- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
1-2 hete frissült a honlapjuk, szerintem ehhez lehet köze, hogy nem történik semmi, ha rákattintunk a firmware frissítése gombra.
Nekem elvolt mentve a 64 gigás verziónak a honlapja, de a frissítés után azt írta rá ki, hogy nem találja az oldalt. Így újra kellett könyvjelzőznöm.
------
1-2 havonta szerintem nem árt lefuttatni a teljesítmény optimalizációt (még úgy is, hogy a TRIM támogatva és engedélyezve van). 2 és fél percig tart körülbelül. Ha már többször futtattad, akkor össze is tudod őket hasonlítani, így lehet figyelni, hogy esetleg lassul-e a meghajtó.
------
+ ha eddig nem tetted meg, érdemes itt regisztrálnod a termékedet, ajándék 2 hónap garancia, és havonta sorsolnak ajándékokat. Link
Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diablo IV
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest