Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Medium and super soft Kínára. Ugyanolyan keverékek lesznek, mint amilyenek Melbourneben voltak. Lewis tavaly hard-hard-medium taktikával nyert, szóval lesz kihívás bőven, véli Hami
(Hirohide Hamashima, Haminak becézik a paddockban). -
brownus
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
egy szép tattoo még elmegy, akármilyen irányban is változik az ember. az a saját múltja, hogy olyan is volt, ennyi. de azok a hülye gyerekek mit kezdenek majd magukkal akik kiszúratják a szájukat, orrukat, a fülükbe baszott nagy karikákat tesznek?? mert nem hiszem, hogy azok újra összenőnek...
-
Oliverda
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Szvsz nem csak húsz éves fejjel változik az ember. Ezért én is azt gondolom amit te.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az igaz, jobban. de az írás mögé még tetetnék valamit
vagy az volt a fontos, hogy a mása legyen kimi-ének?PazsitZ, még annyit, hogy én is alkarra

-
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
brownus
veterán
miért?
várj, most ez a tökéletes másolata kimi tetkójának?? khmm
akkor se tetszik
(#38790) PazsitZ, én bika vagyok, tehát a tattoo-ban lesz erre való utalás is, meg egy szkíta állat kép lesz... most ezt lapozgatom: hétszer fényesebben. olyat akarok, aminek jelentése és energiái vannak

-
PazsitZ
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Ha már témánál vagyunk én is magyar rovásírásra gondoltam méghozzá alkarra, így pont jól jönne ki a függőleges írás is.
De nem tudom mikor lesz megvalósítva a dolog. Hisz ez az elgondolás is már vagy 6 éve megvan és még eddig semmi nem lett belőle.
hunny: én a keresés végére írom mindig a lyric kulcszót is

Waz csak most nézem Pompi leelőzött. [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
"csak a körítést kellett volna kidolgozottabban és kreatívabban megcsinálni"
Ezt írd meg Kiminek

kovsol: Muse - Hysteria
(persze most lebuktam, hogy nemcsak a lánycsapatokban vagyok otthon
) -
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az Austral futam zenéjének mi a címe?
-
brownus
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
én is régóta szeretnék már tattoo-t a kezemre, és gondolkodtam mindenféle kínai szarságokon meg non-figuratív cuccokon, meg angol szövegeken és arra jutottam, hogy ez sokáig rajtam lesz. magyar vagy rovás írással lenne a szöveg, ha lesz szöveg.
azt vágom, hogy miért iceman és miért angolul
csak a körítést kellett volna kidolgozottabban és kreatívabban megcsinálni. pl. jégcsapokkal vagy mögé valami hófúvás mittomén
egyébként látszik, hogy reggel van még mert először azt hittem az kimi keze

-
hunnylander
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Emberi agy?

Viccen kívül, én úgy csináltam máskor, hogy beazonosítottam a szöveget, főleg a refrént, és erre rákerestem Google-on. Nagy valószínűséggel Lyrics/dalszöveg weboldalak jönnek találatként, amiből beazanosítható a zeneszám címe, majd egy YouTube check, hogy talált-süllyedt e, mert vannak elcsépelt refrének ami többféle zenéhez vezet.
Csak az .flv videó kiszedésre használtam Orbit-ot, de ez már F1.com videóknál tárgytalan. Thx Bernard!

-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hááát, nem valami fantázia dús.... nem tetszik, de neki biztos...
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Tényleg hunny, mi is annak a programnak a neve, ami megmondja, hogy a videóban milyen zene van?

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Tényleg beteg így kora reggel.

Én nem tudnék magamra tetováltatni semmit. Így húszéves fejjel mindig változok. Ha magamra tetováltattam volna valamit pár éve most biztos nem annyira tetszene mint mikor csináltattam.
Motion: Szép, így majd lehet gizdulni a Hungaroringen(is).

-
Motion_Blur
félisten
Kimi: "So, Where is the rain?"

-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalább passzol az egyéniségedhez? Elég érdekes felirat lehet egy hirtelen haragú ember esetében

-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Üdv a klubban.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon komoly, nekem is nagyon tetszik ez a tetkó, de ennyire még nem szántam rá magam
talán majd.....egyszer 
(#38775) Oliverda ez nagyon beteg

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De mééé nem a Mester?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még ha egy Ferrari feliratot varrattál volna fel... Azért 30-40 év múlva nagyon sexy lesz.

-
Oliverda
félisten
...ha már szóbahoztam:
-
copin
őstag
-
copin
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Angol-finn páros tavaly év végén is hasonlókat művelt, ha a pályán nem is (ahhoz nem elég gyors Kova), de azon kívül volt szájkarate.Felehetően Sonka is tudja hogy jövőre egyáltalán nem biztos hogy ilyen jó lesz a Disznósajt GP, szóval inkább keressen valami más alternatívát, amiben nem csak idén van perspektíva. Ez nem Porsche 936, hogy puszta foltozgatással is világverő gépet lehet belőle varázsolni hosszú éveken át.
-
Oliverda
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
"Most megvan a csapategység Brawn GP nél. Hami csak "belepiszkítana" azzal, hogy "összekapna"(pályán, egy idő után azon kívül is) Buttonnal és menne a széthúzás csapaton belül. Mindenképp kárát látnák. Lásd Mekinél Alonso-Hamilton páros."
Ez csak feltételezés. Mellesleg valószínűleg két brit jobban kijönne egymással mint egy brit és egy spanyol. Anno amikor Damon Hill már a 4. évét kezdte versenyzőként a Willams-nél és benyomták mellé a tök újonc Villeneuve-öt ők sem balhéztak össze pedig az utolsó versenyig keményen gyűrték egymást a VB címért. Meg lehet ezt oldani kulturáltan is. Alonso elég szélsőséges ilyen szempontból.
Ja és ha már Hill: [link]
-
puttputt
őstag
Való igaz...(az "Sugarbabes"), ezzel keveredett... akár ők is lehetnek Hamilton szurkolók, ki tudja

Akkor korr.:
[link]Ezzel még jobb is lett, odaillőbb

Bocs..., de nem vagyok annyira járatos ezeknél a "bandáknál"... vajon miért?
Lehet, mert ezeknél szívesebben hallgatom a Brawn motorhangját?
Bocsánat a "tájékozatlanságért", amúgy tényleg nem lényegi kérdés, fapoénnak elmegy a pálya szélére

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
üzenetére
1. Mikek menne? Van Button első számú pilóta és piszkosul gyors és régóta van a csapatnál.
2. Barika meg a legtapasztaltabb pilóta az F1-ben. Sokat dolgozott R. Brawn-al így ő is jó helyen van.Most megvan a csapategység Brawn GP nél. Hami csak "belepiszkítana" azzal, hogy "összekapna"(pályán, egy idő után azon kívül is) Buttonnal és menne a széthúzás csapaton belül. Mindenképp kárát látnák. Lásd Mekinél Alonso-Hamilton páros. Ezzel nem akarom szídni sem Hamilton sem Alonsot, csak két első számú pilóta nem fér meg egy csapatnál. Bár lehet Hamilton egy másik csapatnál jobb színben tűnne fel.
Persze én is kíváncsi vagyok egy Hamilton-Button csatára az első helyért, de legyenek külön csapatban.
Üdv Szisz
-
hunnylander
őstag
FIA official crashes R28 | magyarul
Mohammed bin Sulayem: Egyesült Arab Emirátusok autóklubjának elnöke, 'FIA Vice President for sport', és többszörös ralibajnok keleten.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A történet végét úgy értettem, hogy engem innentől tovább nem érdekel.

-
hunnylander
őstag
Ahogy szivárognak ki az infók, egyre egyértelműbb, hogy a dolog nem egyértelmű, nem fekete-fehér.
Cserébe kizárták, történet vége.Bárcsak igazad lenne, de most te sem mondasz igazat
, mert nincs vége a történetnek. 
(#38759) PazsitZ: Mondjak valami érdekeset? Nézettségi rekordokat döntött az első két futam. A szaftos botrányok jót tesznek a nézettségnek, akármennyire is utálják ezt a hardcore F1 fan-ek.
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Miért mi lenne benne a rossz? Nekem egyébként így is jó, nem akarom hogy átüljön, mert így is a 100%-t kell hogy kiautózza. De én nem látok abban rosszat hogy Rubens-t lecserélik rá, mivel én mint néző valszeg nyernék a cserével. Jókat vívnának...amit eddig Rubens nem csinált meg sajnos, remélem a következő futamokon másként lesz. Én kifejezetten kedvelem Hamilton-t, de ezen kivűl nekem senkim...a legfontosabb hogy én jó és izgalmas versenyeket lássak, ezért egy csöppet sem félnék megversenyeztetni akár Button-l, akár Rosberg-l vagy Vettel-l.
Jókat vívnának sztem. -
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
De Te is tudod, hogy ez már csak szarrágás lenne.
Egyértelmű, hogy elengedte aztán kamuzott. Cserébe kizárták, történet vége. Már kezd kicsit uncsi lenni. -
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
'azt mondták, engedjem el őt'
Whiting said: "When asked very clearly, 'Did you consciously let him past, did you pull over to let him past', he [Hamilton] said, 'No'. The question was asked more than once. He was adamant that he hadn't slowed down and hadn't let Trulli past."
Mi bizonyítja, hogy a No válasz hazugság lenne?
Attól, hogy rádión kérték valamire, és ezt megemlítette, az még nem teszi a No választ helytelenné, mivel a kérdés arra vonatkozott, hogy tudatosan engedte e el Trullit. Nos a rádiózásban az is benne van, hogy Lewis nem ért egyet a kéréssel, továbbá sem a rádiózásból, sem a Speed TV-s nyilatkozatból nem bizonyítható, hogy Lewis tudatosan és szándékosan engedte el Trullit.
Én, ha McLaren ügyvéd lennék erre építeném fel a védelmet.
-
Dragbajnok
tag
Hamilton saját interjúját visszahallgatva is tagadott LOL Ezt a két f@szt.
-
bdav
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
"Ezt arra reagáltam, hogy már a Brawn GP- be képzelik, mert rossz a csapata és ez az év ugrott és az ő tehetségét egyből az egyik legjobb autóba kell rakni. Úgyan már
"ezt nemtom miből szűrted le. Oliverda amikor írta erősen kérdőjellel. Szvsz egyébként fog ottmaradni a McLarennél, hosszabb távon még mindig az tűnik a jobb választásnak.
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Figy. Hamilton egyenlőre annyit csinált a Melbourne-i nagydíjjon, hogy feljött a 4. helyre, megtett mindent a pályán amit kell, így volt?
Ebből nincs 10milla kár. A 10 milla kár onnan ered, hogy valaki azt mondja neki hogy engedje el a mögé került versenyzőt, majd azt a versenyzőt vizsgálatra jelentik.
Ebben semmi szerepe nincs Hamilton-nak. Amennyiben a csapat ezt mellérakja akkor valóban lehet kétversenyes eltíltás, ezt azért látni kell. Azt meg hogy Hamilton nem rakta rendbe azt amit a csapata összehozott, megjegyzem ellentétesen a csapat szándékával? Igen ebben hibás, ebben egyetértünk. De aki odaveszi magához az nem feltétlen vállal fel 10millás kárt, ez egyszerűen csúnyán nem igaz. Hamilton a két futamon behozta az autóját, nem ütközött, pedig ahogy megy abban benne van.
Kovalainen persze nem okozott kárt, összesen a két futamon ment kb. 400métert.
Úgy könnyű nem felkavarni a vízet ha bele se lépünk. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nagyon megérdemli az biztos. De várjuk ki a végét. Nem szabad elkiabálni. Le is kopogom, mert ha nem idén akkor sajna lehet soha nem lesz VB.
Kop-kop-kop
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bdav:
"Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják"
"l lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB."
Ezt arra reagáltam, hogy már a Brawn GP- be képzelik, mert rossz a csapata és ez az év ugrott és az ő tehetségét egyből az egyik legjobb autóba kell rakni. Úgyan már
Elismerem, hogy nagyon jó pilóta, de egyből úgy érkezett a F1-be, hogy az egyik legjobb autó volt alatta és ha rossz autója van akkor egyből a legjobba kell rakni. Ez elfogultság.Üdv Szisz
-
bdav
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
"Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják"
hát ez így pont nem igaz. Ellennem nagyon sokan kifejezetten utálják.
"l lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB."
ki az aki nem fogadja el? nem lesz vb nem lesz vb, nem tragédia, sok van még előtte. csak abban reménykedünk h. előbb utóbb összetákolják a verdát neki és tud nyerni párszor.
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
kieg: Egyébként az szerintem külön vicces hogy most azért szemét mert nem mondott ellent a csapat utasításának anno a Hungaroringen pedig azért volt szemét mert ellent mondott.
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nekem mind1 csak Brit legyen. Nekem az is jó ha Button lesz a VB.

-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Jaa, hogy már ott tartunk hogy ő a hibás az egész mostani balhéért. Azt pedig elfelejtetted hogy a győzelmekért és a helyezésekért illetve a VB címért mennyi pénzt kapott a McLaren. A reklámértékéről nem is beszélve. Az meg a másik hogy még azt sem lehet tudni hogy milyen büntetést kapnak...ha kapnak.
"Ha Lajoska Truli eltiltása után fogta volna magát, és felment volna a bírákhoz"
Ha Troli tudott volna autót vezetni az SC mögött...
Hát...izé. Azért azt a csapaton belüli balhét ne hasonlítsuk már ahhoz amikor pl. MS szándékosan ráhúzta JV-re a kormányt...
Raikkonen-t pedig szvsz már csak egy dolog motiválja és azt a dolgot rally-nak hívják.
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Kimit szerintem inkább a kihívás motiválja, mint a siker. Szerintem a visszaesése is legikább annak volt köszönhető, hogy addig mániákusan leakarta vadászni a vörös bárót az égről, aztán csak egyszer csak benne találta magát a gépében...
Lonzi sikere csak a Renault-tól függ. Őt az überments komplexusa fűti - őt csak egy őt 10-1-re verő csapattárs tuná kikészíteni, és valszeg kispiké nem rejt ilyen veszélyt...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Hát egy natúr kétversenyes eltiltás az bizony 10M$ szintű kár az ilyen szintű bizniszben.
Ha Lajoska Truli eltiltása után fogta volna magát, és felment volna a bírákhoz, és tisztázta volna az egész szitut nem kapott volna büntit. Ehellyett lapított, mikor meg kérdezték tagadott.
Sorolja a fene! Nem vagyok én a F1 Al Bundyja! De már amiatt is ment a balhé, hogy Lonzival szopatgatták egymást a Hungaroring edzésén, hogy egy jó kis példát mondjak.
És figyeld majd meg, innét kezdve Lajoska mindig sáros lesz a bírák szemében!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"akinek a tudása egy legjobb autóval az élről győznire korlátozódik"
Ez így baromság, de van benne igazság.Kimi tavaly év elején még jól ment, aztán elvesztette a fonalat, és egy kicsit a kedvét is az egésztől, hogy egy szarral kell mennie. Ez az autó jobban fekszik neki ezért motiváltabban versenyez mint tavaly, de nem fog sokáig tartani, ha nem jönnek az eredmények. Ha magára talál a Ferrari akkor év vége felé kinéz neki egy két futamgyőzelem. Alonso tavalyi évét másolja majd. De ne legyen igazam
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Megynugtathatlak?
Szerintem Kimi az idén feltámad. Szimplán mert a levesben vannak, és nem a tetején az egésznek. Innét meg a szintén hülyére sztárolt ámbár meglehetősen mérsékelt képességű Massa mellett(akinek a tudása egy legjobb autóval az élről győznire korlátozódik) egy szupertehetségnek fog tűnni...
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Erősen bla-bla az egész hsz. Még a végén kiderül hogy ő rakott port a Ferrari tankjába és a doksikat is ő hozta át.

Amúgy konkrétan felsorolhatnád hogy miket vétett és akkor már azt is írd mellé hogy ezekért milyen büntetést kapott. Ha tudod...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Jó. Akkor legyen Suminak 6. szezon! Lajoka 3. szezonjával csak lemosta a csúcsról!
És hát tegyük hozzá, hogy Sumi visszavonulásában benne volt az is, hogy ilyen fene se tudja monacoi esetnél is alapbó úgy álltak hozzá a bírák, hogy a vörös báró hazudik...
Lajoska szerintem innét kezdve alapból kérhet egy hazugságvizsgáló berendezést minden beszédéhez, hogy talán az alapján elhiszik azt amit mond... -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ha nem is verné el Hamit versenybe lenne vele. Vagyis Hami tartaná nehezen a lépést Buttonnal miután megszokta a kocsit. Brawn se hülye. Ez abszurd, hogy Hami a BGP-hez igazoljon. Ugyan az lenne, mint 2007-ben a Mekinél.
Nagyon sztárolva lett Hami az a baj, így a fanok istennek tartják. El lehetne fogadni, hogy idén nem lesz VB. Én is elfogadtam, hogy Kimi idén nem lesz VB ebből következik, hogy többé soha. Csak Button kárpótol.
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Mit nem eged? Ha kizárják a McLaren-t attól kezdve szabadon elmehet.
"másrészt nem hinném, hogy mostanság bárki is megengedhetné magának, hogy náluk hülyüljön össze néhány 10M$-s kárt..."
Kicsoda?
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Hát szerintem egyrészt a meki nem engedi, másrészt nem hinném, hogy mostanság bárki is megengedhetné magának, hogy náluk hülyüljön össze néhány 10M$-s kárt...
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Szerintem ez nem így igaz. MS 94'-ben alapozta meg a hírét és erre 97' Jerez-ben tett rá plusz egy lapáttal.
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hogy Kova másodvonalbeli, az nem kérdés. Viszont ebben a balhéban nem bűnös. Mégis ő szívná meg a nagy nyelest Lajoska helyett.
Hamilton nevéhez pedig a rekordok könyvébe az is bekerülhet, hogy már a harmadik szezonra hiteltelen figurává vált. Még Suminak is több mint 10 szezonra volt ehhez szükség! Onnan kezdve Sumi is bármit csinált, a rosszat tételezték fel róla!/lásd a monacoi parkolás/
-
PazsitZ
addikt
Hogy mennyi magát viccesnek képzelő emberke van mostanában a topikban.
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Még mindig jonn mintha a fiúcsapatokban lennének ennyire otthon.

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
puttputt
üzenetére
Mit mondat Hamilton barátnője a csapatrádiójára, ha ő épp leelőzni készül Buttont?
"Push the Button, push-push the Button..."Csakhogy a "Push the button" egy Sugababes szám, Hamilton barátnője (Nicole) meg Pussycat Dolls-os.
Na jó most megyek és iszok egy sört meg nézek egy kis férfias futballt.
Szerk: Pompi megelőzött, úgy néz ki túl sokáig írtam eme hsz-t.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
én meg a dobogó mellé állnék kupákat átvenni

-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Netán az öreg Ross-t tisztelhetjük személyedben?

Amúgy meg pénz beszél kutya ugat. Majd meglátjuk...
-
puttputt
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Teljesen igaz. Először én is felvillanyozódtam, hogy micsoda tehetség, stb.
Erre, most itt van Button és Barichello, akiknek csak egy jó kocsi kellett, máris teljesítenek.
Raikonnen meg Massa meg előzőleg sem voltak rosszak.
Lehet, Hamiltonnak túl nagy szerencséje volt? Mi van, nem elég neki az első évében szerzett 2., 2. évében szerzett 1. hely? Mit akar még? Szerintem térjen át a túraautó-bajnokságra vagy ralizzon..., itt már csak lefele csúszhat, ahogy az ábra is mutatja
(Ugye, a csúcson kell abbahagyni, mint M. Schumacher - nem mint a kedves öcs. -, bár neki sem kellett volna annyira erőltetni azt az utolsó évét...Kovalainen meg hátvédnek nem olyan rossz..., de csak annak. Én spec. Vettelnél látok "valamit", Trulli is csodálatosan "virágzik" érdekes módon, na meg Nakajima rulz!
-
puttputt
őstag
A Brawn csapatról egy kis "szösszenet":
Button-nak nincs rossz humora, ez tudható, nem is rossz pilóta.
Brawn zseniálisan tud autót összepakolni, de már nem olyan vidám ember.Amennyiben ötvözték volna ezt a két tulajdonságot, megszülethetett volna egy "kakiszínű meseautó" a fehér helyett... esetleg átkeresztelve...: "Brown GP"
...
- Mit mondat Hamilton barátnője a csapatrádiójára, ha ő épp leelőzni készül Buttont?
"Push the Button, push-push the Button..."Na, egészségünkre

-
!Overdose!
őstag
válasz
Ősgyík
üzenetére
Se nekem, se a csapatnak.
Van egy nagyon jó pilótánk (Button) és egy megfelelő hátvéd (Barichello).
Ha Hamilton átülne Bari helyére, akkor az első futamokon úgyis "szenvedne, mint egy disznó", mert nem hiszem, hogy kényelmesen érezné magát egy olyan autóban, amit eddig csak kívülről látott. Barinak ráadásul szerződése is van. Sőt annak sem lenne sok értelme, hogy Hamilton és Button egymástól rabolja a pontokat, mert azon elúszhat a VB, remélem erre nem kell példát mondanom.Az meg végképp sokkolna, ha idén is beülhetne egy versenyképes autóba. Ugyan már mindenkinek lehet egy rossz éve. Hamiltont nem bírom, sem a kedves papáját. Ennyi.
Annyiból viszont jó lenne, hogyha Button rendre elverné Hamiltont, akkor végre kiderülne, hogy ő sem verhetetlen.
-
Ősgyík
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
"Köszönjük de nincs rá szükségünk."
Neked, vagy a csapatnak?
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Szerintem Brawn és Haug nem így gondolja.

A szintén brit Richard Branson-ról meg már ne is beszéljünk aki így szépen lenyúlná az egyik konkurense a Vodafone egyik fő reklámarcát.
-
AMD Power
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Kova? Nem igazán érdekel... Mióta Mercinél van nem sok vizet zavart...
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
És akkor mit mondjon Kova? Neki aztán semmi köze nem volt az egészhez, és végül ő marad majd hoppon - lévén érte nem tolonganak, nem pedig az afrogyurcsány...
Lajoskának meg ha annyi a sütnivalója, hogy a lehalgatott-felvett szöveget együtt tagadja a csapattal, akkor nyugodtan bűnhődhetnek együtt... - részemről az F1 tiszteletbeli Darwin diját is megitélem neki...
-
Steve1979
aktív tag
sziasztok,
azért az a "testcsel" nem volt utolsó, amivel Kimi megelőzte Alonso-t a legutóbbi futamon. de utána az a bizonyos gumiválasztás a lehető legrosszabb volt. mintha fénének a pirosak a boxutcától, minnél kevesebb kerékcsere (annál kevesebb hiba
). pedig hiába kb 20mp hátrány egy kiállás, ha jól döntesz 4-5 kör alatt visszahozhatod az egészet, sőt.
lásd glock... -
Oliverda
félisten
Biztos szekszi lehet amikor az öreg Niki fülét nyalogatja...
[link] -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem mondtad, de ez nem újdonság.
Amúgy most ez honnan jött?
-
Oliverda
félisten
A Mercedes új Formula-1-es partnerrel folytatja?
Vajon megy-e velük Lui is....?

mod: Amúgy 2005-ben a BAR-t pont a Spanyol és Monaco GP-ről tiltották el...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyenge poénnak elment,
de függetlenül attól, hogy mi volt eddig, vagy hogy most hogy menne, számomra Monaco a legkülönlegesebb versenyhelyszín a naptárban, ezért idegesítene, ha nem lehetne ott a McLaren, ráadásul az új európai csomagjukkal. -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Remélhetőleg börni papa közbenjárásával majd 1re redukálódik az a 2.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
"Borecelona nem nagy veszteség, de Monaco miatt már pipa leszek.

hé nem arról volt szó hogy jön új aero csomag meg diffúzor? nemkéne futamot kihagyni már csak tesztkilométer miatt sem...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"de Monaco miatt már pipa leszek.
"Miért? Ott úgyis mindig gyengén teljesít Lajoska
mod: szerintem nem lesz eltiltás, max. pénzbünti
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Hirohide Hamashima, Haminak becézik a paddockban).
, de azóta sem bántam meg, igaz már észre sem veszem, hogy van olyan rajtam, csak ha valami ismeretlen meglát és megjegyzi. 

vagy az volt a fontos, hogy a mása legyen kimi-ének?

csak a körítést kellett volna kidolgozottabban és kreatívabban megcsinálni. pl. jégcsapokkal vagy mögé valami hófúvás mittomén

"