Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
törölt tag
hát aha hát

Nézd meg újra:[link]
Az aszfaltozott túlfutótér az ilyenkor jó...tudod meg olyankor mikor Alonso elsokalta magát a Mansell kanyarban a HunRing-n.
Elég nyilvánvaló hogy mi történt, és miért tudott Hamilton visszajönni...csak meg kell nézni a futamot, és tisztázni mi is az ha vki 'levág' egy kanyart.
Egyébként nekem semmi bajom ezzel az esettel, de ezt levágásnak minősíteni, na az leverte a lécet
.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz
venember83
üzenetére

itt nincs mit cseréltek..
Nem hitvány a technika 63 gurigáért.... -
manutdzoli
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Jaja,én is néztem.Nem volt fair alonsotol ez a mutatvány.Ha hamilton nem figyelt volna ennyire,és nem reagált volna ilyen gyorsan,akkor mindketten kiestek volna.Akkor aztán foghatta volna a fejét Ron papa.És még Alonso lett volna felháborodva a legjobban,ha kiestek volna.
-
Integra
titán
épp nézem a retken az összefoglalót.
pajesz volt szerencsés? úgy kirakta a pályáról hamit, hogy annak még elrántani is alig maradt ideje a kormányt félrerántani.. -
kerjani
aktív tag
-
snecy
senior tag
Remélem azért Suzuka minél előbb visszakerül a naptárba, mert annak a pályának a mai modern pályákkal ellentétben még mindig van karakterisztikája..végülis ha abban a formában nem is kerül vissza, akkor legalább rotációs rendszerben Fuji-val, a'la Nurburging/Hockenheim.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Van egy pár előzési pont,de annyira sok azért nincs.Tetszik a vonalvezetése,remélem jó verseny lesz 1hét múlva.Go Kimi!
-
snecy
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
A célegyenes viszont fenemód hosszú

-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én két előzési pontot is látok: egyik a célegyenes vége, a másik az utolsó kanyargós rész előtti ív vége, és esetleg a harmadik kanyar, de ez csak elvetemülteknek.
-
venember83
nagyúr
[link] - jo kis link a Fuji Speedwayrol.
Ugy nez ki ezen se nagyon lesznek elozesek...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Ahhoz, h osszehasonlithato legyen legalabb Ferrariban kene Piquet debutaljon (vagy McLarenben, de ez meg valoszinutlenebb), hisz ugye Hamilton marad a McLarennel s az olaszokon kivul senki se tudja megkozeliteni az ezustos nyilakat, osszehasonlitashoz pedig egyenerteku auto lenne a minimum.
Motion_Blur: news-flash -> elhagyta Europat az F1, kovetkeztetest nem akarom levonni
-
Motion_Blur
félisten
Érdemes megnézni, hogy mióta visszatért Európába a mezőny, milyen eredményeket ért el az első négyes:
Hamilton: 3, 3, 9, 1, 5, 2, 4
Alonso: 7, 2, 1, 4, 3, 1, 3
Raikkonen: 1, 1, OUT, 2, 2, 3, 1
Massa: 2, 5, 2, 13, 1, OUT, 2
Kimi powa!
-
snecy
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem konkrétan a Hamiltoni magasságokon van a hangsúly, hanem azon, hogy Hamilton elsőévesként eljutott valahová, és ha feltehetően Piquet debütál jövőre akkor ő ugyanúgy elsőéves lesz, így óhatalan hogy összehasonítsák akár Hamiltonnal, akár Kovalainennel.

[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
egyből Hamiltonhoz hasonlítják - latod pont ezert kellett volna a brit 1-2 evet gyengebb autoban is versenyezzen a kiralykategoriaban, ugyanis most csak azt tudod, h a McLarenben gyors, viszont utobbi idoben lassabb mint Alonso
. Tehat honnan is allapitod meg, h milyen szintu pilota is, mikor top csapatban mutatkozott be, elejen kis segitseggel (csapattars beallitasai) verte a vilagbajnokot, most meg nyilvanvaloan tempo szempontjabol mogotte kullog? Mindezt olyan autoban melz bizonyos palyakon mezony folott van. Anno Villeneuverol is mondhattak mikor a Williamsben ult, h mekkora pilota, aztan.... inkabb nem folytatom
Szoval ne beszeljunk hamiltoni magassagokrol, mikor azt se tudjuk azok mekkorak, szerintem.
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az egy dolog hogy nem bírta elviselni ha a csapattársa elé kerül..ez már így volt a Trullis-korszakban is. Csak azért más kérdés hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt gyorsabb Fisichella a 2 éves periódus alatt (2005 ausztrál (?), 2005 japán (?), 2006 USA, 2006 Német)míg csapattársak voltak, az meg azért nem azonos azzal hogy nem bírt vele Alonso

Piquet-ről tudom hogy jól ment a GP2-ben, de az még messze nem predesztinálja őt arra, hogy az F1-ben is sikeres lesz feltétlenül. Pont azon bukhat majd nagyot, ha egyből Hamiltonhoz hasonlítják..Sok olyan nagy F3000-es tehetség volt a múltban, akik csődöt mondtak az F1-ben, szóval abszolút kettőn áll a vásár.
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
-
snecy
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Kispikéről még az égadta világon semmit nem tudunk, ezért nem szeretem én az ilyen jóslatokat, hogy szopatni fogja, stb..néhány tesztet lebonyolított eddig a Renault-val, aztán annyi, ebből nagyon megítélni nem lehet a valódi teljesítményét versenykörülmények között.
A másik amin jót derültem hogy Alonso nem bírt Fisichellával![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nowhereman
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Lonzi maradni fog. Most menjen vissza a Renaulthoz, hogy aztán Hamilton után kispiké szopassa? Lonzinak még Fisicella is túl erős csapattárs volt... Ő jövőre fog lepattanni.
Inkább arra vagyok kiváncsi, hogy ki kerül majd Massa helyére....
Sutil meg szerencsés, mert volt egy elverhető csapattársa, nehezen hovatehető autója, és szereti a sajtó...
Yamamotot meg légyszi ne említsük mint viszonyítási alapot...
[Szerkesztve] -
kerjani
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Megígérem, megígérem

Most éppen úgysincs F1-es csapatom
-
kerjani
aktív tag
Nincs meg vkinek az elsőként felrakott pdf?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megköszönném -
soulcube
aktív tag
Hibázott az FIA : [link]

-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ismered? Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy az a konvert pálya mennyire fedi a valóságot... ne röhögtesd már ki magad. Felhívnám a figyelmedet pl arra, hogy nagyon jól ismert pályák között is akad több olyan, amiknek közel sem tökéletes a geometriája, pedig mondjuk Simbin gyári pálya. Esetleg beszéljünk arról is, hogy nem létezik 2007-es szezont szimuláló F1-es carset. Jól hangzik néha amiket mondasz, de leginkább a komoly szimeseket égeted vele, merthogy a hozzánemértő nagyközönség egy kalap alá vesz velük.
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lassan kirúghatják a csapatok a tesztpilótáikat, nem?

[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A monzai eset mutatja, hogy az ilyen jóslások sokszor visszafelé sűlnek el

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
király vagy..;)
-
manutdzoli
senior tag
Sztem jól döntött kimi hogy a ferrarit választotta.Persze kicsit bosszantó,kimi a mekinél nem tudott vb lenni,mert megbízhatatlan volt a kocsi,mindig megállt alatta stb.stb.Kimi eljött a mekitől,és semmi motorhiba,minden fasza,vb esélyes autó.
Lehet még idén nem lesz vb raikönnen,de később 3 vb címet is bezsebelhet.Bárcsak így lenne

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olvasom hogy Sutil lehet Hamilton csapattársa lehet 2008-ban a mekinél.Sutil nagyon gyors pilóta,spában a leggyengébb autóban ülve nagyon jól ment.Ott volt a Coulthard nyomában.Sztem ez elég nagy szám.Míg a csapattárs,Yamamoto csak kullogott a mezőny végén.
-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én is úgy tudom, hogy 2005 augusztusában már aláírt valamit, hogy ez előszerződés volt-e, azt nem tudom, de ha minden igaz, pont itt nálunk tárgyaltak Todtékkal. Utána sokáig ment a titkolózás.
-
snecy
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát ja. DC a Barcelonai 6. helye óta nem csinál szinte semmi különöset.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jééézusom :)))))
-
Nowhereman
őstag
Tényleg nem rosz, főleg, hogy ezt egyenleesebben hozza, kevesebb amortizálással...
Bár én ódzkodnék a magasztalásától, mert azért tavaly a futamok nagytöbbségén égette Webber tisztesen. Mondjuk Webber mellől még mingenki égési sérülésekkel távozott, és feltételezem, hogy kocka ha év elején nem ír alá, most már elég nehezen tudná összehozni... -
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha a Ferrari a Real, akkor sztem a McLaren a MU, vagy fordítva, úgyhogy nem győztetek meg! Mindenesetre szép álmokat!
Meg ha a Milan játékosa vagy (2007 BL) akkor lesheted, hogy Real, vagy MU!
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Szerintem meg nem, analogia: ugy ahogy pl mindenki a Realban, Man Utd-ben, rosszabb esetben FTC-ben szeretne focizni, meg ha nincsenek is ezek a klubok nyero formaban... Mert jatekoskent nagyobb megtiszteltetes nem erhet s kesz. Ugyanez van F1ben is a Ferrarival. Szerintem.
Tenyleg jo ejt, par ora mulva kritikussa valik a tomeg
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem mindenki a leggyorsabb autóban szeretne ülni!
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az nem valami előszerződésféle volt, annak függvényében hogy Schumacher marad vagy visszavonul?

Mert ha maradt volna, akkor nincs Raikkonen-Ferrari szerződés meggyőződésem szerint. -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem ez elég, hogy ne vegyem komolyan ezeket, hogy ''másolat'', ''csalók'', ''Ferrari B'', stb...
Egyébként lehet, hogy jóval előbb megvolt a Kimi-Ferrari szerződés, és Alonso ennek tudatában döntött. Mindegy; mostanában ígyis-úgyis hányok Alonsotól! Kimit meg sajnálom, hogy jelen állás szerint rosszul döntött.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor cserben hagyott a memoriam, ismet... Kar, h beepitett s nem tehetek ellene semmit. Kulonben elotte gyorsan utananeztem wiki-n is, de ott is 2006os szerzodesalairas szerepel... S mintha az olasz nagydij megnyerese utan jelentette volna be Schumi a visszavonulasat, a Scuderia meg akkor kurtolte ki a finn szerzodteteset, de lehet tevedek, sorozatosan... Akkor sry, my bad.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
2005.12. hó az Alonso-McLaren szerződés nilvánosságra kerülése!
Räikkonen-Ferrari szerződés meg 2006. 05. hó körül kezdett téma lenni!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem, Kimi már 2005-ben aláírt a Ferrarihoz, csak titkolták 1 éven keresztül

Chili7: ''könnyen lehet, volna, stb...''
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Ja és kérem szépen háborodjunk fel, ugyanis a McLaren nem másolat!
''
Kevés iróniával fűszerezett meglátásod remélem annak ellenére alakult ki, hogy egyetértessz FP ezen állításával:
''Az egészben az a tragikus, hogy az MP4-22 nyilvánvalóan születésétől fogva gyors autó volt, és könnyen lehet, hogy Stepney közreműködése nélkül is megnyerte volna a világbajnokságot.'' -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Termeszetesen 2006ra gondoltal, igaz?

-
Chili7
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
''én már sejtettem, hogy a rendszerető Dennisszel nem fog kijönni.''
Az a furcsa, hogy ő nem sejtette! Amikor aláírta a szerződést, akkor még nem volt meg szerintem Kimi szerződése a Ferrarival, így erős vetélytársra kellett készüljön.
Bár lehet, h F1-es berkekben azért ezt már lehetett sejteni. -
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerény személyedben üdvözölhetjük a putnoki halottlátót is?
Nem komolyan venni!
-
Motion_Blur
félisten
Rövid összefoglaló a Belga Nagydíjról: [link]
Erről jut eszembe: Gyula nem tudja, hogy ki nyert utoljára Spa-ban, és úgy ül le közvetíteni... ez tökéletesen jellemző nem csak a sportközvetítésekre, hanem az országra is. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugy tudtam rFactor nem tartozik a kedvenceid koze... Kulonbseg azert meg ha McLaren-palya is, nem lesz kozel sem ekkora kulonbseg, erre azert fogadni merek.

[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Most, hogy már több, mint 200 kört belegyúrtam Fuji-ba, sajnos elég egyértelmű, hogy ez bizony meki pálya lesz, ha a Ferrari nem talált valamit a teszteken. Egy db olyan gyors kanyar van, ahol kell aero tapadás, a többi mind lassú sikán kemény kerékvetőkkel, vagy lassú kanyar. Meg persze bitang hosszú egyenesek...
rFactorban McLarennel 1:09.8xx-at tudtam, Ferrarival 1:11.0xx-t... -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, gondolom rajottek, h sokkal rosszabbul is jarhattak volna... Sport erdeke azt is kivanja, h mostantol szepen kussban legyenek, elszegyellve magukat, de ez ketlem, h meg fog tortenni... Azt mar nem is emlitem, h bocsanatot is lehetne kerni, nem vagyok maximalista

-
Motion_Blur
félisten
''A McLaren Racing tájékoztatni szeretné az FIA-t, hogy nem kívánja beadni fellebbezését a Motorsport Világtanács szeptember 13-i ülésén meghozott ítélete ellen. Miután jogászainkkal, és befektetőinkkel áttanulmányoztuk a Motorsport Világtanács ítéletét, úgy döntöttünk, a sport érdeke azt kívánja, hogy ne fellebbezzünk.''
Hát nem megható?![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/rinya.gif)
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most ne azon akadjatok már fenn, hogy Wurz mennyire teljesít gyengén
-
snecy
senior tag
Ecclestone nem bánja, hogy kiszáll a Spyker
[link] -
kerjani
aktív tag
válasz
Clubforum2
üzenetére
Lehet, hogy a Frank Williams-szel kötött megállapodásában az is benne volt, hogy ilyenféle nyilatkozatokkal srófolja feljebb Nico árfolyamát (arra az esetre, ha vinné vmelyik élcsapat), cserébe maradhat jövőre tesztpilótának

Egyébként én is pozitív véleménnyel vagyok az ifjabbik Rosbergről
-
snecy
senior tag
válasz
Clubforum2
üzenetére
Wurzról mindigis köztudott volt, hogy a tesztpilótai szerepkörben igazán értékes, így ezt a gyenge teljesítményét azért a legtöbben helyén kezelik, épp ezért gondolom hogyha év végén kiszáll, senki sem fog rá úgy tekinteni mint egy félamatőr bohócra, aki csak lejáratta magát.
-
Clubforum2
tag
Hujj,de szeretem az ilyen nyilatkozatokat.Lehet,hogy Wurz-nak is inkább a versenyzéssel kellen foglalkoznia,mert úgy jár,mint Villneuve.A végén mindenki már csak röhögött,és szánalmasnak tartotta a pályán művelt dolgaiért,és a hülyébbnél hülyébb nyilatkozatai miatt(szedjék le a visszapillantókat az gépekről,mert úgy izgalmasabb lenne.szvsz:marha izgalmas,mikor 300-nál behúzzák eléd a kocsit/no comment/)
Wurznak jobban ment a kerékpár.
-
snecy
senior tag
Wurz: Rosberg Raikkonennél is jobb
[link]
Mostmár kiváncsi vagyok hogy lecsap-e rá a Mclaren.
Miss Nico kinézete ellenére a mezőny egyik legalulértékeltebb versenyzője.
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
Sztem ez a 1.sz pilóta kérdés már nem kérdés Todtéknál
Egyértelmüen Kimi lesz az 1.sz jövöre akár hány VB is menne oda
Massát meg azé nem akarják bántani ezzel a dologgal,mert hamarabb jött a csapathoz.Inkább megvárják míg lemegy ez a szezon és jövöre már nem kérdés,hogy hogyan tovább.Akár marad,akár nem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wildrain
addikt
sajnos csak addig fog megmaradni, amig a ferrarinak nem lesz szuksege a gyozelemhez arra, hogy kinevezzen elsoszamu pilotat.
Ez egyáltalán nem biztos, mert ha a pontverseny állásából következik a dolog, akkor a második számúnak kinevezett valószínűleg elfogadja, hogy így alakult.
Amúgy természetesen a köztük levő hangulatot csak ők tudják, hogy milyen, de én nem látok semmi olyasmit közöttük, amit Te láttál. Pedig lehetne, hiszen a McLaren pilótákhoz hasonlóan év eleje óta harcban állnak egymással, oda-vissza előzgetik egymást a pontversenyben, és pályától/körülményektől függően a versenyeken is váltakozik a sorrend (bár mostanában Kimi erősebbnek látszik).
nem olyan veszes a helyzet kozottuk, de azert nem felhotlen.
Én úgy értelmeztem a nyilatkozatát, hogy nem barátok-puszipajtások, de tudnak együtt és egymás mellett dolgozni, és ezzel előrevinni a csapatot. Egészséges rivalizálás van közöttük, és kölcsönösen tisztelik a másik munkáját, eredményeit.
Alonso szerintem olyan fajta, aki senkivel nem tud összeférni. Amikor a Renaultnál egyetlen olyan alkalom után nyafogásban tört ki, amikor Fisichella megelőzte (Kína), és hisztizett, hogy nem akarják, hogy győzzön, akkor én már sejtettem, hogy a rendszerető Dennisszel nem fog kijönni. Ha a Ferrarinál is olyan csapattársat kapna, akit nem tud félkézzel lenyomni, ugyanúgy tönkretenné a csapategységet az állandó hisztijével.
[Szerkesztve] -
törölt tag
sztem minden sportrajongó egy emberként mondaná a Ferrari-nak hogy most már csapatutasítás alapján versenyezzenek.
Mivel csak úgy van esélyük.
A csapatutasítás egyszerű logika, mindenki használja...egy a lényeg hogy ezt az idény elején nem szabad eldönteni, és amíg reális esélye van a versnyzőnek addig nem szabad hátráltatni..nem matematikai esély, hanem reális. -
shev7
veterán
válasz
wildrain
üzenetére
''egy jó, konstruktív csapathangulatot tönkrevágni''
Ez a jo konstruktiv csapathangulat sajnos csak addig fog megmaradni, amig a ferrarinak nem lesz szuksege a gyozelemhez arra, hogy kinevezzen elsoszamu pilotat. Massa par hettel ezelotti nyilatkozata azert arulkodo. Amikor kezdett elmergesedni a helyzet FA es LH kozott Massa azt nyilatkozta, hogy csak most tudja igazan ertekelni azt a viszonyt ami kozte es Kimi kozott van. Nekem ebbol az jon le, hogy akkor/jelenleg nem olyan veszes a helyzet kozottuk, de azert nem felhotlen.
Amikor Kiminek Massa mogott masodikkent kellett beernie es megfutotta a leggyorsabb kort, akkor az interju alatt mar latszodott, hogy nincs koztuk minden rendben.
Ettol fuggetlenul szerintem sem lenne jo ha Lonzi jonne a ferrarihoz, de ne ertekeljuk tul a jelenlegi helyzetet.
Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos orulni fognak 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)