Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nézd ez olyan dolog, hogy ki és mire/mihez veszi. Ez több szempont alapján rakódik össze, nem elhanyagolható szempont, hogy kinek és mennyire bő a pénztárcája.
Én a Samsung-okat azért javaslom jelenleg, mert az egyike a problémamentes SSD-knek, berakod és megy. (persze ez nem így van ha nagyon szőrszálhasogató az ember, de gondolom érted mire gondolok)Pl Én Intel-t nem veszek (max javaslok), mert az egyik legmagasabb árú termék, ha az GB/Ft arányt nézem. Mindemellett kiváló SSD-ket gyártanak és igazából az ilyen "nem 2 hatványa" kapacitású meghajtóknál lényegesen több NAND-ot szerelnek be, ergó nem kell az Over Provisionig-el foglalkozni nagyon.
Ha most vennék rendszerhez, akkor Samu-t vennék, mert lehet, hogy nem a leggyosrabb a kategóriájában, de az a kényelem, amit nyújt ér nekem pár ezrest. Ellenben amikor még CAD-eztem, akkor szó nélkül 2 darab OCZ Vertex 3-as figyegett (2x256G) abban a konfogban, mert ott meg szükségem volt az 500MB/s-es írásra...
Aktív témák
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 36500 TBW - Új - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest