Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezeken az SSD-ken gyárilag is le van foglalva némi spare area (ezért 60 és nem 64Gb), szóval nem kötelező mereven tartani a >10%-ot. Nekem most épp ennyire sikerült megrakni normál használat közben.
Win8 x64 RP
4Gb pagefile + 256Mb swapfile (hiberfile nincs, recovery nincs, TEMP most kb. üres)
AutoCAD Civil3D 2013 x64 (full install doksikkal, extrákkal, legacy összetevőkkel)
Adobe PhotoShop CS6 x64 (full, csak az x86 nincs mellé felrakva, ahogy szeretné)
Adobe Acrobat X Pro
CalMan v4Ezek a ~500+ Mb-ot elnyelő programok, de persze van fent sok-sok apró kütyü (böngészők, lejátszók, konvertáló és "bütykölő" programok)
Illetve ami most átmenetelig itt tartózkodik, az a StarCraft II játét, amit próbaképp áthelyeztem az SSD-re, mert még innen is nevetségesen lassan tölt be, de SSD-ről gyorsabb (gondolom össze vissza olvas be apró fileokat az archívumaiból, amiket a DVD-ről a gépre telepít), és volt hely.
Ha nagyon akarnám és épp kéne mostanság, akkor elférne még egy Visual Studio is, bár akkor ki kéne kapcsolni a pagefile-t, hogy legyen hely a TEMP-nek. (Sokáig ki is volt lőve, mióta 8Gb RAM-om van, csak múltkor mindet fel akartam használni egyszerre, így nyitottam egy pagefile-t és nem kapcsoltam ki, mert elfér, és pár havonta egyszer jól jön.)
De a legtöbb játékot semmi értelme átmásolni, ez ilyen "Blizzard fos".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)