Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #36784 üzenetére
"Ő hisz. Sokat jár templomba."
He?
-
proof88
addikt
-
manutdzoli
senior tag
De kit érdekel hogy elveszti az előnyt?Tavaly,azelőtt meg azelőtt hány olyan volt hogy elvesztette az előnyt,és nem tettek semmit.Kíváncsi lettem volna ha egy ferrari vagy pl. Vettel vezet,akkor mit tettek volna.Gratulálok a Brawn csapatnak,de ne bízzák el magukat mert kubica nagyon elkapta volna őket!
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #36792 üzenetére
Ezt mondom itt már egy ideje. Körönként 2 másodpercet kapott Barika, Gombostól!
Pá: Igen, igen!
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36792 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor kezdődik az 'elnyomnak a Brownnál, pedig én vagyok a király" című mondoka.
-
Pá
addikt
válasz
manutdzoli #36790 üzenetére
És ezzel megakadályozták, hogy Buttont jogtalan hátrány érje az SC miatt. Tulajdonképpen fairek voltak.
Még így is hátrány érte egyébként mert elvesztett sok mp előnyt, ami akár az első helyébe is kerülhetet volna, ha nem esik ki Kubica. -
7Heads Drago
veterán
Barchi ki van rendesen nyúlva ezzel az örökölt második hellyel. Közben meg saját csapattársa köridőben is rendesen tönkre verte. Csak mákja volt. Régen is ezt csinálta a Ferrarinál.
Kíváncsi leszek az idén mikor ébred fel téli álmából a piros kígyó.Tényleg nem is néztem a Ferrarinál nyalóka volt, vagy közlekedési jelzőlámpa?
-
manutdzoli
senior tag
Mocskos csaló banda az egész!Direkt megvárta a Safety Car hogy bejöjjön,és egyből utána lógatták ki a safety cat táblát.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sirandrish #36785 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #36781 üzenetére
Én már kezdem megszokni őket
A legjobb ha 16:9-re nyújtod a képet, akkor még frankó szélesek is
Sirandrish(#36785): megkapta és viszi haza a suzuki elejére
-
Sirandrish
legenda
Amúgy had kérdezzem már meg valami hozzá értőtől hogy mik az új szabályok?
Mert Palik nagyon dicséri őket de én a szünetben nem követtem nyomon az eseményeket... -
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #36776 üzenetére
Ő hisz. Sokat jár templomba. Igazából ezt megint a csapatnak kellett volna rádión jeleznie Trullinak.
Egy fontos tényről talán még nem beszélt senki se. Hogy a két Toyota keresztül ment a mezőnyön boxból rajtolva.. És ha nem szúrják el a végét szép eredmény lett volna. A diffuzoros csapatok versenyzői közül egyedül Button tudta higgadtan kezelni a problémát. Mármint hogy hirtelen élcsapatok lettek. A többiek vagy bakiztak, vagy a gépet legeltették. Nincs meg hozzá a kellő profizmusuk, hidegvérük. És ha ez így marad év végéig, akkor lesznek itt keresztbe igazolások rendesen.
Sirandrish: Mi bajod van Kubicaval? A FIA szerint nem ő a hibás. -
ALI_G
veterán
Az hogy nincs tesztelés mit jelent most pontosan?
Nem lehet az autóval tesztelni a cuccokat, vagy egyébként otthon egy akármit se lehet komolyan tesztelni (utóbbi tiltása elég fura lenne)? -
No-kia
addikt
nem is volt olyan unalmas futam, főleg a vége, baric tényleg csinált érdekes dolgokat futam közben
-
Sirandrish
legenda
válasz
Motion_Blur #36780 üzenetére
de bitang jól néznek ki azok a HD felbontásu képek a verdákról...kár hogy k*rva csúnyák most a kocsik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sirandrish #36779 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Motion_Blur #36778 üzenetére
Vagány ez a kép
A minősége is pöpecAz milyen oldal amugy?
-
Motion_Blur
félisten
Első kanyar - szinte mindenkinek keresztben áll a kormány a kezében
mod: ez se rossz
-
Sirandrish
legenda
ez a Kupica egy gyökpáca...
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #36774 üzenetére
Akkor utána miért nem engedte vissza?
"A hajlékony szárny meg a csapat hibája."
A csapatot pedig Toyota-nak hívják ha jól tudom.
-
PazsitZ
addikt
Köcsög Bari meg semmit nem kap? Mikor mindenkit csak lökdösött és az első szárnyát szórta szét a pályán?
Simán érdemelne ő is 10 rajthelyes büntit.
Webber hazai versenyét gyönyörűen hazavágta. -
7Heads Drago
veterán
Vettel és Hamilton nyilatkozata is szép. Sőt ha Hamilton mindig így beszélt volna szerintem lényegesen több rajongója. Nyilván ezt is csiszolták a télen.
Oliverda: Trulli félre értette Hamiltont: "El sem tudom mondani, mennyire elszomorít, hogy megkérdőjelezték a 3. helyemet. Amikor a verseny vége felé bejött a Safety Car, Lewis Hamilton megelőzött, de kisvártatva hirtelen lelassult, és a pálya szélére húzódott. Úgy gondoltam, hogy problémái vannak, ezért megelőztem őt, mivel nem tehettem mást." A hajlékony szárny meg a csapat hibája. -
!Overdose!
őstag
válasz
#70869248 #36770 üzenetére
Szerintem egyszerűen az ausztrál szervezők hülyesége miatt, legalábbis szeretném azt hinni.
Simonzé:
Még egy érdekesség: 2006 óta aki nyert Ausztráliában az lett a VB. Remélem idén is így lesz.
Más: Egyébként csak azért minősül új csapatnak a BGP, mert így Ecclestone-nak nem kell kifizetnie a Hondának járó 40M Eurót.
-
simonzé
addikt
Egy apró tény: Legutoljára 1954-ben történt meg hogy egy akkor debütáló csapat két autója edzésen és versenyen is taroljon. 55 év után Brawnék megint megcsinálták. Az állam még mindig a talajon van. Ezt nem tudom elhinni.
-
törölt tag
Na az az eset az én szemben elég sötét. Nem is szivesen elemezgetném hogy miért történt így. Törmelék került a pályára nem értem miért vártak annyit az SC-vel, hogy amikor már kijött a pályára akkor már gyakorlatilag felesleges volt,..és a legtöbb idő azzal telt el, hogy az SC szabályoknak megfelelően felsorakozzon a mezőny.
Nem volt kerek a történet, és remélem soha többet nem is kell hasonlóra gondolnom, mert az SC a biztonság miatt van, ...nem pedig más, nem a közvetlen versenyzéssel kapcsolatos dolgok miatt. -
bdav
őstag
válasz
!Overdose! #36766 üzenetére
valóban, ezt nemtom mér írtam
-
adman
tag
az első sc-t még mindig nem értem, 41. körben vágta oda Naki a falnak, a 39. körben jött be az sc, de ekkora már leszedték az autóját a pályáról.
-
törölt tag
válasz
hobizoli #36736 üzenetére
Sztem sincs igazad...Kubica utolérte Vettel-t, és ahogy adódott egy alkalom meg is próbálta előzni. Mellément a nyújtott kanyarban, és Vettel verve volt a féktáv kezdetén..egy dolog volt ami Vettel-nek kedvezett, hogy ő volt az ívbelső oldalon. Kubica sztem már megszerzettnek érezte a pozíciót, ezért tudott Vettel visszakóstolni még a féktávon...azaz mikor látta hogy Kubica féktávja nem is annyira lehengerlő, akkor kicsit engedte még az autót.
Viszont Kubica ráment az ívre...igen, okosabb lett volna ha nem zár ennyire szorosan, hanem hagyja lazábbra, és a következő balkanyarban fejezi be az előzést.
De ő ül az autóban, és megszerzettenk érezte a helyet. Vettel-nek engednie kellett volna...nem is annyira Kubica miatt mint saját maga miatt. Nem véletlenül ért fel rá Kubica, Vettel-nek már nem volt ideális tapadása..és akinek nincs ideális tapadása, az ne álljon le 'féktávpárbajozni'. Vettel leesett a rázókőröl és rásodort Kubica-ra.szerk: sry, most olvasom a tíltást
-
!Overdose!
őstag
"SC valóban jól jött neki de pl. Buttonnak még jobban"
Buttonnak az lett volna a legjobb, ha nincs SC.
Más:
Trulli szerint Hamilton hirtelen húzódott le előle
"Amikor a verseny vége felé bejött a Safety Car, Lewis Hamilton megelőzött, de kisvártatva hirtelen lelassult, és a pálya szélére húzódott. Úgy gondoltam, hogy problémái vannak, ezért megelőztem őt, mivel nem tehettem mást"
-
Most így két időmérő, meg másfél futam láttán, csak nekem b**sza a fülemet, hogy folyton azt mondják hogy "kersz"
Mert ez olyan félmagyar.. Ha már a vége "sz", akkor angolul "körsz", vagy akkor legyen magyar, és akkor "kers"
Na jó ennek semmi köze a futamhoz, na de akkor is
-
PazsitZ
addikt
Reggel lemaradtam a futamról.
Palik állandó Shell kenőanyag reklámja annyira fárasztó és idegesítő.
Bari meg elmehetett volna a 'csába, azért mert ő ilyen szerencsétlen nem kellene mindenkit felöklelni.
-
JJános
addikt
Valahányszor Vettel balesetét, meg zöldfülüségét írjátok, úgy érzem belémrúgtok. Tisztelet azoknak, akik versenybalesetnek látják.
Elismertem az első hsz.-emben, hogy Vettel a hibás, mert tartania akarta a pozícióját. Várjatok, mert jön még a kutyára kamion!
Vettel nem zöldfülü, hanem vérbeli versenyző. Amilyen erényeket csillogtatott.És igenis hibáztatom Kubicát, hogy várhatott volna egy-két kanyart. Itt meg majdnem mindenki csak Vettelt hibáztatja.
-
bdav
őstag
joo kis verseny volt ez, tetszett
Buttonnak grat nagyon jól tolta végig tkp rajtcél győzelemmel az egész versenyt. Barichello az hibázgatott, de azért visszajött belőle jól. Ham meg amit a gyík merciből kifacsart az nem volt semmi, tavalyi olasz nagydíjra emlékeztetett ahol szintén hátulról indulva előzte szét magát
SC valóban jól jött neki de pl. Buttonnak még jobban, Kubica is amiatt hozta be a lemaradását, szóval nem volt egyedül vele
viszont örömmel látom hogy a KERS verseny közben sokkal többet ér mint időmérőn
mod:
A5ön írják hogy Luca Baldisserri reméli, hogy a KERS, amit 100 km/órás sebesség fölött lehet bekapcsolni, a rajtnál jelenthet majd némi előnyt a csapat számára"ez csak a Ferrarinál van így vagy központi előírás?
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat ha egy kis gonoszkodast beleviszunk /mint ahogy mar tegnap vki megmelitette/ akkor konnyu ebbol azt is kihozni, hogy a honda-nal , megigcsak a motor vot az akadajj, es akkor jujjjjjj, mi van igy az uberallasbol? :- )))
udv
neduddki
p.s. ha vki a fentetti okfejtest komojjan veszi az vessen is magara , mert megerdemli:- )
-
Oliverda
félisten
válasz
MPowerPH #36609 üzenetére
Én inkább táplálok ha nem haragszol meg érte.
Egyrészt várhatóan a többi futamon is lesz jópár kieső, másrészt Barcelona-ra jön a javítócsomag. Azt pedig érdemes megszámolni hogy ki előzte a legtöbbet a versenyen. Ha nem tévedek akkor Hamilton, és ráadásul mindenféle kocc nélkül sikerült neki véghezvinni mindezt.
Vettel pedig szerintem hibázott. Bár még 2 teljes szezont sem húzott le az F1-ben tehát egy ilyen hiba még belefér.
Toyotáéknak meg fel van adva házifeladatnak a komplett szabályköny.
-
copin
őstag
"Annyi már biztos, versenyképes Forma-1-es csapatot soha senki ennyi idő alatt nem csinált. Vicces is belegondolni a Honda-vezetők lelkiállapotába, amikor látják, hogy több száz millió euróért kifejlesztett kocsijukon egy másik csapat neve villog, és még az is rá van írva: Powered by Mercedes-Benz, vagyis a Mercedes-Benz erejével. Ha hozzáteszik, hogy a Honda pénzéből, biztosan a harakiri jut eszükbe."
-
venember83
nagyúr
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Linkeljek hsz-t, amiben rendkívül fair, pártatlan és példás szurkolói mentalitásról tettél tanúbizonyságot? Szerintem le lehet szállni a magas lóról, a békesség kedvéért.
Ugyanakkor gratulálok Hamiltonnak, megfelelő csapattal a háta mögött ismét bizonyítja, hogy rendkívüli pilóta.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
proof88 #36746 üzenetére
Az egész hétvégén nehezen lehetett irányítani a Ferrarit. Többször is elég meleg helyzet alakult ki Massánál is, meg Kiminél is. Mind2-en erőltették, egy csomót kellet ellenkormányozni. Vagy nekik sem jó a tapadás, vagy nem volt jó az egyensúly.
hunnylander: Remélem azt is megindokolja, hogy Rubens miért nem kapott. És azt sem ártana tudni, hogy miért mennyi jár.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2 #36749 üzenetére
Az autosport.com-on az áll, hogy a -10 a Kubica incidensért van. A pénzbünti meg a pályánmaradásért. [link]
De lehet, hogy majd publikálják a részletes indoklást, ezt ígérte az FIA, hogy ezentúl részletesebben indokolják majd a büntetéseket.
-
Atlantis
veterán
válasz
hunnylander #36748 üzenetére
Ach so.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Atlantis #36744 üzenetére
Igazából nem az ütközésért kapta.
A német versenyzőt nem azért ítélték el, mert nekiütközött Robert Kubicának, hanem mert a komoly sérülést szenvedett autójával nem húzódott félre a pályáról.És szerintem is kijárna akkor Rubensnek is egy kis büntetés. Én hozzáadnák az idejéhez 4x25sec-et
.
Jövőre már csak azt tudom elképzelni, hogy bevezeti a halálbüntetést, mint új szabály. Az ilyenért már helyben lelövik a versenyzőt. Ez kész. -
Atlantis
veterán
válasz
hunnylander #36745 üzenetére
Jahogy nem konkrétan a baleset miatt büntették meg, hanem mert 3 kerékkel akart SC mögött végigevickélni?
-
proof88
addikt
Vicces egyébként, hogy se Vettel, se Kubica nem közvetlenül az ütközés miatt esett ki. Vettel megcsípte a füvet, Kubica meg nem tudta befordítani, és lehet csak beképzelem, de mintha pont ott lenne kiálló a fal, ahol Kubica eltalálta. Olyan lapos szögben ment a falnak, hogy szerintem nem kellett volna leszakadnia a keréknek, és mondom csak rossz minőségű videón láttam, de mintha pont ott kicsit kifelé állna a fal.
Egyikük bajának sem örülök...
Kimi meg... nem tudhatom mi történt, de mindig ez van, tavaly is az volt, hogy csúszkált jobbra - balra.. minden esős futamon jókat csúszkált, most itt is, lehet a túl sok por miatt, lehet a kers túl korai alkalmazása miatt a kerékvetőn, lehet egyéb hiba miatt, de már megint a kicsúszás ehh, mintha nem tudná kordában tartani a lábát a gázpedálon... ja és persze mindig a végén rontja el...
Haminak szép munka volt, hogy felhozta az autót. Engem az sem érdekel, hányan estek ki előle, mert ő nem esett ki és azért előzgetett is. -
hunnylander
őstag
válasz
Atlantis #36744 üzenetére
Nem állt ki a ronccsal a pályáról, a csapatát is megbüntették, mert nem utasította. Láttad, hogy visszafogta a mögöttelévőket az SC alatt, mert nem előzhették meg hiába vánszorgott egy ronccsal. Ilyen autóval el kell hagynia a pályát, ez a szabály, a sérült autóval való közlekedésnek is van határa. Kubicát pedig ő tette taccsra, jogos a büntetés, két dologért is járt ennyi.
-
Atlantis
veterán
Érdekesek ezek a büntetések. Barichello a fél mezőnyt lekoccolta, őt is meg kellene büntetni, ha már Vettel így járt. Én BMW rajongó vagyok és sajnálom is, hogy Kubica így járt, de Vettel emiatt semmilyen büntetést nem érdemelt. Ez a sport ilyen és kész.
Kicsit takarítottam és az indulatok elszabadulásának megakadályozása érdekében BMW001 és hobizoli 6-6 óra kitiltást kap.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
MPowerPH #36735 üzenetére
Már előre meg van írva a lista, most igazítják hozzá ezt. BrawnGP győzelemre volt igény, és ezt meg is csinálták. Igaz kellet hozzá, hogy nem hívták be időben a SC-t (ezzel akár életet is veszélyeztettek (volt törmelék az íven, pályamunkások az pályán, stb...)), és hagyták, hogy Rubens kilökjön 3 autót. Ezek után nem, hogy meghúzta volna magát, még majdnem kilökte Kimit is.
-
B-L-A-C-K
titán
Hali, érdekes volt a futam, de akárki mit mind, Hamiltontól szép teljesitmény volt 18. helyről végezni a 4. helyen azzal a sz@r kocsival....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hunnylander #36739 üzenetére
köszönöm szépen
erre nem gondoltam!
Nah mára enyni elég volt, nekem tetszett a futam!
Következő futamot veletek nézem ismétÜdv Csabee
-
fekeandras
őstag
Hurrá, flame ...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ősgyík #36732 üzenetére
ja így van.. csak sajnos nem rajta múlt hogy dobogós vagy sem, erről ő nem tehet az tény
mind1 remélem a BrawnGp tudja hozni a formáját meg Vettel, egész évben
valakinek nincs meg az a videó, amit s műsor elején játszottak le? Amikor Vettel bemutatta a változásokat az idei évben?
-
MPowerPH
félisten
Na, akkor mégis Vettel a hibás?! Barrichellot miért nem büntetik? Ő több autót kitett a rajtnál....
Asszem kezd elszabadulni a pokol... Valakik ott fönt nagyon dirigálnak, és kedvük szerint alakítják az eredményt.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
hunnylander #36719 üzenetére
A hujeidiotak...
hobizoli
-
Ősgyík
tag
válasz
Csabee. #36704 üzenetére
Nem tudom mi fáj, hogy a gyenge McLarennel előbb végzett Hamilton mint a kedvenc csapatod, vagy az agyad hiánya a fejedben? Ez nem szerencse, ez a kiesett versenyzők hibája. Ha mondjuk egy másnesesviharba kerültek volna a versenyzők, Hamiltonon kívül mindenkit felszippantott volna a vihar és így Ham nyerne azt mondanám, igen tényleg mákja van. De ő nem esett ki, így megilleti az elért helyezése. Hamiltontól is elevették a spa-i első helyét, most Trullitól vették el a dobogóját, ez így van rendjén.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander #36729 üzenetére
ezért kérdeztem mert nekem úgy tűnt, hogy kigyorsításkor rányomott de sok volt és ezért csúszott ki... ha nem alszom be akkor megnézem az ismétlést.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #36727 üzenetére
Nem tudom, nekem az rémlik, hogy nekiment a palánknak. De nem bántani akarom (lehetett műszaki hibája is), de nem mindenki a másik hibájából esett ki, valaki a sajátjából. A műszaki hibák meg a csapatok sara, ez egy technikai sport, amiben még a konstruktőrök is az egyéni címet akarják a leginkább megszerezni.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander #36720 üzenetére
kimi miért? rosszkor nyomta a kers gombot és kicsúszott a segge?
-
!Overdose!
őstag
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #36719 üzenetére
Már mindent büntetnek. Ezért van kevés előzés. Ezért kockáztassanak.
Mintha egy focimeccsen minden megmozdulást lefújna a bíró. Végén a fele társaság piros lapot kapna. Ráadásul nem volt ez olyan egyértelmű, főleg azok számára akik ítélkeztek, végülis csak külső szemlélők.
-
fekeandras
őstag
válasz
MPowerPH #36661 üzenetére
Kubica nem hagyott helyet és ráhúzta a kormányt Vettel-re aki viszont besokallt.(ha Kubica több helyet hagy neki kisodródik a fűre kanyarból kijövet a külső írven, túl gyorsan jöttek mindketten).Nem kell ezen csodálkozni mindenki a győzelemért küzd...
Sima versenybaleset. -
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Na vegyél vissza az arcból légyszives és ne paraszt magyarozz le engem, mert semmi olyat nem írtam. Előbb olvass, aztán kritizálj. Annyit írtam, hogy ez nem igaz, és kinyílvánítottam, hogy ez nekem nem tettszik, tudtommal ez nem tilos.
Ha tudnál olvasni is, és nem csak a szádat tépnéd, akkor látnád, hogy azt is megírtam már, hogy szar volt a ferrari..Ugyhogy részemről te járattad le magad és nem én.. ennyit erről!
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2 #36708 üzenetére
Naka, Piké, Vettel, Kimi saját hibájukból estek ki...
-
hunnylander
őstag
Naugyemegmondtam:
Vettel rajt- és pénzbüntetést kapott
Még a németek is elismerték a közvetítésben, pedig ők haza beszélhettek volna.
Pedig de megnéztem volna Kubika mit csinál Buttonnal...
-
válasz
Csabee. #36704 üzenetére
Szia!
Ilyenkor utálod. Sokan mások is.
Csak ilyenkor felejtitek el, hogy pl. tavaly így vették el Hamilton első helyét, és lett Massa a bajnok. Ha jól emlékszem, időbüntit kapott, és úgy talán a 3. lett...Nézd, a szabályok éppúgy vonatkoznak a mázlisokra, meg a pechesekre is.
Volt azért több vitatott pillanat - és még van is, a diffúzor fellebbezés miatt - ennél a futamnál.Amugy még ennél is jobban örülök (hogy Hamilton dobogós lett) hogy a dobogón 3 azaz három Mercedes motor végzett...
peace!
mrlujoak
-
törölt tag
Olvasgatom egy ideje a fórumot,meg nézem a műsorokat/elemzéseket, afelett a tény felett mindenki elsiklik, vagy legalábbis nem láttam még említve hogy a Red Bull megkérdőjelezhető diffuzor nélkül van ott az élmezőnyben, ugyanúgy mint a BMW.
Ha esetleg betiltanák a speckó cuccokat, akkor azért, ha nem tiltják be akkor meg azért van még bennük még iszonyat potenciál. Ha jól értem másfajta diffuzorral ők még óriásit gyorsulhatnak. Ha esetleg április14.én betiltanák őket, akkor meg megintcsak ők lesznek a legjobbak. BMWre vagy RedBullra fogadnék idén.
-
simonzé
addikt
válasz
!Overdose! #36714 üzenetére
Remélem mindenben igazad lesz. Megérdemlik amit elértek.
