Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
32GB elég sovány, én inkább 64GB-osat vennék. Nekem W7 64 bit meg egykét progi és eleve félig van úgy, hogy egy játékot se tettem még fel az SSD-re. Szóval 64GB-os sztem a minima amit érdemes venni. Nem fogsz örülni ha az oprendszer gördülékeny, de ha indítasz vmi másik porogi ugyan úgy várnod kell mert a HDD-n van. Ha nincs nagy file mozgás akkor egy belépőszintű (de nagyobb) SSD-vel jobban jársz szvsz.
Elég egyértelműen mérhető a sebbesség amúgy , noha lehet itt is trükközni (mekkora fájlmérettel nézik az írás/olvasási sebességet). Ha a sebsségük azonos akkor csak a hosszabb élettartam az előnye az SLC-nek, meg az sem utolsó hogy trim-es é vagy sem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest