Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ha jó az elméletem akkor a következő! Mivel az SSD írási teljesítménye bazira nem érdekel, mert a lényeg a READ műveletben van.
No most mivel szerintem is a Samsung megbízható, így kérdés az, hogy ha a Samsung 830 128Gb-os változat hozza-e azt a READ teljesítményt mint a Corsair GT 120-as akkor egyértelmű hogy Samsungot veszek!Note: Legalább is engem az írás nem érdekel, mert abba gyengébb a Samsung, mint a GT. De ez nem mérvadó nekem! Nem mintha nem lenne egy rossz dolog, de akkor is.
Szívem szerint Samsung 830 256-os változatot venném, mert az valahogy igazán arany középút lenne. Na de az ára az brutál szerintem. Vetekszik egy RevoDrive 3 120Gb-ossal aminek azért ott van a max 130 000IOPS-ja ami nyami!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No most mivel szerintem is a Samsung megbízható, így kérdés az, hogy ha a Samsung 830 128Gb-os változat hozza-e azt a READ teljesítményt mint a Corsair GT 120-as akkor egyértelmű hogy Samsungot veszek!