Buttonhoz nagy gratula, megremegett a kezem, ezért lett helyette Vettel. -
!Overdose!
őstag
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Nem májusban, hanem április 14-én. Egyébként meg nem vitatott, ki lett mondva, hogy SZABÁLYOS. A fellebezést meg lehet érteni, de a tárgyalás puszta formalitás lesz. Mellesleg ha mégis betiltják a pontokat akkor sem veszik el.
Mod: Button győzelmére kellett volna fogadnod, én azt tettem és nyertem is.
-
simonzé
addikt
válasz
Barthezz2 #36702 üzenetére
Anno mikor egy nagyon felkapott versenyző párszor ugyanilyen "mázlival" került előre akkor nem mákról beszéltek az elvakult véresszemű fanatikusok.
Hamilton a 18. helyről indulva 4. (majd 3.) lett. Nem kell a duma hogy hányan estek ki, meg hogy kit zártak ki. A lényeg: szabályos autóval, értékelhetetlen edzés után dobogós tudott lenni. Világbajnoki teljesítmény. Nem köpködni, én nem vagyok elvakult, a teljesítményt viszont elismerem. Anno Nigel Mansell a Williams Juddal tudott 16.-ról indulva 2. lenni (nemtomhol). Ez valami hasonló.
A közbenső 15 (!) versenyző nem tudta Hami teljesítményét megközelíteni, tehát nem nevezhető mázlinak amit elért, főleg nem az előzései láttán. Úgyhogy a fújolók vegyenek vissza az arcukból, mert csak magukat járatják le. Miért nem tudtok kultúráltan valaki MELLETT, és nem valaki más ELLEN szurkolni? Paraszt magyar mentalitás. Szégyen!
Sajnos a Brawn autók szabályossága vitatott, így csak májusban derül ki hogy mi lesz a mai meccs eredménye, de amit csináltak minden tiszteletet megérdemel. (Mondjuk Barika rajtja miatt nem volt hibátlan az összteljesítményük).
Jó verseny volt, kérek még vagy 15 ilyet idén, és nagyon elégedett leszek a szezonnal!Vettel jön nekem egy nagy adag csokival, mert a dobogós helyezésére fogadtam még az edzés előtt (6,8-as szorzóval). Nem jött be.
-
Bermi
aktív tag
válasz
szerintem a sok ha, meg ha-val nem kéne ennyit foglakozni.
stabil volt, igen is előzött jópárat és szerencséje is volt.
nem kedvelem, de így kell versenyezni bárhonnan is indulsz.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Nem azt írtam, hogy pontosan egzaktul négyen estek ki előle, hanem azt, hogy "úgy" négyen kiestek előle.
-
szatocs
őstag
Végre nyert Button, ezt már azóta vártam, amióta még a Hondák is versenyben voltak az első helyekért... Elég régen volt
Így tovább. -
[CS]Blade2
addikt
Kiesett Kova, Naka, Piquet, Massa. Összetört Vettel, Kubica, Kimi. Ez kapásból 7
Emellett a SC is a 2 Toyotának és hamilton+Alonso csomagnak kedvezett. Ezért jöttek be ők 4-en Rosberg elé. Rosberg előtt meg ott volt Vettel, Kimi, Kubica, Massa, akik kiestek.Tiszta körülmények között a 2 Brown és Vettel külön versenyt futottak volna. Utánunk Kimi, Kubica, Massa sorrendben értek volna be, és pontszerző lett volna még Rosberg és Buemi.
-
AMD Power
titán
Hamilton lett a 3. Trulli büntetése után
6 pont... Bár Trulit sajnálom mert szimpatikus pilóta.
-
válasz
!Overdose! #36700 üzenetére
Hát ez készen van
Nemár, hogy komolyan benézte?
Hamilton lett a 3.
ez nemigaz -
Pompi
nagyúr
válasz
!Overdose! #36700 üzenetére
...
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest