- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
A te eseted más, ez egy kicsit sok írt érték, de ez kivételes. Nem tudom,hogy mi írhat ennyit, nem ismerem ezt a wampszervert, vagy mit, így konkrét dolgot nem tudok mondani, de egy jól belőtt általános rendszer napi 5 GB-nál többet nem ír.
Ehhez képest (és ezt már sokszor levezettem itt) egy meglehetősem sonak számító napi 20GB-os napi írásmennyiség mellett is 120*3000/20=18.000 nap után hal az SSD. Ha minden nap teleírod (120GB/nap), akkor is elpöfög úgy 6-8 évet.
Éppen ezért a szokásos rendszerírásokkal (temp, cache, download, index, rendszervisszaállítás, pagefile stb.) kb. lehetetlen megfektetni egy MLC-s SSD-t. A 'fetcheket és a defragot is csak a kétszeres elővigyázatosság miatt kapcsoljuk ki (meg mert SSD mellett nincs is rá szükség)
Ha a fenti specifikációk szerinti élettartam csak a felét tudja az eszköz, akkor is kiszolgál még két gépet majd a tiéden kívül...
Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gitáros topic
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Apple Watch
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest