- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Aktív témák
-
törölt tag
..hát most így hallgatva Webber-t és elnézve azt a kormányt, lehet hogy nem mindegy milyen fényviszonyok vannak a pályán.

Sztem egyáltalán nem tudnak vakon végigmenni :d..ha belegondfolok én sokkal, de sokkal több kört beleraktam némely pályába, összehasonlíthatatlanul többet, mint akár a Rubens, de a szem az egy elég fontos dolog. sima úton ha elvakít a refis csávó alig sejtem merre van az út.
De tök mindegy, mert a mozgatórugója egy nagy kaka annak a döntésnek, hogy más, rosszabb fényviszonyok közé tették a futamot. -
-=Sziszi=-
aktív tag
Tök jó nézni a verseny előtti sürgést-forgást a rajtrácson, csak a retkesek nem sokat mutatnak belőle.
Mind1 reklám után rajtolnak.
-
norbiphu
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
mivel a bridgestone sapka piros..
[link] -
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
LOL, az egy egyensapka.

-
Fortissimus
őstag
egesz jo minosegu speed tv stream [link]
-
7Heads Drago
veterán
Láttátok Brawn fején a piros Bridgestone-s sapkát?
Csak húzz még a szíve..... -
zed1983
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Jah ekkora egy hülyét

-
Zoza24
senior tag
remélem száraz rajt lesz,megnézhetjük mit tud a kers hosszabb egyenes szakaszon...

-
Ricardo
titán
Nakajima: " Én nem hibáztam csak gyors kört akartam menni és ezért a falnak ütköztem"

-
biker
nagyúr
sőt, a kamerákat is áthelyezik, ha csillog a lencséje, és karórát sem viselhetnek a jövőben a nézők, mert becsillog a pilótáknak

-
Oliverda
félisten
Nakajima..."szerintem én nem hibáztam"...

-
D@ni88
addikt
-
biker
nagyúr
válasz
üzenetére
persze, és a pályát körbevevő több száz négyzetméter fém és üveg felületet mind leszerelik, ha kiderül, hogy a 2 órás versenyben 10percig tükröződik a nap rajta, pfff.
a föld forog, a nap jár, nem mindig ugyanúgy süt, ez van.
a pilóták meg hidd el, csukott szemmel a versenykörhöz képest 15-20%-al mennének rosszabb időt. tudják fejből takkra az egész pályát, széltében hosszában -
30z.Samu
titán
Naggyon komoly az intro!

-
Jadro
veterán
Megint tök jó a bevezető klip.

Nakajimának milyen szép nyúl fogai vannak.

-
Sundesz
addikt
Azért remélem nem SC mögött rajtol el a mezőny... Essen is egy kicsit, meg legyen száraz is.

-
törölt tag
Ez az egész annak fényében gáz, hogy az FIA a biztonságos versenyzést szorgalmazza, de a nézők kényelmének érdekében belekényszeríti a versneyzőket az előnytelen és akár veszélyes helyzetbe.
Ez a gáz.
..vagy hogy az FIA a költségek csökkentését szorgalmazza, de a megpróbálja rávenni a pályákat, hoy éjszakai futamot nappali megvilágítással rendezzenek,..aminek az a célja, hogy show legyen, és az európai nézőknek ne kelljen korán kellni....valszeg a versneyzők tudják ezt, és ezért megy a sírás..
-
biker
nagyúr
annyira vérciki ez a nyafogás, most olvasom ns-en megibt, hogy "jajj, esőben szürkületkor életveszély, lemenő napban életveszély"
b+, spa-ban meg silverstoneban még köd is szokott lenni esőben.
40 éve meg még a szemüvegüket se takarította senki.a következő a légkondi hiánya lesz, meg hogy beesik a kasztniba a víz?
-
ronaldo
őstag
Ha eső lesz, akkor szerintem Vettel elkalapálja a mezőnyt. Webber, Kimi meg Massa pedig szépen kicsúszik

Ha pedig valami véletlen folytán tényleg SC mögül rajtol a mezőny, akkor szerintem első boxkiállásnál a KERS-es kocsikat elkezdhetik lebontani.

-
zed1983
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De erre Gyulánk sem tudta a választ...

37866 : így van nem használta, még a kis grafikon sem volt a képen...
-
D@ni88
addikt
Igaz hogy Kimi nem használta a KERS-t az időmérőn? angol közvetítésbe azt mondták...
-
7Heads Drago
veterán
A hunny féle szavazásban szerintem a 6-oska viszi a primet nálam.
-
Sanya595
senior tag
Akitt érdekell a gp2,most adja az eurosport2.
Nagyon sokatt szárad,mert van ahol már hütik a gumitt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
S főleg azért vannak ők ott, mert ők a legmegfelelőbb személyek erre. Ha nem, akkor tessék menni más versenysorozatokba.
-
Atlantis
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak nehogy F1 is SC mögötti körözgetés legyen...
-
D@ni88
addikt
hol lehet nézni a GP2-t?

-
Bermi
aktív tag
száraz:
1. Button
2. Trulli
3. Glockeső:
1. Alonso
2. Button
3. Vettel(Alonso-n rakás pénzem van
) -
30z.Samu
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
NAH! Akkor lehet, hogy lesz parádé!

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
izgi futamunk lesz. -
Motion_Blur
félisten
Kérem szépen áll a víz a pályán!
SC mögül rajtol a GP2-es mezőny
-
30z.Samu
titán
Jó reggelt!
Egy merész tipp:
Button
Barichello
Vettel
Hamilton -
-=Sziszi=-
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Tipp:
1.Button
2.Barichello
3.WebberAbban az esetben, ha nem lesz eső. Ha leesik, akkor teljes KÁOSZ
Mennyi az esélye az esőnek? Akkor Kimi használta tegnap a KERS-t?Üdv Szisz
-
Ricardo
titán
Jó reggelt mindenkinek. Ha lesz eső leállítják? Ezért kérdezem.
-
Markgx10
őstag
Alonso: "Ezért nehéz jobbat remélni a kilencedik helynél, ha látod, milyen gyorsak az előtted lévő srácok. A verseny azonban nagyon hosszú, nagyon más, a rajt pedig érdekes lesz, ha előre tudunk jönni néhány helyet a KERS-nek köszönhetően. Meglátjuk aztán, hogy mi történik."
Raikönnennél én is ebben reménykedem.

-
Pilács
senior tag
-
AMD Power
titán
Jó reggelt...
Végre újra itt az F1.

-
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Utóbbi sokat segíthet Alonsonak, még ha fáj is a füle.
-
Motion_Blur
félisten
2 órával a rajt előtt 25 °C, enyhe szél és 100%-os páratartalom van Kuala Lumpurban. A verseny idejére vihar várható. Kérdés, hogy hoz-e csapadékot

-
D.Orion
veterán
Mint arra már bizonyosan rájöttetek, nem tudom feltölteni az F1-et a beígért szerverre, kicsit idegesítő technikai probléma a forrása.
Mindenesetre gyűjtöm a felvételeket és a képeket, és ha megoldódik végre, akkor feltolok mindent ami van. -
JJános
addikt
Nagyon tetszik így korán reggel az esti humorbonbonok. Nagyon remélem, hogy este is ilyen békés, és boldog fórumozás lesz.

JColee, és Ronaldo is jeleskedett a humorral. De a tegnap esti pálmát Motion_Blur vitte el. Üdv! A dobogósoknak!

-
Pilács
senior tag
Vki tudja már esetleg, hogy milyen az időjárás?
-
McCartman
őstag
Valaki a formula1.comnál nagyon szeretheti a Muse-t .
2008 évadzáró , 2009 nyitoversenyről készült videok alatt ..
apropo , ha még mindig van itt olyan delikvens aki nem nézte meg a brazil nagydij osszefoglalo filmjét , AZONNAL potolja be a lemaradást!
http://www.formula1.com/services/play_video.htmlmod: ahogy a ferraris szerelő lefejeli a falrol a lovas üvegplakettet , hát ecsém..

-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hááát nagyon bízom benne hogy Kimi tudja tartani majd a lépést..és nem az lesz,hogy szépen 1esével megelőzgetik
HA eső lenne holnap(azaz ma),én Alonsora tippelnék befutóra
Plus a Vettelre nagyon kíváncsi leszek 
-
ronaldo
őstag
válasz
JColee
üzenetére
LOL

De akkor most van KERS a Ferrariban, vagy nincs? Amikor Kimi belsőkamerát mutattak, nekem is hiányzott az elem...
copin: Végülis múlthéten elmesélte, hogy tulajdonképp a Shell mérnökei fejlesztették ki a KERS-et.

Tényleg iszonyú gáz... No de már gyerek van a családnál, a Dakar se olcsó, valamiből csak élni kell még így a gazdasági világszarság közepén is

-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de az üzemanyag háború miatt massa 3 versenyt tud futni ennyi benzinnel, és persze kimi is elmegy fél távig simán...
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A szuperlágy hány kört bírhat itt?
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól nézem Hamilton, Kova és Massa elmennek féltávig.
Vettel lesz az első a boxban, de a két Toyota is viszonylag korán, a 15. kör környékén fog jönni, a két BrawnGP és Kimi a 17-18. körben. Alonso 24, míg Heidfeld 29 körre van tankolva a kalkulációk alapján.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na vegre egy futam amire remeny van oy felebredek:- )))
udv
neduddki
-
Qorthral
őstag
Tipp:
1. Button
2. Barrichello
3. Trulli
4. Alonso
5. Raikkonen
6. Webber -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eszméletlen. Nagyon jó. Komoly.

Könnyesre röhögtem magam.
"Sajnos kicsi kosz került a gumira, és kicsit túlcsúsztam Michael-ön, és nyilvánvalóan jött és tartotta a frontot, ami nem tartott végül is igazán vissza engem a pályán, de neki koszosak voltak a gumiai, és végül is a jobb tapadása miatt le tudtam hagyni."Deniro2: Bocsi, de én már akkor untam, amikor nem volt futamgyőzelmük. Azért az nálam nem járja, hogy még pár hete csapat sem voltak.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kimi: A verseny kicsit csak abból állt, hogy követtem Montoyát.

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen és szerintem egész jól nyomta.

"Ami a gumik teljesítményét illeti, a lágyabb gumik a leggyorsabb körükön 1,0-1,3 másodperc előnyt is jelenthetnek. A lágy gumik kifejezetten az első gyors körön képesek a legjobb teljesítményre, és az ezt követő teljesítménycsökkenés nem olyan extrém, mint amilyet a szuperlágyaknál láthattunk Ausztráliában. A kemény keveréken a legjobb köridő körülbelül a 3-4. körön érhető el, illetve tartósnak bizonyult, éppen ezért ez tűnik a jobb verseny abroncsnak."
Kíváncsi vagyok hogy holnap ki mivel kezd. Bár lehet hogy mindenki esőssel...

-
JJános
addikt
Akkor én a tétre, helyre, befutóra:
1.Jarno Trulli
2. Kimi
3.VettelLegalább is szeretném. Nem volna rosz. Unom már a disznósajtok tarolását.
Motion_Blur: Azonnal beraktam a kedvencek közé Pozsgay Mr. aranyköpéseit. Jól fogok szórakozni a futam kezdéséig.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az feltünt valakinek, hogy a mai szinkrontolmács, nem a múltheti szinkrontolmács volt?
-
Chip
aktív tag
Nem is tudom miért Oliverda nevét írtam be az előbb hunny helyett. De én is leteszem a voksomat. A balról 8.-ik vagy a jobbról első hölgy mellett.
-
Nkboy
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hétfőtől-Vasárnapig: 1-7
Ünnepnapokon: 8
Ja és érzem, hogy Kimi dobogós lesz No1

-
Jarod1
veterán
ööö, Rég jártam erre lehet volt már téma,, A DÁVID Sándort kitették a szinkrontolmács szerepkörből?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ChromeX
addikt
1.Safety Car, a baleset miatt végig takaritanak
2..Piquet csodával határos modon, a többiek balszerencsés rajtbalesete miatt, Kimi lett volna de a végén megáltt az autoja, igy már csak Piquet marad
-
Chip
aktív tag
Oliverda és Motion, jobbról vagy balról kezditek a számozást?

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Az 1es és a 6os versenyző ami nem rossz de a többi...

Szerintem Button ki fog esni a váltó miatt de Trulli is így fog járni.
1. Rosberg
2. Barrichello
3. HamiltonA verseny után kizárják Hamilton-t a sisak plexijén talált légy tetem miatt és így Vettel ölébe hullik a 3. hely.

-
ChromeX
addikt
Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Foxpost
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenesetre gyűjtöm a felvételeket és a képeket, és ha megoldódik végre, akkor feltolok mindent ami van.