Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Nagy help kellene!
Vettem egy Crucial V4-es 64 GB-os SSD-t, a Sata2-es alaplapomhoz. Friss Win 7 64 bitet telepítettem rá, felraktam a szükséges progikat, aztán a hagyományos belső vinyót is visszadugtam. Minden működik rendesen, viszont minden állati lassú!
Elvileg a Sata2-es SSD vel is kb 10x sebességnövekedésre kellene számítani. 32 bites Win 7 ről váltottam, és nem hogy minden gyorsabb lett, hanem minden sokkal sokkal lassabb lett. Olyan dolgokra kell várni csomó időt hogy szinte hihetetlen. Pl. böngészés közben ha valami komolyabb weboldalt megnyitok van hogy hosszú másodpercekig nem reagál a böngésző. Miközben a Thunderbird tölti le a leveleket, ha elindítok egy mp3-at egy csomó idő eltellik mire elindul a winamp. És még csomó ilyesmit fel tudnék sorolni. Egyszerűen minden lassabb, mindenre többet kell várni mint amikor normál vinyón volt a rendszer.
Elvileg minden SSD-hez szükséges dolgot beállítottam, AHCI módban telepítettem a Windows-t és azóta is abban van, indexelés, előtöltés letiltva. Pagefile van. Még sosem volt dolgom SSD-vel, de egyszerűen elképesztő hogy gyorsulás helyett lassúságot tapasztalok, pedig semmilyen más hiba nincs, minden rendesen működik.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest