Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Logicman86
tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Igazad van, jó kis program, használom is de ezt a funkcióját eddig nem is néztem

(#24501) Mustármag: legelőször szerintem nézz utána, hogy a lapodon milyen sata vezérlő van. A marvell-es vezérlőket egyes SSD típusok nem igazán kedvelnek...(fagyás,kékhalál)(pl.: corsair). OCZ-t elég sokan szidják a saját fórumukon és itt is (a vezérlő és a firm miatt leginkább).
Én eddig a Samsung-ról csak jót hallottam, igaz az a saját vezérlőjét és nem a SandForce-osat használja, de mind megbízhatóság terén, mind sebesség terén hozza az előírtakat. A kingston-t is elég sokan preferálják(főleg az új 96GB-os verziót).
Én is SSD vásár előtt állok, ugyanúgy ~60GB körülit és nagyon úgy néz ki, hogy az új Samsung 830as széria lesz a befutó. Rengetek fórumot és topikot végigolvastam az SSD-kel kapcsolatban és erre az elhatározásra jutottam (főleg hogy giga lapom van, ami marvell-es vezérlővel "büszkélkedik"
)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)