- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
egyedül a afety car bejövetel volt kissé csúszós
az nagyon nem tetszett,hogy Buttonig is váratk,nem keveset,s a tankolása után bejött egyből... -
!Overdose!
őstag
Brawn - Button - Barichello
-
zoltanz
nagyúr
A verseny tetszett, kell a változatoság, de a Ferrari -tól ez nagyon kevés lesz így. Lehet azért mert Windows -t használnak a szervereken?
-
szumoo
senior tag
Végre ismét autóversenyzés volt!
A befutó nagy szám volt! Érdemes volt felkelni!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Jó Reggelt!
Micsoda befutó. Gratula Brawn-nak Buttonnak és az egész csapatnak.Barika meg kiöregedett.
Vettel meg nagyon ott lesz az egész évben. A toyota is szép munkát végzett. Hami is megérdemelte a negyedik helyetFerrari
Sajna Raikönnen ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.Mind1.
Egy hét múlva Maláj nagydíj remélem összeszedi magát a Brigstone, mert ez így csak szenvedés a lágyon.Üdv Szisz
-
JJános
addikt
Palikék megint sok baromságot összeraktak, de nekem bejön a dumájuk.
"Vettel akkor is jól menne, ha a minardi vázra rácsavaroznának egy kisszéket." -nem szó szerint, de ilyen dumát.
BMW001: Az, hogy kik estek ki Hami elöl, csak ma érdekes. Holnap már csak az marad, hogy bejött negyediknek. Vettel drukker vagyok, de ne felejtsük el. Ma a legszebb, és legtöbb előzést Hami csinálta.
-
MPowerPH
félisten
Hamilton azért jött fel ennyire jó helyre, mert előle kihullott mindenki. Vettel és Kubica, a két Ferrari, és még azok, akik a rajtnál balesetet szenvedtek. Trulli ment nagyon nagyot, és persze Button.
És csak hogy a másik oldalt is kritizáljam, Raikkonen eldobta magától talán még a 2. helyet is azzal, hogy már tavaly év vége óta nem tud normálisan vezetni. Egyszerűen felháborító az, amit annyi pénzért művel. -
greenmukk
tag
Ez igen! Állat verseny volt ,nekem nagyon tetszett
végre egy kis izgalom
Ferrari nagyon elszúrta
Disznósajtok faszán mentek, de Barika kamikáze mozdulatai az elején kimaradhatott volna
Palik meg elmehetne a rákba a sell reklámozásával
Kubica,Vettel: Ha Kubica várt volna 1-2 kanyart akkor ott vigyoroghatott volna a dobogó 2.fokán
kár értük
Ez a szinkrontolmács meg egy rakás szar,úgy beszél mintha beleszartak volna az orrába
Az tény hogy joban lehet érteni mint Pozsgait,de ugynaolyan irritáló a hangja
-
Zoza24
senior tag
Az első öt versenyre szánt keverékek:
Ausztrália: lágy, közepes
Malajzia: közepes, kemény
Bahrein: közepes, kemény
Spanyolország: közepes, kemény
Monaco: szuper lágy, lágylehet gondolkozni...Maláj futam nagyon más is lehet
jah gyorsabb voltál,thx
-
laci666
senior tag
válasz
Zoza24 #36576 üzenetére
Gumikeverékek a szezon első felében:
1. Ausztrál Nagydíj - lágy / közepes
2. Malajziai Nagydíj - közepes / kemény
3. Bahreini Nagydíj - lágy / közepes
4. Spanyol Nagydíj - közepes / kemény
5. Török Nagydíj - közepes / kemény
6. Monacói Nagydíj - szuperlágy / lágy
7. Kanadai Nagydíj - szuperlágy / lágy
8. Francia Nagydíj - lágy / közepes
9. Brit Nagydíj - közepes / keményÚgy látom Malájba a kemény és az über kemény lesz úgy hogy azzal szerintem ott nem lesz gond.
De a Bahreini elég érdekes lesz 55-60 fokos aszfalton a lágy gumi -
Ricardo
titán
Várom a maláj nagydíjat. remélem az sem lesz unalmas
-
JJános
addikt
válasz
proof88 #36566 üzenetére
Nem tudom mikorra heverem ki. Egyszerűen nem értem. Ennyire car gumit se láttam még. Se melegben, se hűvösben nem jó. Akkor meg minek hozták?
Tudom Vettel is benne volt a balesetben, mert nem akart engedni. Végül is a végéig egyedül ő tartotta a lépést gombossal.
