Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nézd ez olyan dolog, hogy ki és mire/mihez veszi. Ez több szempont alapján rakódik össze, nem elhanyagolható szempont, hogy kinek és mennyire bő a pénztárcája.
Én a Samsung-okat azért javaslom jelenleg, mert az egyike a problémamentes SSD-knek, berakod és megy. (persze ez nem így van ha nagyon szőrszálhasogató az ember, de gondolom érted mire gondolok)Pl Én Intel-t nem veszek (max javaslok), mert az egyik legmagasabb árú termék, ha az GB/Ft arányt nézem. Mindemellett kiváló SSD-ket gyártanak és igazából az ilyen "nem 2 hatványa" kapacitású meghajtóknál lényegesen több NAND-ot szerelnek be, ergó nem kell az Over Provisionig-el foglalkozni nagyon.
Ha most vennék rendszerhez, akkor Samu-t vennék, mert lehet, hogy nem a leggyosrabb a kategóriájában, de az a kényelem, amit nyújt ér nekem pár ezrest. Ellenben amikor még CAD-eztem, akkor szó nélkül 2 darab OCZ Vertex 3-as figyegett (2x256G) abban a konfogban, mert ott meg szükségem volt az 500MB/s-es írásra...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest