Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Ha beletennék a gépembe egy OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB-t, akkor általános windwos használatnál nem csökkenne a sebesség? Csak néha használnám képszerkesztésre, de azokra volna másik. Játékot esetleg érdemesebb arról vagy a sima winyóról?
Egyébként, ha játszani akarok vagy tömörítés meg ilyenek, akkor az külön 250GB-os samsung winyóról menne, amit eSATA-val csatlakoztatnék a géphez, így azt le tudom állítani, ha zavar a hangja (szinte csak az hallatszik ki egyedül a gépemből)
Esetleg ilyen árban, de más SSD-t mit ajánlanátok? Csak windows lenne rajta, meg az alap programok meg néha 1-2 DVD, ha hordozni kell.
Lenne több pénzem, de 10 ezer alatti eSATA-s külső keretet meg nem nagyon láttam. (igaz nem is néztem utána azoknak)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest