Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nah az a fura, hogy biosban nincs engedélyezve az AHCI. Ha engedélyezem, nem indul a rendszer, a biosban pedig ugye nem is ismeri fel a meghajtókat. Postnál pedig egy ilyen kép is előjön:
Itt elkezdi felismerni a meghajtókat és ki is irja a felismert meghajtókat (a felismerés pillanatát nem tudtam fotózni mert azt gyorsan továbblépteti). A gond az, hogy elég sokáig csinálja (kb 15-25 sec nem mértem le pontosan).
Főpoén: a cmd szerint a trim be van kapcsolva, de regeditbe is belenéztem:
hkey_local_machine/system/currentcontrolset/services/msachi-ban a start 0-án van. (ezek szerint az ahci mód fut)Na most akkor van ahci vagy nincs ahci?

Jahhh azt már nem is említem, hogy az alaplapon gyártójának oldaláról (gigabyte) szedtem volna ahci drivereket de nem tudtam feltelepíteni mert azt írja hogy ez a számítógép nem támogatott blabla blabla.Próbáltam máshonnanis hasonló drivert de eddig még nem találtam, nem tudom,h ogy ez-e az oka, de winnek nincs köze amúgy sem a bioshoz szal nem tudom mi lehet a baj... Még mindig ott tartok hogy ahci vagy nem ahci ez itt a kérés.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest