Hirdetés
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Nem lebeszélni akarlak az SSD-ről de ha mondjuk Sandisk Ultra SDHC kártyát használsz az 30MB/sec...a vinyó azért ennél gyorsabb szóval ki kell hogy szolgálja. Vagy a vezérlőd lassú a kütyüben vagy a kártyád lassú, SSD semmit nem gyorsítana a műveleten. A rázkódást megértem bár egy notebook winyót kinyírni (főleg ha freefall szenzoros) nem könnyű. Menet közben vettem ki a dokkolóból és csapkodtam a földhöz ilyen vinyókat és alig akart megpusztulni (azt most nem részletezem ennek mi volt az értelme de megvolt
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) sokadikra is simán ment. Szóval ha kicsit is vigyázva van rá semmi baja nem lesz mehet a táskába, zsebbe aztán másoljon, csak szenzoros vincsit vegyél.