Kubica taktikája nagyon jó volt, és nagyon jól ment. El kellett volna engednünk, hátha még Gombost megszorította volna.
Azért a fiatalok: Vettel, Kubica, Hamilton nagyon jól mentek, és sorolhatnám Buemiig, Bourdaisig.Gazdagabbak lettünk sok tapasztalattal, és szegényebbek egy dobogóval.
-
merkuria
csendes tag
A Honda ügyesen megszabadult az idei vb címtől, asszem a vezérkarukban tömeges harakiri várható
-
hunnylander
őstag
Grat a Brawnnak!
(De rendszert ne csináljanak belőle...)
Lujó 5 pts. a göthös gebével!
-
Zoza24
senior tag
vki be tudná linkelni hogy malájra milyen keveréket visz a bridge?
-
blokad
senior tag
ez az új tolmács, hát...
Pozsgai Józsefet vissza. -
laci666
senior tag
Várom én is szerintem ott fog kiderülni,hogy ki hogy áll pontosan.Mert az egy rendes verseny pálya nem úgy mint ez.
Gumikról meg annyit ,hogy szerintem Malájba már bridgestone nem fogja elbénázni a gumi keveréket.Mert ha ez marad akkor ez a szuper lágy ott nagy hőségbe már 3 kör alatt elfogy. -
Jadro
veterán
Végre egy normális szinkrontolmács. Már csak Palikot kellene eltakarítani.
-
gV
őstag
2004 óta Kimi 2007-es futamgyőzelmét kivéve katasztrófa ez az ausztrál nagydíj a Ferrarinak, következő futam most nézem, már jövőhéten
Felipének kemény lesz v kibir egy motor 4 futamot valamikor v sanszos a 2x 10 helyes rajtbünti
előzésből nem vettem észre h több lett volna, bár melbourneről mindig azt mondják h nem szokványos hely úgyh még nem kritizálom a szabályokatvenember83: jó ez a szuperlágy, csak nevezzék kvalifikációs guminak
-
Macka
veterán
Átment a Forma 1 WTCC-be...
Laci666: Nem biztos az, ha Button kímélte a gumit, akkor tartotta volna. Következő futamon mindenki szuperlággyal fog kezdeni, és már az 5-6 körben boxkiállás lesz.
-
biker
nagyúr
Brawn első futamán Pole 1-2, Race 1-2, ez megy a lexikonokba
vettel, kubica, sajnos mindkettőnek lement a függöny, de ettől sport, nem attól, hogy várunk, bár sajnálom mindkettőt, kubicát kicsit jobban
-
Bermi
aktív tag
az eleji és a végi safty car között, jó hosszú etap volt és Button még se tudott elhúzni, vagyis, annyival nincsenek előrébb, mint vártuk.
abszolúte foghatók.most esett le Trulli, na ő meg hogy került oda? grat Neki is
Palik első értelmes gondolata: Barika feljlesztő pilóta
-
laci666
senior tag
Hát itt most Brawn GP-nek fújtak a birok
1.Barikát már az elején meg kellet volna büntetni.
2. Az első sefticar-nál is tököltek meg várták mire kijönnek a boxba és után jött be.
Nem mintha enélkül nem nyert volna Button de Barikát minimum meg kellett volna büntetni.
A Ferrarik meg eláshatják magukat kegyetlenül szarok voltak.
Vettel meg még túl forró fejű de szépet ment ő is csak kár,hogy elb@szta a végén ki ütve Kubicát a győzelemtől.
Mert ha elmegy Vettel mellett Buttont simán lenyomta volna 1,5 kör alatt.
Úgyhogy most a Disznósajtok mákot esznek. -
7Heads Drago
veterán
Végeredmény:
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36541 üzenetére
Amióta Brawn elment valahogy nincs annyia egyben a box taktika. Remélem nem esik teljesen szét a csapat.
Jadro: Jut eszembe. Hogyhogy helyi idő szerint 5-kor kezdődött? A két óra már nem szabály?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nagyon jó futam volt, remek évnek nézünk elébe.Azért nem semmi, hogy egy ilyen csapat, ami majdnem el sem indulhatott, első két helyen végez.
Ideje volt már egy kis vérfrissítésnek. Amilyen rondán néznek ki ezek az autók, olyan jót tettek a változtatások a versenynek.
Mondjuk az a szuper lágy gumi az tényleg röhejes. De legalább izgalmat hozott a végére.
-
Jadro
veterán
Button levezető köre végén a boxutca bejáratánál haladva látszott jól hogy milyen alacsonyan van a nap. Elég zavaró.
-
ktg3
őstag
-
7Heads Drago
veterán
A Ferraritól miért kellett elüldözni Brawnt... meg Tod-ot.
Ez már vicc amit csinálnak a boxban. És még a versenyzőkön sem látszik az igyekezet.
Hamilton pedig KERS király lesz. Nagyon jól használja. -
Tom5
addikt
Grat a Brawn GP-nek. Barichello nemérdemli meg a 2. helyet de ezen kívül nálam mindenben abszolút nyerők. Érdekes év lesz. Ferrari --->
-
JJános
addikt
Számomra sajnos itt a vége a versenynek. Nem is tudom tovább nézni.
Szegény Vettel milyen szépen ment. Gratulálok!
Aki mégegyszer Barikát itt méltatja, arra komolyan mondom megharagszok. Itt egy komoly autó, és elefánt a porcelánboltban.
Azért az a KERS mégiscsak jó találmány, most végre tapasztalhattuk. Kár hogy csak 2 doboz tic-tac.
Valaki dobjon majd egy végeredményt. Köszi!
-
AMD Power
titán
Button elhozta Angliának a győzelmet... Szólhat a God Save The Queen....
Hami 4-ik... Tökéletes futam volt a számomra....
-
JColee
őstag
tavaly is ilyen káosz volt
rosberg, aki a 3dik volt, sehol nem volt a továbbiakban -
Jadro
veterán
Barrinak nagy mázlija volt. Nem érdemli meg a második helyet.
-
proof88
addikt
Respekt Kubicának és Vettelnek, csak kár, hogy mindketten kiestek... de azért szépen küzdöttek.
-
ktg3
őstag
ha vettel így végigmegy a sc mögött
nem előzhetik meg elvilegmod: nem , pedig nem lett vna rossz 5let
-
AMD Power
titán
3-ik Lewis Hamilton....
-
Oliverda
titán
Hamilton mikor ment el Trulli mellett?
-
Csabee.
nagyúr
szegény fettel... ez a mocskos lengyel kilöki :S.....
mégis csak a Brawn GP lesz a nyertes
17.körben kezdtem el telepíteni a win7-et, és már itt is vagyok
-
Bermi
aktív tag
neeee
de sajnálom
BGB meg összehozta az 1-2, gondolom nem így tervzezte Brawn, de meg van és az a lényeg
-
Jadro
veterán
Á Kubica elsiette. Kár volt. Sajnálom Vettelt.
-
Zoza24
senior tag
ááá neee!
-
ktg3
őstag
a trike
-
Oliverda
titán
LOL
Stefán elintézte.
-
Pá
addikt
Nah, jól elintézték a második helyet Barikának.
-
JColee
őstag
aztaa
nemtom kinek a hibája
vettel behozza 3 keréken sc mögött? -
Macka
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Hamilton 2?
-
AMD Power
titán
Mekkora!!! Lewis!!!
Ezek állatok... Nem kellett volna...
-
Macka
veterán
"Tiszai ponty veszett el Kubicában.."
-
7Heads Drago
veterán
Plusz 1 mp Kubica-nak.
Kár érte.
Olyan szépen csinálta Kubica. -
AMD Power
titán
Ez az Lewis!!!
Glock is nagyon szépen megy.
-
Ricardo
titán
Eddig tetszik a változtatások sora. Sokkal több az akció.
-
AMD Power
titán
LH 8-ik... 1 pont.
-
Jadro
veterán
Buemi nagyon alázatos.
-
Zoza24
senior tag
Kubica! toljad!
-
Gyusz
őstag
Palik Shell reklámja és az állandó Minardizás rohadtul idegesítő már...
A Safety Cart szerintem sikerült rossz ütemben beküldeni, utána meg mire összeszedték a mezőnyt, meg leesett a csapatoknak és a pilótáknak, hogy most hova is kéne menniük, rossz volt nézni ezt a csomó szenvedést. Barrichello egyelőre a tavalyi Coulthard formáját hozza, remélem nem menti át a többi futamra is.
Vettelnek előre is hatalmas gratula, Webbernek tegnap az időmérő utolsó része nem jött össze, ma meg rögtön bekerült a rajtnál a sűrűjébe. A Ferrari meg nemcsak a sebességgel, de a megbízhatósággal is hadilábon áll, megint.
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36499 üzenetére
A ferkán látszott hogy nem erős, de aezt a meki csapatot le kellett volna nyomni.
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest