Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Köszi, hogy elolvastad, és értelmezted.
"A fentiek tisztán teóriák."
"Nekem ez további információkig nem tetszik. Nem szeretem. Hiába akarok objektív lenni."Nekem sem tetszik, de azt gondolom, hogy még sincs sok alapunk az állásfoglalásra.
Igazából azt kellene tudnunk, hogy a gyakorlatban felhasználás szempontjából/alatt hogyan is néz ki ez a lassulás, mik a tapasztalatok. Lehet-e érezni ebből bármit is?
Azért érdekes ez, mert pl. sosem mondtuk egy SATA2-es alaplaposnak, hogy ne vegyen SATA3-as SSD-t , mert lassú lesz, ha érted a hasonlatot....
Ennek érdekében kértem is , hogy teszteljenek le pár ilyen meghajtót a tulajdonosok, de hát ugye senki sem jelentkezett. Amíg ez nem történik meg, nehéz objektíven, gyakorlati tapasztalat alapján állást foglalni Én sem rajongok egyébként ezekért az új Vertex 4 , Agility 4-esekért, ( ahogy a Samsung 840 sem fogok, a már leírt, és általad is ismert tények miatt) , de azért még egy teória miatt nem venném ki az ajánlásból az új OCZ-ket. Megjegyzem fogalmunk sincs, hogy az eddigi SSD-k firmware-jei hogyan voltak megcsavarva, és hogy miket csináltak a háttérben, annak érdekében, hogy gyorsnak tapasztalhassuk az SSD-t, ahogy a jövőbeliekről ( Samu 840 firmware vajon mit csinál a lassú és gyenge TLC-s chippekkel ) sincs, igazából a végeredmény számít.
Sajnos ezt a végeredményt az élettartam szempontjából igen nehéz gyakorlati tapasztalatok alapján megtudni, főleg itt a topikban.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest