Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #46097 üzenetére
Webber majd 20 literrel verte a Brawnokat
ez jó.
Az meg tök fura, hogy a 2 RBR ugyanannyival megy. Esetleg valaki többet/kevesebbet futott a tervezetnél?
Érdekes, hogy vajon kit hívnak ki majd elsőnek.Sutilnak meg grat. Jó, bár hazai pálya, de azért egy Force Indiával nem piskóta
!
-
Oliverda
titán
válasz
Ha száraz verseny lesz akkor szerintem disznósajtéknak reszeltek. Legalábbis nem lesz könnyű feladat megverni a Red Bull-okat.
Hamilton lenyomhatja Vettel-t a rajtnál. Könnyebb autó + KERS.
Sutil nehezebb autóval nyomta le a Ferrari-kat.
-
Alex91
félisten
válasz
Sutil nehezebb, mint a Ferrarik
!
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #46095 üzenetére
Number Car Driver Weight [kg]
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 654.5
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 664.0
03 Ferrari Felipe Massa 673.5
04 Ferrari Kimi Räikkönen 674.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 673.5*
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 681.0*
07 Renault Fernando Alonso 668.2*
08 Renault Nelson Piquet 676.0
09 Toyota Jarno Trulli 683.7*
10 Toyota Timo Glock 662.3*
11 STR Ferrari Sébastien Bourdais 689.5*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 674.5*
14 RBR Renault Mark Webber 661.0
15 RBR Renault Sebastian Vettel 661.0
16 Williams Toyota Nico Rosberg 689.6*
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 683.6*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 678.5
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 662.5*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 644.0
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 647.0 -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #46094 üzenetére
Button átvette Aigner Szilárd szerepét, vagymi?
mod: Mikor lesznek már publikusak a benya mennyiségek?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46093 üzenetére
Button szerint jó eséllyel lehet a futamon is "Q2 időjárás". Könnyen káoszfutam lehet, akinek jobb termése lesz mákból, az nyer.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #46090 üzenetére
Mit képzelt a Maldonado gyerek? LOL!
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #46090 üzenetére
Az a vicc hogy közben az itt fogható Eurosport 2 qrvára nem ezt adja.
-
hunnylander
őstag
-
Deathjay^
tag
Ki mit tippel az üzemanyag adatokra? Szerintem a Ferrarikat eléggé megtankolták.
Webber-nek pedig GRAT a pole-hoz. Kijárt már neki. -
P00By
nagyúr
Brawn hideg idő elmélet némileg megdőlt
-
Csabee.
nagyúr
Gratula Webbernek! végre összejött neki is! Már csak győzelem hiányzik!
-
vwpolopg
őstag
Kár, hogy Vettel lecsúszott a dobogóról, de Webber pole-ja szép volt! Futamra ki mit tippel? Szerintem 1: Webber, 2. Vettel, 3. Button
-
AMD Power
titán
De jó volt...
Sutil nagyon király volt...
-
Oliverda
titán
Sutil powwa.
McLaren 5-6 sem rossz.
-
PazsitZ
addikt
Webber középsőben jó gyors, de utolsóban is jót megy.
Button vajon hova jön?
Pole!(a lassú béna Webbertől
)
-
Csabee.
nagyúr
Webber powaa
-
[CS]Blade2
addikt
WG: "csúszik mint a takony"
Jó a műsor. -
zed1983
őstag
Azta bari milyen jókor volt slick-el kint
...R. Brawn
-
Jadro
veterán
Ez izgalmas eddig. Brawn ismét jól látta meg mit kell tenni.
-
madstunt
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Legyen Q3-ra monsoon
-
Sdi
addikt
Jó kis Q2 volt
-
Oliverda
titán
Ez a 15 perc izgalmasabb volt mint az elmúlt 3 verseny együttvéve.
-
Csabee.
nagyúr
Sutil ügyesen húzott..
Hamilton elég gyengus..
holnap ha eső lesz akkor jó futam lesz végre!
Raikkönnen Massa becsusszant a 10be
-
madstunt
addikt
Sutil a tízben
Mondtam én
-
Csabee.
nagyúr
Webber odab****ott mindenkinek
-
PazsitZ
addikt
Webber bepróbálja, nem tudom milyen gumival mehet...
Inkább menjen lassan nehogy eldobja. -
raczger
őstag
vicc ami most van
ma nem csak Palik tereprallyzik
-
raczger
őstag
válasz
Csabee. #46060 üzenetére
Nem nehéz kivenni, szoktam nézni a radarképeket (főleg mikor jönnek a jó kis zivatarok), és ott szokott lenni a magyarázat hogy milyen szín mit jelent. Gyanítom ott a világoskék szín az kb 2mm/h-t jelenthetett, de pl a magyar radarképen a színek skálája kicsit máshogy van [link] .
-
IreN!CuS
addikt
mute on,annyira sok hülyeséget,mond....borzasztó,h nem találnak,mást
-
raczger
őstag
radarkép alapján ott a kis zápor
-
Oliverda
titán
Alonso már megint mutogat....fúúúúúúúj
-
puttputt
őstag
Bedarálták a Justinon a legtöbbet..., helyettük: [link] ezt találtam hirtelen...
Nem egy "muzikális élmény", a kép elmegy, összességében elviselhető..., míg nem lesz jobb... - valakinek RTL-stream? -
Csabee.
nagyúr
nah lesz eső vagy sem ?
Remélem holnap lesz!!
-
jpm
senior tag
na tettem 2ezret Hamiltonra hogy nyer, 30rugót hozhat
-
puttputt
őstag
-
Csabee.
nagyúr
nah elkezdődött a F1 hétvége..
kíváncsi leszek..
hajrá ferrari
-
olta
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud egy stream-et az idomerohoz, mert behalt az itteni szolgaltato, aztan nincs adas sehol
-
blazsey2
senior tag
Ötszörös rallye világbajnok válthatja a négyszeres champcar bajnokot [link]Mod:go KIMI
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #46045 üzenetére
Ezt már szeretem...
-
Bermi
aktív tag
hosszú volt ez a 3 hét, kíváncsi vagyok, melyik csapat lépett előre.
-
Motion_Blur
félisten
FP3:
-
P00By
nagyúr
Izgalmas időmérőre számítok.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #46041 üzenetére
RAI P2!
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #46025 üzenetére
a fotóügynökségek igenis adnak a rangjukra és nem szándékuk hazudni a képekkel.
Hogy lehet képekkel hazudni??? Nyilván azok a sajtóelemek, amik felhasználják a fotóügynökségek képeit a cikkeikhez, azt írják le, ami történt, és nem azt, hogy a német versenyzők náci mozgalmat indítottak. Ilyen alapon nem csak ebben a témában, hanem bármely más fénykép mellé írt cikk lehet hazugság. Ez egyáltalán nem a fotóügynökség felelőssége.
Más kérdés, hogy nem fog megjelenni kép erről, mert a FOM vagy a versenyzők, vagy a menedzsereik, vagy a csapatuk letiltja.És igen, tényleg sajnálom, hogy nem látok róla képet vagy videót.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon erős idők jönnek. Pedig még mindig csak 12 fok van és 18 fokra csökkent az aszfalt hőmérséklete. 40-50 fokos aszfalton mi lenne? 29-es idők?
-
Oliverda
titán
Keménnyel 1:31:252 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46038 üzenetére
Valahol van vagy 30-as oddsa.
-
Motion_Blur
félisten
Megyek Hamit megteszem pole-ra
-
Sanya595
senior tag
válasz
hunnylander #46034 üzenetére
Ne a legszebb,de köszönjük.
Mod a tegnap linkelt is megy és szebb is.De azért is köszi,mert azt is Te linkelted.
-
hunnylander
őstag
-
PazsitZ
addikt
tudom már volt említve, meg kép is róla, de azért belinkelem:
[link] [link]
Szvsz. jól néz kiCsak off-ban Motion-nek a Vettel gyorsabbra:
Q: Mark has always out-qualified his team-mate but he has come up against Sebastian (Vettel).
A: He keeps trying and actually although the statistics are that Sebastian has out-qualified him every single time it is not actually quite as simple as that. -
hunnylander
őstag
Ahhoz az eredményhez eső kell meg mák.
Ha valaki szereti a tartalmasabb cikkeket: Friday press conference with Paddy Lowe (McLaren), Sam Michael (Williams), Adrian Newey (Red Bull) and Pat Symonds (Renault)
Nem egy nagyon érdekes témát fejtegetnek benne eme nem kis koponyák.
-
blazsey2
senior tag
Hétvégén tereprali úgyhogy sajna Palikot nélkülöznünk kell
.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #46024 üzenetére
Én nem így gondolom.
Ha adódott egy helyzet, ahol 4 német pilóta el kezdte kifigurázni az ötödiket, aki egy emelkedő kifejezéséhez emelte fel a kezét és ebből adódott olyan pillanat, ami úgy tűnt mintha karlendítéssel tisztelegtek volna, ilyen képet ugyanakkora félrevezetés és hazugság publikálni, mint egy nyilatkozatot félrefordítani és kitekerni eredeti jelentéséből. És a fotóügynökségek igenis adnak a rangjukra és nem szándékuk hazudni a képekkel. És, hogy ezt a fotósaik nem önszántukból teszik, ez érthető. A FOM-nak megvan a hatalma kitiltani fotósokat/ügynökségeket a Forma-1-es eseményekről, éppezért adnak az ilyen ügynökségek a felelősségteljes viselkedésre ilyen dolgokban.
Te csak sajnálod, hogy nem láthatsz róla fotót, képzeld el.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #46022 üzenetére
Ezzel senki nem foglalkozik. Azok az újságírók, fotósok azért vannak ott, hogy megírják a dolgokat. Ha készült az esetről egy fotó vagy videó, akkor azzal nem fognak foglalkozni, hogy azt félreérthetik-e egyesek, mert nem az ő felelősségük. Semmi közük hozzá, hogy ki hogyan érti.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #46020 üzenetére
Az újságok, főleg a bulvárlapok azok igen, szeretnek ferdíteni és szenzációt hajhászni. De az elismert neves (sport-)fotóügynökségek más tészta. Nekik adniuk kell a renoméjukra. Mivek a képek teljesen félreértelmezhetőek és nem a tényleges dolgokat olvasnák le róla az emberek, ezért jobb nem publikálni azok közé, amelyekből a média válogathat.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #46018 üzenetére
Nagyon meg leszek lepve, ha tényleg nem jelenik meg egy kép sem erről a mozdulatról. Azért ez a sajtóban nem úgy működik, hogy "nem merik publikálni", mert hiszen pont a botrány, meg az érdekes téma hoz nagy példányszámot.
Ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy nem jelenik meg egy kép sem, de annak szerintem inkább az lesz az oka, hogy letiltják azokat a képeket. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46007 üzenetére
Az elmúlt pár versenyen még üres tankkal sem sikerült összehozni első helyet szabadedzésen, tehát annyit szerintem biztosan jelent hogy most legalább egy 10. hely összejöhet holnap. Itt a KERS is sokat jelent, Norbi szerint legalább 3 tizedet.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #46016 üzenetére
A srácok? Szerintem ez náluk csak úgy jött spontán poénkodásból. Nem hiszem, hogy bármiféle politikai szándék sugallta, a véletlen hozta ki belőlük, de ha fotót publikálnak arról amikor mind az öten így mutogatnak, abból tuti botrány lett volna és lehetett volna magyarázkodni, hogy mi meg hogy. Még szerencse, hogy az ügynökségek nem merték publikálni azokat a fotókat, ha az újságok meg címlapra rakják, a német pilóták lejáratták volna magukat. Ennyi bőven elég, hogy ezt Max és Bernie rendszeresen megteszik, de azok előtt akik kevésbé ismerik a pilótákat és az F1-et igencsak furcsa képet mutatott volna a dolog.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #46015 üzenetére
Szerintem így is az lesz, mert a megsértett zsidó közösség valamiért nem gondolkodik. Csak azt látják benne, amin meg lehet sértődni, ahogy Bernie nyilatkozatát sem akarták úgy érteni, ahogy azt ő értette.
De azt azért szeretném tudni, hogy a srácok kinek szánták ezt a karlendítést. Bernienek, vagy a sértődötteknek? -
wildrain
addikt
Ezt megnéztem volna élőben.
-
válasz
hunnylander #45960 üzenetére
Csak láttam a 70-es táblát ami a másik irányba néz
-
madstunt
addikt
válasz
Innentől F.Indiák meg a Mclarenek lesznek a dobogón
-
madstunt
addikt
Csak most láttam a reggeli eredményeket!Webbo 1 oje
FISICO P5 -
hunnylander
őstag
válasz
Annyi jelentősége van, hogy ez az update már működik valamennyire az előzőekhez képest.
De ez a pálya amúgy is jobban feküdt volna a McLarennek. Nade máskor is nyertek szabadedzést aztán meg borzalmas volt az időmérőn az autó.
-
DopeBob
addikt
Hamilton az első... újított valamit a McLaren?Megvan közben, van pár új elem, de csak Hamilton kocsiján... eddig ugy tunik előreléptek
-
Sanya595
senior tag
Na ez is kihalt.Mármint az online közvetités.
-
Oliverda
titán
13:05: As the rain begins to fall again, news from the pit lane is that Heikki Kovalainen will be running the old spec McLaren this afternoon, while Lewis Hamilton has got a new floor and nosecone. Rain is actually pretty heavy and the track is officially declared wet.
Fizikó már meg is szívta...
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #46001 üzenetére
sztem csak arra célzott hogy a tömeg nem erő ([kg] vs [N]) így összehasonlítani sem tudod. leszorítóerő vs. súly az már jobban hangzik (nekem).
-
hunnylander
őstag
Lehet hogy félreértetted, de arra utaltam, hogy egy F1-es pl. maximális sebességénél 2,5-szeres mértékű leszorítóerőt generál. Az 1, amit az autó tömege hoz létre a gravitáció által. Ha ennél az egynél nagyobb leszorítóerő keletkezik, az autó elméletben közlekedhet fejjel lefelé.
A Gumpert Apollo is rendelkezik ezzel a 'képeséggel', akkor egy F1-esnél miért kételkednél ebben.
De gondolkozz a repülőgépekről. Nehezebbek a levegőnél mégis repülnek, hogyan lehetséges ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged