Hirdetés

Aktív témák

• Bodor
    veterán

Üdvözlet!

Ezen érdekes témához hozzátársítom azon elméletem hogy hiába van cache, szerintem nélküle is elég goyrsan betöltődik egy oldal. Megfelelő sávszélességgel egy még nem cache által eltárolt adatokhoz csatolható weboldal betöltése is kevesebb mint 3 mp alatt betöltődik. Persze itt a sávszélesség a domináns paraméter.

Tehát ha egy weboldal betöltését nézzük, akkor a sávszélesség, és a weboldal útvonala és a weboldalt tartalmazó "üzenet" továbbításának ideje számít igazán. A Cache, ez esetben nem tudom mennyire számít, de ha számít akkor nálam észrevehetetlen a különbség, pontosabban nélküle nem érzem lassabbnak egy weboldal betöltését. Japán oldalakat meg nem hívok le! :)

Én sem hívok le japán oldalakat, de a gyorsaság relatív. Ki mihez szokott hozzá, én pl. bosszankodnék ha 3 mp kellene egy oldal betöltéséhez, ez az oldal kb 1 mp alatt jön be, ürített cache-val meg 1.5 és kettő között kb. Nekem ez számít, mert sokat netezek, és egyszerre sok oldalon szoktam lenni. 12 megás netem van, de már ezt is lassúnak érzem a pesti gyors kapcsolatokhoz képest.

Porcupain: Jó neked, hogy a több ezer rendszerfájlból minden egyes dll helyét pontosan tudod hol van, gratulálok a memóriádhoz !

Logicman86: Szerintem olvasd át ezt a cikket, hátha rájössz a hibára.

Aktív témák