Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
keke69
őstag
Valaki volna olyan szives hogy belinkelné a legújabb inteles sata drivert windows7 32 bitest!Ha jól láttam van már 11.6 de én nem találom ahonnan letölthető
Köszönöm!
-
SOAD19
addikt
válasz
anjani182
üzenetére
Te erősen a pénztárcám ellen dolgozol!
Sajna most nincs további pénz fejlesztésre. Most ebbe az ssd-be ill. egy videokártyába (már 7 éves a mostani...) ruháztam be. Igazából netezős gép, nem játszok vele, ezért se nagyon foglalkoztat mostanában, hogy fejlesszem.(#46392) 04ahgy: Ja, így már értem milyen bigyókról volt szó. Rendben, akkor a sebesség ok-s, ha nem tetszik fejlesszek, értettem.

(#46394) dethroner: Igen, nekem is az f4-es van fent.
Amúgy milyen hátránnyal jár, ha nem ACHI-re van állítva?!

-
daddy97
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy samsung 830-as ssd-t(64GB). A hozzá adott Ssd Magician azt mondja, hogy nincs támogatható ssd-m. Ez mitől lehet? Op
in7 64bit, lap:ga-m68mt-s2 -
04ahgy
nagyúr
válasz
SOAD19
üzenetére
Mikor a Win7 indul, és a 4db színes bogyó összeér.
Neked utána még négyet lüktet a win logó. Szerintem korrekt az a betöltés, hisz a POST feliratok eltűnése után kb. 20s a boot. Abszolút helyénvaló sebesség.
Nekem a lapodnál modernebb notebook indul ilyen sebességgel. A dekódolásom tehát: ne agonizálj, rendben vannak a dolgaid.

#46388) sz.j: IDE az optikai meghajtója, nem tudja AHCI-re rakni.
HGyu
-
keke69
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen!Mi lenne velünk nélküled Fire/SOUL/CD

-
SOAD19
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
"Sosem fog a rendszer a bogyók összeérése után asztalt adni. Varázstrükkel vagy anélkül sem"
Ezt dekódolnád?!
Cserére érett, ha jól gondolom, azaz elavult, s*ar?! 
(#46388) sz.j Igen, én is azt gondolom, hogy a biosban van valami elállítva. Meg is kértem privátban az egyik kollegát, - akinek állítása szerint ugyanolyan lapja van, mint nekem - hogy, ha lenne kedve, a bios beállításairól készíthetne pár képet, és elküldhetné, hátha meg lenne a bibi.
Ha, gondolod Tőled is szívesen fogadnám...
Bocs, csak bosszant, és tanácstalan vagyok. -
sz.j
nagyúr
válasz
SOAD19
üzenetére
Szerintem valami továbbra is rosszul van beállítva a BIOS-odban mert nekem P35-DS4 lapom van (tehát nagyon hasonló a tiedhez) és hiba nélkül megy az SSD (persze nem úgy mintha egy sata3-as lapról menne, mert ez csak sata2-es).
Amúgy AHCI módnál már nem CD-ROM-ként kell beállítani a optikai meghajtót hanem az adott meghajtóra jellemző név szerint, (pl. nálam P2-Optiarc DVD) és a ezt kell a megfelelő boot-sorrendbe állítani.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SOAD19
üzenetére
Tényleg IDE.

A Te lapod gyökeresen eltér felépítésben, mint azoké, akik P67-tel vagy újabbal tolják, de még az X58 / P55 / H55 vonaltól is. Sosem fog a rendszer a bogyók összeérése után asztalt adni. Varázstrükkel vagy anélkül sem. (anjani182 után szabadon.)
(#46377) anjani182: Nem tudom, ezt miért nekem írod? Épp az a mondandóm értelme, hogy a levideózott boot folyamat a rendszeréhez képest abszolút korrekt, a helyén van, teljesen átlagos.
HGyu
-
válasz
keke69
üzenetére
Mert az alaplapodon nem csak Intel SATA vezérlő van, hanem Marvell is. Nyilván a Marvell-re érdekes lenne ráhúzni az Intel AHCI driver-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
soultrapp
tétlen állapotban képes alacsony fogyasztású állapotba tenni a meghajtót. Ez eddig nagyon jól hangzik, csak épp gyakorlatban meg ennek az opciónak köszönhető, hogy alvásból nem lehet felébreszteni a gépeket, BSOD-val indul(azaz nem indul a rendszer) stb stb. Szóval én ezért tiltom minden esetben. -
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A jövőhéten kerül bele a gépembe egy samu 830 128 gigás ssd. Teljesen újra teszem a rendszert. Most van egy 160-as és 500-as hdd-m.
A 160-as c partíción van a jelenlegi rendszer. A kérdésem, hogy a hdd-ket lehúzzam, amíg az ssd-re telepítek?
Vagy amikor telepítem a win7-et, akkor letörlöm a c-t és az ssd-re teszem a rendszert. Olvastam, hogy érdemes lehúzni a hdd-ket.
Véleményetek? Az ahci mód és a smart bekapcsolásán kívül mire kell figyelnem? -
anjani182
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Tehát, akinek sz*r gépe van az kínlódik vele és azt hiszi, hogy a varázs beállításoktól jobb lesz a rendszer. Sajnos ez jön le ezekből a rohadt jó optimalizációs tanácsokból...
Talán azzal kellene kezdeni ezeket a jótanácsokat, hogy xyz chipsettől ezt meg ezt várhatjuk, ezektől lefelé meg jöhetnek a próbálkozások, de csodát nem szabad várni...

-
SOAD19
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, én klónoztam a wint, csak most telepítettem újra fel, hátha megoldódik a problema, de nem, továbbra is felhozza azt a szöveget, amit korábban linkeltem. A biosban beállítottam a dolgokat, a Sata0-ba van dugva az ssd. Az lenne a baja, hogy sata3-as az ssd? Viszont dethroner azt írta, hogy neki is olyan lapja van, mint nekem, és nála nem volt gond.
Hol lehet a hiba? Valami, csak a biosban nem okés.

(#46373) 04ahgy: Köszi, megyek meglesem.

-
04ahgy
nagyúr
válasz
anjani182
üzenetére
Teljesen más a gépetek. Z77 + 2500K 5,6GHz + Force GT-vel nekem sem. Amit levideózott, az neki tökéletes.
Az alaplapotok is teljesen más, nála az AHCI ROM üzenete az, ami szerepel, nem tudja kikapcsolni, csak az AHCI mód kikapcsolásával, az meg nem ideális az SSD-nek.
Várunk szeretettel egy EP35-DS3 lappal végzett méréssorozattal, és azokat az értékeket közöld. Amíg nem, addig feleslegesen fájdítod szerencsétlen fórumtársad szívét, mert nem lesz neki ettől jobb, és a rendszeréhez képest ez korrekt boot volt!
(#46356) SOAD19: Várjunk csak! Neked a lapodon a lila porton van a DVD író, ugye? Talált süllyedt, mert a sárga portok AHCI ROM-ja csak a Samsung 830-as SSD-t és a WD10EALS HDD-t listázza. Dugd csak át sebtiben a megmaradt sárgákra az ODD-t, és a BIOS-ban a GSATA controllert tilthatod is. Ezzel a zöld feliratot az NEC ODD-vel elimináltad.
HGyu
-
soultrapp
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
a 99%ot megtaláltam,de a agressive disabled.csak ennyit,azt nem,hogy mit jelent.
de az hogy utólag kapcsoltam be a hdd smartot a biosban nem baj?Egyébként nekem is mutatja vagy 3-4másodpercig a windows indítása logót.
Nekem összesen a bekapcs gomb megnyomásától 26másodperc mire bejön a gép fullra. -
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én elolvastam telepítés előtt, mindent úgy állítottam be a bios-ba ahogy írta a cikk. Mégis, nekem is sok másodpercig mutatja a windows indítása szöveget, és ott a tálcán a hardver biztonságos eltávolítása. Vajon miért?

-
-
soultrapp
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Engem a smart funkció érdekelt volna inkább csak,de ha utólag kapcsoltam be a biosban az nem baj?
ezt az egyet valahogy nem olvastam.És még annyi,hogy agressive link power management mit jelent enabled vagy disabled legyen?
-
válasz
PunkZoli
üzenetére
Pedig jó lenne kideríteni a deszka pontos típusát, mert ha erről van szó (alexan-nak adott válasz), akkor lehet, hogy meg kell válni a Samsung-tól.
Ha ez a szitu, akkor ha van új BIOS frissítést, azt meg lehet lépni, ha utána is gebasz van, akkor Samsung-ot más gyártó termékére cserélni.soultrapp és SOAD19 - telepítés előtt nem ártott volna elolvasni: [link]
Nem merülhetnének fel ilyen kérdések... -
soultrapp
senior tag
szerintetek az miért van,hogy 2napja használom a samu 128gb-os ssd-t és a teljesítmény 100%,de a kondíció csak 99%.
Másnak is van ilyen?a 4éves 200gb-os vinyóm 100%,100%.
-
anjani182
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
Nincs fast boot, SMART az ilyen diagnosztika, ebből dolgozik pl. a HD Sentinel is. Nem tudom mi az Agressive Power akármi, de nekem ne managmenteljen semmit

Egyébiránt, ahogy írtam elvileg ezeknek semmit nem kellene számítania, csak a magunk megnyugtatására kapcsoljuk ki a felesleges dolgokat....szvsz!

-
anjani182
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
Nekem SMART be, Agressive akármi ki. Combined mód mehet ki.
SOAD19: nem tudom, mint írtam nekem nem volt gond, beraktam a gépbe, alaplap amúgy is AHCI-n volt, Win 7 fel, mérések tökéletesek, ezek után optimalizálás+ legújabb Intel RST driver, de semmi változás, sok külföldi honlapon olvastam, hogy az optimalizálás placebo hatású inkább....azt hiszed jobb lesz, de semmi érezhető. (élettartam meg nem számít, úgyse lesz meg 5 év múlva)

-
soultrapp
senior tag
Erre valaki:
-
Alpachino
veterán
Ok !
Igazából nem érezni semmi lassulást, csak pusztán kíváncsivá tett
Ugyan is minden VGA csere után ezt a WIN7 élményindex tesztet le szoktam futtatni és mivel elég sokszor cserélgetem a karikat így figyeltem föl rá.....de akkor ezek szerint nem kell vele foglalkoznom... -
SOAD19
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Jó, de, mint már írtam, kívülről csak közelítőleg tudom, hogy mikor is állt fel a rendszer teljesen, ergo nem lehet pontos a mérés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, így néz ki nálam a win betöltése: [link]
A 6-12 sec közötti üzenetet szeretném likvidálni. Amúgy, ez a 40 sec betöltési idő nem túl lassú?!

(#46353) _BM_ Köszi, működik.

-
harry
veterán
válasz
Alpachino
üzenetére
Egy megoldás, hogy nem nézegeted a teszteket.
Szóval komolyan, amúgy érződik ez valamiben? Ha nem, akkor minek foglalkozni vele? Idő telik, több adat kerül fel a lemezre, változik a helykihasználás, kevesebb a szabad hely, stb., természetes bizonyos szintű lassulás. Természetes, hogy egy szűz üres telepítéshez képest némileg lassul a rendszer (esetleg több háttér process, egyebek). Vagy talán már sokkalta hosszabban kell várni egy program beöltésére? Vagy honnan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz egyáltalán? Amíg a hétköznapi használat során nincs érezhető jele, addig szerintem teljesen fölösleges ezzel foglalkozni. -
Alpachino
veterán
Egy érdekes dologra lettem figyelmes, legalább is számomra az
..... mikor elsőre beüzemeltem az OCZ SSD-met még WIN7 élményindexe szerint is maximális 7.9-et kapott.. mára ez több mint fél év után, csak 7.4
...de ezt a "gyengülést" a Crystal tesztek is kimutatták.....valószínűen egy Win újratelepítés megoldaná a problémát, de az érdekelne, hogy enélkül, hogyan lehet ezt orvosolni ?Itt egy összehasonlító teszt. A kisebb ablakban, melyben az eredmények is jobbak, a korábbi friss Win7-es eredményei vannak.

-
SOAD19
addikt
Köszi!
Viszont, csak nem tökéletes még mindig a beállításom. Továbbra is indításnál bejön az az oldal, amin a hülyeségeit, illetve a tálcán ott virít a Hardver biztonságos eltávolítása ikon, ahol a hdd, és a ssd is szerepel.
Van ötletek, hogy lehetne, ezektől megszabadulni?!

-
S-IW
tag
-
kaboska
aktív tag
Az ám az érdekes hogy van egy Samsung HDD-ém 2008-as.A HD Sentinel 646 nap működési időt ír és a teljesítmény és a kondíció 100-100%.Most váltottam SSD-re/Kingston V200+ 120Gb/
Tehát a 4év alatt volt a HDD-én XP ,W7 rengeteg progi allkamazás és elvileg semmit nem romlott! -
dethroner
veterán
Az összes böngészőt úgy használom hogy minden előzményt, sütit, keresést, letöltést töröljön a kilépés után. Ez ssd esetében lehet hátrány az élettartamra nézve?
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
830as samsung ssd 64giga eu végződéssel ha jól emlékszem.
Gigabyte alaplap(pontosan nem emlékszem melyik), i7es procival, 12giga ram, mindegyik alkatrész közép felső kategória szerintem.
Az még hozzá tartozik a történethez, bár nem volt egyértelmű, de nem egymás után haltak meg, hanem fél éven belül ez a harmadik úgy, hogy vagy 3-4 szer volt újra téve a rendszer ssd-nként, amikor jelentkezett a probléma.
A bolt elmondása szerint elég sokan küldtek vissza hozzájuk, lehet ez csak egy szerencsétlen gyártássorozat?
Más gépben nem volt alkalom kipróbálni, viszont szerintem szinte biztos, hogy ugyan úgy nem ismerné fel. -
DeFranco
nagyúr
válasz
decibeldrag
üzenetére
-
dethroner
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Nézem a videót, de nekem amint megtalálja az ssd-t, gyorsan kilistázza a tulajdonságait, kiírja hogy a windows indítása, és már bent is van az asztal. Nekem a gigabyte logo is épp csak felbukkan egytized másodpercre. Az összes beállítás ez alapján van nekem is. Mondjuk telepítés előtt mindent alap értékre állítottam a bios-ban.
Ja, hogy már megoldódott, akkor ok. -
SOAD19
addikt
válasz
_seth_
üzenetére

Nincs stopper az E52-esemen.
Meg, hogy tudnám lemérni, hogy mikor is állt fel teljesen a rendszer, nem látom, tudhatom pontosan a képernyőt nézve, hogy mikor van kész. De, nincs ilyen program
, bár biztos van. Anno volt barátnőmnek volt valami olyan programja, ami írta, hogy mennyi idő kell még a felálláshoz. -
SOAD19
addikt
Valaki tudna mutatni egy olyan programot, amivel tesztelhető, hogy mennyi időbe telik a bekapcsolástól a rendszer teljes felállása. Megnézném, hogy mennyivel rövidebb ssd esetén a felállás ideje.
Köszi!
-
wandR
csendes tag
Hello,
a következő problémám van: win7ultimate rendszer, Asus P8z77 V-LE plus, samsung sdd, és beraktam egy wd 500Gb hdd. kb 10 percig jól működik minden, majd IntelRapid felugrik, hogy baj van, "Állapot: Veszélyben".
Ha lehúzom a hdd-t, akkor semmi baj, több órás játék és AdobePs program alatt sem jelez problémát!Biosban van a baj, frissítenem kell vmit, ötletek?
Köszönöm
-
DeFranco
nagyúr
Na, hát akkor mégsem winfos

1. lépés: Innen tedd fel a legfrisebb verziót és nézd meg, mit ír a TRIM-re a szöveges értékelésben.
Milyen SSD-ről beszélünk amúgy?
-
-
bozont
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Azt írod, klónoztad a wint. Előtte is AHCI módban volt, vagy akkor állítottad át amikor az SSD betetted a gépbe? Ha így van akkor az a probléma. Tedd vissza IDE módra, akkor el kell hogy induljon a win. Ha így van, akkor van arra is megoldás, hogy hogyan lehet bekapcsolni az AHCI-t utólag.
-
vlevi
nagyúr
Én is olvastam ilyeneket, de még évekkel ezelőtt, az SSD-k megjelenésének hajnalán. A monitor power ledje is világít még fél percet azután, hogy az elosztót lekapcsolom, valószínűsítem, hogy az SSD-be is tettek valamit, ami az ilyen áramkimaradásokkor történő nagyhalált ki tudja védeni.
-
maláj
addikt
válasz
Pityu.
üzenetére
múlt hét pénteken (asszem) felrobbant az utcában levő trafó (vagy minek nevezik azt a böszme nagy dobozt amiből az áramot kapjuk
) ergo aznap 20 perc alatt volt vagy 5 áramszünet (rákapcsoltak valami tartalék áramkörre de az + a terhelést nem bírta) utána 3-4 óránként még volt párszor akár pár perces akár csak pillanatnyi áramkimaradás is (annyira elég volt, hogy minden kikapcsoljon) de még működünk 
-
Érdeklődnék tapaszatlat milyen ssd vel áramszünetnél,esetleg volt akinek meghibásodott vagy valami?
-
harry
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Nyilván attól függ, melyiket vetted, a Basic (B jel) típushoz nem jár, a D-hez (Desktop) igen - csak épp van egy kis felára, mert míg előbbi 15k körül alakul, utóbbi 22től indul árgép szerint... Cserébe kapsz pár kábelt, egy 0.5-1k értékű beépítőkeretet, meg egy Norton Ghostot, ha jól tudom. Vagy épp megtoldod még 2k-val, és 24ért inkább egy 128as, szintén Basic Samu, ennyiért inkább...
"Mennyiért lehet szerezni vajon ilyen beépítő keretet?" --> google, légy szíves...
-
dethroner
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Ebay-n is fillérekért van műanyag is, de ott heteket kellhet várni a szállítással. Azért az is vicces hogy nálunk egy 450ft-os keretet több mint egy ezresért hoznak házhoz

Nekem a gépben még olyan hatalmas kábeldzsungel van, hogy örültem hogy féloldalasan feldobtam a DVD író tetejére, majd pér nap múlva új belsőséget kap a gép, akkor megpróbálom emberi módon elrendezni.
Ja, és nagyon köszi hogy tegnap éjjel felhívtad a figyelmem erre a samu akcióra
-
SOAD19
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a beállításoknál van valami gubanc. Az előbb kipróbáltam megint a fent említett beállításokal, és egyszerűen nem akarja betölteni a windowst, előjön a "Startup Repair", de nem tudja megoldani a dolgot. Lehet a sata portokat kellene átnéznem?! Anno, csak dugdosgattam ész nélkül, de olvasom, hogy a sata 1-be kell dugni, ahonnan betölti a windowst. Holnap kipróbálom, jobb ötletem nincs. bios frissítés is megvolt.
(#46310) dethroner Nem, csak az ssd-t kaptam egy kis dobozban, használati útmutató, és egy driver lemez kíséretében.
Mod: lehet az lenne a kínja, hogy klónoztam a wint?!

-
dethroner
veterán
Aki az extremedigitálban vett 64 gigás samsungot, kapott valaki kábeleket, beépítőkeretet, stb?
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi a lustaságom miatt, de elég hosszú volt ez a 6 napos munkahét, kicsit letompultam. HDsentinel ezt írja: "Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez"
Akkor ez jó így? -
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
sorry, ezeket állítottam be a biosban:
Gigabyte GA-P35-DS4 (rev. 2.1)
Standard CMOS Features
Drive A -> None
Floppy 3 Mode Support -> DisabledAdvanced BIOS Features
HDD S.M.A.R.T. Capability -> EnabledIntegrated Peripherals
SATA RAID/AHCI Mode > AHCI
SATA Port0-3 Native Mode -> Enabled
Onboard SATA/IDE Device -> Enabled
Onboard SATA/IDE Ctrl Mode -> AHCI -
SOAD19
addikt
Hali!
Ma vettem egy Samu 64 gigás ssd-t (830-as). Olvasom, hogy ajánlott beállítani a SATA portot AHCI-re, viszont ezeket beállítva (EP35-DS3-as alaplapom van), azt írja, ki, hogy az adott verzió csak a HDD-t és Rom-ot támogatja. Megnéztem, és a legfrisebb bios driver 3 éves a gigabyte honalapján, valószínűleg az van fent nekem.
Tudtok adni valami tippet?!
Köszi!
-
dethroner
veterán
És még valami. Észrevettem hogy a tálcán ott a "hardver biztonságos eltávolítása" ikon, mintha be lenne nyomva egy pendrive. Pedig nincs, és ha rákattintok, akkor megjelenik eltávolítható eszközként az ssd és a vinyó. Ez normális?
-
dethroner
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor most hogyan is tudom kideríteni hogy engedve van-e a trim, vagy sem?
Más. Megcsináltam ez alapján az összes ajánlott dolgot, kettő kivételével. Szóval a kérdésem, miért hasznos az ha tiltom a rendszervisszaállítást, és mi az a Prefetch és SuperFetch és miért kell kikapcsolni? -
nihill
őstag
Sziasztok!
GA-M68M-S2P alaplap + Samsung 830 SSD
Új Win7-et raknék fel rá, rögtön a telepítés elején azt mondja:
"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni"
Pedig mutatja az SSDn az üres helyet és tudok is ugyanitt kézzel új partíciót létrehozni és formázni is, de attól még ez a hibaüzenet megmarad és nem enged tovább.
Az alaplap holnapjáról letöltöttem a SATA drivereket hogy hátha segít, de azokat meg nem kompatibilisnek mutatja a telepítő (????) ha ettől függetlenül mégis felrakom az sem segít semmit.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna most nincs további pénz fejlesztésre. Most ebbe az ssd-be ill. egy videokártyába (már 7 éves a mostani...) ruháztam be. Igazából netezős gép, nem játszok vele, ezért se nagyon foglalkoztat mostanában, hogy fejlesszem.

in7 64bit, lap:ga-m68mt-s2

Bocs, csak bosszant, és tanácstalan vagyok.

Ugyan is minden VGA csere után ezt a WIN7 élményindex tesztet le szoktam futtatni és mivel elég sokszor cserélgetem a karikat így figyeltem föl rá.....de akkor ezek szerint nem kell vele foglalkoznom...
Meg, hogy tudnám lemérni, hogy mikor is állt fel teljesen a rendszer, nem látom, tudhatom pontosan a képernyőt nézve, hogy mikor van kész. De, nincs ilyen program