660S2. Szerintem ez így elég jó
-
őstag
Sziasztok. Járható út az, hogy a számítógépről egy jack---2 RCA kábellel kötöm be a jelet egy Topping A70 pro fejhallgató erősítőbe? Egyébként még erősítő nélkül is elég korrekt egy 660S2-vel az alaplap
Alaplap audio:
- ESS SABRE9219 DAC for Rear Panel Audio (130dB SNR)
- Individual PCB Layers for R/L Audio Channel
- Direct Drive Technology on Front headphone port (Supports up to 600 Ohm headsets)
- Nahimic AudioKöszönöm
-
őstag
válasz bkercso #76297 üzenetére
Szia. Koszonom. Teljesen "veletlenul" volt itthon egy ilyen USB HUB aminek kulon adaptere van.Szerencsere meg is talaltam! Igy jo, nincs zaj! Vegulis, akkor az alaplapi 6 USB-bol 5-ot buktam Mondjuk nem nagy baj, a lenyeg, hogy ez megoldotta a dolgot. Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok.
Hatha van valakinek otlete a problemamra.
Szoval PC-rol USB-vel osszekotve a DAC-okat sajnos vannak zajok.
Kis puffanasok, ami akkor is van, ha eppen nem szol semmi. Minden DAC-al jelentkezik: /Klipsch Heritage, Toppnig D30+A30 paros es FX Audio dac-x6/ Usb kabelek: QED reference es Furutech Formula 2/ Atlas element Rca kabelek. Fejhallgaton is lehet hallani es erositore kotve is. Ugy vettem eszre, hogy inkabb akkor van jelen, ha epp csinalok valamit a gepen: bongeszoben ablakvaltas, alkalmazas inditas stb. Kiprobaltam minden alaplapi usb kivezetest, azutan rendeltem egy Ifi defender USB 3.0 [link] de nincs valtozas. Picit idegesito a dolog. Esetleg valakinek otlete? A Pc: AMD Ryzen 5 3600, Msi Mortal Max, BeQuiet Pure Power 11 400W Gold, Adata Xpg SX8200 Pro SSD.Koszonom, ha tud valaki segiteni
-
őstag
Sziasztok. Pontot tettem a fejhallgato vasarlas vegere, mivel parom megsem ad a dologba. En pedig megrendeltem az ATH-A1000Z-t. Igaz, hogy nem hallgattam meg, de joparszor ajanlottak itt is es mashol is, igy biztos vagyok benne, hogy jo lesz Szeretnek ehhez asztali Dac/Amp ajanlatot. 100eFt-nal nem nagyon szeretnek tobbet kolteni. Az lenyeg, hogy ne kelljen a kabeleket ki be dugdosni a szamitogepbe, mivel arrol szoktunk filmezni is. Tehat jo lenne, ha a dac-on lenne line out is es lehessen atkapcsolni, ha filmezni akarunk. Van egy Topping DX3 pro ajanlatunk, de ha esetleg van jobb vagy ajanlottabb akkor irjatok le legyszives. Nem nagyon szeretnem, ha az amp es dac kulon egyseg lenne. Koszonom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest