- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
válasz
nyufka69
üzenetére
Megvalósítható, ha a deszkáson 2 SATA vezérlő teljesít szolgálatot, avagy 1, de a SATA portok üzemmódja "portonként" állítható. Ettől függetlenül elég értelmetlennek tűnik a dolog, max akkor lehet ráció benne, ha XP és W= van telepítve több meghajtóra külön.
gg72
Nem kell, csak lehet. Én eddig ha 3x futtattam talán(trim nélkül úgy sem ér semmit).spiritex
Nem ajánlom, csak megteheted ha akarod. Nekem sem fut folyamatosan.Anfänger #35888
SSD-knél alap a partíció eltolás helyes értéke. Paragon Aligment Tool-al (sajnos nem ingyenes) utólag helyre lehet igazítattni (2MiB-et alkalmaz), vagy az ingyenes Gparted-el is az OS újrahúzása nélkül.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest