Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
sziasztok, jo ideje nem foglalkoztam mar a fon routereimmel, de most nemrég volt egy vihar, aztan az egyik meghalt, kiderult, hogy csak a tapja ment el teljesen, viszont azota ha masik tapot kotok ra, akkor csak a power led vilagit, de az folyamatosan, szorgalmasan. sima 1 portos fon router egyébként.
valakinek van valami tippje? egyebkent masik lakasbol elhoztam az ott levo adapteret, aztan azzal vilagitott a power led, viszont gondoltam, hogy elromlott a fon routr, igy elhoztam a masik lakasbol az ott levo 2.-es szamu fon routert is, aztan mar egyik router sem vilagitott egyik adapterrel sem, szoval valamiert tonkre mehetett a 2. adaptere is. sajat adapterrel mukodik. nem ertem mi lehet, szerintetetk elhalalozhattak? hiaba nyomogatom a rezetet, semmi sem segit...
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest