Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
nyufka69
üzenetére
Megvalósítható, ha a deszkáson 2 SATA vezérlő teljesít szolgálatot, avagy 1, de a SATA portok üzemmódja "portonként" állítható. Ettől függetlenül elég értelmetlennek tűnik a dolog, max akkor lehet ráció benne, ha XP és W= van telepítve több meghajtóra külön.
gg72
Nem kell, csak lehet. Én eddig ha 3x futtattam talán(trim nélkül úgy sem ér semmit).spiritex
Nem ajánlom, csak megteheted ha akarod. Nekem sem fut folyamatosan.Anfänger #35888
SSD-knél alap a partíció eltolás helyes értéke. Paragon Aligment Tool-al (sajnos nem ingyenes) utólag helyre lehet igazítattni (2MiB-et alkalmaz), vagy az ingyenes Gparted-el is az OS újrahúzása nélkül.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs