Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt

félisten

válasz DudeHUN #172655 üzenetére

Pont nem akart mély lenni. Tök egyszerű üzenettel, egyszerű nyelvezettel általános dolgokat fogalmaz meg, ennél többet egy ilyen filmtől én nem is vártam, mert csak pofáraesés a vége. Tisztelem, szeretem a Snyder-Cavill feldolgozást, de örülök, hogy kinőttük a depi korszakot és végre nem arról szólt egy Superman film, hogy milyen morcos, magányos és szomorú az emberiség reményének gondolt főhős.
    Az All-Star Superman kb. mindentől fényévekre van, nem is vártam el, hogy elérje azt a minőséget, viszont a kapcsolat a filmmel tagadhatatlan.
    Superman mindenkinek mástól jó, közel 90 év alatt ezernyi iterációja volt, hozzám ez a bohókásabb, vidámabb állt mindig is legközelebb és ezt Gunn tökéletesen át tudta ültetni mozgóképre, ráadásul a régi nézők számára talán ez áll legközelebb a Christopher Reeve-féle standardhoz is.
    Ami az egyik legrosszabb, hogy Supermannek nincsen megjelenése talán 1-2 jelenet kivételével, pedig a színész jó a szerepre. Ezt nem értem, hogy érted, játékidőre vetítve magasan itt szerepel legtöbbet Supermanként a karakter és tele volt a film poszterre való képsorokkal. Mondjuk ebben az is segített, hogy in medias res vágtunk bele a sztoriba és nem fecséreltek időt a felesleges előzményekre.

Új hozzászólás Aktív témák