Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
fsb1000
üzenetére
Viszont, ha többet adnak el belőle, akkor több lesz a gond is .
Még akkor is, ka százalékosan kisebb a meghibásodás .(#38741) SPY0817
Akkor ne vacakolj sokat, bármelyik mai darab nagyságrendekkel megdobja az élvezetet a laptopon.
Én amikor életem első ssd jét vettem kingston 64 Gb os változatban, pontosan a :
KINGSTON SNVP325S264GBAmi akkor sem volt a top, az akkori tesztek szerint közepesnek volt nevezhető. És semmi gondom nincs vele.
A Kingston ra akkor az volt a jellemző, hogy a többitől olcsobb volt, de nem végzett a teszteken top helyezéssel, a teszt egy dolog, a valós használat meg megint más.
De az biztos, hogy a noti hdd hez képest még a legszarabb mai ssd is fényévekkel jobb !(#38748) GoodSpeed
Én akkor cserélek amikor lerohad, ha annak idején nem vágja szét a villám a Core2duo mat, a (CPU még ma is megy egy gépben ) akkor még azt használnám.(#38750) attila9988
Ezzel én is vagyok !
A fönököm is megcsinált minden letiltást meg ilyenekt (A Defrag rendben van, mert klónozta hdd ről, és akkor nem tilt automatikusan a 7 es)
Majd panaszkodik, hogy nem indul, szívás, lassabb mint a hdd stb.
Ja és informatikus lenne, na erre mondom azt, hogy NO COMMENT !
Én egy ugyanolyan gépben használok egy az ővénél régebbi ezáltal lasabb ssd ét, és érdekes semmi bajom.
Telepítettem, és használom, ennyi !
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- sziku69: Szólánc.
- Starlink
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest