Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Egy Raon Everun S60H UMPC-be szerettem volna egy miniPCIe-es SSD-t vásárolni. A gépet lehetett olyan kiszerelésbe kapni, hogy van benne egy 60GB-os 1.8"-os HDD és a miniPCIe bővítőhelyen pedig van egy 6GB-os SSD, rajta a rendszer.
Mivel nem olvastam kellőképpen utána, ügyesen vásároltam bele egy mSATA SSD-t amit nem tudok benne használni (valószínűleg azért, mert nem támogat mSATA-t, csak miniPCIe SSD-t), de még az is lehet, hogy én vagyok a béna és csak a BIOS-ban kéne beállítani valamit.
Az érdekes viszont az. hogy a nagy laptopomban (Acer 5720) sem tudom használni, pedig annak támogatnia kéne. Beledobtam a miniPCIe slotba és nem történik semmi. BIOS-t átállítottam IDE-re, de így se látja. Mit csinálok rosszul? Telepíteni kéne valami drivert? Létezik, hogy egyik eszközöm se támogatja az mSATA SSD-t?
Aktív témák
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 1TB SK Hynix PC611
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest