- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Luka Badoer nagyon gyenge teljesítményt mutatott. Miért kellett lehúzódnia még a boxutcába is? Nagyon gáz. El is keresztelem. Legyen mától Lüke Balfék.
-
JJános
addikt
Gratlálok Barika! Vettel kiesése után neki drukkoltam.
Gratula Hami, Kimi!McLaren szerelői egyes alá. Nem gratulálok.
A pont Overdose-nél!
-
JJános
addikt
A Toyota, és Jarno Trulli válnak. Majd rájönnek, hogy Jarno milyen jó pilóta.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Barika, ha most sem lesz a dobogón, akkor nem tudom mit mondok, pedig kezdett szimpi lenni.
-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Grozsan, a svájci-francia-román pilóta, meglepően jó volt szvsz. Közel volt Lonzi idejéhez. Szó nem érheti.
Ami Williams bácsiékat illeti, az edzésen mindig gyorsak. De szvsz. Rosberg túl van értékelve, mert Nakajima nem marad el annyival. De azért csak menjen a McLarenhez.
Versenyen viszont nem tudják azt a tempót. Lehet, hogy jó amit mondtál!
-
JJános
addikt
Nem is inkább tipp, mint kivánságműsör, a dobogóra Vettel.
1.Hami 2. barika 3. Vettel -
JJános
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nemá.
Azt hittem, hogy valami nagy csapathoz megy. Meglátjuk milyen lesz a Red Bull. -
JJános
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Barika nagyot nőtt a szememben! Lehet, hogy még a végén el tudom majd fogadni?

-
JJános
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ez tetszik!
-
JJános
addikt
Tankolás eltünik, de a KERS marad. Izgalmas.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Akkor valaki, aki jobb pilóta, mint Kova. Csak ő ne maradjon.
-
JJános
addikt
Kovalainennek lejárt a szerződése. Remélem kiteszik.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát igen, ez nagy kérdés.
Ha lesz elég pénz, és megkapja a Torro a fejlesztéseket, akkor sem biztos, hogy messzire jutnak. Már pedig akkor valaki bűnbak lesz. Majd a következő pilóta.
Remélem Bourdais talál magának csapatot. Sajnálnám, ha nem.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Emlékszem Bourdais tavaly az egyik futamon megnyerte a Q2-t. Ha jól tudom. Nem rossz az a gyerek, remélem még látjuk az F1-ben.
-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Még egyszer nem fogja megengedni. Nem fog ennyi emberben érzelmeket kavarni. Tudja ő jól, hogy mennyien várták. Még egyszer nem fogja azt mondani, hogy lehet. Esetleg a biztost, vagy a nemet.
Milliók mozdultak meg. Ismerek embereket, akik rég elfordultak az F1-től, és most jöttek volna vissza, a kedvencüket nézni. És most fájó szívvel keseregnek, hogy: De jó lett volna, de szép lett volna.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem. Mégegyszer ez a hír nem jön elő. Lesznek még szenzációk, hogy például Lonzi a Ferrariba jön, nem jön. Satöbbi. De ez a hír nem jön elő többet. Gondolom a te agy örömödre!
Domenicali: Az idei előírások nem hozták a várt célt. Más autók lettek előrébb, és mások hátrébb, de ennél nagyobb változás nincs. Az a cél, hogy több előzés legyen nem tud megvalósulni. [link]
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Nem, csak a Sumi elleneseknek írtam le, mit jelent nekem ő.
Massa ha felépül, még VB lesz, és én szurkolni fogok neki. Ha Lonzi jön, kösse fel a gatyáját, mert Massa nagyon gyors.
A legjobban azt szeretném, ha Sumi, és Massa lennének a Ferrari jövő évi pilótái. Azt hiszem ennél jobb páros nem lenne.
-
JJános
addikt
válasz
tuskooo
üzenetére
Nem ő a világmindenség. Csak egy csillag, és fény, ebben a szürke kis világban. Hétvégi futamon úgy oda voltunk szegezve a tévé elé, ahogy már régen nem azóta.
Akkor egyetlen futam sem maradhatott ki, és most megint számolgatja az ember, hogy véletlenül se jöjjön olyan program közbe, ami azt az időt akarná kivenni az ember életéből, mert az az idő, majd megint róla is szól.
Sokszor volt odakészítve kedvenc sör, vagy bor. Ott is maradt a verseny végéig, mert elfeledkezett az ember mindenről.
Elfeledkeztünk gondunkról, bajunkról. Munkahelyi problémákról, és minden más egyébről. Hétfőn reggel az öltözőben nagy hangon jött be az ember, és bármi is volt a téma, mindig Sumi volt.
Az egyik műhely melósa állandóan reggel az öltözőbe, az egész futamot elmesélte. Akkor is, ha nem volt siker. Jót nevettünk, és már a munka is könyebben ment.
Nem jelentett világmindenséget, és sokszor többet is. Megállt minden.
Otthon tudták, ha ilyenkor nem hagynak békén, akkor kiabálok, veszekedek, mert fontos volt, hogy mindent jól lássak.
Aztán a futam végén már enyhült minden, főleg, ha győzelem volt, és erre sok-sok példa volt. Kinn az udvaron a futam után, már ordibálták a szomszédok, hogy mi volt a futamon.
Szóval nem ő a világmindenség.
Csak egy csillag, és fény. -
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ez azért most nem sikerült valami szépre. Próbálkozz meg egy komolyabb előadással. Ez most, és itt kevésnek bizonyult.
Kicsit több szöveg, esetleg kicsit több konkrétum, és ird le, hogy mit vársz el tőlem, és azt megkapod.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Figyelj! Tőlem azt kapod, amit vársz! Te mondtad!

Nem volt sem egomán, és nem tojt a sportszerűségre, és a közönségre sem, viszont te nem bírod, ahogy látom. És ez a te bajod!
Én mint beteges rajongó viszont nagyon bírom, és bármi is legyen, ez nem fog elmúlni! -
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Igen! Ez így korrekt! Tanulnia kell, bár Sumi ebben is profi.
Én nem fogom hibáztatni semmiért. Egyrészt, mert örülök annak, hogy visszajött, és az igazán profi tud csak újrakezdeni. Másrészt most a tesztnek, és a megismerésnek, az autónak kell sok idő, hogy egybeázódjanak. És ha Sumi idény végéig sem mutat fel egy dobogós helyet, én akkor is a rajongója leszek.
Bár azért azt szeretném látni, hogy "harap", hogy akar, hogy minden erejével igyekezik, csak ne legyen görcsös. -
JJános
addikt
Nicky Lauda szeint, Sumi megbánta már, hogy anno, visszavonult. Mert Suminak hiányzik a versenyzés, és mindaz mi azzal jár. Lauda szerinte hamar fel fog Sumi pörögni, és profi módon fog menni. [link]
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hoppácska!
A "mester" még mindig izmos. Nem lesz gond!És van még két hete, és két napja ahhoz, hogy ezt növelje! Sajnos.
A sajnos az azért, mert már nagyon várom. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motion_Blur légyszi, majd az odszokat hozzad, ha lesznek. Kiváncsi leszek a MESTER-t hogyé adják? Remélem övé lesz a legkisebb odsz! Mert szerintem az már mérvadó, hogy mennyiért lehet rá fogadni.
Köszönöm!
Egyébként, már alig bírom kivárni a futamait. Oda fog szegezni a tévé elé.
Jó lenne persze, ha még legalább egy idényt vállalna Sumi. Hú, de oda lennék. Madarat lehet velem fogatni! De tényleg!
Ma láttam egy videót egy hajléktalan méltatja Erdei ököltudását. Nah ezt várom Sumitól.
Az elhíresült mondat egyébként? Jah, és 18 év feletti!
Leverte mint a büdös szart. Nem valami szalonképes, de tömör legalább. -
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon kemény! Szegény Massa!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor ez megint egy búlvárhír.

Bocsi!Ez megint a valami volt, mert zörgött kategória.
[link] -
JJános
addikt
Suminak az egész napos teszteléstől hatalmas izomláza van.
[link] -
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Értem én! De az mennyi pénzbe kerül? És ezek ráérnek csak úgy nézelődni? Kinek a pénzét költik vizsgálódásra? Nem volna elég, ha infót szereznének. Miért kell Sumit hülyének nézni?
Felmerült? Mert olyan mint a tengeralattjáró.
Viktor77: Én sokat gondolkodtam anno. És nem vetek rá követ. Én is megtettem volna szerintem. Túl sok idő nem volt a gondolkodásra. És egyébként meg úgy tudom, hogy csúnyán megbüntették érte.
UI: Kimi felborította az autóját, a finn rallyn. [link]
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Rá. Menni fog, a szomszédom szerint, mint a snájdig menkű.
És emberileg is nagyon tetszik. Hogy tudott örülni minden győzelemnek. És hogy tudott sírni, amikor Senna került szóba. És nem kellett tetetnie, mert benne volt. És nem volt olyan, mint a gyiróti tévé. Nagyképű.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy nézem a Clienti olyan versenyautókat gyárt, amik már szerepeltek valamelyik versenyen. A régmúlttól napjainkig. Ha jól gondolom. Tetszenek!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
-
JJános
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem kell kimagyarázni! Massának a koponyacsontjának össze kell forrni!
De nem úgy mint valami lábcsont, mert ez annál komplikáltabb. Nekem másfél éve vannak drótok a lábamba.
A koponya nagyon kényes dolog.Ha Massa egyáltalán visszajön, az akkor majd a következő szezon. Erre szavam adom, mint sebészeti "szakértő".
-
JJános
addikt
És elkészült a magyar futam összefoglalója!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Elmúlt egy óra bőven, mire elaludtam. De már kezdem felfogni, mekkora öröm!
Oliverda: [B][/B]

-
JJános
addikt
válasz
Incubus
üzenetére
Nem tudom mikor, de talán úgy egy éve jelent meg egy fotó Sumiról. Nem volt rajta a felső ruha, és látszottak a kigyúrt izmai. Azok még megvannak! A mester fitt!
Vezetni sem felejtett el. És mivel maximalista, most is menni fog, mint atom. Az autó mostanra elég jól feljött. Ennyi elég lesz.
Lesz megint háromkiállásos taktika, és remélem, hogy jönnek a dobogók sorba. De ha nem, én akkor is legalább ugyanúgy bírni fogom! Go Sumi! -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én 24.-én indulok Görögországba.
Akkora mázlim van, mint a ház! A mester fel fogja magát színi. Na nem vodkával.
Ezerrel fog menni. tutti!És német, olasz himnuszokat szeretnék hallani!

-
JJános
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Így van. Csak a négy hét sok nekem. Alig várom.
Ha az éveket nézem, akkor gyerekkoromban az 55 éves emberek bácsik voltak. Apám 58 évet élt. Én a harmadik húsz vége felé, még nem érzem magam öregnek, és nincs semmilyen egészségi problémám. viszont a mai nap is motorozok, és mozgok.
40 év az épp alkotó idő. Most lenne VB, hú akkor eldobnám magam.Ha a mester visszajön, akkor onnantól automatikusan Ferrari, és Sumi drukker vagyok! Ha a hír kacsa, akkor RBR.
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Sumi edzésprogramot hajt végre. Formábahozás?
-
JJános
addikt
[()]
Elkéstem.
-
JJános
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Csabee, tiéd a pont!
Örültem, hogy Iceman Massa helyett is nyomta, és a várt iramot diktálta. Kis cseresznyével akár feljebb is juthatott volna. Gratulálok Haminak, Kiminek, és Webbernek.
Sajna a kölöknek ma nem jött össze a verseny.
A Brawn GP meg visszaesett. Ferrari remélem még jobb lesz, a következő futamra!
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Igen.
Elnézést is kérek, de nagyon bepipultam. Ha valaki okosabb, azt elviselem, de ne úgy legyen okosabb valaki, hogy ti hülyék vagytok! Ha okosabb, jöjjön, és írja le, hogy mi a véleménye.
Az nem vélemény, hogy hülyék vagytok. Az egy általánosítás. Ezek csak aláznak. vagy aláznának. -
JJános
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Jól van, értem én. Elhangzik itt sok süket duma is, de meg lehet érteni, mert mindenki szereti Massa-t. Szerintem, ha nekem gondom van veled, akkor leírom, hogy ez durva....satöbbi.
Mint mindenhol itt is sok a kevésbé okos ember, mert a baleset óta megtizszereződött a topicba írók száma. Jó magyar átlag. Szvsz. Attól, hogy azt gondolja valaki, hogy hátha valaki úgy dobta a rugót, még nem hülye.
Peace! (Milyen pda-t vettél?)
-
JJános
addikt
válasz
madstunt
üzenetére
Figyelj ide, ne kezd te is.
A hivatalos verziót fogadjuk el, csakhogy nincsen még hivatalos verzió.
Brawn GP újított, és elszabadult egy rugó. Barika sem ment 30-al, és egy kirepülő alkatrész, főleg egy rugó el tud jutni, ha pattog, ahova nem kéne.Nem fogjuk tudni megtalálni a megoldást, de mert aggódunk Maszatért, ezért folyton ezen jár az agyunk.
Kimi remélem, hogy Massa helyett is fog ma versenyezni, és feljön a dobogóra. -
JJános
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Te vagy a sokadik, aki idejön, és lebunkózza a topikba írókat.
Bármennyire igazad van, tudd meg. Az emberek itt gondolataikat, aggályaikat, érzéseiket osztják meg a többivel. Mert minden aggódunk Massa életéért, pályafutásáért.
Ha valakivel gondod van, beszéld meg vele. Konkrétan, és ne bunkózd le a topicba írókat.
Mert jogunk van hozzászólni, saját korlátolt véleményünket kifejezni.Azt is korlátoltnak tartom, és a többit nem írom le, aki ennyit lát meg ebből az egészből.
Azokat, akik baromságokat írnak igyekezünk mi magunk felvilágosítani, és a többiek, ha nekem ere nincs elég okosságom.Nem tudunk olyan okosak, bölcsek lenni mint azok, akik mindezeken felül emelkedve osztják azt észt közöttünk.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az is lehet, hogy volt másik autó is, ami a kerekével kilőtte?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja. Engem, aki műtött a balesetemnél, hót részeg volt. Azt mondták a család aggódására, hogy még így is ez a legjobb sebész.
Aztán rá egy hétre műtöttek hematómával, ami az orvos hanyagsága volt.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
És ki az a kölök?

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most meglátjuk Iceman mennyire Iceman.
1.Vettel 2.Webber 3.Kimi
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Grosjean fogja Piquet helyett a Renaultot vezetni.