Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Barr.-nak fel kéne rakni egy relaxációs cd-t. Pihenjen már meg picit. Végén Piquet-vel fog harcolni a kavicságyért.
Button csak megy mint a meszes...
-
Integra
titán
kicsit hisztis lett és elgurult a gyógyszer is a mai napra

-
Bermi
aktív tag
barika kész

-
AMD Power
titán
Mit művel ez a hülye??

-
Ijk
nagyúr
Ez kész...
Barika teszteli az autó kasztniját -
Xirtam
veterán
Nah Vettel csuszásával mai futamgyőzelem oda! szvsz!
Most se lesz semmi előzés button-től.... 
(#44089) Csabee csak sumi előzni is tudot amit eddig buttontől nem láttunk!
-
Vazallus
tag
Eddig ez a legunalmasabb futam az évben..batön elöl, minden ahogy szokás...
-
Bocaa
senior tag
mi történt kimivel ,h 6-ból 9edik lett

-
Ijk
nagyúr
Barichello mit csinál?
-
ronaldo
őstag
Baricselló

-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
szép volt Barichello.. de Kova visszaelőzte

Barichello piruett még 6poziciót hátra

-
7Heads Drago
veterán
A Barchi rajongókat pedig üdvözlöm.
Sikeresen elrontotta a rajtot. Meg most még az előzést is.
Kimi Alonsoval kakaskodott. Massa simán letudta. -
Csabee.
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
Palik épp elmagyarázta, hogy hogyan előzte meg Button Alonsot (Vettel helyett). Köszönjük. No comment.
-
Jadro
veterán
Barri ezt nagyon elkefélte. Alonso viszont tépi neki a lágy gumin.

-
AMD Power
titán
Go Button...

-
7Heads Drago
veterán
Szép rajt.
-
Pá
addikt
Hogy ráhúzott Massa Kimire.
-
Csabee.
nagyúr
Kezdődik a rajt!
Jövőhéten mi lesz a Hungaroringen? vagy valami F1-es doglot hallottam hogy lesz, és hívtak is

na rajt -
Ijk
nagyúr
Na, megjött Palik az ideális ívekkel

-
Tomekk.
aktív tag
rohaggyanak meg most meg miért nem 16:9 ben nyomják???

-
Sanya595
senior tag
Button
Vettel
Kimi -
Jadro
veterán
Jó napot, jó szurkolást! Kész a kukorica, indulhat a futam.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Még időben:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1.Button
2.Vettel
3.Massa
4.Webber -
Xirtam
veterán
Nah végre nem Button indul az első rajtkockából! Kiváncsi leszek, hogyan fog előzni!Azt nagyobb győzelemnek nevezném, mint a rajt-cél győzelme!

-
8nemesis8
veterán
Nemsokára kezdődik.
Kíváncsi leszek fejlődött e a ferrari, hogy mindkettő hiba nélkül végig tud menni.Itt elsősorban taktikai és műszaki hibára gondolok, a csapat részéről.
A Brawn meg hozza a szokásosat úgy néz ki. -
clayman
aktív tag
Live RTL-klub stream, eggyel nagyobb számmal mint tegnap: link.
Ha tudtok jobbat, ne habozzatok megosztani!
-
7600 GS
addikt
Go Vettel, Raikönen, and Massa!
Beat the Browns! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintetek az mennyit számít, hogy Button 6 kilóval nehezebb? Az hány + kört jelent kb?Ha Vettel jól kapja el a rajtot, sztem meglehet az 1. hely. Go guys! Beat the Browns!
-
Zoza24
senior tag
én most már várnék egy brawn műszaki hibát...majd meglátjuk,idén nagyon kevés műszaki hibát láttunk eddig (kivéve Ferrari),a bajnokságnak is jót tenne szerintem

jah és a rajtnál is várható egy-két kocc,s ha vkinek elszáll az első szárnya,akkor a taktikának is annyi
-
sekli
addikt
na, akkor tippelek én is, persze jó lenne, ha nem jönne be...

Button
Vettel
Webber -
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
egyetértek, kompromisszum kéne, én még mindig úgy gondolom, hogy lesz
persze ha párhuzamos bajnokság lesz, akkor egyik se lesz az igazi
a williams külön nevezése nagy port nem kavart, vagy csak én nem olvastam? mert azért én frank bácsitól nem ezt vártam, ő is a tradiciót képviseli, mégis meghajolt mosley előtt? mi volt ennek az oka? ezzel nagyban gyengitette a többiek megítélését, hogy lám-lám nem vagytok ti olyan egységesek.
gondolom náluk kevés a pénz, de akkor is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Szinte biztos vagyok benne ,hogy Button fog ma nyerni. Vettel az első háromban nem lesz benne.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Tippem:
Barichello
Webber
Trulli
Button
Massa -
Csabee.
nagyúr
1óra múlva rajt! már vároom

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mert az nincs itthon
-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
A Sportklub miért nem jó?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Bírom ezeket a túraautókat. Kár hogy a DTM-et nem közvetíti az Eurosport.
-
Vazallus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyerjen már inkább a Ferrari ˇ_ˇ
-
!Overdose!
őstag
Eurosport: Porsche kupa

-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Tegnap azt gondolom erről sejtettem meg valamit. Én támogatom, bármilyen néven, és sok elfeledett pálya is előjöhet. Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola, és lesz még más pálya is, aki átáll.
Ha Ecclestone nem szól rá Mózlira, hogy vegyen vissza, akkor meg is fog valósulni. Én támogatom ezerrel! -
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez a Mosley (Moslék) nem megy még nyugdíjba? Mehetne....

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elsődlegesen csak fenyegetésnek szánhatják. Jó lenne az F1 tradíciókat tovább vinni és kompromisszumokat találni. Ehhez Mosleynak kellene hajlania azon észérvekre, amit Alonso is elmondott a cikkben, vagy legalább Berniet valahogy beijeszteni, hogy nyomást gyakoroljon a haverjára, hogy ne ész nélkül hatami büszkeségből csinálja a dolgokat.
-
Kraptor
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem szóltam ):
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyre biztosabb jelei vannak, hogy meg akarják csinálni az új szériát. Bárcsak összejönne nekik

-
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Friss hír: Drivers and FOTA discuss F1 crisis
Tudják, hogy a pilótákkal lehet átvinni a közönséget az új szériához. Ezért a mai válság értekezlet a FOTA és a pilóták között. (A szakadár csapatok pilótái nem lehettek ott.)
-
Jarod1
veterán
Hát majdnem sikerült ...., időmérő előtt, sportingbet éreztem a toyoták javulását, Trulira tettem hogy megnyeri az időmérőt, 29 szeres zsetont fizetett akkor, az első 5 be benne volt sőt volt hogy ő volt az első 2. etapban,, nem csak rajta múlt....hogy nem övé lett a p1.
-
törölt tag
F1: sajtóhírek szerint párhuzamos bajnokság szerveződik
Az As és a Marca arról írt, hogy „a Formula-1 elsüllyed” és a csapatokat tömörítő szervezet, „a FOTA már egy új sorozat beindításán fáradozik”, mivel a tradicionális konstruktőrök úgy ítélik meg, hogy nincs esély kompromisszumos megoldásra, Max Mosley FIA-elnök ugyanis egyre inkább ragaszkodik a költségvetési limithez.
Az As úgy tudja: az új bajnokságban nyolc csapat indulna, egyenként három versenyzővel, Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola pedig máris jelezte érdeklődését. A cikk szerzője még hozzáteszi, hogy olyan kiváló pilóták, mint a spanyol Fernando Alonso, a brit Lewis Hamilton vagy a finn Kimi Räikkönen támogatják a konstruktőröket.
A Formula-1-ben jelenleg szereplő csapatok valamennyien leadták a nevezésüket a következő idényre, de feltétellel. A FOTA azt kérte az FIA-tól, hogy jövő péntekig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által „megálmodott” 40 millió fontos költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben.
Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot.
A 2010-es idényre a jelenlegiek mellett kilenc további alakulat is jelentkezett. Az indulók listája jövő pénteken válik véglegessé. MTI

-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Pedig egy kis eső megadta volna a futam pikantériáját....

-
Csabee.
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
az elég ciki lenne! Várom már a futamot, remélem ez igzalmas lesz, és előzésben gazdag, hiszen a pálya adott.. most már csak a pilótákon múlik! Jó lenne egy kis esőő, mert akkor páran biztos jól taktikáznának és előre kerülnének. -
D@ni88
addikt
ma a rádióban Hamiltont mondták be 12.nek, valami büntetés volt vagy mi?
Eggyik brawn-t meg 7.nek, most ez hogy van?
-
AMD Power
titán
Forma1-s jó reggelt mindenkinek....

-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Lotus (Litespeed) [link]
Williams
Lola
Prodrive
USF1
Campos Meta1
March
Superfund
Brabham Grand Prix
Epsilon Euskadi
MSC / N.Technology -
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
félkézzel-féllábon behunyt orral:
Alonso-Hamiltonfinomabb verzióban:
Vettel-Hamilton
amikor pedig ügyelek a pálya megóvására is akkor:
Rosberg-Hamilton

-
Nowhereman
őstag
1. Ha szerinted a versenyzőnek csak egy körön kell gyorsnak lennie, lényegtelen milyen hosszabb távon, tud-e előzni, vagy minden második versenyen rommá töri a verdát, érdemes vasárnap is bekapcsolni a tv-t, vagy csak az edzést nézed?
2. Hát az biztos hogy nem lehet egy kalap alá venni a kettőt. Az VERSENY volt ez meg sokszor benyugtatózott hülyegyerkek ringlispirezésére emlékeztet inkább. Tisztelett a kivételnek. DE tudod a móka még mindig arról szól, hogy a rajtnál elindulnak, de a célba megérkezésért jár a pont. És úgy másfél tucatnyi forduló után hozzák ki a bajnokot. Ahhoz meg más képességek is kellenek, mint az egykörön gyors.
3. Hál égnek én még értelmezni tudom a látottakat, nem szorulok rá, hogy mások véleményét szajkózzam. És nekem valahogy az röhely, hogy valaki megérdemel egy vb. címet azért, mert elszalasztott egy tálcán kínáltat... -
törölt tag
rossz a megközelítés

Arról kell/lehet vitázni hogy ki a jobb...nem elfelejtve a másik versenyző erősségeit.Én pl Kimi erősségének tartom hogy a szükséges körökben képes ritmust váltani, és kiautózni a szükségest. Míg szvsz Massa ebben elmarad Kimi mellett.
De egyébként én inkább Massa-t igazolnám le a nemlétező csapatomba (ha kettejük közül kellene választani...mert ha nem akkor nem hinném hogy képbe kerülnének nálam).A versenytaktikákra meg nálam MS az igen jó példa, hogy bármelyiket előnyére tudta fordítani...ha könnyű autóval rajtolt, akkor el tudott szakadni, amikor nehéz autóval ment akkor pedig tudott tapadni annyira hogy mig a másik a tankolt, addig ő olyan köröket ment amivel az ő tankolásánál már pozíciót szerezve tért vissza.
Vele szemben ezt igen ritkán lehetett megcsinálni. Szal ő ki tudta hozni mindkét helyzetből a nyerő megoldást, nem fordult be hgoy ennek a versenynek már oda a bundája mert 4kg üzanyaggal többel rajtolok...vagy éppen mert a másik fogtudni kintmaradni a könnyű autóval míg én tankolok. -
munky
őstag
Ezektől a Kimi vs Massa vitáktól hányingerem van.
Főleg mikor a "Ferrari szurkolók" ölik egymást, hogy kinek a kis kedvence a jobb.

-
Ijk
nagyúr
Amikor miattam elindult ez a vita nem az volt a célom, hogy rangsort állítsak a két pilóta között, hanem Kimit akartam védeni, mert jöttek a hangok, hogy nincs helye a Ferrarinál.
Nem szeretném ha menne tovább, ki hogyan tudja a pilótákat a másik alá rendelni, kritizálni.
Szerintem ha ők benéznének ebbe a topikba, röhögnének rajtunk, a sok hülyén.
Szóval szerintem hagyjuk abba, nincs értelme azt bizonygatni, ki a rosszabb pilóta. -
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
1. komolyan gondolom - tessék lehet beszólni hogy mekkora hülye vagyok.
2. Kérlek sorold fel még az összes RÉGVOLT pilótát a mostani listádba, de ne zavarjon hogy ez a F1 egyáltalán nem az az F1 ami akkor volt.
3. Massaról nekem jobban mérvado Schumacher véleménye mint mondjuk a tiéd, gondolom érthető miért. Hogy szerinted Barichello meg mit csinált volna, ezen meg hadd röhögjek egy kicsit. -
gV
őstag
Massanak meg elvesztett egy tisztességgel megnyert VB-t a Ferrari.
ne vardd a Ferrari nyakába vagy de csak annak Felipe is a tagja és őt magát éppenséggel felmentenéd a vb-je vesztése miatt viszont ha külön kezeljük őket megemlítem h pl. malajziában nem kellett volna idő előtt befejeznie a futamot és akkor vb, nem mutogathat senki senkire, ajánlom neked is, közösen bukták el, sajnos elbukták
-
greenmukk
tag
Pá,hunnylander köszi a válaszokat
jó futamnak ígérkezik

hajrá Rikkönen!

-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Mert egy dinamitujjú körbeautózósból egy tunya körözgetős lett. Bár ha összevetem a 80-as évekkel, az egész lassan olyan, mintha a verseny helyett benyugtatózott hülyegyerekek ringlispirezését közvetítenék.
ezzel kénytelen vagyok egyetérteni, legjobb időszaka a mekinél volt
azt azért talán hozzá lehet tenni, hogy a 2005ös kocsija pl a legjobb volt a mezőnyben, csak megbízhatatlan
sajna már tényleg nem mutat olyan sokat (ez egyébként lehet azért is, mert erősebb a csapaton belüli konkurencia)
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most se lesz semmi előzés button-től.... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem Spa és Sepang sem marad ki.