Hirdetés
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ha jó az elméletem akkor a következő! Mivel az SSD írási teljesítménye bazira nem érdekel, mert a lényeg a READ műveletben van.
No most mivel szerintem is a Samsung megbízható, így kérdés az, hogy ha a Samsung 830 128Gb-os változat hozza-e azt a READ teljesítményt mint a Corsair GT 120-as akkor egyértelmű hogy Samsungot veszek!Note: Legalább is engem az írás nem érdekel, mert abba gyengébb a Samsung, mint a GT. De ez nem mérvadó nekem! Nem mintha nem lenne egy rossz dolog, de akkor is.
Szívem szerint Samsung 830 256-os változatot venném, mert az valahogy igazán arany középút lenne. Na de az ára az brutál szerintem. Vetekszik egy RevoDrive 3 120Gb-ossal aminek azért ott van a max 130 000IOPS-ja ami nyami!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Retro PCI-E videókártyák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No most mivel szerintem is a Samsung megbízható, így kérdés az, hogy ha a Samsung 830 128Gb-os változat hozza-e azt a READ teljesítményt mint a Corsair GT 120-as akkor egyértelmű hogy Samsungot veszek!