- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
spiritex
üzenetére
Időközben módosíttattam a korábbi hozzászólásom, a Mindez képben sort illesztettem be a modikkal, azt nézd meg, és akkor egyértelmű lesz a válasz a kérdésedre.
Bodor
Nincs mit, engem is már érdekelt a dolog. Direkt olyan feltételt szabtam meg, ami egyrészről teljesen általános, ugyanakkor a klónozás szempontjából a legrosszabb felállás lehet (100 megás rész, nagyobb rendszerpartíció a hdd-n, mit az ssd és még adatpartíció is van a hdd-n) és hát számos progi elvérzett ezen. 100 megás partíció hiányában és/vagy ssd-nél kisebb rendszerpartíció esetén sokkal több átment volna, de úgy gondoltam, hogy a lehető "legrosszabb" lehetőséggel tesztelem őket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)