Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nah az a fura, hogy biosban nincs engedélyezve az AHCI. Ha engedélyezem, nem indul a rendszer, a biosban pedig ugye nem is ismeri fel a meghajtókat. Postnál pedig egy ilyen kép is előjön:
Itt elkezdi felismerni a meghajtókat és ki is irja a felismert meghajtókat (a felismerés pillanatát nem tudtam fotózni mert azt gyorsan továbblépteti). A gond az, hogy elég sokáig csinálja (kb 15-25 sec nem mértem le pontosan).
Főpoén: a cmd szerint a trim be van kapcsolva, de regeditbe is belenéztem:
hkey_local_machine/system/currentcontrolset/services/msachi-ban a start 0-án van. (ezek szerint az ahci mód fut)Na most akkor van ahci vagy nincs ahci?

Jahhh azt már nem is említem, hogy az alaplapon gyártójának oldaláról (gigabyte) szedtem volna ahci drivereket de nem tudtam feltelepíteni mert azt írja hogy ez a számítógép nem támogatott blabla blabla.Próbáltam máshonnanis hasonló drivert de eddig még nem találtam, nem tudom,h ogy ez-e az oka, de winnek nincs köze amúgy sem a bioshoz szal nem tudom mi lehet a baj... Még mindig ott tartok hogy ahci vagy nem ahci ez itt a kérés.

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest