Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Magánvélemény.
Szerintem igenis van értelme rögzíteni az SSD-t, még akkor is, ha "nemhurcigálós" gépben használod. Egyrészt már attól is elmozdulhat, hogy picit meglököd az asztalt (és ez nem biztos hogy használ neki: kábelcsatlakozások stb.), másrészt ha fél-egy év múlva mégis mozgatni fogod a géped, van rá esély hogy szimplán elfelejted, hogy nincs lecsavarozva az SSD.
Nekem nincs ilyen gondom: a házamhoz eleve adtad egy csomó 2.5 colos beépítő-keretet. De ha nem lenne, akkor vagy vennék (ahogy nézem, még mindig 1K alatt van az ára, az meg nem hiszem hogy földhöz vág bárkit is, elvégre maga az SSD sem olcsó sport...
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy - ha mindenképp 10 fillér elköltése nélkül szeretném megúszni - két csavarral odafogatnám valamelyik 3.5 colos meghajtóhely egyik oldalához: a semminél valszeg az is jobb... De egy kis kreativitással szerintem házilag is barkácsolható valamilyen távtartó-szerűség, a háztartásban fellelhető anyagokból...